U bent hier: Home NLP Opleidingen NLP Master Practitioner Opleiding

NLP Master Practitioner Opleiding

NL Trainer Robin Stevens‘Beste NLP Practitioner,

Heb je na de NLP Practitioner opleiding ervaring opgedaan met de NLP technieken? Dan heb je waarschijnlijk ontdekt dat de NLP technieken je meer grip geven op je leven in de breedste zin van het woord. Je communiceert makkelijker, blijft minder lang in negatieve emoties hangen en je zit over het algemeen lekkerder in je vel.

Maar misschien heb je ook ontdekt dat, ondanks je NLP Practitioner, niet alles vanzelf gaat. Soms is het hard werken om bewust te blijven en ervoor te zorgen dat oude conditioneringen je niet terugtrekken oude gedragspatronen. Als het toch gebeurt baal je van jezelf. Je probeert tevergeefs NLP technieken toe te passen, maar zonder resultaat. Herkenbaar?

Vaak hebben mensen na de NLP practitioner het idee dat ze alles moet kunnen en elke situatie aan moeten kunnen. Maar de waarheid is, dat de NLP practitioner opleiding eigenlijk pas het begin is. Pas als je een tijdje ervaring hebt opgedaan met persoonlijke ontwikkeling ontdek je dat je er nog genoeg te leren is.

De NLP Master Practitioner opleiding is daarom niet alleen voor mensen die al heel goed zijn in NLP, maar vooral gewoon voor mensen die zin hebben in een nieuwe training vol persoonlijke ontwikkeling. Behalve alle nieuwe dingen die je leert is er genoeg mogelijkheid om dingen die zijn weggezakt te herhalen.

Je krijgt in twee keer 5 dagen training van mij en een drietal gasttrainers waar ik in het verleden zelf veel van geleerd heb. Lees hieronder rustig door wat we allemaal gaan doen tijdens deze NLP opleiding en als je vragen hebt, dan weet je me te vinden.

Groeten,
Robin Stevens

NLP Master practitioner opleiding

DE MINDSET MASTERY
Vijfdaagse life-changing training in persoonlijk meesterschap

Dit is de ultieme mindset training. Dit leer je nergens anders.

 • Mindset Mastery: Een vijfdaagse masterclass voor bewuste leiders.
 • NEXT LEVEL: Krijg ultieme controle over wat je denkt en voelt.
 • Een bewezen methode: Alles wat je leert is gebaseerd op eeuwenoude inzichten van spirituele leraren, bewustzijnsontwikkeling en praktijkervaring.
 • Door Robin Stevens, de bekendste NLP-trainer van Nederland.

VOOR IEDEREEN DIE NU (NOG):

 • Een behoorlijk goed leven heeft maar op zoek is naar meer.
 • Toch nog best vaak last heeft van stress en daar geen zin meer in heeft.
 • Zichzelf en anderen soms veel te serieus neemt.
 • Je mobiele telefoon laat bepalen wat jij denkt waardoor je te weinig dingen voor elkaar krijgt.
 • Soms vastloopt in gesprekken, zakelijk of privé, en daar graag iets aan wilt doen.

Lees hier alle informatie over De Mindset Mastery


CHARISMA & COMMUNICATIE BOOTCAMP
In vijf dagen een charismatische spreker en gesprekspartner.

Dit is de ultieme communicatie training. Dit leer je nergens anders.

 • Charisma en communicatie bootcamp: Een vijfdaagse masterclass in communicatie.
 • NEXT LEVEL: Boost je charisma, tune je energie & ontdek de kracht van onbewuste communicatie.
 • Een bewezen methode: Alles wat je leert is gebaseerd op technieken van de meest invloedrijke personen ter wereld.
 • Door Robin Stevens, de bekendste NLP-trainer van Nederland.

VOOR IEDEREEN DIE NU (NOG):

 • Vaak vastloopt in gesprekken, zakelijk of privé.
 • Beter wil leren speechen, trainen of coachen.
 • Last heeft van spreekangst en daar voorgoed van af wil.
 • Meer invloed wil krijgen in gesprekken of presentaties.
 • Een harde reset nodig heeft op het gebied van non verbale communicatie,

Meer informatie over het Charisma & Communicatie Bootcamp?  Plan hier een gratis verkennend gesprek in.

Vrij en creatief toepassen van technieken en inzichten
De Master Practititoner was voor mij een prachtige aanvulling op wat ik eerder in de trainingen van Robin had geleerd. Daar waar de Practitioner zich vooral richt op het aanleren van technieken en het doorgronden van taalpatronen, gaat de Master Practitioner veel meer over het vrij en creatief toepassen van de technieken en inzichten. Het gaf me zelfvertrouwen om te ervaren hoe makkelijk het toepassen van NLP wordt als je geleerde inzichten van binnenuit boven laat komen en ze op je gevoel gaat gebruiken. Er vallen steeds meer puzzelstukjes op hun plek en het wordt steeds eenvoudiger om je goed en positief te voelen en om je eigen strategieën te doorzien en te wijzigen in constructieve patronen.

De dagen met de verschillende gasttrainers waren zeer boeiend en een echte aanvulling op de dagen met Robin. Hoe kun je je stem gebruiken om meer te bereiken? Hoe kom je in contact met je creativiteit en je intuïtie? Hoe geef je expressie aan je gevoelens en aan wat je wilt? En hoe krijg je meer controle op wat je voelt door middel van je adem? Allemaal boeiende thema’s om nog meer grip te krijgen op alle processen in mijn lijf en in mijn brein, zodat ik me steeds sterker, ontspannen en vol zelfvertrouwen voel en met steeds meer plezier en enthousiasme mijn leven kan leiden en het pad kan volgen dat bij mij past.

Fief, Rotterdam

Wil je lezen wat deze NLP Master Practitioner opleiding voor effect heeft gehad op andere deelnemers? Lees dan: Ervaringen met NLP van Robin Stevens

Hoe ziet een trainingsdag er precies uit?

Stel je een fijne, lichte zaal voor voor waar je relaxt op een stoel zit. Je kan lekker naar buiten kijken en de lucht zien. Robin staat voor de groep en vertelt aan de hand van herkenbare verhalen hoe we in ons leven tegen situaties aan lopen waar we NLP technieken in zouden kunnen gebruiken. Vervolgens demonstreert hij met een van de deelnemers uit de groep hoe je zo’n situatie met NLP technieken kan aanpakken.

Als je hebt gezien hoe dit werkt bij iemand anders breken we vervolgens op in kleine groepjes om het zelf te gaan uitproberen. Je werkt steeds direct aan situaties die voor jou persoonlijk relevant zijn. Daardoor leer je NLP niet alleen als theorie maar als een vaardigheid waarvan je precies voelt en weet hoe het voor jou persoonlijk werkt.

Het is daarbij goed je te realiseren dat de NLP Master Practitioner opleiding vooral een praktijkopleiding is waarin je direct leert alles wat je hebt geleerd toe te passen in je dagelijks leven. ’s Avonds zit je dus niet thuis of op je hotelkamer met een grote stapel huiswerk maar leer je vooral hoe je onbewust als vanzelf de nieuwe gewoontes en vaardigheden kunt toepassen in je leven.

NLP Master Practitioner Opleiding met Robin StevensNLP Master Practitioner Opleidingsdag

Certificering

Nadat je de gehele training met succes hebt doorlopen, ben je gecertificeerd NLP Master Practitioner. Als bewijs hiervan ontvang je een officieel bewijs van deelname. Op verzoek kunnen we ook een certificaat bij de Society of NLP voor je aanvragen.

Erkende NLP opleiding

Onze erkende NLP Master Practitioner opleiding is erkend door Stichting NLP Kring, het Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en door The Society of Neuro Linguistic Programming. The Society of NLP is opgericht door een van de grondleggers van NLP en daarmee de meest betrouwbare internationale NLP instantie.

Aan de NLP Master Practitioner opleiding zijn 60 Permanente Educatie uren toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Nobeco Management Coaching

NLP Certificaat CRKBO Geregistreerde Instelling

Datum

De NLP Master Practitioner duurt in totaal 10 dagen, verdeeld in twee keer 5 dagen:

 • Deel 1: De Mindset Mastery: van dinsdag 19 april t/m zaterdag 23 april 2022 (volgende editie: februari 2023)
 • Deel 2: Charisma & Communicatie Bootcamp: maandag 19 september t/m vrijdag 23 september 2022

Alleen deel 1: 3000,- euro
Alleen deel 2: super early bird: 2495.- euro
Deel 1 en 2 samen: 4500,- euro

Locatie: Hotel Postillion Veluwemeer, Strandboulevard 3, Putten. De dagen duren van 10 – 17.30 uur.

Aanmelden

Wil je weten welke training goed bij je past? Plan een gratis verkennend gesprek in.

Heb je al kennis gemaakt of weet je al zeker dat je mee wilt doen, meld je dan direct aan via het onderstaande formulier.

Aanmelden voor de NLP Master Practitioner opleiding

 • Factuuradres

  (Indien afwijkend van bovenstaand adres)