Online training: Overwin je spreekangst

 • Ontspannen presenteren
 • Creëer meer zelfvertrouwen
 • Train in je eigen tempo
Soort training Online Videotraining
Niveau Beginner/Opfrisser
Trainer Robin Stevens

Inspirerende online training

Tijdens deze praktische en effectieve training leer je om je spreekangst te overwinnen, zelfverzekerd te presenteren en krachtig je boodschap over te brengen.

Robin Stevens NLP Trainer

Heb je je weleens afgevraagd hoe het zou zijn om ontspannen voor een groep mensen te staan? En hoe je zou klinken als je krachtig en vol zelfvertrouwen je verhaal doet?

Als je last hebt van spreekangst dan kan dit je leven enorm beperken. Angst voor spreken is een aangeleerde angst; je brein ervaart spreken als iets gevaarlijks. Dit heeft vervelende effecten: je voelt je gestrest tijdens het spreken, je straalt onzekerheid uit en komt niet goed uit je woorden.

Het resultaat is dat verschillende sociale situaties, zoals vergaderingen, presentaties en netwerkbijeenkomsten, spannend en oncomfortabel voor je zijn. Je ontwikkelt een soort angst voor de angst en je past je leven zo aan dat je hier zo min mogelijk mee geconfronteerd wordt. En alhoewel je weet dat dit niet de oplossing is weet je ook geen andere manier om van je angst af te komen.

Gelukkig is aan angst voor spreken heel goed iets te doen. Je moet alleen even weten hóé

Stel je eens voor dat je ontspannen en zelfverzekerd voor mensen staat. Dat ze je geïnteresseerd aankijken en positief reageren op de dingen die jij zegt. Dat jouw stem relaxed klinkt. Dat ze lachen als je een grap maakt en dat ze jouw boodschap horen, tot zich door laten dringen en dan jouw boodschap opvolgen. Dat je je ondertussen ontspannen en enthousiast voelt omdat je de dingen deelt die belangrijk voor jou zijn. Dat voelt goed, toch?

Tijdens deze online training leer je om je spreekangst te overwinnen, zelfverzekerd te presenteren en succesvol je boodschap over te brengen. Aan de hand van eenvoudig toepasbare technieken leer je stap-voor-stap krachtige tools om ontspannen en zelfverzekerd communiceren.

Naast deze en andere NLP trainingen geven wij ook door Richard Bandler erkende NLP opleidingen.

Wat ga ik precies leren?

 1. Waarom spreekangst de meest voorkomende angst is, maar eigenlijk niet realistisch is.
 2. Hoe je door een simpele techniek al voordat je gaat presenteren je spreekangst en zenuwen neutraliseert.
 3. Hoe je voorkomt dat je publiek kritische vragen gaat stellen of door je heen gaat praten.
 4. Drie dingen die je nooit moet doen vlak voordat je gaat presenteren.
 5. Het geheim dat alle succesvolle presentatoren gebruiken om het publiek te blijven boeien.
 6. Hoe je je zelfs voor een kritisch publiek goed en ontspannen kan blijven voelen.
 7. Een slimme techniek waardoor mensen sneller dingen van je aannemen.
 8. Bonus: hoe je OVERTUIGEND overkomt zodat het publiek aan je lippen hangt.

De training bestaat uit 8 inspirerende video’s . Je kan zelf kiezen wat het beste bij jouw manier van leren past. In de video’s geef ik uitleg en loop ik de technieken stap-voor-stap met je door zodat je direct kan werken aan voor jou relevante praktijksituaties. In de geschreven uitleg lees je stap voor stap nog eens na wat we gedaan hebben.

Zeer positief en leerzaam
Mijn deelname aan de online training van Robin Stevens heb ik als zeer positief, leerzaam en humoristisch ervaren. Robin heeft een natuurlijke gave mensen te motiveren hij doet dit op een ontspannen manier met veel enthousiasme en humor. De inhoud en opbouw van van de training was zeer goed gestructureerd. Je krijgt duidelijke uitleg over de diverse technieken, lichaamshouding, stemgebruik, ademhaling, contact maken met je publiek en evt. valkuilen die je tegen kunt komen. Na deze training heb ik geleerd dat presenteren een vaardigheid is die je met veel oefenen kunt leren. Een top training en aanrader voor iedereen die spreken tot een vaardigheid wil maken.
Hans, Leerdam

Een aanrader als je zelfverzekerd wilt leren spreken
Ik ben zeer enthousiast over de training Overwin je spreekangst van Robin Stevens! Wat ik erg plezierig en belangrijk vond, was dat je steeds een stapje verder komt, zonder dat je uit je comfortzone treedt. Je leert met behulp van technieken je spreekblokkade op te heffen, zodat je zelfverzekerder voor een groep(je) spreekt. Echt geweldig dat je met een aantal handreikingen zo ver kunt komen. Ik kan dan ook niet wachten om de technieken in de praktijk toe te gaan passen. Deze training is een echte aanrader als je zelfverzekerd wilt leren spreken! Bedankt Robin!
Bart, Zwolle

Dit had ik nooit verwacht
Wat een bijzondere training! Ik had nooit van mezelf gedacht dat ik zo snel een verhaal zou durven houden voor een groep. Zodra ik vroeger iets moest vertellen voor meer dan 2 personen, schoot ik in de stress. De opbouw door Robin in deze training is heel plezierig. Juist door kleine stappen vooruit en je dit stukje bij beetje te laten ervaren gaf mij een gevoel van steeds iets zekerder te worden. Resultaat is dat ik na de training met de aangereikte tools voor een groep mijn verhaal heb gehouden zonder ondersteuning van iets op papier te hebben. Robin, enorm bedankt voor je inspirerende, motiverende woorden en aangereikte tools. Ik heb je tools gepakt en kan iedereen aanraden dit ook te doen. Je hebt mij meer zekerheid gegeven in het spreken voor een groep.
Saskia, Breda

Is dit iets voor mij?

 • Ja, als je binnenkort een belangrijk gesprek moet voeren of een presentatie moet geven en je sterk en krachtig over wilt komen.
 • Ja, als je zenuwachtig bent voor vergaderingen of sollicitatiegesprekken.
 • Ja, als je spreken in het openbaar lastig vindt en handvatten zoekt om bij jezelf positieve veranderingen te realiseren.
 • Ja, als je wilt ontdekken hoe jij zelf grip krijgt op de kwaliteit van je presentaties.
 • Ja, als je nog geen ervaring hebt met NLP of dit soort trainingen.
 • Ja, ook als je de workshop al een keer hebt gevolgd en op zoek bent naar opfrissing.
 • Ja, als je geen zin hebt om naar een live training te komen maar lekker vanuit je luie stoel wilt oefenen.

Nog nooit zo simpel en duidelijk uitgelegd gekregen
Ik heb de online training Overwin je spreekangst gevolgd. Ik ben nog NOOIT in de situatie geweest dat iemand me zo simpel en duidelijk heeft verteld hoe en wat je precies moet doen als je voor een groep staat. De manier waarop de training wordt gebracht, de menselijk kant, deed me heel goed. Ik heb absoluut de juiste training gevolgd en deze instructies geven een waardevolle houvast om helemaal vrij voor een groep te staan.
Vanda, Meppel

Hoe werkt de online training?

Dit is een online programma en dat heeft deze voordelen:

 • Je hebt altijd toegang, 24/7.
 • Je hoeft niet naar een live training te komen.
 • Je hoeft geen voorstelrondje te doen.
 • Je hebt onbeperkt, 24 uur per dag toegang tot de training.
 • Je kunt de training dus bekijken wanneer je maar wilt, zonder einddatum.
 • Je kunt een onderwerp net zo vaak herhalen tot je het door hebt.
 • Je kunt mij even op pauze zetten als je naar de wc moet.
 • Je kunt de training aanpassen aan jouw leervoorkeur: video’s bekijken en uitleg lezen.
 • Je kan de training zelfs onderweg bekijken op je smartphone.

Kan ik mijn spreekangst met een online cursus oplossen?

Bekijk deze video en ontdek waarom je jouw spreekangst het beste met deze online cursus kunt aanpakken.

Over Robin Stevens

Robin Stevens

 

Robin Stevens organiseert sinds 2007 NLP opleidingen, NLP coaching en workshops in persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast werkt hij als incompany trainer voor het bedrijfsleven en schrijft hij columns en boeken.

Robin’s nieuwste boek Verbinding Zonder Wifi werd Nr.1  in de bestseller top 100.  Zijn eerste boek De Kracht van NLP stond maandenlang in de bestsellerlijsten en is genomineerd voor de Alice Indie Boekprijs. Zijn maandelijkse columns worden door meer dan 50.000 mensen gelezen.

Interviews en columns van Robin verschenen onder andere in: LINDA, JM Ouders, TV West, Managementboek en diverse lokale media.

Meld je aan:

ONLINE: In acht video’s leer je om je spreekangst te overwinnen, zelfverzekerd te presenteren en succesvol je boodschap over te brengen. Behalve de video’s zijn alle oefeningen voor je uitgeschreven zodat je het rustig kunt nalezen.

Online
€ 249
€ 375
Ontdek hoe je grip krijgt op negatieve emoties
Onbeperkt toegang tot de videotraining
Helder geschreven uitleg en oefeningen bij elke video
Ingesproken oefeningen om te luisteren met je koptelefoon
Bonus: Het boek Verbinding zonder Wifi gratis thuisgestuurd
Een sessie persoonlijke coaching van Robin Stevens

★ Op de online videotraining geldt een 30 dagen NIET GOED GELD TERUG GARANTIE. De videotraining is de investering dubbel en dwars waard dus ik wil graag dat je 100% tevreden bent. Mocht je toch niet tevreden zijn dan krijg je gewoon je geld terug. Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar Liza via liza@robin-stevens.nl of bel even naar 055 203 2426.

U bent hier: Home NLP NLP Workshops Online training: Overwin je spreekangst