NLP MASTER PRACTITIONER OPLEIDING

Life-changing jaarprogramma in persoonlijk meesterschap
Sinds 2007 hebben meer dan 15.000 laaiend enthousiaste deelnemers NLP-trainingen bij ons gevolgd

HET BESTE WAT ER WERELDWIJD TE VINDEN IS IN PERSOONLIJKE GROEI

 • Door Robin Stevens, de bekendste NLP-trainer van Nederland
 • Verspreid over 4 weekenden van vrijdag t/m zondag in 2024
 • In een lekker hotel in het Veluwse bos
 • Na dit jaarprogramma leef je eindelijk het leven zoals jij dat echt wilt

VOOR ALS JE NU (NOG):

 • Je best een lekker leven hebt maar wel voelt dat je er meer uit zou kunnen halen.
 • Iets te vaak last hebt van innerlijke onrust en daar genoeg van hebt.
 • Je jezelf en anderen soms veel te serieus neemt.
 • Te veel op je smartphone zit te scrollen waardoor je de focus van een garnaal hebt en niet toekomt aan dingen die er werkelijk toedoen.
 • Je de NLP Practitioner hebt gedaan en toe bent aan de volgende stap.
Aanmelden
 • "Echt een NEXT-LEVEL ervaring" - Flavia van As (52)
 • "Wat een geweldige ervaring weer" - Robin de Groot (39)
 • "Bijzonder levensveranderend"- Djoko Jansen (32)

 LIFE-CHANGING JAARPROGRAMMA IN PERSOONLIJK MEESTERSCHAP

Beste deelnemer,

Zelf veranderen is moeilijk.

Alsof je met schoolslag tegen een snelstromende rivier in probeert te zwemmen.

Stel: Je wilt minder werken. Je wilt meer tijd met je kinderen en vrienden doorbrengen. Je wilt beter voor jezelf zorgen. Je wilt je dromen waarmaken. Natuurlijk wil je dat. En dat verdien je ook. Je werkt er hard genoeg voor. Maar waarom is het dan zo moeilijk?

Het antwoord is simpel.

Je hebt een grote vijand, die jou het leven al je hele leven ongenadig zuur maakt. Bij alles wat je anders wilt doen, dan dat je het tot nu toe gedaan hebt, of dan dat je ouders het deden, of dan dat je vrienden of familie het doen, trekt die vijand je met de stroom mee terug de rivier af net zolang tot je hulpeloos de zee op drijft.

Lekker figuur hè, die vijand?

Voordat je nu meteen je honkbalknuppel van zolder haalt om hem op te zoeken en ‘m een kopje kleiner te maken, wacht ff. Je bent het namelijk zelf. Nou ja, niet helemaal zelf. Je doet het niet expres natuurlijk. Je doet het wél, maar onbewust. Die grote vijand is namelijk je eigen onbewuste mind.

Ons gedrag en de manier waarop we ons leven invullen wordt voor bijna honderd procent bepaalt door onze onbewuste mind. Dat is bijna alles! Maar als wij proberen ons gedrag of onze manier van denken te veranderen, hoe denk je dat we dat doen? Juist, met onze bewuste mind. En hoeveel procent denk je dat dat is? 1, 2, 3 procent. Maximaal.

Geen wonder dat het voelt alsof we tegen de stroom inzwemmen. Met die paar procentjes positieve gedachten over onze gedragsverandering proberen we de 98% die al je hele leven hetzelfde doet omver te zwemmen. Dat gaat je waarschijnlijk nooit lukken.  En als het je met heel hard werken toch lukt ben je binnen de kortste keren burn out en drijf je alsnog stroomafwaarts.

Maar dat hoeft niet zo te gaan.

Is het je wel eens opgevallen dat bij sommige mensen alles juist vanzelf lijkt te gaan. Alles wat ze aanraken verandert in goud, ze zijn voortdurend in een flow en ze maken al hun dromen waar. Ze zijn bovendien altijd kalm, vrolijk en topfit. Hun kinderen zijn ook nog eens de allerliefste engeltjes die je ooit gezien hebt. Irritant hè?

Maar wacht ff. Deze mensen hebben het namelijk wel door. Ze weten hoe ze hun onbewuste mind instructies geven zodat het de onbewuste veranderingsprocessen van ze overneemt. Ondertussen leunen zij rustig achterover en laten zich met de stroom meedrijven, de juiste richting in.

Wat zou er gebeuren als jij ook leert om te praten met jouw onbewuste? Als jij leert om jouw onbewuste in te zien, te begrijpen én opnieuw te programmeren.  Als je ontdekt hoe je van jouw grootste vijand, jouw grootste vriend te maken. If you can’t beat them, join them, toch?

“If you can’t beat them, join them, toch?”

In dit exclusieve NLP Master practitioner jaarprogramma is dat precies wat we gaan doen.  We duiken in de diepe krochten van jouw onbewuste en gaan op zoek naar wat het is dat je tot nu toe belemmerd heeft om die verandering te maken die zo belangrijk voor is.

Als je eenmaal leeft vanuit je onbewuste word je leven magisch en moeiteloos. Alles waar je ooit van droomde bereik je opeens met twee vingers in je neus. Veranderen wordt zo belachelijk makkelijk, dat je er stiekem van baalt dat je dit niet hebt geleerd toen je een jaar of twaalf was. En inderdaad, het beste moment om dit te leren was dertig jaar geleden, maar het een na beste moment is nu.

Dus lees snel verder wat we precies gaan doen.

DIT IS WAT JE LEERT IN HET JAARPROGRAMMA VAN DE NLP MASTER PRACTITIONER OPLEIDING

 • NLP MASTER PRACTITIONER: life-changing jaarprogramma in persoonlijk meesterschap.
 • Gebaseerd op inzichten uit NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), NHR (Neuro Hypnotic Repatterning), DHE (Design Human Engineering) Hypnose, Trancewerk, Tibetaans Boeddhisme en Advaita.
 • In deze training onthul ik hoe ik in de afgelopen vijftien jaar NLP, hypnose, meditatie en spiritualiteit heb gebruikt om het leven van mijn dromen te creëren en hoe ik duizenden mensen heb geholpen om hetzelfde te doen.
 • Duik in de diepe krochten van jouw onbewuste, leer ermee praten, het opnieuw te programmeren en maak van je grootste vijand je grootste vriend.
 • Een bewezen methode. Alles wat je leert is gebaseerd op vijftien jaar praktijkwerk met duizenden mensen, inzichten uit NLP, NHR, DHE, hypnotherapie en psychologie.
 • De afgelopen twintig jaar heb ik wereldwijd alle opleidingen gevolgd die erover dit onderwerp te vinden zijn. Dat hoef jij dus niet meer te doen, want ik leer je in één klap het beste wat er over de hele wereld te vinden is op het gebied van persoonlijke groei.
 • Ontdek hoe het jou wél lukt, wat veel mensen het lastigste vinden: na afloop in de flow blijven zodat je voor langere termijn je doelen blijft bereiken.
 • Herprogrammeer je onbewuste en creëer het leven dat je écht wilt.

Aanmelden
 • "Super training, geleerd hoe ik de regie over mijn leven pak!" - Antoinet Joosten (46)
 • "Sinds de training heb ik het gevoel op een roze wolk te lopen" - Anita Woldring (49)
 • "Zowel zakelijk als privé heeft deze training mij als mens heeft verrijkt!" - Pim Wolterink (37)

Ervaringen van deelnemers

"Deze training voelde voor mij echt als NEXT LEVEL"

“Ik ben operationeel directeur van een groot Europees uitzendbureau.

Een aantal jaar geleden heb ik eens een training bij Robin gevolgd omdat ik graag beter wilde leren spreken voor groepen. Dat was een driedaagse in NLP en dat is me heel goed bevallen. Toen ik het aanbod voor de NLP Master Practitioner zag heb ik me dan ook direct aangemeld.

De NLP Master practitioner  voelde voor mij echt als een next level training. Dit overstijgt het niveau een standaard NLP-training en daar moet je wel klaar voor zijn. Je moet op een bepaald niveau denken en bereid zijn om echt naar binnen te kijken en je gedachten en gedrag aan te scherpen waar nodig.

De afgelopen twee jaar hebben alle maatregelen een enorme impact gehad op onze business. We hebben alleen in Nederland al bijna vijfduizend mensen aan het werk, dus je kan je voorstellen dat dat heel wat voeten in de aarde heeft om dat allemaal aan het werk te houden. Quarantaine regels voor medewerkers uit het buitenland, afstand houden, mensen die ziek worden enzovoort. Maar ja de business gaat door en dan is er voor een stukje persoonlijke reflectie soms te weinig tijd.

Dankzij de training die ik tien jaar geleden heb gevolgd en een heleboel praktijkervaring sta ik inmiddels zelfverzekerd voor groepen, dus er was dit keer geen dramatische aanleiding om me aan te melden voor deze training anders dan dat ik echt even tijd voor mezelf wilde.

Verder kon ik enorm genieten van de groep. Ik zat ergens aan de zijlijn te observeren wat er allemaal gebeurde. En dan zie je dat er heel inspirerende andere deelnemers in de zaal zitten. Zo zat er een vrouw, dat was echt een pareltje die al haar spaargeld bij elkaar had gelegd om deze training te kunnen volgen en de inzichten opzoog als een spons. Maar bijvoorbeeld ook een ondernemer die net zijn bedrijf had verkocht en waarmee ik na tien minuten kennis te hebben gemaakt al had besloten dat we zakelijk iets voor elkaar konden betekenen.

Maar het belangrijkste dat ik heb meegenomen uit de training is voor mij een stuk zelfreflectie. Dus even een moment voor jezelf. Resetten, nadenken zaken in perspectief zetten en dan integreren wat je tegenkomt. Met werkweken van 60-70 uur vergeet je soms hoe belangrijk dat is. Maar nu stap ik daar vaker even uit, neem ik afstand en scherp ik mijn gedachten om daarna weer zaken op te pakken. Dat is absoluut heel waardevol.”

"Vrij en creatief toepassen van technieken en inzichten"

De Master Practitioner was voor mij een prachtige aanvulling op wat ik eerder in de trainingen van Robin had geleerd. Daar waar de Practitioner zich vooral richt op het aanleren van technieken en het doorgronden van taalpatronen, gaat de Master Practitioner veel meer over het vrij en creatief toepassen van de technieken en inzichten. Het gaf me zelfvertrouwen om te ervaren hoe makkelijk het toepassen van NLP wordt als je geleerde inzichten van binnenuit boven laat komen en ze op je gevoel gaat gebruiken. Er vallen steeds meer puzzelstukjes op hun plek en het wordt steeds eenvoudiger om je goed en positief te voelen en om je eigen strategieën te doorzien en te wijzigen in constructieve patronen.

De dagen met de verschillende gasttrainers waren zeer boeiend en een echte aanvulling op de dagen met Robin. Hoe kun je je stem gebruiken om meer te bereiken? Hoe kom je in contact met je creativiteit en je intuïtie? Hoe geef je expressie aan je gevoelens en aan wat je wilt? En hoe krijg je meer controle op wat je voelt door middel van je adem? Allemaal boeiende thema’s om nog meer grip te krijgen op alle processen in mijn lijf en in mijn brein, zodat ik me steeds sterker, ontspannen en vol zelfvertrouwen voel en met steeds meer plezier en enthousiasme mijn leven kan leiden en het pad kan volgen dat bij mij past.”

"Toen pas drong het tot me door dat ik me zo lekker voelde door de oefening die we net gedaan hadden."

“Als bankier had ik een aantal collega’s die dankzij de manier waarop ze hun boodschap overbrachten veel meer voor elkaar kregen dan anderen.

Altijd gemotiveerd om bij te leren ging ik een paar keer met ze mee naar klantgesprekken en vroeg ze wat hun geheim was. Het bleek dat ze allemaal een NLP-training hadden gevolgd.

Pas veel later voelde ik de ruimte om mij zelf in NLP te verdiepen. Toen ik dat aan mijn vrouw vertelde raakte ook zij enthousiast en ging ze helpen Googelen naar de beste NLP-trainer van Nederland.

Mijn vrouw is Verzuimspecialist op de HR-afdeling en kende NLP van de opleidingen die ze onlangs gevolgd heeft. Toen we de recensies van de trainingen van Robin lazen wisten we dat deze training het moest worden.

Ik was vastbesloten om mijn werkgever de NLP-opleiding te laten vergoeden omdat ze mij toen ik was aangenomen verteld hadden dat ik ruim de gelegenheid zou krijgen om mezelf te ontwikkelen en bijscholen. Daar hadden ze tot nu toe weinig van waargemaakt, dus dit leek me een uitgelezen kans om hen aan hun woord te houden.

Eenmaal in de training bij Robin aangekomen was ik eerst sceptisch. Ik kom uit een harde zakenwereld en ben een down to earth guy. Ik was bang dat het te veel zweverig gedoe zou zijn.

Het moment waarop dat veranderde was tijdens een oefening doen waar we een positieve herinnering uit het verleden leerden verankerden in het heden. Ik moest denken aan mijn bruiloft. Ik ben nu vijf jaar getrouwd en die bruiloft was voor mij een heel mooi moment. In die oefening zag ik mezelf weer helemaal voor me in mijn trouwpak en ik voelde me weer net zo fantastisch als tijdens die dag zelf.

Een half uurtje na die oefening liep ik fluitend door de gang van het hotel waar de training was en ik voelde me heel goed en lekker ontspannen. Gek dacht ik bij mezelf, want daar was eigenlijk geen directe aanleiding voor. Toen pas drong het tot me door dat ik me zo lekker voelde door de oefening die we net gedaan hadden.

Zoals ik al zei sta ik met twee voeten op de grond, maar vanaf dat moment was ik echt om. Er veranderde gewoon iets in de manier waarop ik naar mijn eigen gevoelsleven ging kijken. Vroeger nam ik mezelf soms behoorlijk serieus en kon ik hard en zakelijk zijn. Maar door de inzichten die ik kreeg tijdens de training en de vele oefeningen die we samen deden werd die glimlach op mijn gezicht alsmaar groter. Blijkbaar viel het op want zowel Robin als Liza en andere deelnemers zeiden dat steeds tegen me, waardoor die glimlach natuurlijk nog groter werd.

Enfin. Het hek was dus van de dam, want in het jaar dat volgde heb ik alle trainingen gevolgd bij Robin die hij aanbood, waaronder de NLP Master Practitioner opleiding. Het maakte me ook niet meer uit of mijn werkgever het wel of niet ging vergoeden. Ik heb me aangemeld en gedacht, ik ga dit doen. En daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Het is eigenlijk bizar wat voor positieve invloed het allemaal heeft.

Vlak na de training werd ik plotseling ontslagen. Normaal gesproken zou ik van zoiets echt compleet van mijn stuk zijn geweest, maar dankzij alles wat ik hier geleerd heb reageerde ik er nu behoorlijk relaxt op. Zo relaxt dat mijn vrouw haar wenkbrauwen verbaasd optrok en zich afvroeg hoe het mogelijk was dat ik zo’n groot incasseringsvermogen had. In de maanden daarna was het net alsof ik getest werd want mijn ex-werkgever maakte het me behoorlijk lastig. Maar ik kon er dankzij de juiste mindset uitstekend mee omgaan. Iets dat me zonder de trainingen nooit gelukt was. 

Tijdens de training ontdekte ik dat gezondheid mijn kernwaarde is. Sindsdien ben ik veel gezonder gaan leven en eten. We eten nu veel meer groenten en maken bijna elke dag groene smooties. We doen ook vrijwel dagelijks rek en strekoefeningen voor de televisie. Dat is dan zo’n grote gespierde gast op YouTube die met ontbloot bovenlijf oefeningen staat uit te leggen ha ha. Stiekem is het gewoon yoga volgens mij, maar dat klinkt zo zweverig dus noemen we het gewoon rek en strekoefeningen voor mannen.

Ook mijn relatie is veel beter geworden dankzij de inzichten die ik van Robin kreeg. Het was eigenlijk na een hoofdstuk uit zijn boek De Kracht van NLP. Het ging over het je partner dingen gunnen en minder proberen haar aandacht te claimen. Toevallig vroeg mijn vrouw me nadat ik dat gelezen had die avond of ik er problemen mee had als ze een retraite ging volgen ergens in het buitenland, helemaal in haar eentje. Ik denk dat ik daar voor de trainingen echt lastig had gevonden maar nu voelde ik heel sterk dat het okay was om haar dit te gunnen. Dat soort openheid en zachtheid was ik helemaal niet van mezelf gewend en het ontroerde me om te merken hoe goed het ons allebei deed. Dit in combinatie met dat we veel meer naar elkaar zijn gaan luisteren heeft mijn relatie in veel opzichten nog beter gemaakt dan ze al was.

Wat ook echt bijzonder was, is dat ik tijdens de Master steeds minder begon te oordelen over mensen. Van nature werd ik aangetrokken door bepaalde mede deelnemers waar ik een klik mee had. Naarmate de training vorderde ging ik ook oefeningen doen met mensen die ik wat minder fijn vond om mee te werken. Of ik zal het maar gewoon eerlijk zeggen, waar ik me een beetje aan ergerde. Grappig genoeg bleek dat ik toen ik me over mijn oordelen had heen gezet dat ik juist met hen heel plezierig kon samenwerken en dat het precies die mensen waren met wie ik na de training nog contact heb gehouden.”

Aanmelden
 • "NLP Practitioner Master geeft zeer mooie diepgang, verrijking!" - Susanne de Groot (46)
 • "Inspirerende, boeiende, mooie en leerzame 10 daagse opleiding!" - Erick Hansen (49)
 • "Een van de beste keuzes die ik ooit heb gemaakt!" - Kim Halsteren (37)

Wat je ontdekt in deze training:

MINDSET MASTERY

Hoe je de meester wordt over jouw onbewuste mindset zodat je een lekker leven krijgt met rust in je kop.

Krijg inzicht in onbewuste mindpatronen, gedachtepatronen en emoties en controle over je onbewuste geest.

 • Hoe je in moeilijke situaties zelf controle houdt over wat je voelt en denkt, zodat je altijd vanuit een gevoel van innerlijke rust handelt.
 • Hoe je krachtige staten van bewustzijn oproept bij jezelf en anderen.
 • Hoe je je vrijmaakt van doctrines en bestaande systemen zodat je weer zelf bepaalt wat je doet met je leven.
 • Strategieën voor meer succes in je carrière, op je werk of in je onderneming.
 • Hoe je stopt met uitstellen en jouw interne bron van motivatie activeert zodat je twee keer zoveel gedaan krijgt in de helft van de tijd.
 • Leer hoe je sneller je (zakelijke) doelen bereikt door strategieën van topsporters te gebruiken.
 • Wat 80% van je energie wegslurpt op een dag en welke drastische beslissing je moet nemen om daar in één keer vanaf te zijn.
 • Hoe je laserfocus krijgt, zodat je jouw belangrijkste werk in no time.
 • Hoe je je mind programmeert om geld te verdienen met dat wat je de meeste energie geeft zodat het nooit als werken aanvoelt.
 • Hoe je jouw ‘geldthermostaat’ verhoogt, zodat je vier keer zoveel gaat verdienen als nu, in de helft van de tijd.
 • Strategieën voor een betere mentale, fysieke en emotionele gezondheid.
 • Een extreme ochtendroutine waarmee je in een klap wakkerder bent dan na drie bakken koffie.
 • Leer hoe je bij jezelf steeds weer op de juiste knoppen kunt duwen om in beweging te blijven, voor een lekker leven met rust in je hoofd en zin in je dag.
 • Een slimme gewoonte waardoor je al voor je ontbijt bijna al je vitamines voor die dag binnen hebt.

DE KRACHT VAN HYPNOSE

Hoe je jouw onbewuste programmeert voor succes, zodat je voortaan al je doelen bereikt zonder iets te doen.

Ontdek de kracht van hypnose, diepe trance, het programmeren van je onbewuste en post hypnotische suggesties door middel van Neuro Hypnotic Repatterning en Design Human Engineering.

 • Hoe je in een diepe hypnotische trance gaat waar je dieper leert ontspannen dan je ooit eerder hebt gedaan in je leven. (zelfs als je een nuchtere Hollander bent die normaal gesproken strak staat van de cafeïne).
 • Hoe je in trance de oorzaak van dieperliggende patronen binnen vijf minuten boven tafel krijgt. (En er daarna keihard om moet lachen dat je je daar al die jaren zo druk over hebt gemaakt.)
 • Hoe je schakelt tussen verschillende brainwaves: verhoogd bewustzijn, verdiept bewustzijn of ontspannen bewustzijn.
 • Hoe je NLP-technieken onder hypnose kunt inprogrammeren in je onbewuste zodat je ze voortaan niet meer zelf bewust hoeft uit te voeren maar dat aan je onbewuste kunt overlaten.
 • Hoe je je partner en je kinderen hypnotiseert zodat je een betere relatie met ze krijgt. (En ze vinden het zelfs zo leuk dat ze je erom gaan vragen.)
 • Hoe je jouw brein zelf de opdracht geeft om in diepe trance te gaan zodat je in 20 minuten net zoveel uitrust als in 4 uur slaap.
 • Jouw onbewuste opnieuw programmeren zodat het voortaan al je doelen voor jou bereikt zonder dat je er zelf bewust iets voor hoeft te doen.
 • Hoe je je mind programmeert voor de eeuwige jeugd en blakende gezondheid, zodat je steeds gezonder wordt in plaats van krakkemikkiger (zelfs als je nu nog een zwaarlijvige roker met diabetes type 2 bent).
 • Hoe je jouw onbewuste de opdracht geeft om energetisch aantrekkelijker te worden waardoor het voor mensen heerlijk ontspannen voelt om bij jou in de buurt te zijn en met je samen te leven of werken.
 • Hoe je doelen verankerd in je onbewuste zodat je er vanzelf naar toe getrokken wordt.
 • Hoe je jouw onbewuste programmeert om altijd genoeg geld te hebben, zelfs tijdens een economische recessie.
 • Hoe je jouw onbewuste de opdracht geeft om jouw interne bron van charisma te laten ontvlammen zodat je de meest begeerlijke versie van jezelf wordt.

‘Er is altijd wel een reden om het niet te doen. Laten we de reden negeren en het gewoon doen!’ – Robin Stevens

CHARISMA BOOTCAMP

Hoe je impact maakt tijdens vergaderingen, gesprekken, presentaties en op je werk.

Ontdek de kracht van hypnotische communicatie door direct contact te maken met het onbewuste van je vrienden, collega’s of klanten.

 • Hoe je instant verbinding maakt met onbekenden door gebruik te maken van een slim psychologisch principe.
 • Hoe je jouw natuurlijke charisma activeert voordat je een gesprek, presentatie of vergadering begint.
 • Hoe je opgebouwde spanning oplost nog voordat je moeilijke gesprekken ingaat.
 • Hoe je spreekangst overwint, vol zelfvertrouwen presentaties geeft of vergaderingen voorzit.
 • Wat je van je GPS-systeem kan leren om je relaties te verbeteren.
 • Hoe je precies de juiste vragen kunt stellen om meer diepgang te creëren, zonder dat het irritant wordt.
 • Welke vorm van communicatie 92% van je resultaat bepaalt en wat je moet doen om daarmee alles wat je communiceert 9 keer krachtiger te maken.
 • Hoe je contact maakt met mensen op je werk waarmee je van nature geen klik hebt.
 • Wat het krachtigste instrument is dat je bezit en hoe je dit kunt finetunen om je luisteraar op onbewust niveau te beïnvloeden.
 • Hoe je in vergaderingen alle aandacht krijgt en ervoor zorgt dat iedereen jou aan het woord laat, zelfs als je een dominante leidinggevende hebt.
 • Hoe je alles aan iedereen kunt verkopen door een techniek te gebruiken uit de Amerikaanse reclame industrie die ondanks dat hij behoorlijk glad is toch werkt bij nuchtere Nederlanders. (Echt, ik heb het getest.)
 • Hoe je ervoor zorgt dat jouw boodschap bij iedereen blijft hangen met de kracht van verhalen.
 • Waarom ze op de grachtengordel van storytelling een hipster woord hebben gemaakt en het daardoor meestal compleet verkeerd wordt ingezet.
 • Hoe je verhalen wél moet gebruiken om ervoor te zorgen dat jouw boodschap bij je luisteraar blijft hangen.
 • Hoe je ervoor zorgt dat de verhalen die jij vertelt zo ontzettend goed worden dat mensen ze zelfs jaren later nog vol enthousiasme doorvertellen aan andere mensen.
 • Hoe je jezelf als expert kunt profileren zonder dat je hoeft op te scheppen.
 • Hoe je jouw gesprekspartners en publiek kunt hypnotiseren zodat ze alles aannemen wat je zegt, zonder onethische trucs te gebruiken.

Ervaringen van deelnemers

"Waanzinnig"

“Een paar jaar geleden had ik het idee dat de wereld om mij heen, figuurlijk, in brand stond. Mijn leven was gehaast en persoonlijk werd ik steeds afstandelijker, mijn relatie werd stond op het spel waardoor ik wel moest veranderen.

Ik kwam bij Robin en Liza terecht nadat ik een traject op persoonlijk ontwikkeling was gestart. De training bij Robin en Liza was voor mij life-changing. De manier hoe Robin en Liza de training indelen zijn voor mij veelzeggend. Doordat het puur is en met eigen verhalen nemen ze je mee op reis. De technieken die je uitgelegd krijgt zijn makkelijk toepasbaar waardoor jij ze ook kan toepassen in jouw dagelijkse leven. Ik kan de trainingen alleen maar aanbevelingen aan een ieder die wel eens vastloopt of die zich wil doorontwikkelen in persoonlijke ontwikkeling.”

"Een week om nooit te vergeten"

“Robin heeft een zeer authentieke en persoonlijke stijl van training geven. De invulling van de lesdagen zijn specifiek toegepast op de bewuste en onbewuste vraag van de groep en tegelijkertijd leer je alles wat je nodig hebt om jezelf NLP MASTER te mogen noemen. Het is magisch hoe Robin als trainer al zijn eigen ervaring en kennis op zo’n natuurlijke en bijzondere manier kan overbrengen. Humor, verhalen en anekdotes, oefenen en praktijk sessies, verleden en toekomst, maar vooral in het nu zijn – met elkaar… Robin zorgt voor een onbeschrijfelijk gevoel van verbinding met de groep, waardoor je de lesdagen ervaart als een heerlijke vakantie en het goede gevoel nog weken lang met je meedraagt.”

"Een 180 graden draai"

“Deze training heeft me laten inzien dat het uiteindelijk vooral gaat om al onze zintuigen en wat we daarmee doen. Alles wat ik heb geleerd is in essentie zó simpel, en tegelijkertijd waardevoller dan wat voor investering dan ook. Een buitengewone investering in jezelf, je leven, in je relaties, en een 180 graden draai wat betreft je kijk op de wereld is wat het mij bracht. In deze training ga je een heel stuk dieper op de inhoud van NLP waarbij je heel creatief moet zijn soms en ook zeker uit je comfort-zone wordt getrokken; maar ook hier ben ik van perspectief veranderd want op een gegeven moment wilde ik gewoon fouten maken zodat ik er extra uit zou halen en maximaal zou groeien. De dagen zijn afwisselend, maar alles wordt behandeld, en ik vond het zelfs jammer toen het erop zat, ook al kan het wel intensief zijn omdat je zo ontzettend veel oefent, leert en ontdekt over jezelf. Ik vind Robin zo’n inspirerend persoon om naar te luisteren en ik heb heel veel van hem geleerd door de bijzondere en vaak nuchtere verhaaltjes die hij vertelde, zijn gevoel voor humor en metaforen die hij gebruikte, was het een fantastisch kloppend geheel wat nooit saai werd. Al met al een DIKKE AANRADER en het méér dan waard voor iedereen die zijn leven naar een hoger leven wilt tillen.”

Wie is Robin Stevens?

Robin Stevens is de bekendste NLP-trainer van Nederland.

 • Internationaal NLP-trainer, spreker en schrijver over persoonlijke ontwikkeling
 • Auteur van de bestsellers De Kracht van NLP & Verbinding Zonder Wifi
 • Zijn tweede boek Verbinding zonder Wifi was het op een na bestverkochte Managementboek van 2020
 • Meer dan 15.000+ mensen getraind in binnen- en buitenland
 • Veelgevraagd spreker top-500 bedrijven, MKB en banken.

Certificering

Het jaarprogramma is als NLP Master Practitioner opleiding  erkend door Stichting NLP Kring, door The Society of Neuro Linguistic Programming en geregistreerd bij het Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

The Society of NLP is opgericht door een van de grondleggers van NLP en daarmee de meest betrouwbare internationale NLP instantie.

Daarnaast zijn aan de NLP Master Practitioner 60 Permanente Educatie (PE) uren toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Ook voldoen wij aan de eisen van het NRTO: de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding.

Nadat je de gehele training met succes hebt doorlopen, ben je gecertificeerd NLP Master Practitioner. Als bewijs hiervan ontvang je een officieel bewijs van deelname. Op verzoek kunnen we ook een certificaat bij de Society of NLP voor je aanvragen.

NLP    NOBCO

Trainingslocatie: Bilderberg Hotel 't Speulderbos**** op de Veluwe

De naam zegt genoeg: ’t Speulderbos.

Op een hele mooie plek op in het Veluwse bos ligt het Bilderberg Hotel ’t Speulderbus. Het hotel ligt aan de rand van het bos, heeft een lekkere wellness en zwembad, en een gezellige lounge.

Niets zit je nu meer in de weg om dichter bij jezelf te komen.

We ontvangen je bewust hier zodat je echt even weg bent uit je dagelijkse omgeving. Weg van je dagelijkse rolpatroon, je verplichtingen, je sociale omgeving en je to-do lijstjes.

Het geeft je de kans om helemaal los te komen van ingesleten patronen en je leven vanaf een afstandje te bekijken.

‘Wat wil je weer mee terug nemen naar huis? En wat laat je los?’

Meld je aan

NLP Master Practitioner Jaarprogramma 2024

We organiseren de twaalfdaagse NLP Master Practitioner opleiding in 2024 verspreid over deze data:

 • vrijdag 19 t/m zondag 21 april 2024
 • vrijdag 17 t/m zondag 19 mei 2024
 • vrijdag 20 t/m 22 september 2024 
 • vrijdag 29 november t/m 1 december 2024

VOL! Mail voor een plek op de wachtlijst: liza@robin-stevens.nl.

NLP Master Practitioner Jaarprogramma 2025

We organiseren de twaalfdaagse NLP Master Practitioner opleiding in 2025 verspreid over deze data:

 • vrijdag 28 t/m zondag 30 maart 2025
 • vrijdag 30 mei t/m zondag 1 juni 2025
 • vrijdag 26 september t/m zondag 28 september 2025
 • vrijdag 28 november t/m zondag 30 november 2025

Investering
3500 euro vrijgesteld van BTW

Betalen in termijnen is mogelijk.

De NLP Master Practitioner opleiding is het vervolg op de NLP Practitioner opleiding. De opleiding vrijgesteld van BTW.

Inclusief:

 • 9 dagen training van Robin Stevens
 • 3 dagen training van mystery guest gasttrainers (een stemtrainer, mindset trainer en charisma trainer)
 • Erkend diploma van The Society of NLP
 • 12 dagen koffie, cappuccino’s en thee en een lekkere lunch
 • Heerlijke yogasessies voor of na de trainingssessies

Exclusief: eventuele overnachtingen en diner

Verkennend gesprek
Wil je eerst even kennismaken of bijpraten? Leuk! Plan dan via deze link een verkennend gesprek in en dan spreken we elkaar snel.

Aanmelden voor de NLP Master Practitioner opleiding

 • Factuuradres

  (Indien afwijkend van bovenstaand adres)
U bent hier: Home Retreats NLP Master Practitioner Opleiding