Online training: De Kracht van NLP

 • Maak kennis met NLP in deze online training
 • Ontdek hoe NLP voor jouw brein werkt
 • Leer slimme technieken in 10 video's
 • Doorbreek oude patronen & creëer je droomleven
Soort training Mindset Training
Niveau Alle niveaus
Trainer Robin Stevens

Online training: De Kracht van NLP

Slimme technieken en inzichten voor een opvallend gelukkig leven.

Robin Stevens NLP Trainer

Blijf jij steeds maar weer hangen in dezelfde patronen?

Lukt het je niet om deze te doorbreken en gaat je dat steeds meer tegenstaan?

Pieker je je suf wat je moet doen om uit deze negatieve spiraal te komen?

Wat als je een methode zou leren waarmee je in één klap je negatieve patronen doorbreekt en vervangt door een krachtige positieve nieuwe mindset.

Dit is wat je leert in de online NLP training van Robin Stevens: De Kracht van NLP.

 • Doorbreek EINDELIJK je negatieve patronen en creëer het leven dat je echt wilt.
 • Ontdek de geheime NLP-formule om al je doelen te bereiken.
 • In de training De Kracht van NLP leer ik je wat ik in de afgelopen vijftien jaar heb gedaan om met NLP al mijn dromen om te zetten in doelen en die keer op keer te bereiken.
 • Een bewezen methode. Er hebben meer dan 15.000 mensen deelgenomen aan mijn NLP-trainingen en alle technieken die je in deze online cursus leert in de praktijk voor je uitgetest.
 • Je leert de meest krachtige vorm van persoonlijke ontwikkeling die al meer dan 40 jaar door succesvolle mensen over de hele wereld wordt beoefend.
 • Ontdek hoe het jou lukt wat veel mensen het lastigste vinden: na een cursus persoonlijke ontwikkeling in de flow blijven zodat ze voor langere termijn hun doelen blijven bereiken.

Naast deze en andere NLP trainingen geven wij ook door Richard Bandler erkende NLP opleidingen.

'Beste deelnemer,

Ben je bezig met persoonlijke ontwikkeling, heb je meerdere boeken gelezen en loop je ondanks alles steeds weer met je kop tegen dezelfde deur aan?

Misschien ben je net als ik en vind je die boeken nogal zweverig en weinig concreet.

Zolang je nog aan het lezen bent is het allemaal leuk, maar zie het daarna maar eens in de praktijk te brengen.

Bij de laatste bladzijde neem je jezelf voor om het allemaal echt te gaan doen, maar binnen een paar dagen neemt de waan van de dag het over en gaat alles weer zoals het altijd al gegaan is.

Als je na een paar maanden opeens merkt dat er weer niets veranderd is, sla je jezelf flink voor je kop.

Misschien denk je inmiddels dat er gewoon niet geschikt voor bent en dat je maar beter kan schikken in je lot.

Zo ging het bij mij ook, tot dat ik vijftien jaar geleden NLP ontdekte…

Hoe ziet jouw mooiste leven eruit?

‘Hoe ik met NLP het leven creëerde waar ik écht van droomde’

Ik begon mijn carrière als accountmanager in de online media. Het was na een rebelse pubertijd mijn eerste stap naar een succesvolle carrière.

Het was 2007 en ik reed elke dag in mijn Chevrolet Trailblazer van de zaak naar de privé parkeergarage aan de Herengracht waar ons hippe kantoor zat, vlak naast Bram Moskowicz.

We liepen allemaal in maatpak en lunchten met onze klanten in de Chique buurten van Amsterdam. In de weekenden at ik met mijn vrienden in sterrenrestaurants en schepten we op over onze successen.

In de ogen van de gemiddelde voorbijganger moet ik er behoorlijk succesvol uit hebben gezien als ik langs sjeesde in mijn yuppenbak.

Toch voelde ik me van binnen vaak heel anders. Door de lange werkweken was ik vaak moe en had ik grote donkere kringen onder m’n ogen.

Ik was gestrest, sliep slecht en liep voortdurend op m’n tenen om m’n targets te halen.

Soms zat ik urenlang achter mijn computer voor me uit te staren, hopend dat de werkdag snel voorbij zou zijn. Ik wilde tenslotte geen gezichtsverlies lijden door als eerste de deur uit te gaan.

Op een dag kreeg ik een mailtje van mijn moeder ‘Misschien moeten we dit samen maar gaan doen’ schreef ze boven een doorgestuurde mail. De mail was van een NLP-trainer en ging over een NLP-opleiding die bijna startte.

Nieuwsgierig las ik verder. Ondanks dat de training waar de trainer over sprak een forse investering met zich meebracht van bijna 2500 euro wist ik meteen dat ik dit moest gaan doen. Ik kieperde mijn vakantiepotje leeg en sprong in het diepe.

Nog geen week later zat ik bij die trainer in de zaal. Nietsvermoedend van het feit dat deze training mijn leven totaal op z’n kop zou zetten.

Door wat ik tijdens deze training leerde kreeg ik écht inzicht in mezelf. Ik ontdekte dat ik werk deed dat er voor de buitenkant goed uitzag, maar dat ik er van binnen eigenlijk helemaal niet gelukkig van werd.

‘Ik leerde verantwoordelijkheid nemen voor mijn eigen geluk.’

Ik leerde verantwoordelijkheid nemen voor mijn eigen geluk. Ik werkte aan beperkende overtuigingen, doorbrak negatieve oude patronen en leerde beter omgaan met gedachten en emoties.’

Langzaam werd ik bewust van mijn grote droom: Andere mensen NLP leren. Ik wilde niets liever dan mensen deelgenoot maken van de inzichten die ik tijdens dit eerste jaar had opgedaan.

Gebruik makend van de nieuwe inzichten uit NLP, zag ik mijn angsten onder ogen en verliet ik mijn succesvolle carrière in de online media.

Ik startte een eigen trainingsbureau en ging training geven in NLP. Het was megaspannend om mijn hart te volgen. Met bonkend hart ruilde ik mijn topsalaris in voor een mager Zzp’ers loontje en mijn yuppenbak voor een lichtblauwe Seat Ibiza die ik had gekocht op de sloop hier in de buurt.

Maar het plezier dat ik voelde toen ik mijn allereerste coaching klant van een stuk angst kon afhelpen is met geen pen te beschrijven. Wat was dit gaaf.

Vanaf dat moment wist ik dat dit is, wat ik altijd al wil doen.

De afgelopen vijftien jaar heb ik NLP keer op keer gebruikt om inzicht in mezelf te krijgen, mijn relaties te verbeteren en veel van mijn dromen waar te maken.

Zo overwinterde ik elk jaar in Zuid-Afrika, nam ik een keer een heel jaar vrij om een wereldreis te maken met mijn vriendin, schreef ik twee bestsellers over NLP en werd ik een van de bekendste NLP-trainers van Nederland.

Inmiddels gaf ik meer dan 15.000 mensen training in NLP. En dat ik niet de enige ben die gave dingen doet met de NLP-inzichten kan je lezen in de ervaringen van honderden deelnemers hier op de website.’

Ik heb genoeg gelezen Robin, ik klik hier en meld me nu aan!

Wat je ontdekt in de training De Kracht van NLP:

 • Wat is NLP? Wat is het geheim van alle succesvolle mensen in de wereld? Waarom lukt het hen wel en jou (nog) niet?
 • Hoe ziet jouw brein de wereld? Een belangrijk inzicht waardoor de wereld er opeens heel anders uit ziet.
 • Negatieve overtuigingen loslaten: Waarom negatieve overtuigingen zo hardnekkig zijn en wat je moet doen om ze los te laten.
 • Doorbreken van negatieve patronen: Hoe je bewust wordt van negatieve patronen ze voor altijd kunt doorbreken.
 • Grip krijgen op je gevoel: Hoe je grip krijgt op negatieve gedachten en gevoelens.
 • Ontdek en bereik je doelen: Hoe je doelen zo kunt formuleren, dat je ze daadwerkelijk bereikt.
 • Het beste jaar tot nu toe: Hoe je ondanks alles van het aankomende jaar het beste jaar tot nu toe kunt maken.

Succesverhalen van deelnemers

De technieken en inzichten die je leert tijdens in De Kracht van NLP kunnen je leven serieus op z’n kop gooien. Ik krijg nog steeds kippenvel als ik ervaringen van deelnemers lees als ze terugkomen van een NLP-training die ze bij ons gevolgd hebben.

Mooie ontwikkelingen
‘Na de NLP training heb ik een heleboel ontwikkelingen doorgemaakt, vooral interne. Ik ben heel anders naar de wereld en vooral mezelf gaan kijken. Ik ben veel minder streng voor mezelf en zie het leven steeds meer als een ontdekkingstocht. Ik verdiep me in allerlei onderwerpen rondom persoonlijke ontwikkeling en ik zie het nu als een reis waarop ik mezelf leer kennen. Dat is een hele grote verandering, want jarenlang heb ik gedacht “ik wil niet accepteren dat dit is hoe ik ben, want dit bén ik niet”. Ik mediteer elke ochtend en elke avond en ik kies veel vaker voor stilte en rust ipv afleiding en een volle agenda. Nou, dat zijn toch mooie ontwikkelingen he? :-)’
Eva, HRM medewerker, 28 jaar, Oosterhout
Mijn grote droom
‘Tijdens de NLP-training werd ik bewust van mijn droom om een eigen koffiezaak te runnen. Inmiddels is het ruim vijf jaar later en volgende maand openen we onze tweede zaak.’
Ralph, Ondernemer, 32 jaar, Alphen
Het roer omgegooid
‘Tijdens de NLP-training droomde ik van een eigen praktijk. De slimme technieken en inzichten die ik kreeg hebben mij geholpen om het roer om te gooien en het gewoon te doen’
Pim, Zorgprofessional, 43 jaar, Deventer
Ik dacht dat ik het allemaal wist
‘Ik stond al dertig jaar voor de klas en dacht dat ik het inmiddels allemaal wel wist. Maar de inzichten die ik hier leerde gooiden mijn manier van lesgeven totaal op z’n kop.’
Riejan, Leerkracht, 56 jaar, Berlicum

Een enorme stap vooruit
‘Ik ben coach en volgde de training eigenlijk om mensen beter te kunnen begeleiden. Ik had nooit verwacht dat het voor mezelf zo’n enorm verschil zou maken. Ik zit nu veel lekkerder in mijn vel en daarom kan ik andere mensen ook veel beter helpen’
Merel, Coach, 40 jaar, Amersfoort

Voor wie is de training De Kracht van NLP?

Deze training is niet voor mensen die liever alles bij het oude laten. Volg deze training alleen als je van plan bent om echt iets te gaan veranderen in je leven.

 • Je hebt interesse in persoonlijke ontwikkeling.
 • Je bent gemotiveerd om iets te veranderen.
 • Je wilt zelf de verantwoordelijkheid nemen voor het slagen of falen in jouw leven.
 • Je bent van plan om de beste versie van jezelf te worden.
 • Je weet dat je iets wilt gaan veranderen, maar je weet nog niet hoe.
 • Je bent bereid om je comfort zone te verlaten en echt iets te gaan doen om naar het volgende level te gaan.
 • Je hebt nog geen NLP-opleiding gevolgd en wilt graag ontdekken hoe NLP jou kan helpen.
 • Je hebt al wel een NLP-opleiding gevolgd en je bent toe aan opfrisser, om je persoonlijke ontwikkeling weer een boost te geven.

Dit programma is NIET voor:

 • Mensen die alles liever bij het oude laten.
 • Mensen die zeuren.
 • Mensen die liever andere mensen de schuld geven dat ze hun doelen niet bereiken.

Wat krijg je als je meedoet?

Na je aanmelding krijg je een compleet programma wat door duizenden mensen getest is om de volgende stap te nemen in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Dit bestaat uit 7 slimme stappen:

 1. Zo begrijpt jouw brein de wereld
  Hoe de manier waarop jouw brein de wereld ervaart ervoor zorgt dat je steeds weer terugvalt in dezelfde patronen. En een manier om dat snel te doorbreken.
 2. Zo laat je negatieve overtuigingen los
  Hoe je bewust wordt van negatieve overtuigingen die jou onbewust steeds de verkeerde richting insturen en hoe je ervoor zorgt dat je deze snel en eenvoudig loslaat.
 3. Zo doorbreek je negatieve patronen
  Hoe je negatieve patronen ontdekt in je onbewuste zodat je kunt leren hoe je deze bewust kunt doorbreken.
 4. Zo krijg je grip op emoties
  Hoe je bewust kunt leven vanuit je gevoel en zelf kunt leren sturen hoe je je in een bepaalde situatie voelt.
 5. Zo bereik je al je doelen
  Hoe je je doelen op de juiste manier formuleert zodat je zeker weet dat je de juist mindset krijgt om echt te kunnen veranderen.
 6. Zo ga je het beste om met tegenslag
  Hoe je slim kunt omgaan met tegenslag zodat je niet snel meer uit het bent geslagen maar juist geïnspireerd raakt om steeds weer door te gaan.
 7. Zo wordt het aankomende jaar het beste jaar tot nu toe
  Hoe je door één krachtig inzicht kunt zorgen dat het aankomende jaar het beste jaar tot nu toe wordt.

Over Robin Stevens

Wie is Robin Stevens?

Robin Stevens is de bekendste NLP-trainer van Nederland.

 • Internationaal NLP-trainer, spreker en schrijver over persoonlijke ontwikkeling
 • Auteur van de bestsellers De Kracht van NLP & Verbinding Zonder Wifi
 • Zijn tweede boek Verbinding zonder Wifi was het op een na bestverkochte Managementboek van 2020
 • Meer dan 15.000+ mensen getraind in binnen- en buitenland
 • Veelgevraagd spreker top 500 bedrijven, MKB en banken

 

Hoe ervaren andere deelnemers NLP?

Gewoon doen!
‘Het fijne van deze online training is dat Robin veel praktische tips geeft en dat je met de oefeningen direct concreet aan de slag kunt. ‘
Maarten, Ondernemer, 38 jaar, Almere
Meer leren over NLP
‘Deze training is heel goed voor mij. Ik vind de video’s fijn om te kijken en om zo meer te leren over NLP. De anekdotes, het verhaal uit de praktijk en dan wat je er van kan leren, vind ik heel interessant. Ik had het boek al en ben dan de cursus aan het volgen. Fijn dat ze elkaar zo mooi aanvullen.’
Mariska, Zorgprofessional, 49 jaar, Ermelo
Enorm inspirerend
‘Wat was dit een fantastische en inspirerende training. Ik kan echt met volle overgave zeggen dat ik er heel veel van heb geleerd.’
Robin, Manager, 41 jaar, Hellevoetsluis
Dankjewel!
Super was het! Wat laten jullie het Licht voor mij weer schijnen. Ik ben jullie oprecht zeer dankbaar.’
Caroline, HRM medewerker, 35 jaar, Alkmaar

Je houdt altijd toegang

Dit is een online training en dat heeft voordelen ten opzichte van een live training zoals we die meestal geven.

 •  Je houdt altijd toegang tot de training
 • Je hoeft niet te reizen
 • Je kunt de training volgen op het moment dat het jou goed uitkomt
 • Je kan de training volgen vanaf je smartphone, vanaf je computer of je tablet
 • Je kan elk onderdeel zo vaak herhalen als je wilt

Kies voor ONLINE:

Online: De krachtigste NLP-technieken voor persoonlijke ontwikkeling leg ik uit in door mij persoonlijk opgenomen video’s in hoge beeldkwaliteit. Je krijgt een persoonlijke online omgeving waar je naast de video’s, geschreven uitleg kunt lezen en oefeningen kunt doen. Als bonus ontvang je mijn bestseller De Kracht van NLP gratis thuisgestuurd.

DE KRACHT VAN NLP
€ 249
€ 375
Ontdek de Kracht van NLP
Inspirerende video's, geschreven uitleg en ingesproken oefeningen
Onbeperkt toegang tot de online omgeving
BONUS 1: GRATIS boek De Kracht van NLP thuisgestuurd
BONUS 2: GRATIS digitale NLP oefen cd.
Toegang tot de Robin Stevens NLP Community

★ Op de online videotraining geldt een 30 dagen NIET GOED GELD TERUG GARANTIE. De videotraining is de investering dubbel en dwars waard dus ik wil graag dat je 100% tevreden bent. Mocht je toch niet tevreden zijn dan krijg je gewoon je geld terug. Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar Liza via liza@robin-stevens.nl of bel even naar 055 203 2426.

BONUS: Meld je nu aan en ontvang het boek De Kracht van NLP t.w.v. €14,95

In dit boek beschrijf ik hoe je NLP, meditatie en bewustwording kunt gebruiken om opvallend gelukkig te worden. Je leert zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hoe je je voelt en hoe gelukkig je in een bepaalde situatie bent.

Aan de hand van luchtige, herkenbare anekdotes en eenvoudig toepasbare technieken leer je stap voor stap hoe je verandering kunt brengen in de manier waarop je omgaat met specifieke situaties. Zodra je, door middel van dit NLP boek, geleerd hebt om je opvallend gelukkig te voelen zonder reden, kan niemand jouw geluk meer afpakken!

Nadat je je hebt aangemeld krijg je dit boek gratis thuisgestuurd.

BONUS: Ontvang na je aanmelding de NLP OEFEN TRACKS t.w.v. €24,95 helemaal gratis

Wil je leren om je goed te voelen en werken aan meer positiviteit in je leven?

Op het album heb ik de belangrijkste NLP technieken ingesproken zodat je ze ontspannen kunt beluisteren en meteen kunt beginnen met je beter voelen.

Je leert oude negatieve patronen  doorbreken en vervangen door positieve nieuwe patronen. Hierdoor krijg je weer een mooie blik op een heldere toekomst waarin jij, je iedere dag beter gaat voelen.

Nadat je je hebt ingeschreven voor de online training vind je de downloadlink in jouw online account.

U bent hier: Home NLP NLP Workshops Online training: De Kracht van NLP