ZATERDAG 14 SEPTEMBER - WORKSHOP NLP IN EEN DAG

In één inspirerende dag, het beste van NLP, voor jouw persoonlijke groei.
Sinds 2007 hebben meer dan 15.000 dolenthousiaste deelnemers onze NLP-trainingen gevolgd!

IN EEN DAG HET BESTE VAN NLP

 • Bruisende NLP workshop voor je persoonlijke ontwikkeling
 • Door Robin Stevens, de bekendste NLP-trainer van Nederland
 • Op zaterdag 14 september bij Cultureel centrum Stroud in Putten (Midden-Nederland)
 • Een dag vol herkenbare verhalen, mooie demonstraties en verhelderende oefeningen
 • Aan het eind van de dag kom je thuis met een grote glimlach en een flinke dosis inspiratie

Voor als je:

 • Meer invloed wilt krijgen op je emoties
 • Het verleden achter je wilt laten
 • Negatieve patronen wilt doorbreken
 • Een mooi leven voor jezelf wilt creëren
 • Betere gesprekken wilt leren voeren
 • Dieper wilt verbinden met de mensen om je heen
Aanmelden
 • "Super inspirerende training voor de rest van je leven!" - Sanne (Eindhoven)
 • "Robin zorgt op een geweldige manier dat de theorie, verhalen, voorbeelden en oefeningen aansluiten op wat je nodig hebt zodat de kennis en vaardigheden die je leert blijvend zijn.'- Jeroen (Apeldoorn)

Tijdens deze workshop over NLP  leer je in een dag vol inspiratie hoe je NLP gebruikt om een opvallend gelukkig leven voor jezelf te creëren.

NLP staat voor Neuro Linguïstisch programmeren en het is al bijna veertig jaar een van de meest populaire methodes voor persoonlijke ontwikkeling. Dat is niet voor niks.

NLP-technieken zijn eenvoudig te leren en super waardevol als je leert om ze op de juiste manier te gebruiken.

In deze eendaagse workshop  ontdek je hoe je het kunt gebruiken om jouw leven leuker, relaxter en succesvoller te maken.

Het is geen saaie theorie, maar een dag vol inspirerende verhalen, mooie demonstraties en veel oefenmomenten waarin je zelf ervaart hoe NLP voor jou kan werken.

NLP-technieken zijn eenvoudig te leren en super waardevol als je leert om ze op de juiste manier te gebruiken.

DIT IS WAT JE LEERT IN DEZE WORKSHOP

Lekker in je vel zitten en beter communiceren dankzij NLP-technieken

 • Waarom NLP al meer dan veertig jaar een van de meest populaire methodes is voor zelfontwikkeling.
 • Hoe je negatieve ervaringen uit het verleden loslaat en zorgt dat ze je niet langer in de weg zitten in de toekomst.
 • Hoe je na een stressvolle dag nog voordat je thuiskomt stress oplost met een oefening van nog geen drie minuten.
 • Hoe je positieve ervaringen uit het verleden gebruikt om een fijner leven voor jezelf te creëren
 • Hoe je negatieve patronen doorbreekt en je brein de juiste instructies geeft voor het creëren van krachtige nieuwe patronen
 • Hoe je door een simpele NLP techniek meer innerlijke rust krijgt waardoor je leven vanaf zaterdag 14 september elke dag een beetje relaxter wordt.
 • Beter leren communiceren dankzij slimme NLP en communicatietechnieken
 • Hoe positieve communicatie werkt en hoe je daar de mensen om je heen mee helpt om zich lekkerder over zichzelf te voelen.
 • Hoe je echt goede vragen stelt zodat je andere mensen beter gaat begrijpen.
 • Hoe je diepere verbinding maakt met de mensen die belangrijk voor je zijn
 • Hoe je meer invloed krijgt in gesprekken, presentaties of vergaderingen.

Tijdens de training geef ik de hele dag demonstraties van alle technieken; je ziet en ervaart dus direct hoe de technieken in de praktijk werken.

 • Je oefent de belangrijkste NLP-technieken zodat je meteen ervaart hoe ze in de praktijk voor jou werken.
 • Je wordt geholpen door ervaren NLP-beoefenaars die jou helpen om de technieken goed uit te voeren
 • Na afloop krijg je een handleiding toegestuurd waarin alle NLP-technieken stap voor stap worden uitgelegd.
 • Je krijgt de een door mij persoonlijk ingesproken audio album met nog meer NLP-technieken om te luisteren vanaf je smartphone.
Aanmelden
 • "Een training in begrijpelijke taal, waar je meteen ervaart hoe het werkt!"- Carola (Hoogeveen)
 • "Zowel zakelijk als privé heeft deze training mij als mens heeft verrijkt!" - Pim (Almere)

Beste deelnemer,

Sinds 2007 geef ik coaching, trainingen en opleidingen in NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren).

Ik werd destijds getraind door een van de grondleggers van NLP (Richard Bandler) in de Verenigde Staten. Hij was een van de meest indrukwekkende trainers die ik ooit ontmoet heb. Toch stopte mijn honger naar kennis niet bij hem.

Nadat ik door hem opgeleid en gecertificeerd was als internationaal NLP-trainer zocht ik elke andere hoog aangeschreven NLP-trainer wereldwijd op, om ook van hen te leren in de hoop zo een van de best opgeleide NLP-trainers van Nederland te worden.

Behalve NLP heb ik me in de loop der jaren verdiept in meer spirituele en Oosterse tradities, geleerd van sjamanen, monniken en Tibetaanse meesters en me ondergedompeld in de wereld van stilte retraites, ashrams en spirituele groei.

Hoewel ook deze paden me heel veel gebracht hebben is er niet een methode die ik geleerd heb die zo krachtig en snel werkt als NLP. Ik blijf er daarom, ondanks dat ik het al meer dan vijftien jaar beoefen, onverminderd enthousiast over.

“NLP in een dag is de perfecte opfris-, kennismaking- of verdiepings- dag.”

In de workshop NLP in een dag geef ik je graag mijn enthousiasme door en wil ik je laten ervaren hoe snel echte verandering mogelijk is. We hebben deze dag al tientallen keren georganiseerd en altijd waren de reacties zeer positief. Hieronder vind je een aantal van hen ervaringen.

NLP in een dag is de perfecte opfris-, kennismaking- of verdiepings- dag. Of je nu een zeer ervaren NLP-practitioner bent of een totale nieuweling in de wereld van NLP, ik inspireer je graag op zaterdag 14 september.

Groeten,

Robin Stevens

Ervaringen van enthousiaste deelnemers

Verfrissend om te ervaren dat een trainingsdag ook echt leuk kan zijn

Gisteren was ik bij jullie super inspirerende NLP dag. Nogmaals bedankt voor alle inzichten en vooral ook voor de plezierige dag. Zo verfrissend om te ervaren dat een trainingsdag ook echt leuk kan zijn. Waarom ik mail is om jullie even te laten weten dat bij thuiskomst ik jullie mooie boek al gelijk kwijt was aan mijn dochtertje van 9! Ik vertelde kort in Jip en Janneke taal wat ik had geleerd en ze raakte gelijk geïnteresseerd (‘want ik vind sommige dingen toch soms ook spannend of vervelend, mama?’). Dus inmiddels is jullie boek gebombardeerd tot voorleesboek en genieten we nu samen van de heerlijk leesbare teksten in jullie boek. Ik ben er van overtuigd dat ze er veel aan zal gaan hebben. In iedere geval heel erg bedankt voor dit mooie geschenk.

Opnieuw wakker geschud

Ik kijk zeker terug op een leuke en leerzame dag. De groep vond ik enthousiast en plezierig, de verhalen van Robin erg inspirerend en met humor. De combinatie van enerzijds accepteren dat het leven nu eenmaal minder fijne kanten heeft en anderzijds oefeningen om jezelf tot actie aan te zetten om wel dingen te veranderen die je wilt veranderen, werkt voor mij goed. Het is goed om af en toe opnieuw wakker geschud te worden, en dat deed deze training voor mij.

Mijn toekomstdroom kwam uit

Ik volgde deze training twee keer in 2019. De eerste keer alleen en later nog eens, samen met mijn vriend. De eerste keer vond ik het heel spannend om me aan te melden, omdat ik bang was dat ik misschien iets voor de groep moest zeggen. Maar al snel bleek dat dat nergens voor nodig was. De sfeer was heel relaxt en ik kon gewoon mezelf zijn, dat voelde fijn. Tijdens een van de oefeningen maakte ik samen met mijn vriend een toekomstdroom voor ons samen. Een huisje aan de rand van de hei en twee kindjes, dat leek ons wel wat.

Het was maar een training van een dag, maar toch zijn de inzichten me heel lang bijgebleven. Ik kwam die dag thuis met een grote glimlach en in de maanden na de training bleef ik in een heerlijke flow door elke dag te blijven oefenen met een van de technieken. In het boek De Kracht van NLP lees ik ook nog regelmatig kleine stukjes, dat is echt een blijvertje.

Het mooiste is: die toekomstdroom die we tijdens die dag maakten kwam langzaam uit. Ongeveer een half jaar na de training werd ik zwanger en we verhuisden naar een heel fijn huis aan de rand van het bos. Toch een leuk idee dat die toekomstdroom tijdens deze training begonnen is. Aanrader dus!

Meteen in de praktijk te brengen

Allereerst dank voor de moeite en energie die jullie in deze dag hebben gestoken! Het was leuk en leerzaam! 😊 Wat mij het meest bijgebleven is, is het benoemen van het positieve en ongeacht de situatie of uitkomst “het oke is”. Daarnaast vond ik die opdracht over doelen stellen echt fantastisch (maanden uitwerken wat ik aan het doen ben en wat er moet gebeuren om dat doel te bereiken). Ik heb maandag gelijk een Vision Board gemaakt van deze doelen. Een ervan is al uit gekomen! Ik heb uitgesproken wat mijn intentie is en wat ik precies wil. Ik ben benieuwd naar alle moois wat nog komen gaat..!

Precies wat ik nodig had

Wauw wat een weekend! Ik heb je gisteren na afloop al even kort bedankt maar wil je graag ook uitleggen waarom het voor mij een top ervaring was.

Samen met mijn vrouw hebben we de afgelopen jaren ons huis verbouwd, en dat was al met al een langlopend en tof project met een geweldig eindresultaat, natuurlijk ook flinke tegenslagen onderweg maar ook dat was een mooie reis. Toen in het laatste jaar van de verbouwing het einddoel in zicht kwam, wisten we beide dat we nieuwe doelen moesten gaan stellen. Gewoon, omdat we weten dat we daar goed op gaan.

Het nieuwe doel dat we ongeveer een jaar geleden hebben bedacht is om vaker in het buitenland te zijn en ook een tijdje buiten Europa te wonen en werken. Om nieuwe ervaringen op te doen en culturen te leren kennen (dat missen we een beetje sinds we ouders zijn geworden) en om onze kinderen van 2 en 5 een ander wereldbeeld mee te geven, een breder perspectief vanuit meerdere culturen en gebruiken.

Dit plan begon een beetje vast te lopen door de waan van de dag. Door jouw training dit weekend heb ik heel veel helder gekregen. Onder andere welke stappen we wanneer moeten zetten, waar we allemaal nog een beslissing over mogen nemen samen, maar ook waarom we dit zo graag willen en hoe belangrijk het voor ons is om dit echt door te zetten.

Super toevallig dat naast mij Helen kwam zitten die op mijn leeftijd met haar man en twee dochters van 2 en 4 naar Bonaire is geëmigreerd, van haar heb ik veel geleerd. Of het gesprek met Merel dat mij deed inzien wat ik zo leuk vind aan mijn werk. En de oefening met Gijs waarin ik heb geleerd hoe ik mijn propositie als freelancer kan verbeteren en aan mijn netwerk kan bouwen. De interactie met gelijkgestemde deelnemers was echt van grote toegevoegde waarde, alles viel dit weekend op zijn plek voor mij. Bedankt, dit was precies wat ik nodig had op dit moment!

HEBBEN WE AAN EEN DAG WEL GENOEG?

Alles leren over NLP gaat natuurlijk niet in een dag. Daarom concentreren we ons op deze dag op het praktijkgedeelte. Doordat je een op een oefent met een andere deelnemer, krijg je de kans om direct te werken aan situaties die belangrijk voor jou zijn.

Misschien snap je aan het einde van de dag niet precies wat je nu allemaal is overkomen, maar we kunnen je verzekeren dat je met een grote glimlach op je gezicht en een heel voldaan gevoel naar huis gaat.

Ben je na deze dag heel enthousiast over NLP en ben je eraan toe om echt in het diepe te duiken, dan is de volgende stap onze zevendaagse NLP-practitioner opleiding.

IS DIT IETS VOOR MIJ?

 • Ja, als je bezig bent met je persoonlijke ontwikkeling
 • Ja, als je nog geen ervaring hebt met NLP
 • Ja, zelfs als je niet van zweverig houdt en wilt ontdekken of je dit als nuchtere Hollander ook kunt gebruiken
 • Ja, als je overweegt om een NLP-opleiding bij ons te volgen en graag eens een training van Robin Stevens wilt meemaken
 • Ja, of juist: als je al NLP (Master) Practitioner bent en weer eens een dagje wilt opfrissen en oefenen met wat je geleerd hebt
Aanmelden
 • "Robin weet je te raken. Hij weet je te overtuigen, door inspirerende voorbeelden te benoemen. Hij weet je te boeien door afwisseling aan te brengen in praktijk en theorie." - Marieke (Amsterdam)
 • "De inzichten en technieken die ik heb geleerd helpen me op een totaal andere manier te kijken naar mijzelf en de toekomst." - Annelies (Schijndel)

Wie is Robin Stevens?

Robin Stevens is de bekendste NLP-trainer van Nederland

 • Internationaal NLP-trainer, spreker en schrijver over persoonlijke ontwikkeling
 • Auteur van de #1 bestsellers De Kracht van NLP & Verbinding Zonder Wifi
 • Verbinding zonder Wifi was het op een na bestverkochte Managementboek van 2020
 • Meer dan 15.000+ mensen getraind in binnen- en buitenland
 • Veelgevraagd spreker top 500 bedrijven, MKB en banken

Locatie

We organiseren deze training bij cultureel centrum Stroud te Putten (Midden-Nederland).

Het centrum is ligt om op ongeveer 10 minuten rijden van de A28 en is eventueel ook bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kan voor de deur gratis parkeren.

Tijdens de training verzorgt Stroud voor ons de hele dag verse koffie, thee en een heerlijke lunch.

Aanmelden

Datum

Zaterdag 14 september van 10:00 uur tot 18:00 uur

Investering

127 euro

Inclusief: koffie, thee en lunch

Aanmelden
 • "Wat een geweldige ervaring, zoveel nieuwe dingen geleerd, een nieuwe kijk op de wereld zeker een aanrader." - Nick (Purmerend)
 • "Wat een fantastisch leerzame ervaring" - Mandy (Nijmegen)
U bent hier: Home NLP NLP Workshops Workshop: NLP in een dag