U bent hier: Home Reisinformatie NLP (Master) Practitioner opleiding in Portugal

Reisinformatie NLP (Master) Practitioner opleiding in Portugal

Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent voor de NLP Practitoner opleiding of NLP Master Practitioner in Portugal vind je hieronder alle praktische informatie over deze week. 

Locatie

De training wordt georganiseerd in het Maria Nova Lounge Hotel in Tavira, Portugal.

Het adres van het hotel is:

Rua António Pinheiro, 17
8800-323 Tavira
Algarve, Portugal  

Kamer boeken

De prijs van een hotelovernachting is:

  • Eenpersoonskamer met uitzicht op land: 54 euro per kamer/per nacht inclusief ontbijt 
  • Eenpersoonskamer met uitzicht op zwembad: 64 euro per kamer/per nacht inclusief ontbijt
  • Tweepersoonskamer met uitzicht op land: 64 euro per kamer/per nacht inclusief ontbijt
  • Tweepersoonskamer met uitzicht op zwembad: 74 euro per kamer/per nacht inclusief ontbijt

Na je aanmelding is het slim om snel je hotelkamer te boeken. Het boeken van je hotelkamer doe je door een e-mail te sturen naar: book.marianova@ap-hotelsresorts.com. Geef bij het boeken je naam, overnachtingsdata en de boekingscode ROBINSTEVENS032023 door. De prijs is exclusief toeristenbelasting. De prijzen staan voor ons vast t/m 30 november 2022, als je na deze datum boekt is de prijs op o.b.v. beschikbaarheid.

Tip: wil je jezelf echt in de watten leggen? De suites op de bovenste verdieping van het hotel zijn een absolute aanrader! Mocht je hier interesse in hebben, vraag naar de prijs via book.marianova@ap-hotelsresorts.com.

Mocht je de voorkeur hebben voor een andere overnachtingslocatie dan staat dit je uiteraard helemaal vrij.

Lunch en diner

De lunch en het diner zijn niet bij de training inbegrepen. Het gezellige centrum met leuke, betaalbare restaurantjes ligt op 5 minuten lopen en op ongeveer 10/15 minuten lopen bevindt zich een supermarkt. Je hebt tijdens de lunchpauze genoeg tijd om een leuk plekje op te zoeken en met je groepsgenoten te eten. De prijs voor lunch en diner ligt op ongeveer 1/2e van de Nederlandse prijs.

Ook biedt het hotel de mogelijkheid om bij hen te lunchen of te dineren. Het tarief voor full board (lunchbuffet en dinerbuffet) is 34 euro per persoon, exclusief dranken. Het tarief voor half board (alleen dinerbuffet) is 20 euro persoon, exclusief dranken. Als je hier gebruik van wilt maken, geef dit dan aan bij je boeking.

Vliegticket en vervoer naar het hotel

Vanaf Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam en Groningen vliegen meerdere malen per week (budget) vliegtuigmaatschappijen op Faro, het dichtstbijzijnde vliegveld. Om je vliegticket te boeken zijn er verschillende websites waarmee je vliegtickets kan vergelijken, zoals www.cheaptickets.nl en www.skyscanner.nl. Het kan ook interessant zijn om de prijzen vanaf Dusseldorf (Weeze) en Brussel te bekijken.

Vanaf het vliegveld in Faro is het ongeveer 30/40 minuten per taxi naar Tavira. Wil je van te voren een taxi regelen? Neem dan contact op met de receptie van het hotel. Uber wordt ook veel gebruikt in Portugal en is vaak goedkoper dan de reguliere taximaatschappijen. De gemiddelde prijs voor een Uber vanaf Faro naar het hotel ligt rond de 40 euro. Installeer hiervoor de Uber-app op je smartphone.  

We raden je aan om uiterlijk op zondag aan te komen, zodat je op maandag uitgerust aan de training kunt beginnen. Op zondag, de laatste dag van de training, eindigen we de dag rond 17.00 uur. Boek je terugvlucht dus niet te vroeg, maar een avondvlucht (vanaf ongeveer 19.00 uur) is prima te doen.

Ben je liever wat mobieler tijdens de trainingsweek? In het laagseizoen is een huurauto goed betaalbaar. Je kan de prijzen vergelijken op verschillende websites zoals www.rentalcars.com, www.easyterra.com, www.hertz.nl, etc. 

Heb je hulp nodig of wil je even overleggen over de praktische details? Bel of mail dan gerust met Liza: 0636329654 of liza@robin-stevens.nl