Boek een incompany training met Robin Stevens voor jouw organisatie

Inspirerend, praktisch, dynamisch en doelgericht. Zo beschrijven onze klanten de trainingen van Robin Stevens.

Sinds 2007 geeft Robin trainingen op het gebied van NLP, persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Op een humoristische en luchtige wijze brengt Robin de boodschap over. Steeds vaker wordt hij gevraagd door bedrijven om trainingen te verzorgen op events, teamdagen, inspiratiesessies en seminars.

Trainingen waar deelnemers écht iets aan hebben.

Afhankelijk van de wensen kan een training in een uur, dagdeel of een meerdere dagen gegeven worden. Voor kleine groepen, grote zalen en verschillende doelgroepen. Ontdek wat Robin voor jouw organisatie kan betekenen.

Download de incompany PDF met alle informatie of neem contact op via 055-203 24 26 en liza@robin-stevens.nl.

ONDERWERPEN

Communicatie - een of meerdaagse training

Wat is het geheim van succesvolle communicatie? Hoe zorg je ervoor dat jij de ander beter begrijpt en dat je beter begrepen wordt? De deelnemer leert wat wel en wat niet werkt in communicatie met klanten, collega’s en leidinggevende. De deelnemer ontdekt succesvolle strategieën om zijn/haar communicatie te optimaliseren.

Nieuw: De Kracht van NLP in persoonlijke ontwikkeling

In deze training leert de deelnemer op een luchtige manier bewust te worden van zijn/haar emoties en gedachten. De deelnemer leert het effect van gedachten, zowel in de positieve als in de negatieve zin. We leren de deelnemer krachtige technieken om hier grip op te krijgen zodat deze naar huis gaat met een set naar nieuwe vaardigheden.

Persoonlijk leiderschap - halve of eendaagse training

Hoe gaan deelnemers om met werkdruk, stress en planning? Hoe kunnen ze zichzelf motiveren voor hun werkzaamheden? Hoe krijgen ze grip op emoties om effectiever te werken? Hoe richten ze hun leven zo in dat werk en privé in balans zijn? Tijdens deze training gaan we uitgebreid op bovenstaande onderwerpen in.

Spreekangst en presenteren - eendaagse training

Waarom ervaren sommige mensen presenteren als iets lastigs? Hoe werkt spreekangst? Wat kun je doen om ontspannen voor een groep te staan? Hoe zorg je voor een klik met je publiek en het succesvol overbrengen van je boodschap? Tijdens deze ontspannen training leren de deelnemers hoe (non)verbale communicatie ingezet wordt om een boodschap krachtig over te brengen en het publiek van begin tot eind te boeien.

‘Op een praktische, humoristische en direct toepasbare wijze krijg je handvatten op verschillende vlakken. Bewustwording van je eigen gevoelens, verbale en non-verbale communicatie, de impact van je boodschap op de ander en waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe. Aanrader!’ B. Driessen, ABN AMRO
VIDEO IMPRESSIE

Onze klanten

U bent hier: Home Boek een incompany training met Robin Stevens voor jouw organisatie