U bent hier: Home Reisinformatie NLP Practitioner opleiding in Portugal

Reisinformatie NLP Practitioner opleiding in Portugal

Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent voor de NLP Practitoner opleiding in Portugal vind je hieronder alle praktische informatie over deze week. 

Datum

De NLP Practitioner opleiding in Portugal vindt plaats van:

  • Maandag 8 t/m zondag 14 november 2021 (zeven aaneengesloten dagen)

De trainingsdagen duren van 9.30 tot +/- 17.30 uur.

Locatie

De training wordt georganiseerd in het Maria Nova Lounge Hotel in Tavira, Portugal.

Het adres van het hotel is:

Rua António Pinheiro, 17
8800-323 Tavira
Algarve, Portugal  

Kamer boeken

De prijs van een hotelovernachting is:

  • Eenpersoonskamer met uitzicht op land: 38 euro per kamer/per nacht inclusief ontbijt 
  • Eenpersoonskamer met uitzicht op zwembad: 48 euro per kamer/per nacht inclusief ontbijt
  • Tweepersoonskamer met uitzicht op land: 54 euro per kamer/per nacht inclusief ontbijt
  • Tweepersoonskamer met uitzicht op zwembad: 64 euro per kamer/per nacht inclusief ontbijt

Na je aanmelding is het slim om snel je hotelkamer te boeken. Het boeken van je hotelkamer doe je door een e-mail te sturen naar: book.marianova@ap-hotelsresorts.com. Geef bij het boeken je naam, overnachtingsdata en de boekingscode Robin Stevens Training door. Stuur daarnaast dit ingevulde formulier mee. Je creditcardgegevens zijn alleen ter garantie, de totale overnachtingskosten voldoe je aan het eind van je verblijf direct aan het hotel. De prijs is exclusief toeristenbelasting.

Tip: wil je jezelf echt in de watten leggen? De suites op de bovenste verdieping van het hotel zijn een absolute aanrader! Mocht je hier interesse in hebben, vraag naar de prijs via book.marianova@ap-hotelsresorts.com.

Mocht je de voorkeur hebben voor een andere overnachtingslocatie dan staat dit je uiteraard helemaal vrij.

Lunch en diner

De lunch en het diner zijn niet bij de training inbegrepen.

Het gezellige centrum met leuke, betaalbare restaurantjes ligt op 5 minuten lopen en op ongeveer 10/15 minuten lopen bevindt zich een supermarkt. 

Daarnaast biedt ook het hotel de mogelijkheid om bij hen te lunchen of te dineren. Het tarief voor full board (a la carte lunch en dinerbuffet) is 34 euro per persoon, exclusief dranken. Het tarief voor half board (alleen dinerbuffet) is 18 euro persoon, exclusief dranken. Reserveren mag (geef dit dan aan bij je boeking) maar is niet noodzakelijk. 

Vliegticket en vervoer naar het hotel

Vanaf Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam en Groningen vliegen meerdere malen per dag (budget) vliegtuigmaatschappijen op Faro, het dichtstbijzijnde vliegveld. Om je vliegticket te boeken zijn er verschillende websites waarmee je vliegtickets kan vergelijken, zoals www.cheaptickets.nl en www.skyscanner.nl. Het kan ook interessant zijn om de prijzen vanaf Dusseldorf (Weeze) en Brussel te bekijken.

Vanaf het vliegveld in Faro is het ongeveer 30/40 minuten per taxi naar Tavira. Je kan via het hotel een taxi boeken (44 euro voor een enkele reis/80 euro voor een retour), stuur hiervoor een e-mail naar: rec.marianova@ap-hotelsresorts.com. Uber wordt ook veel gebruikt in Portugal en is vaak goedkoper dan de reguliere taximaatschappijen. De gemiddelde prijs voor een Uber vanaf Faro naar het hotel ligt rond de 40 euro. Installeer hiervoor de Uber-app op je smartphone.  

Ben je liever wat mobieler tijdens de trainingsweek? In het laagseizoen is een huurauto goed betaalbaar. Je kan de prijzen vergelijken op verschillende websites zoals www.rentalcars.com, www.easyterra.com, www.hertz.nl, etc.