U bent hier: Home NLP NLP Workshops

NLP Workshops

NLP workshops zijn de perfecte manier om kennis te maken met wat NLP te bieden heeft. Tijdens een NLP workshop leer je op een makkelijke manier NLP technieken toepassen in je leven. Een overzicht van de NLP workshops vind je hieronder. Mocht je willen weten welke workshop het beste past bij jouw situatie, bel ons dan gerust op 0341 200 201 Lees meer

NLP workshops zijn de perfecte manier om kennis te maken met wat NLP te bieden heeft. Tijdens een NLP workshop leer je op een makkelijke manier NLP technieken toepassen in je leven. Een overzicht van de NLP workshops vind je hieronder. Mocht je willen weten welke workshop het beste past bij jouw situatie, bel ons dan gerust op 055 203 24 26.

Wat is een NLP Workshop precies?

Een NLP workshop is een kortdurende, intensieve training in persoonlijke ontwikkeling. Afhankelijk van het onderwerp dat je kiest, wordt er naast een stuk theoretische uitleg, tijdens de workshop dag veel aandacht gegeven aan het aanleren van specifieke vaardigheden rondom het betreffende onderwerp.

Moet ik al eerder NLP Workshops gevolgd hebben?

Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt met NLP of het volgen van trainingen in persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben al NLP practitioner, kan ik ook meedoen?

Ook als je NLP practitioner of Master practitioner bent is een NLP workshop een perfecte manier om weer eens een dagje te oefenen met de NLP inzichten die je al kent. En daarnaast zitten er altijd weer nieuwe dingen in de workshops.

Online training: NLP bij angst en onzekerheid

Als je last hebt van beknellende emoties, zoals angst, faalangst of onzekerheid dan kan dat enorm beperkend werken. Bijna alles wat je doet, wordt gestuurd vanuit deze nare emoties. Het resultaat is dat je steeds meer situaties uit de weg gaat. Je ontwikkelt een angst voor de angst. Langzaam maar zeker ga ja steeds minder ondernemen en zo word je wereld steeds kleiner.

Lees meer

Online training: Overwin je spreekangst

Als je last hebt van beknellende emoties, zoals angst, faalangst of onzekerheid dan kan dat enorm beperkend werken. Bijna alles wat je doet, wordt gestuurd vanuit deze nare emoties. Het resultaat is dat je steeds meer situaties uit de weg gaat. Je ontwikkelt een angst voor de angst. Langzaam maar zeker ga ja steeds minder ondernemen en zo word je wereld steeds kleiner.

Lees meer

Online training: De Kracht van NLP

Met gewoon gelukkig zijn schiet je weinig op. Gewoon gelukkig zijn betekent dat je alleen gelukkig bent omdat alles goed gaat in je leven. Maar helaas gaat in het echte leven niet altijd alles goed. Wat je echt wilt, is leren hoe je opvallend gelukkig kunt zijn, dus zonder reden. Tijdens deze inspirerende videotraining leer je hoe je NLP, meditatie en bewustwording kunt gebruiken om een opvallend gelukkig leven voor jezelf te creëren.

Lees meer

Tweedaagse Training: Het leven van je dromen

IN TWEE DAGEN EEN CONCREET PLAN VOOR JOUW GROTE DROOM Als je niet oppast, vliegt je leven voorbij voordat je er erg in hebt. Je laat je meeslepen in de waan van de dag en bent druk met allemaal di...

Lees meer

Online Training: Verbinding Zonder Wifi

Onze smartphones geven ons de illusie dat we continu verbinding hebben met elkaar. Niets is minder waar. Contacten worden vaak juist oppervlakkiger en de diepgang in onze relaties verdwijnt. Dat heeft niet alleen effect op onze zakelijke resultaten, maar ook op ons persoonlijke leven. In deze online training leer je hoe je opvallend goede gesprekken voert, diepe relaties opbouwt en mensen positief beïnvloedt.

Lees meer

Workshop: Overwin je spreekangst

Tijdens deze inspirerende en leuke dag leer je om vol zelfvertrouwen en ontspanning te presenteren en succesvol je boodschap over te brengen. Vind je voor een groep mensen spreken spannend? Is het voor jou moeilijk om je boodschap op een zelfverzekerde manier over te brengen? En wil je hier graag iets aan doen?

Lees meer

Workshop: NLP in een dag

Tijdens deze workshop over NLP  leer je in een dag vol inspiratie hoe je NLP gebruikt om een opvallend gelukkig leven voor jezelf te creëren. ...

Lees meer

Workshop: Overtuigend presenteren

Positieve beïnvloeding is de basis voor succesvol presenteren. De manier waarop je spreekt, je uitstraling en de woorden die je kiest bepalen het resultaat van jouw presentatie. De technieken die je tijdens de workshop Overtuigend presenteren leert stellen je in staat om boeiend over te komen.

Lees meer

Masterclass: Verbinding Zonder Wifi

Op 20 juni vier ik de lancering van mijn nieuwe boek met een Exclusieve online Masterclass: Verbinding Zonder Wifi. Onze smartphones geven ons de illusie dat we continu verbinding hebben met elkaar. Niets is minder waar. Contacten worden vaak juist oppervlakkiger en de diepgang in onze relaties verdwijnt. Dat heeft niet alleen effect op onze zakelijke resultaten, maar ook op ons persoonlijke leven.

Lees meer

Workshop: NLP Practitioner in één dag

NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren en het is razend populair. Wat is NLP eigenlijk? Tijdens deze NLP workshop duik je in het diepe en leer je er alles over. We slaan de theorie over en gaan direct aan de slag met praktische toepassing van NLP. Dat betekent concreet, dat je gelijk leert hoe je NLP kunt toepassen in jouw eigen leven.

Lees meer
Heey Robin, Voor mij was dit kaasje!! Ik vind het heerlijk om naar verhalen te luisteren waar een boodschap in zit....
- Loes – NLP Practitioner opleiding (Lees meer ervaringen)