U bent hier: Home NLP

NLP

NLP is de afkorting voor Neuro Linguistisch Programmeren. In de onderstaande pagina's vind je allerlei informatie over NLP. Wil je meer leren over NLP dan kun je op deze website meer dan genoeg informatie vinden om je verder te helpen.

NLP is de afkorting voor Neuro Linguistisch Programmeren. In de onderstaande pagina’s vind je allerlei informatie over NLP. Wil je meer leren over NLP dan kun je op deze website meer dan genoeg informatie vinden om je verder te helpen.

Geschiedenis van NLP
NLP is in de jaren 70 bedacht door Richard Bandler & John Grinder. Zij ontdekten dat je de structuur van succesvol gedrag kan modelleren.

NLP anno 2017
NLP wordt vandaag de dag in allerlei verschillende velden gebruikt om meer te bereiken. Een van de bekendste toepassingen van NLP vandaag de dag is NLP voor persoonlijke ontwikkeling.

NLP Coaching
NLP coaching is een soort een op een training waarin de cliënt leert zijn of haar manier van denken onder controle te krijgen.

NLP Opleidingen
NLP opleidingen zijn er in allerlei soorten of maten.

Lees meer

Wat is NLP

NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren. Met NLP leer je hoe je door middel van taal en communicatie invloed krijgt op onbewuste breinprocessen. Zo kun je NLP gebruiken om je beter te leren voelen, beter te leren communiceren of betere strategieën te maken voor het werk dat je uitvoert.

Lees meer

NLP Boeken

In 2017 vierde ik mijn tienjarig jubileum als NLP trainer en dat leek mij een mooi moment om gehoor te geven aan de suggesties van alle enthousiaste lezers. We hebben de leukste columns van de afgelopen 10 jaar verzameld in dit boek.

Lees meer

NLP Workshops

NLP workshops zijn de perfecte manier om kennis te maken met wat NLP te bieden heeft. Tijdens een NLP workshop leer je op een makkelijke manier NLP technieken toepassen in je leven. Een overzicht van de NLP workshops vind je hieronder. Mocht je willen weten welke workshop het beste past bij jouw situatie, bel ons dan gerust op 0341 200 201

Lees meer

NLP op de werkvloer

Het leren van NLP helpt je om je je persoonlijk te ontwikkelen. Het voordeel van je zelf persoonlijk ontwikkelen, is dat het ook een enorme positieve invloed heeft op je werk. In onderstaande document lees je alles over de voordelen van het leren van NLP op de werkvloer.

Lees meer

Gratis NLP Handleiding

Begin vandaag al met je beter te voelen. Oefen eenvoudige NLP technieken voor een opgewekt gevoel en meer zelfvertrouwen. In deze gratis handleiding leer je de basis van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Dit zijn een aantal eenvoudige technieken om je snel goed te voelen. Zo kun je bijvoorbeeld van een baaldag een leuke dag maken door snel het gevoel om te draaien. 

Lees meer

NLP Coaching

NLP Coaching is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken: geen therapie. Tijdens NLP coaching leer je om zelf grip te krijgen op je leven met krachtige NLP technieken. Een overzicht van de verschillende soorten NLP coaching vind je hieronder. Voor vragen of opmerkingen over coaching kun je hier contact opnemen.

Lees meer

NLP Coaches in Nederland

De onderstaande coaches hebben een NLP Practitioner opleiding gevolgd bij Robin Stevens. Ze zijn gecertificeerd als NLP (Master) Practitioner volgens "The Society of NLP". Wanneer je op zoek bent naar een persoonlijke coach bij het verbeteren van je situatie, dan kan ik elk van de onderstaande coaches van harte aanbevelen.

Lees meer

Artikelen

NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren. Met NLP leer je hoe je door middel van taal en communicatie invloed krijgt op onbewuste breinprocessen. Zo kun je NLP gebruiken om je beter te leren voelen, beter te leren communiceren of betere strategieën te maken voor het werk dat je uitvoert. Bekijk hieronder de NLP artikelen van Robin Stevens.

Lees meer

Persoonlijke Ontwikkeling

Wanneer je aan de slag wilt met persoonlijke ontwikkeling is lezen een goede eerste stap. Op deze pagina vind je artikelen over allerlei onderwerpen die je kunnen helpen inzicht te krijgen, meer te leren over jezelf en jouw ontwikkeling of oefeningen die je kunt doen om gelijk vandaag nog te beginnen.

Lees meer

Angsten

NLP kun je gebruiken om tal van angsten en onzekerheden op te lossen. Een overzicht van veel voorkomende klachten waarbij NLP coaching of training een uitkomst biedt vind je op de volgende pagina.

Lees meer

NLP Bronnen

Society of NLP Een portaalsite over NLP met links naar websites over neurolinguïstisch programmeren. De Milton Erickson foundation Dr. Milton H. Erickson was een psychiater/psycholoog die hypnot...

Lees meer

Burn-out behandelen met NLP

Een burn-out komt vaker voor dan we denken. Één op de acht Nederlanders heeft hier wel eens last van. Ook onder jongeren wordt dit een steeds groter probleem door toenemende prestatiedruk. I.p.v. enkele externe hulp in te schakelen kan men met NLP zeer doeltreffend aan de slag om een burn-out te behandelen maar ook te voorkomen.

Lees meer
Hoi Robin, Mijn ervaringen in de NLP practitioner waren heel prettig. Ik vond het fijn om al tijdens de oefeningen tijdens...
- Paul – NLP Practitioner opleiding (Lees meer ervaringen)