U bent hier: Home NLP NLP Workshops Training: De kracht van NLP

Training: De kracht van NLP

Tijdens deze inspirerende training leer je hoe je NLP, meditatie en bewustwording kunt gebruiken om een opvallend gelukkig leven voor jezelf te creëren.

Met gewoon gelukkig zijn schiet je weinig op. Gewoon gelukkig zijn betekent dat je alleen gelukkig bent omdat alles goed gaat in je leven.

Maar helaas gaat in het echte leven niet altijd alles goed.

Wat je echt wilt, is leren hoe je opvallend gelukkig kunt zijn, dus zonder reden.

Dat klinkt misschien simpel, maar dat is het niet direct. We hebben vanaf onze kindertijd immers aangeleerd dat we eerst aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen om ons waardevol en gelukkig te mogen voelen.

Tijdens deze inspirerende training demonstreert persoonlijke ontwikkelingstrainer Robin Stevens hoe je NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), meditatie en bewustwording kunt gebruiken om dit proces om te draaien.

Je leert zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor hoe je je voelt en hoe gelukkig je in een bepaalde situatie bent.

Aan de hand van luchtige, herkenbare anekdotes en eenvoudig toepasbare technieken leer je stap voor stap hoe je verandering kunt brengen in de manier waarop je omgaat met specifieke situaties.

Hoe ziet het programma eruit?

 1. De Geluk illusie: Hoe we tijdens onze jeugd allemaal zijn geprogrammeerd om het ware geluk nooit te bereiken.
 2. In het NU leven: Waarom het verleden en de toekomst niet echt bestaan en hoe je dit inzicht kunt gebruiken om opvallend gelukkig te leven.
 3. Stoppen met positief denken Waarom positief denken slecht werkt en wat je veel beter kan doen om je goed te voelen.
 4. Zelfvertrouwen: Hoe je jouw interne bron van oneindig zelfvertrouwen kan ontdekken zodat je in alle situaties zelfverzekerd bent.
 5. No More Stress: Hoe je door een simpele techniek alle stress in je systeem kan laten smelten als sneeuw voor de zon.
 6. Doelen bereiken: Welke drie dingen je nooit moet doen als je jouw doelen echt wilt bereiken.
 7. Jouw grote droom: Hoe je jouw grote droom kunt ontdekken en ervoor kan zorgen dat je hem waarmaakt.
Het was een geweldige dag!!
Ik heb heel veel geleerd en kan bijna niet wachten om te gaan oefenen! Wat ik heel bijzonder vond is dat ik me na deze lange intensieve training totaal niet moe voelde. Waarschijnlijk omdat Robin de theorie rijkelijk omlijstte met voorbeelden vol humor.

Ik heb na de laatste oefening trouwens gemerkt dat ik ’s avonds thuis inderdaad de hele tijd zat te glimlachen. Wat een fijn gevoel! Naast al dat ‘geestelijke’ voer, zijn we ook verwend met een fantastische lunch en ander lekkers!

Ik wil deze dag dan ook graag nog eens samen doen met mijn man en kinderen! Ik gun het ze zo dat ze deze ‘skills for life’ leren!!! Het leven wordt er een stuk leuker en lichter van!!

Sandra, Ondernemer, 42 jaar, Amersfoort

Tijdens de training geef ik de hele dag demonstraties van alle technieken; je ziet en ervaart dus direct hoe de technieken in de praktijk werken. 

 • Je oefent de belangrijkste NLP-technieken zodat je meteen ervaart hoe ze in de praktijk voor jou werken.
 • Je wordt geholpen door ervaren NLP-beoefenaars die jou helpen om de technieken goed uit te voeren
 • Na afloop krijg je een handleiding mee naar huis waarin alle NLP-technieken stap voor stap worden uitgelegd.
 • Je krijgt de NLP-technieken ingesproken door mij persoonlijk als audio album om te luisteren vanaf je smartphone.

Hebben we aan één dag wel genoeg?

Alles leren gaat natuurlijk niet in een dag. Daarom concentreren we ons op deze dag op het praktijkgedeelte.

Doordat je een op een oefent met een andere deelnemer, krijg je de kans om direct te werken aan situaties die belangrijk voor jou zijn. Je maakt daardoor meteen een enorme stap voorwaarts in je persoonlijke ontwikkeling.

Misschien snap je aan het einde van de dag niet precies wat je nu allemaal is overkomen, maar we kunnen je verzekeren dat je met een grote glimlach op je gezicht en een heel voldaan gevoel naar huis gaat.

Is dit iets voor mij?

 • Ja, als je wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling
 • Ja, als je nog geen ervaring hebt met NLP of dit soort trainingen.
 • Ja ook, als je niet zo’n zweverig type bent en wel nieuwsgierig bent of dit ook voor nuchtere types zoals jij is
 • Ja, als je het boek de kracht van NLP gelezen hebt en toe bent aan een volgende stap
 • Ja, als je geen zin hebt om het boek te lezen, maar liever gewoon een training komt doen.
 • Ja, als je nieuwsgierig bent naar NLP of persoonlijke ontwikkelingstrainingen en graag eens in de praktijk wilt ervaren hoe het eraan toe gaat.
 • Ja, als je overweegt om de NLP (Master) practitioner opleiding bij ons te volgen en graag eens een training van Robin Stevens wilt meemaken.
 • Ja, of juist: Als je al NLP (Master) practitioner bent en weer eens een dagje wilt opfrissen en oefenen met wat je geleerd hebt.

Sfeervolle locatie met heerlijke lunch

We organiseren deze training bij Hotel het Ampt van Nijkerk. Dit sfeervolle hotel in Nijkerk, (Midden Nederland) is goed bereikbaar met openbaar vervoer en vlakbij de A28. Het is eventueel mogelijk om voorafgaand aan of na afloop van de training te blijven overnachten.  Je kan voor de deur gratis parkeren. Tijdens de training verzorgt het Ampt van Nijkerk voor ons de hele dag verse koffie,thee, cappuccino’s en een heerlijke lunch.

Over Robin Stevens

Robin Stevens organiseert sinds 2007 NLP-opleidingen, workshops en korte retraites voor mensen die op zoek zijn naar persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker in het bedrijfsleven waarbij onderwerpen als persoonlijke ontwikkeling, communicatie en spreken in het openbaar centraal staan.

Robin publiceerde in 2017 zijn eerste boek: De kracht van NLP, wat binnen twee weken in de bestsellertop 100 van Managementboek.nl stond. De twee wekelijkse columns van Robin, worden door meer dan 55.000 mensen gelezen.

Interviews en columns van Robin verschenen onder andere in: LINDA, JM Ouders, TV West, Managementboek en diverse lokale media

Wat een positieve ervaring!
Ik was geïnteresseerd in de NLP Practitioner opleiding omdat ik sterker en krachtiger in mijn functie wilde zijn. Ik werk als HR-adviseur in een bedrijf en merkte dat ik soms onzeker was en dat mijn kwaliteiten niet lekker uit de verf kwamen. Maar omdat ik hier al lang tegenaan liep en al verschillende dingen had geprobeerd, twijfelde ik of het wel echt zou werken. Gelukkig heb ik toch doorgezet en ben ik de NLP opleiding bij Robin gaan doen. En ik kan het bijna niet beschrijven, maar wat een positieve ervaring! Al tijdens de trainingsweek merkte ik zo’n enorm verschil! Ik kwam erachter dat ik mezelf al die tijd dingen heb aangepraat, waarin ik bleef hangen en mezelf blokkeerde.

Maar met NLP was dat opeens allemaal anders. Ook mijn man merkte het op en vind me enorm positief. De communicatie is beter, ook met de kinderen, alsof ik veel meer controle heb over het gesprek. Ik bedenk vaak van te voren wat ik wil bereiken en laat me minder beïnvloeden door de ander. Dit is heel handig, zeker op mijn werk. Ik voel me gewoon niet meer onzeker, terwijl ik dat voor de NLP opleiding heel vaak had en bijvoorbeeld geen gesprekken aan durfde te gaan. Nu durf ik dat wel en voel ik me zoveel krachtiger en zichtbaarder. De training zelf vond ik vanaf het eerste moment heel boeiend, alles sprak me aan en voelde heel laagdrempelig. Ik kon gewoon mezelf zijn en ook fouten maken mocht gewoon. Dat voelde heel fijn. Ik ga de komende tijd lekker met mijn nieuwe technieken aan de slag en ze inzetten in mijn functie en daarna ga ik graag verder met de NLP Master Practitioner opleiding. Ik zie er nu al naar uit!

Saida, Utrecht

Eerstvolgende data

Tarief

Normaal
129,- Euro

Early-Bird
95,- Euro

Inclusief een uitgebreide handleiding en audio opnames van de oefeningen
En natuurlijk: koffie, thee, cappuccino’s en een heerlijke lunch.

Aanmelden

Meld je aan via het onderstaande formulier.

Aanmelden voor de kracht van NLP

 • Factuuradres

  (Indien afwijkend van bovenstaand adres)