U bent hier: Home NLP Opleidingen NLP Master Practitioner Opleiding

NLP Master Practitioner Opleiding

NL Trainer Robin StevensDe NLP Master practitioner opleiding is de logische vervolgstap na deze zevendaagse NLP Practitioner opleiding.

De NLP Master Practitioner opleiding is niet alleen voor mensen die al heel goed zijn in NLP, maar juist voor mensen die tot zijn aan een nieuwe training vol persoonlijke ontwikkeling.

In 2023 organiseren we een speciale editie van de NLP Master practitioner opleiding op een mooie plek in Portugal.

Alle informatie daarover vind je hier: NLP Master Retreat aan de zuidkust van Portugal.

Groeten,
Robin Stevens

NLP Master practitioner opleiding

Vrij en creatief toepassen van technieken en inzichten
De Master Practititoner was voor mij een prachtige aanvulling op wat ik eerder in de trainingen van Robin had geleerd. Daar waar de Practitioner zich vooral richt op het aanleren van technieken en het doorgronden van taalpatronen, gaat de Master Practitioner veel meer over het vrij en creatief toepassen van de technieken en inzichten. Het gaf me zelfvertrouwen om te ervaren hoe makkelijk het toepassen van NLP wordt als je geleerde inzichten van binnenuit boven laat komen en ze op je gevoel gaat gebruiken. Er vallen steeds meer puzzelstukjes op hun plek en het wordt steeds eenvoudiger om je goed en positief te voelen en om je eigen strategieën te doorzien en te wijzigen in constructieve patronen.

De dagen met de verschillende gasttrainers waren zeer boeiend en een echte aanvulling op de dagen met Robin. Hoe kun je je stem gebruiken om meer te bereiken? Hoe kom je in contact met je creativiteit en je intuïtie? Hoe geef je expressie aan je gevoelens en aan wat je wilt? En hoe krijg je meer controle op wat je voelt door middel van je adem? Allemaal boeiende thema’s om nog meer grip te krijgen op alle processen in mijn lijf en in mijn brein, zodat ik me steeds sterker, ontspannen en vol zelfvertrouwen voel en met steeds meer plezier en enthousiasme mijn leven kan leiden en het pad kan volgen dat bij mij past.

Fief, Rotterdam

Wil je lezen wat deze NLP Master Practitioner opleiding voor effect heeft gehad op andere deelnemers? Lees dan: Ervaringen met NLP van Robin Stevens

NLP Master Practitioner Opleiding met Robin StevensNLP Master Practitioner Opleidingsdag

Certificering

Nadat je de gehele training met succes hebt doorlopen, ben je gecertificeerd NLP Master Practitioner. Als bewijs hiervan ontvang je een officieel bewijs van deelname. Op verzoek kunnen we ook een certificaat bij de Society of NLP voor je aanvragen.

Erkende NLP opleiding

Onze erkende NLP Master Practitioner opleiding is erkend door Stichting NLP Kring, het Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en door The Society of Neuro Linguistic Programming. The Society of NLP is opgericht door een van de grondleggers van NLP en daarmee de meest betrouwbare internationale NLP instantie.

Aan de NLP Master Practitioner opleiding zijn 60 Permanente Educatie uren toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Nobeco Management Coaching

NLP Certificaat CRKBO Geregistreerde Instelling

 

NLP Master Practitioner aan de zuidkust van Portugal

In 2023 organiseren we een speciale editie van de NLP Master Practitioner in Portugal.

Meer informatie vind je hier: NLP Master Retreat aan de zuidkust van Portugal.

Aanmelden

Wil je weten welke training goed bij je past? Plan een gratis verkennend gesprek in.

Heb je al kennis gemaakt of weet je al zeker dat je mee wilt doen, meld je dan direct aan via het onderstaande formulier.

Aanmelden voor het NLP Master Retreat in Portugal

  • Factuuradres

    (Indien afwijkend van bovenstaand adres)