Online training: De Kracht van NLP

 • Creëer jouw droomleven
 • Leer betere beslissingen maken
 • Krijg meer zelfvertrouwen
 • Doorbreek oude patronen
 • Leer omgaan met tegenslag
 • Bereik je doelen
Soort training Mindset Training
Niveau Alle niveaus
Trainer Robin Stevens

Online training: De Kracht van NLP

Slimme technieken en inzichten voor een opvallend gelukkig leven.

Robin Stevens NLP Trainer

Blijf jij steeds maar weer hangen in dezelfde patronen?

Lukt het je niet om deze te doorbreken en gaat je dat steeds meer tegenstaan?

Pieker je je suf wat je moet doen om uit deze negatieve spiraal te komen?

Wat als je een methode zou leren waarmee je in één klap je negatieve patronen doorbreekt en vervangt door een krachtige positieve nieuwe mindset.

Dit is wat je leert in de nieuwe NLP training van Robin Stevens: De Kracht van NLP.

 • Doorbreek EINDELIJK je negatieve patronen en creëer het leven dat je echt wilt.
 • Ontdek de geheime NLP-formule om al je doelen te bereiken.
 • In de training De Kracht van NLP leer ik je wat ik in de afgelopen vijftien jaar heb gedaan om met NLP al mijn dromen om te zetten in doelen en die keer op keer te bereiken.
 • Een bewezen methode. Er hebben meer dan 15.000 mensen deelgenomen aan mijn NLP-trainingen en alle technieken die je in deze online cursus leert in de praktijk voor je uitgetest.
 • Je leert de meest krachtige vorm van persoonlijke ontwikkeling die al meer dan 40 jaar door succesvolle mensen over de hele wereld wordt beoefend.
 • Ontdek hoe het jou lukt, wat veel mensen het lastigste vinden: na een cursus persoonlijke ontwikkeling in de flow blijven zodat ze voor langere termijn hun doelen blijven bereiken.

Naast deze en andere NLP trainingen geven wij ook door Richard Bandler erkende NLP opleidingen.

'Beste deelnemer,

Ben je bezig met persoonlijke ontwikkeling, heb je meerdere boeken gelezen en loop je ondanks alles steeds weer met je kop tegen dezelfde deur aan?

Misschien ben je net als ik en vind je die boeken nogal zweverig en weinig concreet.

Zolang je nog aan het lezen bent is het allemaal leuk, maar zie het daarna maar eens in de praktijk te brengen.

Bij de laatste bladzijde neem je jezelf voor om het allemaal echt te gaan doen, maar binnen een paar dagen neemt de waan van de dag het over en gaat alles weer zoals het altijd al gegaan is.

Als je na een paar maanden opeens merkt dat er weer niets veranderd is, sla je jezelf flink voor je kop.

Misschien denk je inmiddels dat er gewoon niet geschikt voor bent en dat je maar beter kan schikken in je lot.

Zo ging het bij mij ook, tot dat ik vijftien jaar geleden NLP ontdekte…

Hoe ziet jouw mooiste leven eruit?

‘Hoe ik met NLP het leven creëerde waar ik écht van droomde’

Ik begon mijn carrière als accountmanager in de online media. Het was na een rebelse pubertijd mijn eerste stap naar een succesvolle carrière.

Het was 2007 en ik reed elke dag in mijn Chevrolet Trailblazer van de zaak naar de privé parkeergarage aan de Herengracht waar ons hippe kantoor zat, vlak naast Bram Moskowicz.

We liepen allemaal in maatpak en lunchten met onze klanten in de Chique buurten van Amsterdam. In de weekenden at ik met mijn vrienden in sterrenrestaurants en schepten we op over onze successen.

In de ogen van de gemiddelde voorbijganger moet ik er behoorlijk succesvol uit hebben gezien als ik langs sjeesde in mijn yuppenbak.

Toch voelde ik me van binnen vaak heel anders. Door de lange werkweken was ik vaak moe en had ik grote donkere kringen onder m’n ogen.

Ik was gestrest, sliep slecht en liep voortdurend op m’n tenen om m’n targets te halen.

Soms zat ik urenlang achter mijn computer voor me uit te staren, hopend dat de werkdag snel voorbij zou zijn. Ik wilde tenslotte geen gezichtsverlies lijden door als eerste de deur uit te gaan.

Op een dag kreeg ik een mailtje van mijn moeder ‘Misschien moeten we dit samen maar gaan doen’ schreef ze boven een doorgestuurde mail. De mail was van een NLP-trainer en ging over een NLP-opleiding die bijna startte.

Nieuwsgierig las ik verder. Ondanks dat de training waar de trainer over sprak een forse investering met zich meebracht van bijna 2500 euro wist ik meteen dat ik dit moest gaan doen. Ik kieperde mijn vakantiepotje leeg en sprong in het diepe.

Nog geen week later zat ik bij die trainer in de zaal. Nietsvermoedend van het feit dat deze training mijn leven totaal op z’n kop zou zetten.

Door wat ik tijdens deze training leerde kreeg ik écht inzicht in mezelf. Ik ontdekte dat ik werk deed dat er voor de buitenkant goed uitzag, maar dat ik er van binnen eigenlijk helemaal niet gelukkig van werd.

‘Ik leerde verantwoordelijkheid nemen voor mijn eigen geluk.’

Ik leerde verantwoordelijkheid nemen voor mijn eigen geluk. Ik werkte aan beperkende overtuigingen, doorbrak negatieve oude patronen en leerde beter omgaan met gedachten en emoties.’

Langzaam werd ik bewust van mijn grote droom: Andere mensen NLP leren. Ik wilde niets liever dan mensen deelgenoot maken van de inzichten die ik tijdens dit eerste jaar had opgedaan.

Gebruik makend van de nieuwe inzichten uit NLP, zag ik mijn angsten onder ogen en verliet ik mijn succesvolle carrière in de online media.

Ik startte een eigen trainingsbureau en ging training geven in NLP. Het was megaspannend om mijn hart te volgen. Met bonkend hart ruilde ik mijn topsalaris in voor een mager Zzp’ers loontje en mijn yuppenbak voor een lichtblauwe Seat Ibiza die ik had gekocht op de sloop hier in de buurt.

Maar het plezier dat ik voelde toen ik mijn allereerste coaching klant van een stuk angst kon afhelpen is met geen pen te beschrijven. Wat was dit gaaf.

Vanaf dat moment wist ik dat dit is, wat ik altijd al wil doen.

De afgelopen vijftien jaar heb ik NLP keer op keer gebruikt om inzicht in mezelf te krijgen, mijn relaties te verbeteren en veel van mijn dromen waar te maken.

Zo overwinterde ik elk jaar in Zuid-Afrika, nam ik een keer een heel jaar vrij om een wereldreis te maken met mijn vriendin, schreef ik twee bestsellers over NLP en werd ik een van de bekendste NLP-trainers van Nederland.

Inmiddels gaf ik meer dan 15.000 mensen training in NLP. En dat ik niet de enige ben die gave dingen doet met de NLP-inzichten kan je lezen in de ervaringen van honderden deelnemers hier op de website.’

Ik heb genoeg gelezen Robin, ik klik hier en meld me nu aan!

Voor wie is de training De Kracht van NLP?

Deze training is NIET voor iedereen.

Deze training is niet voor mensen die liever alles bij het oude laten. Volg deze training alleen als je van plan bent om echt iets te gaan veranderen in je leven.

 • Je hebt interesse in persoonlijke ontwikkeling.
 • Je bent gemotiveerd om iets te veranderen.
 • Je wilt zelf de verantwoordelijkheid nemen voor het slagen of falen in jouw leven.
 • Je bent van plan om de beste versie van jezelf te worden.
 • Je weet dat je iets wilt gaan veranderen, maar je weet nog niet hoe.
 • Je bent bereid om je comfort zone te verlaten en echt iets te gaan doen om naar het volgende level te gaan.
 • Je hebt nog geen NLP-opleiding gevolgd en wilt graag ontdekken hoe NLP jou kan helpen.
 • Je hebt al wel een NLP-opleiding gevolgd en je bent toe aan opfrisser, om je persoonlijke ontwikkeling weer een boost te geven.

Dit programma is NIET voor:

 • Mensen die alles liever bij het oude laten.
 • Mensen die zeuren.
 • Mensen die liever andere mensen de schuld geven dat ze hun doelen niet bereiken.

Wat je ontdekt in de training De Kracht van NLP

 • Wat is NLP? Wat is het geheim van alle succesvolle mensen in de wereld? Waarom lukt het hen wel en jou (nog) niet?
 • Hoe ziet jouw brein de wereld? Een belangrijk inzicht waardoor de wereld er opeens heel anders uit ziet.
 • Negatieve overtuigingen: Waarom negatieve overtuigingen zo hardnekkig zijn en wat je moet doen om ze los te laten.
 • Doorbreken van negatieve patronen: Hoe je bewust wordt van negatieve patronen ze voor altijd kunt doorbreken.
 • Grip krijgen op je gevoel: Hoe je grip krijgt op negatieve gedachten en gevoelens.
 • Bereik al je doelen: Hoe je doelen zo kunt formuleren, dat je ze daadwerkelijk bereikt.
 • Het beste jaar tot nu toe: Hoe je ondanks alles van het aankomende jaar het beste jaar tot nu toe kunt maken.

Succesverhalen van deelnemers

De technieken en inzichten die je leert tijdens in De Kracht van NLP kunnen je leven serieus op z’n kop gooien. Ik krijg nog steeds kippenvel als ik ervaringen van deelnemers lees als ze terugkomen van een NLP-training die ze bij ons gevolgd hebben.

Mijn grote droom
‘Tijdens de NLP-training werd ik bewust van mijn droom om een eigen koffiezaak te runnen. Inmiddels is het ruim vijf jaar later en volgende maand openen we onze tweede zaak.’
Ralph, Ondernemer, 32 jaar, Alphen
Het roer omgegooid
‘Tijdens de NLP-training droomde ik van een eigen praktijk. De slimme technieken en inzichten die ik kreeg hebben mij geholpen om het roer om te gooien en het gewoon te doen’
Pim, Zorgprofessional, 43 jaar, Deventer
Ik dacht dat ik het allemaal wist
‘Ik stond al dertig jaar voor de klas en dacht dat ik het inmiddels allemaal wel wist. Maar de inzichten die ik hier leerde gooiden mijn manier van lesgeven totaal op z’n kop.’
Riejan, Leerkracht, 56 jaar, Berlicum
Een enorme stap vooruit
‘Ik ben coach en volgde de training eigenlijk om mensen beter te kunnen begeleiden. Ik had nooit verwacht dat het voor mezelf zo’n enorm verschil zou maken. Ik zit nu veel lekkerder in mijn vel en daarom kan ik andere mensen ook veel beter helpen’
Merel, Coach, 40 jaar, Amersfoort

Wat krijg je als je meedoet?

Na je aanmelding krijg je een compleet programma wat door duizenden mensen getest is om de volgende stap te nemen in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Dit bestaat uit 10 slimme stappen:

 1. Zo begrijpt jouw brein de wereld
  Hoe de manier waarop jouw brein de wereld ervaart ervoor zorgt dat je steeds weer terugvalt in dezelfde patronen. En een manier om dat snel te doorbreken.
 2. Zo laat je negatieve overtuigingen los
  Hoe je bewust wordt van negatieve overtuigingen die jou onbewust steeds de verkeerde richting insturen en hoe je ervoor zorgt dat je deze snel en eenvoudig loslaat.
 3. Zo doorbreek je negatieve patronen
  Hoe je negatieve patronen ontdekt in je onbewuste zodat je kunt leren hoe je deze bewust kunt doorbreken.
 4. Zo krijg je grip op emoties
  Hoe je bewust kunt leven vanuit je gevoel en zelf kunt leren sturen hoe je je in een bepaalde situatie voelt.
 5. Zo bereik je al je doelen
  Hoe je je doelen op de juiste manier formuleert zodat je zeker weet dat je de juist mindset krijgt om echt te kunnen veranderen.
 6. Zo ga je het beste om met tegenslag
  Hoe je slim kunt omgaan met tegenslag zodat je niet snel meer uit het bent geslagen maar juist geïnspireerd raakt om steeds weer door te gaan.
 7. Zo wordt het aankomende jaar het beste jaar tot nu toe
  Hoe je door één krachtig inzicht kunt zorgen dat het aankomende jaar het beste jaar tot nu toe wordt.

Over Robin Stevens

Robin StevensRobin Stevens organiseert sinds 2007 NLP opleidingen, NLP coaching en workshops in persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast werkt hij als incompany trainer voor het bedrijfsleven en schrijft hij columns en boeken.

Robin’s nieuwste boek Verbinding Zonder Wifi werd Nr.1  in de bestseller top 100.  Zijn eerste boek De Kracht van NLP stond maandenlang in de bestsellerlijsten en is genomineerd voor de Alice Indie Boekprijs. Zijn maandelijkse columns worden door meer dan 50.000 mensen gelezen.

Interviews en columns van Robin verschenen onder andere in: LINDA, JM Ouders, TV West, Managementboek en diverse lokale media.

Hoe ervaren andere deelnemers De Kracht van NLP?

Niet verwacht... maar echt 'life changing'!
‘Ik ging hier best open en enthousiast in, maar ging er niet vanuit dat het zoveel impact zou hebben op mij. Tijdens en na de training ervaarde ik beetje bij beetje een soort “switch” in mezelf wat de dagen na de training alleen nog maar heeft doorgezet en nog steeds gaande is. Alsof de dingen die ik al vaker had gehoord en wel ‘wist’, nu écht binnen kwamen op een heel ander niveau. Dat ik dingen op een ander niveau ging ervaren en voelen en het allemaal klikte. Zowel op persoonlijk vlak als in mijn werk als coach en trainer. De manier waarop Robin je meeneemt echt subliem. Ik heb op zoveel vlakken dingen geleerd als het gaat om persoonlijke doorbraken, NLP-technieken maar zeker ook als trainer. Geweldig! Ik zou iedereen deze week aanraden.’
Lylette, Ondernemer, 34 jaar, Rotterdam
Gewoon doen!
‘Als ik vooraf had geweten wat ik nu weet had ik niet zo lang getwijfeld. Onder het mom van de kwaliteiten op mijn werk uitbreiden kwam ik erachter dat ik er vooral heel veel winst uithaalde voor mijzelf en mijn privé omgeving. Praktische tools waarmee ik direct aan de slag kan, hoe fijn is dat. Mijn valkuil is alles willen begrijpen en leren wat er in deze week besproken is. Dat lukt me helaas niet want er komt zoveel langs, maar ik weet wel zeker dat ik verder wil gaan met NLP. Het is vaak zo logisch dat ik niet begrijp dat er niet meer aandacht voor is in het dagelijks leven. Zo’n investering is absoluut de moeite waard, niet twijfelen maar doen (zegt de grootste twijfelaar die er is, daar moet ik nog aan werken :-)’
Maarten, Ondernemer, 42 jaar, Almere
Simpel, maar magisch
‘De kracht van de NLP-technieken was een openbaring voor mij. Robin heeft er verschillende laten zien en deze zijn makkelijk uitvoerbaar en toepasbaar in mijn dagelijks leven. Ik ben me bewust geworden van de verschillende patronen en hoe deze te gebruiken, zowel privé als op mijn werk. Ook heb ik geleerd hoe ik de mensen om mij heen positief kan beïnvloeden zo als bijvoorbeeld mijn dochter (3 jaar), die nu iets vaker JA zegt i.p.v. NEE. Ik ga het bewust toepassen en oefenen in mijn werk als docent op een mbo-opleiding. Tot slot heeft het volgen van de training mij meer richting gegeven in het stellen van doelen voor de toekomst. Die doormiddel van dromen en gerichte acties zeker realiteit worden!’
Marieke, Docent, 43 jaar, Den Bosch
Vrijheid!
‘Op mijn werk zag ik een collega opbloeien. Het geheim? Hij volgde NLP-trainingen bij Robin. Vol enthousiasme vertelde hij keer op keer wat hij geleerd en toegepast had. Daar wilde ik meer van weten! Afgelopen week heb ik de NLP Practitioner gevolgd. De training was ver boven mijn verwachting, echt fantastisch. Het mooiste cadeau wat ik mezelf ooit gegeven heb. Mijn allermooiste moment was dat ik de moed had om mijn angst voor autorijden met de groep te delen en aan te geven dat ik daar graag van af wilde. Robin heeft – na hypnose – samen met mij over de snelweg gereden. Daar had ik al 12 jaar niet meer gereden! Het voelt nog steeds bizar dat dit kan. Ik voel een enorme vrijheid. De afgelopen dagen rijd ik steeds een stukje verder. En dat is nog niet alles. De geleerde technieken werken voor mij goed om negatieve herinneringen en gevoelens los te laten en positief om te draaien. Het is mij nu veel duidelijker wat ik wil en waar ik naartoe wil. Ik kan geen reden bedenken waarom je deze training niet zou volgen als je openstaat voor persoonlijke ontwikkeling. Ontzettend bedankt Robin en Liza!’
Barbara, Zorgprofessional, 49 jaar, Ermelo

Je houdt altijd toegang

Dit is een online training en dat heeft voordelen ten opzichte van een live training zoals we die meestal geven.

 •  Je houdt altijd toegang tot de training
 • Je hoeft niet te reizen
 • Je kunt de training volgen op het moment dat het jou goed uitkomt
 • Je kan de training volgen vanaf je smartphone, vanaf je computer of je tablet
 • Je kan elk onderdeel zo vaak herhalen als je wilt

Kies voor ONLINE of VIP:

Online: De krachtige NLP-technieken voor persoonlijke ontwikkeling leg ik uit in door mij persoonlijk opgenomen video’s in hoge beeldkwaliteit. Je krijgt een persoonlijke online omgeving waar je naast de video’s, geschreven uitleg kunt lezen en oefeningen kunt doen. Als bonus ontvang je mijn bestseller De Kracht van NLP gratis thuisgestuurd.

VIP: Behalve toegang tot de online omgeving krijg je een dagdeel exclusieve 1 op 1 coaching van mij persoonlijk. Tijdens dit dagdeel spreken we samen af op een mooie inspirerende plek en help ik je om samen te werken aan de belangrijkste thema’s voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Ik help je met het oplossen van eventuele blokkades, het doorbreken van negatieve patronen en het helder krijgen van je dromen en doelen voor de aankomende tijd.

ONLINE
€ 249
Ontdek de Kracht van NLP
Inspirerende video's, geschreven uitleg en ingesproken oefeningen
Onbeperkt toegang tot de online omgeving
Inclusief GRATIS boek De Kracht van NLP thuisgestuurd
Een dagdeel persoonlijke coaching van Robin Stevens
VIP
€ 995
Ontdek de Kracht van NLP
Inspirerende video's, geschreven uitleg en ingesproken oefeningen
Onbeperkt toegang tot de online omgeving
Inclusief GRATIS boek De Kracht van NLP thuisgestuurd
Een dagdeel persoonlijke coaching van Robin Stevens

★ Op de online videotraining geldt een 30 dagen NIET GOED GELD TERUG GARANTIE. De videotraining is de investering dubbel en dwars waard dus ik wil graag dat je 100% tevreden bent. Mocht je toch niet tevreden zijn dan krijg je gewoon je geld terug. Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar Liza via liza@robin-stevens.nl of bel even naar 0341 200 201. ★

BONUS: Meld je nu aan en ontvang het boek De Kracht van NLP t.w.v. €14,95

In dit boek beschrijf ik hoe je NLP, meditatie en bewustwording kunt gebruiken om opvallend gelukkig te worden. Je leert zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hoe je je voelt en hoe gelukkig je in een bepaalde situatie bent.

Aan de hand van luchtige, herkenbare anekdotes en eenvoudig toepasbare technieken leer je stap voor stap hoe je verandering kunt brengen in de manier waarop je omgaat met specifieke situaties. Zodra je, door middel van dit NLP boek, geleerd hebt om je opvallend gelukkig te voelen zonder reden, kan niemand jouw geluk meer afpakken!

Nadat je je hebt aangemeld krijg je dit boek gratis thuisgestuurd.

BONUS: Ontvang na je aanmelding de NLP OEFEN TRACKS t.w.v. €24,95 helemaal gratis

Wil je leren om je goed te voelen en werken aan meer positiviteit in je leven?

Op het album heb ik de belangrijkste NLP technieken ingesproken zodat je ze ontspannen kunt beluisteren en meteen kunt beginnen met je beter voelen.

Je leert oude negatieve patronen  doorbreken en vervangen door positieve nieuwe patronen. Hierdoor krijg je weer een mooie blik op een heldere toekomst waarin jij, je iedere dag beter gaat voelen.

Nadat je je hebt ingeschreven voor de online training vind je de downloadlink in jouw online account.

U bent hier: Home NLP NLP Workshops Online training: De Kracht van NLP