U bent hier: Home Wie is Robin

Wie is Robin

Robin Stevens

Bij persoonlijke ontwikkeling sta jij in het middelpunt. Het is daarom belangrijk dat je een trainer vindt die bij je past. Om je een indruk te geven met wie je te maken krijgt als je mij als trainer kiest, onderstaand een stukje van mijn eigen verhaal.

Vijftien jaar geleden volgde ik mijn eerste training in persoonlijke ontwikkeling. Die training gooide mijn leven totaal ondersteboven. Binnen een jaar was ik zo positief veranderd, dat mijn oude leven voelde als een te klein geworden spijkerbroek. Het betekende een definitief omslagpunt. Ik nam ontslag van mijn baan als account manager, begon mijn eigen bedrijf, en  vervolgde mijn trainingen in  persoonlijke ontwikkeling.

NLP van de Grondlegger

In  2007  ben ik voor het eerst naar Amerika gevlogen om te kunnen leren van Richard Bandler en John La Valle. Richard Bandler is de grondlegger van NLP. NLP bestaat al sinds de jaren zeventig en zijn originele versie van pure NLP, is vandaag de dag nog steeds de versie van NLP met de hoogste kwaliteit.

Ik ben in een aantal jaren door hem persoonlijk opgeleid en gecertificeerd tot Internationaal NLP trainer. Daarmee zijn al mijn opleidingen goedgekeurd door de Society of NLP. Dit is wereldwijd de enige onbetwiste NLP instantie.

Je bent er dus van verzekerd dat je de meest authentieke en meest recente vorm van NLP onderwezen krijgt. Ik blijf mijn kennis verdiepen door zelf vervolgtrainingen te volgen en te assisteren bij internationale trainingen van Richard Bandler en de Society of NLP.

Ik spreek uit ervaring

Persoonlijke ontwikkeling heeft mij altijd gefascineerd. Het idee dat een succesvol en gelukkig leven niet iets is wat je overkomt, maar waar je zelf invloed op kan uitoefenen vind ik een heel motiverende gedachte. In mijn zoektocht naar persoonlijke ontwikkeling zocht ik alle bekende leraren die onze planeet rijk is op om van ze te leren. Ik reisde in mijn eentje de wereld over en volgde retraites bij beroemde spirituele leraren zoals Eckhart Tolle, Sri Mooji, Eric Pearl, Amma, Sogyal Rinpoche en Eric Dowsett. Ondertussen las ik alle boeken over NLP,  psychologie, spiritualiteit, business en management die ik maar vinden kon.

Maar persoonlijke ontwikkeling begint wat mij betreft pas echt als je het boek uit hebt of de training voorbij is. Thuis aangekomen heb ik dus veel van wat ik geleerd heb,  geïntegreerd in mijn eigen leven. Niet altijd met evenveel succes, maar met vallen en opstaan heb ik veel dingen bereikt die zonder het volgen van deze trainingen nooit waren gelukt.

Daarom zijn de NLP trainingen die ik aanbied zijn anders dan de de meeste trainingen die je vindt na een rondje Googelen. Ik gebruik alle ervaring die ik zelf heb opgedaan om jou te helpen het beste uit jezelf te halen. De trainingen die ik geef zijn dus geen droge theorie, maar echte praktijkverhalen. En dat werkt. Over de website verspreid lees je tal van verhalen van oud-deelnemers die inmiddels hun eigen pad van persoonlijke ontwikkeling bewandelen en fantastische resultaten bereiken. Dat is waar ik het voor doe.

De zevendaagse NLP practitioner opleiding die je bij mij kunt volgen, staat bekend als de ultieme training voor persoonlijke ontwikkeling. De hele training staat inzicht in jouw leven centraal. Wie ben je? Wat wil je bereiken en hoe ga je dat doen? Wil je communicatie verbeteren in je persoonlijke leven, of ben je zakelijk toe aan een volgende uitdaging? Wat het antwoord ook is, het is mijn doel om jou te helpen het maximale uit jezelf te halen zodat je de beste versie van jezelf wordt en het leven kunt leven waar je echt gelukkig van wordt.

In de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen getraind. Ondernemers, managers, bekende Nederlanders, vaders, moeders, kinderen. Kortom, mensen zoals jij en ik.
Wat die mensen precies in deze trainingen leerden kan je het beste zelf lezen. Veel van de ervaringen die ze deelden lees je hier.

En als je wilt weten of zo’n training ook bij jou past, ben je van harte welkom om het eens te ervaren.

Robin Stevens