U bent hier: Home NLP Opleidingen

NLP Opleidingen

Een NLP Opleiding bij Robin Stevens is een praktische kortdurende, erkende opleiding met persoonlijke ontwikkeling als voornaamste doel. Je begint met de NLP Practitioner opleiding. Het vervolg is de NLP Master Practitioner opleiding. Wil je NLP als coach gebruiken, dan volg je het volledige traject van de NLP coach opleiding.

Je begint de NLP opleiding vaak met een verkennend gesprek om te ontdekken of NLP past bij wat je op dit moment zoekt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Bel direct naar ons kantoor voor het aanvragen van een verkennend gesprek, of laat je gegevens hier achter.

NLP Practitioner opleiding
Vervolgens begin je met de eerste stap van je NLP Opleiding; de NLP Practitioner opleiding. De NLP opleiding duurt 7 aaneengesloten dagen van maandag t/m zondag en organiseren we meestal eens per kwartaal. Hier lees je alle informatie over de NLP practitioner opleiding

NLP Master practitioner opleiding
Het vervolg is meestal pas een paar maanden, tot ongeveer een jaar later. De NLP Master practitioner opleiding. De NLP Master Practitioner opleiding overstijgt het niveau van de NLP Practitioner opleiding doordat deze opleiding vooral gericht is het op het vergroten van je vaardigheden op het gebied van NLP. Lees hier alle informatie over de NLP Master Practitioner opleiding.

NLP Coach Module
De NLP Coach module is een extra module die bij de NLP practitioner opleiding hoort. Deze module duurt 1 dag en is speciaal ontwikkeld voor NLP practitioners die als zelfstandig werkend coach aan de slag willen.

Waarom een 7 daagse NLP Opleiding?
De beste manier om NLP te leren is door veel impact te maken op je huidige manier van denken. Om die impact mogelijk te maken leer is onze NLP opleiding in 7 aaneengesloten dagen. Net zoals een spannende film meer impact maakt als je er even goed voor gaat zitten en hem van begin tot eind kijkt, is het met NLP het makkelijkste als je meteen alles achter elkaar leert. Je snapt dan veel beter hoe alle NLP technieken en inzichten met elkaar samenhangen en je voorkomt dan ook dat je steeds weer een dagje moet inkomen, na bijvoorbeeld een maand niet met NLP bezig te zijn geweest.

 

Lees meer

NLP Practitioner Opleiding

De NLP Practitioner opleiding is een praktische opleiding met als hoofdonderwerpen persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Tijdens de opleiding leer je hoe je meer grip krijgt op onbewuste processen in je leven.

Lees meer

NLP Master Practitioner Opleiding

De NLP Master Practitioner opleiding overstijgt het niveau van de NLP Practitioner opleiding. Het grootste verschil tussen de twee opleidingen is het feit dat je al “overtuigd” bent van het feit...

Lees meer

NLP Coach Module

Wil je als zelfstandig NLP coach aan de slag? Speciaal voor mensen die graag als coach aan de slag willen, organiseren we een extra workshop waarin je leert om NLP als zelfstandig coach te gebruiken na je NLP Practitioner opleiding.

Lees meer

Erkende NLP opleiding

NLP is bijna 40 jaar geleden door twee mensen bedacht. Één van die mensen is Richard Bandler. Richard Bandler is één van de grondleggers van NLP en hij ontwikkelt NLP tot op de dag van vandaag...

Lees meer

NLP Practitioner opleiding in Portugal

In 2020 organiseren we een speciale editie van de NLP Practitioner opleiding in Tavira, in het zuiden van Portugal. Het grote voordeel is dat je zeven dagen weg bent uit Nederland en je dagelijkse omgeving.

Lees meer
Wat de opleiding betreft ben ik heel erg blij verrast en positief. Van tevoren was me al verteld dat je...
- Mirjam – NLP Practitioner opleiding (Lees meer ervaringen)