U bent hier: Home Wie is Robin

Wie is Robin

DSC01965verkleind

Bij persoonlijke ontwikkeling sta jij in het middelpunt. Het is daarom belangrijk dat je een trainer vindt die bij je past. Om je een indruk te geven met wie je te maken krijgt als je mij als trainer kiest, onderstaand wat meer informatie. Verder vind je op deze website veel informatie die je kan helpen de juiste beslissing te maken.

Vijftien jaar geleden begon ik met persoonlijke ontwikkeling.  Ik herinner mij nog goed hoe magisch het voelde toen ik door een aantal simpele technieken een verandering kon maken in hoe ik mij voelde.  Ik wist toen nog niet dat ik de 15 jaar daarop volgend zou besteden aan het onderzoeken van methodes om jezelf als mens te ontwikkelen en dit vervolgens zou overdragen aan andere mensen.

NLP van de Grondlegger

Na mijn eerste NLP opleidingen ben ik naar Amerika gevlogen om bij Richard Bandler en John La Valle te kunnen trainen. Richard Bandler is de grondlegger van NLP  die hij in de jaren zeventig ontwikkelde. Zijn aanpak en manier van trainen is nog steeds de beste vorm van NLP die wereldwijd onderwezen wordt.Ik ben door hem persoonlijk gecertificeerd als Internationaal NLP trainer bij de Society of NLP. De enige onbetwiste NLP instantie.Daarnaast ben ik gecertificeerd als Design Human Engineer, en Master NLP Practitioner.  Alle trainingen die je bij mij volgt zijn goedgekeurd door Richard Bandler en the Society of NLP. Wanneer je bij mij traint ben je er dus van verzekerd dat je de meest authentieke en meest recente vorm van NLP onderwezen krijgt. Ik blijf op de hoogte door elk jaar zelf follow up trainingen te volgen en te assisteren bij trainingen van Richard Bandler

Meer dan gewone NLP

In de afgelopen jaren leerde ik, behalve NLP van Richard Bandler, van tal van andere grote leraren over de hele planeet. Van Indiase sjamanen en Tibetaanse monniken tot succesvolle ondernemers.   Door al deze kennis te integreren in mijn eigen leven en er mijn eigen leven mee te verbeteren leerde ik exact wat wel en wat niet goed werkte.  Vervolgens heb ik mijn eigen versie van deze kennis overgedragen aan inmiddels duizenden mensen over de hele wereld.

Precies om die reden zijn  de NLP trainingen die ik aanbied anders dan anders. Ik gebruik tijdens de NLP trainingen die ik geef de hele dag NLP, om jou NLP te leren. Op die manier leer je zowel bewust als onbewust en dus veel sneller en relaxter dan normaal. In de NLP practitioner opleiding gaat het over het aanleren van NLP technieken, NLP taalpatronen en de belangrijkste principes. In feite zijn al deze technieken bedoeld om jou te helpen je leven te verbeteren.  De meeste mensen komen tijdens deze NLP trainingen helemaal tot rust en worden weer zichzelf. Lees bijvoorbeeld onderstaande reactie van een enthousiaste cursist na de afgelopen NLP Practitioner Opleiding.

Beste Robin,
Diep onder de indruk was ik van jouw manier van lesgeven tijdens de 7 dagen durende opleiding. Alles zeer ontspannen en vlot. Mijn onderzoek naar een goede NLP opleiding werd vormgegeven door de recensies die ik op jouw site las. En ook ik had geen betere keus kunnen maken. Je maakte me wegwijs in  de wereld van NLP op een avontuurlijke manier. Al na dag 2 vond mijn echtgenoot dat ik zo straalde. Voor de grap zei ik dat het mijn nieuwe NLP Crème was. Want dat doet het met je, het hydrateert en verzorgt. Als een spons heb ik alle NLP ingrediënten tot me genomen. Met andere woorden, deze NLP Educatie is 5 sterren waardig en vraagt absoluut naar meer.
Vrolijke groet
Van een zeer tevreden cursist

In de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen getraind en gecoacht. Bekendheden, huisvrouwen,kinderen, relaties, sporters, zakenlieden, bedrijven enzovoort.In deze trainingen leerden deze mensen stuk voor stuk om met meer plezier door het leven te gaan, meer zelfvertrouwen te krijgen, beter te communiceren, beter te ontspannen, meer geld te verdienen, beter te slapen, beter te presenteren, partners te ontmoeten en ga zo maar door.

Ik kan hier natuurlijk een heel verhaal vertellen over mijn kwaliteiten, maar ik kan natuurlijk niet garanderen dat mijn trainingen ook voor jou werken. Ik vraag je dan ook mij niet op mijn woord te geloven maar het zelf te ervaren. Ik nodig je van harte uit contact op te nemen voor een verkennend telefoongesprek of stuur mij een e-mail zodat ik jouw persoonlijke vraag kan beantwoorden.

hartelijke groet,

Robin Stevens