U bent hier: Home NLP NLP Workshops

NLP Workshops

NLP workshops zijn de perfecte manier om kennis te maken met wat NLP te bieden heeft. Tijdens een NLP workshop leer je op een makkelijke manier NLP technieken toepassen in je leven. Een overzicht van de NLP workshops vind je hieronder. Mocht je willen weten welke workshop het beste past bij jouw situatie, bel ons dan gerust op 0341 200 201

NLP workshops zijn de perfecte manier om kennis te maken met wat NLP te bieden heeft. Tijdens een NLP workshop leer je op een makkelijke manier NLP technieken toepassen in je leven. Een overzicht van de NLP workshops vind je hieronder. Mocht je willen weten welke workshop het beste past bij jouw situatie, bel ons dan gerust op 0341 200 201

Wat is een NLP Workshop precies?

Een NLP workshop is een kortdurende, intensieve training in persoonlijke ontwikkeling. Afhankelijk van het onderwerp dat je kiest, wordt er naast een stuk theoretische uitleg, tijdens de workshop dag veel aandacht gegeven aan het aanleren van specifieke vaardigheden rondom het betreffende onderwerp.

Moet ik al eerder NLP Workshops gevolgd hebben?

Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt met NLP of het volgen van trainingen in persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben al NLP practitioner, kan ik ook meedoen?

Ook als je NLP practitioner of Master practitioner bent is een NLP workshop een perfecte manier om weer eens een dagje te oefenen met de NLP inzichten die je al kent. En daarnaast zitten er altijd weer nieuwe dingen in de workshops.

NLP Workshop 1 – NLP bij angst en onzekerheid
NLP Workshop 2 – NLP Practitioner in een dag
NLP Workshop 3 – Overwin je spreekangst
NLP Workshop 4 – Overtuigend presenteren
NLP Workshop 5 – Omgaan met negatieve energie

Lees meer

Training: De kracht van NLP

Tijdens deze inspirerende training leer je hoe je NLP, meditatie en bewustwording kunt gebruiken om een opvallend gelukkig leven voor jezelf te creëren. Met gewoon gelukkig zijn schiet je weinig op. Gewoon gelukkig zijn betekent dat je alleen gelukkig bent omdat alles goed gaat in je leven. Wat je echt wilt, is leren hoe je opvallend gelukkig kunt zijn, dus zonder reden.

Lees meer

Workshop Overwin je spreekangst

Tijdens deze inspirerende en leuke dag leer je om vol zelfvertrouwen en ontspanning te presenteren en succesvol je boodschap over te brengen. Vind je voor een groep mensen spreken spannend? Is het voor jou moeilijk om je boodschap op een zelfverzekerde manier over te brengen? En wil je hier graag iets aan doen?

Lees meer

Workshop Overtuigend presenteren

Positieve beïnvloeding is de basis voor succesvol presenteren. De manier waarop je spreekt, je uitstraling en de woorden die je kiest bepalen het resultaat van jouw presentatie. De technieken die je tijdens de workshop Overtuigend presenteren leert stellen je in staat om boeiend over te komen.

Lees meer

Omgaan met Negatieve Energie

Veel mensen worden bewust of onbewust negatief beïnvloed door de mensen om hen heen. Als je hier ook last van hebt kan het goed zijn dat je moe, futloos, of chagrijnig wordt zonder enige aanleiding en dit soms voor dagen met je mee draagt. Tijdens deze workshop leer je hoe negatieve beïnvloeding precies werkt op onbewust niveau en hoe je ervoor kunt zorgen dat je het stopt.

Lees meer

Enneagram workshop

Het Enneagram is een diagram dat bestaat uit negen karaktertypen. Door specifieke vragen te stellen, of jezelf te herkennen in bepaalde eigenschappen, kun je erachter komen welk type uit het Enneagram jij bent. Ben je een Type 1: Perfectionist, of een Type 8: de Baas? Misschien herken je jezelf een beetje in alle types en ben jij een Type 9: de Bemiddelaar?!

Lees meer

NLP Practitioner in één dag

NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren en het is razend populair. Wat is NLP eigenlijk? Tijdens deze NLP workshop duik je in het diepe en leer je er alles over. We slaan de theorie over en gaan direct aan de slag met praktische toepassing van NLP. Dat betekent concreet, dat je gelijk leert hoe je NLP kunt toepassen in jouw eigen leven.

Lees meer

De kracht van stilte

We zijn ons hele leven voortdurend onderweg naar een volgend doel waarvan we hopen dat we bij het bereiken ervan eindelijk geluk zullen ervaren. Voor sommige mensen is het een nieuwe baan, voor anderen een nieuwe partner of een nieuwe Iphone. De maatschappij prikkelt ons, om voortdurend onderweg te blijven naar het volgende piekmoment, waarin we ons kortstondig gelukkig te voelen. Daarna dooft het gevoel al snel weer uit en moeten we weer onderweg naar het volgende doel.

Lees meer

NLP bij angst en onzekerheid

Als je last hebt van negatieve gevoelens zoals angst, woede, stress, onzekerheid of faalangst en je wilt hier op een makkelijke manier van afkomen is de workshop NLP bij angst en onzekerheid de aangewezen methode. NLP bij angst en onzekerheid maakt gebruik van NLP om je angst en onzekerheid op te lossen.

Lees meer

succesvol opvoeden met NLP

Als je ouder van een kind bent, dan is opvoeden waarschijnlijk één van de belangrijkste en meest verantwoordelijke taken die je hebt.  Misschien vraag je je wel eens af hoe je jezelf tot een...

Lees meer
Hoi Robin, Woensdag ben ik bij je geweest samen met jans en ramon. Ik ben toen ik bij je weg reed natuurlijk...
- Loes – NLP Practitioner in één dag (Lees meer ervaringen)