Online training: NLP bij angst en onzekerheid

 • Maak een einde aan onzekerheid
 • Leer in je eigen tempo
 • Videotraining
Soort training Online Video Training
Niveau Beginner / Opfrisser
Trainer Robin Stevens

Inspirerende online training

Tijdens deze inspirerende en praktische training leer je hoe je NLP technieken kunt gebruiken om een einde te maken aan angst, faalangst en onzekerheid.

Robin Stevens NLP Trainer

Als je last hebt van beknellende emoties zoals angst, faalangst of onzekerheid dan kan dat enorm beperkend werken. Bijna alles wat je doet wordt gestuurd vanuit deze nare emoties. Het resultaat is dat je steeds meer situaties uit de weg gaat. Je ontwikkelt een angst voor de angst. Langzaam maar zeker ga je steeds minder ondernemen en zo word je wereld steeds kleiner.

Stel je eens voor wat er zou gebeuren als je dit patroon om zou draaien. Als je besluit je niet langer te laten beperken door je emoties en de verantwoordelijkheid weer terug zou nemen. Stel dat je opeens vol zelfvertrouwen in het leven zou staan en onzekere situaties als uitdaging en kans zou zien in plaats van als belemmering. Wat zou dat voor je veranderen?

Tijdens deze inspirerende videotraining NLP bij angst en onzekerheid demonstreer ik hoe je NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), meditatie en bewustwording kunt gebruiken om je angst en onzekerheid om te draaien.

In de online training NLP bij angst en onzekerheid leer je op een laagdrempelige en nuchtere manier omgaan met negatieve emoties

Je leert zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor hoe je je voelt en hoe gelukkig je in een bepaalde situatie bent.

Aan de hand van eenvoudig toepasbare technieken leer je stap voor stap hoe je het roer om kunt gooien en de baas kunt worden over je emoties.

De kracht van echt contact

Wat ga ik precies leren?

 1. Een simpel inzicht dat de meeste mensen over het hoofd zien als ze zich onzeker voelen.
 2. Je doel bereiken: Wat je nooit moet doen als je doelen wilt bereiken.
 3. Waarom het verleden en de toekomst niet echt bestaan (en hoe je dit inzicht kunt gebruiken om onzekerheid te overwinnen).
 4. Hoe je je goed kunt voelen over de toekomst (zelfs als alles mis dreigt te gaan).
 5. Hoe je het verleden kunt gebruiken als bron voor meer zelfvertrouwen.
 6. Waarom positief denken slecht werkt en wat je veel beter kan doen om je goed te voelen.
 7. Een bewezen formule om in alle situaties meer zelfvertrouwen te voelen.
 8. Hoe je schoonmoeder  je kan helpen om van nare gevoelens af te komen.
 9. Waarom de inhoud van je probleem veel minder belangrijk is dan de meeste mensen denken.

De training is een mix van videotraining, geschreven uitleg en luisteroefeningen. Je kan zelf kiezen wat het beste bij jouw manier van leren past. In de video’s geef ik uitleg en loop ik de technieken stap-voor-stap met je door zodat je direct kan werken aan voor jou relevante praktijksituaties. In de geschreven uitleg lees je stap voor stap nog eens na wat we gedaan hebben. De luisteroefeningen zijn handig als je de technieken afzonderlijk wilt oefenen of bijvoorbeeld wilt luisteren met je koptelefoon.

Concrete handvatten
Tijdens deze online training krijg je op een plezierige manier hele concrete handvaten voor hoe je je angsten en onzekerheid te lijf kunt gaan. Hierbij geeft Robin Stevens heldere uitleg over de technieken en bijbehorende theorie waarmee je direct aan de slag kunt gaan, dus je boekt direct resultaat en vooruitgang. 
Rindert, Utrecht

Eindelijk rust
De training angst en onzekerheid was een geweldige ervaring, een soort mind-f*ck, waar ik echt van sta te kijken. Ik stond voordat ik de training ging volgen op het punt om een nare situatie waar ik in zat bespreekbaar te maken. Maar sinds ik de training gedaan heb vraag ik me af wat er eigenlijk nog te bespreken valt. Mijn mentale film waar ik iedere dag naar keek, is nu voorbij. Rust in mijn hoofd, heerlijk! Na elke video ook direct geoefend met een naar gevoel dat boven kwam. Ik herkende het en heb direct de omdraai-oefening gedaan. En daarna verder gegaan, zonder het nare gevoel dat anders alleen maar groter was geworden. Soms lijken de oefeningen te eenvoudig om waar te zijn. De theorie die Robin eromheen uitlegt helpt om het iets beter te begrijpen, maar het blijft allemaal heel bijzonder. Bedankt!
Yvonne, Amersfoort

Is dit iets voor mij?

 • Ja, als je vanuit huis wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling.
 • Ja, als je last hebt van (faal)angst of onzekerheid en daar graag vanaf wilt.
 • Ja, als je nog geen ervaring hebt met NLP of dit soort trainingen.
 • Ja, ook als opfrisser als je een tijdje geleden een NLP opleiding hebt gedaan.
 • Ja, als je makkelijker leert met video’s dan uit een boek.
 • Ja, als je geen zin hebt om naar een live training te komen maar lekker vanuit je luie stoel wilt oefenen.

Goede refresher
Ontzettend blij met deze online cursus. Ik heb de NLP Practitioner opleiding gedaan waar dit een onderdeel van was. Ik vond het heel fijn om alles te kunnen herhalen op deze manier. Het is voor mij een refresher. Ik merkte dat je het niet vaak genoeg kan herhalen. Het NLP moet je systeem en je lijf in en daar helpt dit heel goed bij.
Antoinet, Leeuwarden

Je hebt altijd toegang

Dit is een online programma en dat heeft deze voordelen:

 • Je hoeft niet naar een live training te komen.
 • Je hoeft geen voorstelrondje te doen.
 • Je hebt 24 uur per dag toegang tot de training.
 • Je kunt de training dus bekijken wanneer je maar wilt.
 • Je kunt een onderwerp net zo vaak herhalen tot je het door hebt.
 • Je kunt mij even op pauze zetten als je naar de wc moet.
 • Je kunt de training aanpassen aan jouw leervoorkeur: video’s bekijken, tekst lezen of naar audio luisteren.
 • Je kan de training zelfs onderweg bekijken vanaf je smartphone.

Over Robin Stevens

Robin Stevens

 

Robin Stevens organiseert sinds 2007 NLP opleidingen, NLP coaching en workshops in persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast werkt hij als incompany trainer voor het bedrijfsleven en schrijft hij columns en boeken.

Robin’s eerste boek: De Kracht van NLP stond maandenlang in de bestseller top 100 en werd genomineerd voor de Alice Indie Boekprijs. Zijn maandelijkse columns worden door meer dan 50.000 mensen gelezen.

Interviews en columns van Robin verschenen onder andere in: LINDA, JM Ouders, TV West, Managementboek en diverse lokale media.

Meld je aan

Kies voor ONLINE of VIP

ONLINE: In acht video’s leer ik je hoe je grip kunt krijgen op nare emoties zoals angst, faalangst of onzekerheid. Je krijgt de oefeningen ook ingesproken als audiobestand zodat je ze los kunt beluisteren als je snel van een naar gevoel af wilt. Behalve de video’s en luisteroefeningen is onder elke video de oefening voor je uitgeschreven zodat je het rustig kunt nalezen.

VIP: Behalve toegang tot de online omgeving krijg je een dagdeel exclusieve 1 op 1 coaching van mij persoonlijk. Tijdens dit dagdeel spreken we samen af op een mooie inspirerende plek en help ik je om samen te werken aan de belangrijkste thema’s voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Ik help je met het oplossen van eventuele blokkades, het doorbreken van negatieve patronen en het helder krijgen van je dromen en doelen voor de aankomende tijd.

Online
€ 249
€ 375
Ontdek hoe je grip krijgt op negatieve emoties
Onbeperkt toegang tot de videotraining
Helder geschreven uitleg en oefeningen bij elke video
Ingesproken oefeningen om te luisteren met je koptelefoon
BONUS: Het boek De Kracht van NLP gratis thuisgestuurd
Een sessie persoonlijke coaching van Robin Stevens via Skype
VIP
€ 995
€ 1495
Ontdek hoe je grip krijgt op negatieve emoties
Onbeperkt toegang tot de videotraining
Helder geschreven uitleg en oefeningen bij elke video
Ingesproken oefeningen om te luisteren met je koptelefoon
BONUS: Het boek De Kracht van NLP gratis thuisgestuurd
Een sessie persoonlijke coaching van Robin Stevens

★ Op de online videotraining geldt een 30 dagen NIET GOED GELD TERUG GARANTIE. De videotraining is de investering dubbel en dwars waard dus ik wil graag dat je 100% tevreden bent. Mocht je toch niet tevreden zijn dan krijg je gewoon je geld terug. 

Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar Liza via liza@robin-stevens.nl of bel even naar 0341 200 201.

U bent hier: Home NLP NLP Workshops Online training: NLP bij angst en onzekerheid