U bent hier: Home NLP Opleidingen

NLP Opleidingen

NLP Practitioner Opleiding: de ultieme training in persoonlijke ontwikkeling. Een intensieve life-changing onderdompeling, van maandagochtend tot zondagavond, door Robin Stevens, de bekendste NLP-trainer van Nederland. Na 7 dagen kom je thuis als de beste versie van jezelf. Vraag meteen een verkennend gesprek aan. Lees meer

Je begint de NLP opleiding vaak met een verkennend gesprek om te ontdekken of NLP past bij wat je op dit moment zoekt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Bel direct naar 055 203 2426 voor het aanvragen van een verkennend gesprek of laat je gegevens hier achter.

NLP Practitioner opleiding
Vervolgens begin je met de eerste stap van je NLP Opleiding; de NLP Practitioner opleiding. De NLP opleiding duurt 7 aaneengesloten dagen van maandag t/m zondag en organiseren we meestal eens per kwartaal. Hier lees je alle informatie over de NLP practitioner opleiding

NLP Master practitioner opleiding
Het vervolg is meestal pas een paar maanden, tot ongeveer een jaar later. De NLP Master practitioner opleiding. De NLP Master Practitioner opleiding overstijgt het niveau van de NLP Practitioner opleiding doordat deze opleiding vooral gericht is het op het vergroten van je vaardigheden op het gebied van NLP. Lees hier alle informatie over de NLP Master Practitioner opleiding.

Waarom een 7 daagse NLP Opleiding?
De beste manier om NLP te leren is door veel impact te maken op je huidige manier van denken. Om die impact mogelijk te maken leer is onze NLP opleiding in 7 aaneengesloten dagen. Net zoals een spannende film meer impact maakt als je er even goed voor gaat zitten en hem van begin tot eind kijkt, is het met NLP het makkelijkste als je meteen alles achter elkaar leert. Je snapt dan veel beter hoe alle NLP technieken en inzichten met elkaar samenhangen en je voorkomt dan ook dat je steeds weer een dagje moet inkomen, na bijvoorbeeld een maand niet met NLP bezig te zijn geweest.

 

Naar NLP Practitioner opleiding

NLP Practitioner Opleiding

De NLP Practitioner opleiding is een praktische opleiding met als hoofdonderwerpen persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Tijdens de opleiding leer je hoe je meer grip krijgt op onbewuste processen in je leven.

Lees meer

Online training: NLP Coach Module

In deze online training leer je hoe je op basis van NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) je coachgesprekken kunt vormgeven. Hoe pak je van A - Z het coachgesprek aan? Welke techniek pas je wanneer toe? En hoe komt je zo snel mogelijk tot de kern va het probleem?

Lees meer

Erkende NLP opleiding

NLP is bijna 40 jaar geleden door twee mensen bedacht. Één van die mensen is Richard Bandler. Richard Bandler is één van de grondleggers van NLP en hij ontwikkelt NLP tot op de dag van vandaag...

Lees meer
Zoals gezegd NLP verandert je leven. Ik heb het gevoel dat mijn leven na deze week niet meer hetzelfde is...
- Alma – NLP Practitioner opleiding (Lees meer ervaringen)

Erkende NLP opleiding

NLP is bijna 40 jaar geleden door twee mensen bedacht. Één van die mensen is Richard Bandler. Richard Bandler is één van de grondleggers van NLP en hij ontwikkelt NLP tot op de dag van vandaag door. NLP is dus vandaag de dag iets heel anders dan dat het 40 jaar geleden was. Vandaar dat het belangrijk is een door Richard Bandler erkende NLP opleiding te volgen zodat je de meest recente versie van NLP leert.

Richard Bandler erkende NLP opleiding

Een door Richard Bandler erkende NLP opleiding herken je aan het logo van the Society of NLP (zie hierboven). De trainer is in dit geval door Richard Bandler persoonlijk opgeleid tot NLP trainer.  Hiermee is de trainer aangesloten bij the Society of NLP zodat je zeker weet dat het een erkende NLP opleiding is die is goedgekeurd door de grondlegger van NLP.

The Society of NLP

The Society of NLP is de enige society die NLP kan controleren op kwaliteit omdat de grondlegger er de voorzitter van is. De trainers die hierbij zijn aangesloten zijn getraind door Richard Bandler zelf en benoemd tot officieel NLP trainer volgens The Society of NLP. Hiermee weet je dus zeker dat de NLP training die je volgt een erkende NLP opleiding is.

Andere verenigingen

Er zijn in Nederland en daarbuiten andere verenigingen te vinden die zich als NLP vereniging uitgeven.  Het is belangrijk je te realiseren dat deze stichtingen niets met pure NLP te maken hebben, maar dat ze vooral een beroepsgroep zijn waar je tegen betaling bij kunt aansluiten, ongeacht je NLP niveau.

Over NLP trainer Robin Stevens

Ik ben door Richard Bandler gecertificeerd als NLP Master Practitioner &  internationaal NLP trainer. Jaarlijks volg ik trainingen van Richard Bandler om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op NLP gebied en om mijn trainingsvaardigheden en kennis up to date te houden. Daarnaast maak ik af en toe deel uit van een assistentie team van Richard Bandler. Wanneer je bij met een NLP practitioner opleiding of NLP Master Practitioner opleiding volgt ben je er dus van verzekerd dat je de meest recente en beste vorm van NLP leert.  Alle NLP opleidingen die ik verzorg zijn erkend door The Society of NLP en Richard Bandler.

Erkend NLP diploma

Nadat je bij mij een NLP opleiding gevolgd hebt, ontvang je een NLP Practitioner of Master Practitioner diploma dat mede is ondertekend door Richard Bandler. Dit diploma is erkend door “The Society of NLP” en hiermee dus een geldig en erkend NLP diploma.

CRKBO en NRTO

Robin Stevens training is geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Korte Beroepsonderwijs). Ook voldoen wij aan de eisen van het NRTO: de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding.

Erkende NLP opleidingen