DE TERUGKEER NAAR HET LICHT

IN ZES WEKEN MEER RUST, LIEFDE EN VRIJHEID IN JE LEVEN
In 15 jaar tijd hebben meer dan 15.000 mensen mijn NLP-trainingen gevolgd

DE TRAINING WAARIN JE LEERT LEVEN VANUIT JE HART EN WEER HELEMAAL JEZELF WORDT

 • Tijdelijk 60% Early-Bird korting bij aanmelding voor 9 februari 2022
 • Zesweekse online training voor mensen die last hebben van negatieve energie
 • Uitgebreide videotraining inclusief LIVE online Q & A sessies met Robin
 • Door Robin Stevens, de bekendste NLP-trainer van Nederland
 • Aan het eind van de cursus zit je lekkerder in je vel en voel je meer ontspanning, liefde en vrijheid in je (gevoels)leven

Voor als je nu nog:

 • Te lang blijft hangen in negatieve emoties nadat je iets gelezen hebt of op televisie hebt gezien.
 • Je tijdens gesprekken emotioneel leeggezogen voelt en daarna helemaal gesloopt bent.
 • Je soms uit het niets overvallen wordt door een heel zwaar, leeg of verdrietig gevoel.
 • Je veel last hebt van stemmingswisselingen en meestal niet weet waar het vandaan komt.
 • Je de neiging hebt om je steeds meer terug te trekken en de wereld zoveel mogelijk te negeren.
Aanmelden
 • "Wow, dit had ik niet verwacht!" - Lylette Zomers (33)
 • "De training voelde voor mij als een natuurlijke flow waarin ik als een blij zonnetje door de training bewoog en helemaal mezelf kon zijn." - Ellen (32)
 • "Leren loslaten, wat een cadeautje is dat!" - Ronald van Essen (43)
 • "Wat een fantastisch leerzame ervaring" - Mandy de Vries (34)

IN ZES WEKEN MEER RUST, LIEFDE EN VRIJHEID IN JE LEVEN

De wereld om ons heen verandert in rap tempo.

En het gaat niet de goede kant op.

Er is in ons leven nog nooit zoveel negativiteit en verdeeldheid geweest als nu.

Mensen trekken elkaars energie voortdurend naar beneden.

We worden de hele dag negatief beïnvloedt door sociale media of televisie.

Meestal hebben we het gevoel dat we er weinig aan kunnen doen.

Je hebt vaak geen controle over wat er allemaal om je heen gebeurt.

Waar je wél controle over je hebt is jouw eigen gedachten, emoties en energie.

Als je leert hoe je controle krijgt over je energie kun je alle situaties beter aan.

Dan komt je leven ondanks alles weer in een flow en gaat alles makkelijker.

Zodra jij weer controle hebt over jezelf ben jij weer de baas over je leven.

Je krijgt een sterke weerbaarheid, meer innerlijke kracht en rust in je kop.


DIT IS WAT JE LEERT IN DEZE NIEUWE TRAINING VAN ROBIN STEVENS:

 • De terugkeer van het licht: Een training van zes weken voor iedereen die last heeft van negatieve energie en wil leren om meer innerlijke kracht te ontwikkelen.
 • Gebaseerd op inzichten uit NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Tibetaans Boeddhisme en Advaita.
 • Doorbreek de negatieve energie en leer hoe je jouw trilling hoog houdt, zelfs als de wereld om je heen op instorten staat.
 • Blijf ook na de cursus in de flow, doordat je in contact blijft met de andere gelijkgestemde deelnemers tijdens en na de training.
 • Leer leven vanuit je compassievolle hart waardoor je in bijna alle situaties kalm en rustig blijft.
 • Leer eeuwenoude inzichten die ik weer leerde van spirituele meesters en Tibetaanse monniken.
 • In de terugkeer van het licht leer ik je de inzichten die ik geleerd heb in vijftien jaar persoonlijke ontwikkelingstrainingen.
 • Ik leer je exact wat wel en niet werkt op basis van mijn eigen ervaring en mijn ervaring met duizenden deelnemers.
 • Een bewezen methode. Alles wat je leert is gebaseerd op eeuwenoude inzichten van spirituele leraren, bewustzijnsontwikkeling en praktijkervaring.
 • Je leert in één klap het beste wat er te vinden is op het gebied van persoonlijke groei wereldwijd.

 

Robin Stevens Training

Robin Stevens Training

Aanmelden
 • "Beste cadeau dat ik mezelf ooit gegeven heb." - Anita Woldring (49)
 • "Super inspirerende training voor de rest van je leven!" - Sanne Harkema (41)
 • "Zowel zakelijk als privé heeft deze training mij als mens verrijkt! Ik heb de droombaan gevonden na zoveel jaar hetzelfde te hebben gedaan en ik heb een hele groep “vrienden” losgelaten en daarvoor mijn echte vrienden teruggevonden." - Pim Wolterink (37)

Hoe ik van mijn emotionele gevoeligheid mijn grootste kracht heb gemaakt

New Age Winkel De Brug, Apeldoorn. Ergens in 2001.

‘Hoor jij misschien stemmen?’ Verschrikt kijk ik op.

Bij de toonbank kijken twee vrouwen met zachte vriendelijke ogen mijn kant op. De vrouw achter de toonbank draagt een lichtkleurig gewaad en heeft witte schmink op haar voorhoofd.

‘Eh, behalve die van jullie bedoel je?’, antwoord ik wat verbaasd.

Ik sta tussen de spirituele boeken te snuffelen in een new-age winkeltje. Met een paar boeken in mijn hand doe ik een paar stappen hun kant op.

‘Nee, nee, ik bedoel of je informatie doorkrijgt van boven’, zegt de andere vrouw. Haar kralenketting bungelt heen en weer als ze met haar handen illustratief met haar handen naar de hemel wijst.

‘Ik geloof dat ik je niet helemaal begrijp’, zeg ik.

‘Ik voel dat ik jou het telefoonnummer moet geven van iemand’, zegt ze dan plots mysterieus.

Als dit haar eigen telefoonnummer is dan is dit de slechtste versiertruc ooit, denk ik terwijl ze zonder op mijn reactie te wachten het telefoonnummer op een briefje krabbelt.

‘Je moet haar maar eens bellen als het goed voelt.’ Ze geeft me het briefje aan en ietwat verbouwereerd vouw ik het in mijn portemonnee.

Een paar weken later ben ik de ontmoeting in het new age winkeltje eigenlijk alweer vergeten als ik samen met vrienden de hele nacht op Sensation White sta te housen in de jaarbeurs van Utrecht.

Ik heb van een vriend van een vriend een pilletje geregen wat ik impulsief inneem nadat hij verklaart dat het geweldig spul is waarvan je je heerlijk gaat voelen.

Het is een geweldige avond en ik voel me inderdaad fantastisch. Iedereen die ik ontmoet wil ik knuffelen en voelt als m’n beste vriend. We dansen, feesten en stuiteren de hele nacht totdat het licht wordt.

Maar als ik ’s ochtends thuiskom voel ik me binnenstebuiten getrokken.

Ik kijk zweverig uit het raam van mijn bungalowtje naar buiten en voel me plots heel angstig en eenzaam. Alsof alle gevoelens die ik ’s nachts tijdens het feest voelde nu opeens zijn omgedraaid. Het wordt zelfs zo erg dat ik in paniek raak en bang ben dat ik in een depressie beland.

Niet zo slim natuurlijk om zomaar een pilletje aan te nemen van iemand die je helemaal niet kent. Of om überhaupt pilletjes te slikken. Maar ja, dat is nu te laat. Ik durf mijn ouders of vrienden niet te bellen uit angst voor afwijzing of boosheid en weet even niet waar ik met m’n nare gevoel heen moet.

En dan besluit ik uit het niets om de vrouw van het briefje te bellen. Ik haal het uit m’n portemonnee waar het nog steeds zit opgevouwen en toets het nummer in op m’n telefoon. Er wordt direct opgenomen.

‘Hallo, met Robin’, zeg ik. ‘Ik mocht u bellen van ehm, een mevrouw die ik tegenkwam in een winkeltje.’ Terwijl ik het zeg besef ik hoe belachelijk het moet klinken.

‘Hè jong toch’, zegt een geruststellende vrouwenstem, ‘goed dat je belt. Want jij voelt je nu helemaal niet lekker hè? Heb jij soms drugs gebruikt?’

Ik bloos, vraag me af hoe ze dat in hemelsnaam kan weten en fluister dan voorzichtig ja. Ik vraag er meteen achteraan of ze het alsjeblieft niet aan m’n ouders wil vertellen. Niet dat ze die kent maar toch. Als mijn moeder erachter komt…

‘Je mag langskomen als je wilt’, zegt ze dan vriendelijk als ze merkt hoe slecht ik me voel.

Na even aarzelen stap ik in de auto en rijd ik naar haar toe. Ze woont in Beekbergen, in een oude boerderij tussen de weilanden en bossen.

Als ik bij haar binnenkom voel ik me meteen rustiger worden. Het voelt alsof ik haar al heel lang ken en nu thuiskom nadat ik een lange reis heb gemaakt. We zitten op een tuinstoel in het zonnetje en kijken uit over kilometers weiland waar twee prachtige Friezen lopen.

Ze zegt dat ik m’n ogen wel even dicht mag doen en dat ze me dan zal helpen aarden. Ik heb geen idee wat dat is, maar doe wat ze zegt. Verder blijft ze stil als ik voel dat ze dichtbij komt staan en vloeiende bewegingen maakt met haar handen.

‘Ze zegt dat ik m’n ogen wel even dicht mag doen en dat ze me dan zal helpen aarden. Ik heb geen idee wat dat is, maar doe wat ze zegt.’

Plots begin ik te zweten en diep te ademen.  De tijd verdwijnt. Ik raak in een diepe trance en voel me in mijn lijf zakken. Alles voelt zwaar. Droombeelden flitsen voorbij. Mensen die ik op het feest geknuffeld heb, herinneringen uit mijn kindertijd en elkaar snel opvolgende caleidoscopische vormen. Ik zak steeds dieper weg en verlies alle gevoel van tijd en ruimte. Enkele minuten gaan voorbij of misschien wel een uur. En dan opeens word ik weer wakker.

Als ik mijn ogen open voel ik me heerlijk ontspannen. Alsof ik net terugkom van een paar weken vakantie. De zon schijnt zachtjes op mijn huid. De vogeltjes lijken extra mooi te kwetteren. Een zacht briesje kust mijn wangen. Ze zegt dat ik nu maar lekker thuis moet gaan uitrusten en later maar eens terug moet komen. Zonder dat we nog veel woorden wisselen rijd ik terug naar huis en vraag me af wat er net in hemelsnaam gebeurd is.

Als ik haar een paar dagen later weer opzoek vertelt ze me dat ze voelt dat de negatieve ervaring die ik had niet alleen door het pilletje kwam. Ze zegt dat ze voelt dat ik heel gevoelig ben voor de energieën van omgevingen en andere mensen.

Dat herken ik direct. Als kind en puber was ik nogal een stuiterbal omdat ik last had van extreme stemmingswisselingen. Jarenlang heb ik geen idee gehad waar dat door kwam en wat ik ermee aan moest. Het zat me in de weg om goed te functioneren op school en werk en om normale relaties te onderhouden met de mensen om me heen.

Ze vertelt me dat ik me hier niet langer zorgen over hoef te maken omdat de emoties die ik ervaar heel vaak niet mijn eigen emoties zijn maar de gevoelens van anderen die ik energetisch oppik. Door dat inzicht ben ik totaal anders naar mezelf gaan kijken.

Ik moest nu alleen nog leren herkennen wanneer de emoties niet van mezelf zijn en ze vervolgens loslaten zegt ze. Makkelijker gezegd dan gedaan.

En dus werd ze in de jaren daarna mijn spirituele leraar, mentor en beste vriendin. De dingen die ik van haar geleerd heb hebben de loop van mijn levenspad totaal veranderd. In plaats van als een emotionele stuiterbal door het leven te gaan leerde ik mijn gevoeligheid gebruiken als kracht en er zelfs anderen mee helpen.

In de jaren na die eerste ontmoeting raakte ik geïnspireerd om meer onderzoek te doen naar spiritualiteit. Gedreven door een enorme nieuwsgierigheid heb ik twintig jaar lang de wereld over gereisd en alle retraites en satsangs gevolgd die ik kon vinden om meer te leren over spirituele groei.

Zo reisde ik naar India waar ik me onder leiding van spirituele meesters onderdompelde in wekenlange stilte retraites in ashrams, Ik leerde mediteren van een spirituele meester uit het oude Tibet. Ik leerde in een Boeddhistisch klooster aan de rand van de Atlantische oceaan het geheim van de tong leng methode waarmee je je compassievolle hart ontwaakt en daarmee het lijden van jezelf en anderen kunt transformeren door onvoorwaardelijke liefde. En zo kan ik nog wel een tijdje door gaan met vertellen.

Hoe dan ook, dankzij alles wat ik tijdens die reis geleerd heb is mijn relatie met negatieve emoties totaal veranderd. Ik ontwikkelde een intense innerlijke kracht waarmee ik behalve mezelf ook duizenden anderen heb kunnen helpen.

In deze tijd, waarin we veel te maken krijgen met negatieve emoties van anderen komt het bewustzijn dat ik heb gekregen van deze spirituele reis bijna dagelijks van pas.

Dankzij de inzichten, het bewustzijn en de technieken die ik van haar geleerd heb kom ik deze tijd relatief relaxt en ontspannen door.

Ook van een groepje oud cursisten die ik tijdens retraites deze technieken geleerd heb hoor ik dat het ze helpt om meer bij zichzelf te blijven en ondanks alles te blijven ontspannen en glimlachen.

Daarom voel ik nu dat het tijd is om in deze gloednieuwe training het allerbeste met je delen wat ik in die twintig jaar heb geleerd.

‘Het wordt misschien wel een van de vetste trainingen die ik ooit heb gegeven.’

Het wordt misschien wel een van de vetste trainingen die ik ooit heb gegeven.

En jij kunt erbij zijn.

Wat je ontdekt in deze training:

NEGATIEVE ENERGIE NEUTRALISEREN

 • Een krachtige techniek uit het Tibetaanse Boeddhisme waarmee je voorkomt dat je te lang blijft hangen in negatieve emoties nadat je iets hebt gelezen of op televisie hebt gezien. (Zelfs als je tegen beter weten in weer de persconferentie hebt zitten kijken.)
 • Een oefening die je kunt doen vlak voordat je een gesprek ingaat zodat je voorkomt dat je tijdens gesprekken emotioneel leeggezogen voelt en daarna helemaal gesloopt bent.
 • Hoe je na zware of intensieve situaties de negativiteit weer kunt loslaten met een techniek uit de Japanse krijgskunst. (Zonder iemand tegen de vlakte te slaan.)
 • Hoe je voorkomt dat je uit het niets overvallen wordt door een zwaar, leeg of verdrietig gevoel en daar veel te lang in blijft hangen.
 • Waarom je niet altijd weerstand hoeft te hebben tegen stemmingswisselingen en hoe je ze in plaats daarvan gebruikt om een diepere verbinding te krijgen met jezelf.
 • Hoe je door een oefening van 10 seconden ontdekt waar een negatief gevoel vandaan komt. (Is het echt van jou of heb je het ergens opgepikt?)
 • Hoe je voorkomt dat je je steeds meer terugtrekt in een bedreigende wereld en juist deze periode kunt gebruiken voor persoonlijke groei.
 • Een techniek voor echte die-hards die altijd werkt om negativiteit te lozen als je echt een hele pittige dag hebt gehad. (Waarschuwing: Alleen voor mensen die houden van uitdaging en niet voor zachtgekookte eitjes.)

VANUIT JE HART LEVEN

 • Hoe je switcht van hoofd naar hartbewustzijn en waarom je leven pas echt in een flow komt als je op deze manier leeft.
 • Hoe je je energetische trilling positief kunt beïnvloeden zodat jij je zacht, liefdevol en vrij voelt. (Zelfs als de wereld om je heen voortdurend negatief is.)
 • Een ochtendritueel dat in Indiase Ashrams wordt gedaan bij zonsopkomst om nog voordat je dag begint te switchen van hoofd naar hartbewustzijn.
 • Wat er na 21 dagen gebeurt als je elke dag begint met luisteren naar wat je hart je ingeeft.
 • Een krachtige meditatie die ik geleerd heb van een Balinese monnik waarmee je elke dag gelukkig begint en eindigt. (Ook als je echt een k*tdag hebt gehad.)
 • Wat het geheim is van verlichte spirituele meesters waardoor ze vrij zijn van aardse beslommeringen en hoe jij dit inzicht kunt gebruiken om een vrijer leven te leiden.

ANDERE MENSEN HELPEN

 • Hoe je EMPATHIE kunt veranderen in COMPASSIE en hoe je daarmee andere mensen kunt helpen zonder dat je fysiek iets voor ze hoeft te doen.
 • Hoe je het energetisch systeem van iemand kunt helpen ontladen van negativiteit zonder dat je er daarna zelf in blijft hangen.
 • Hoe je iemand kunt helpen om dicht bij zichzelf te blijven en zijn hart te volgen zonder dat je allerlei adviezen hoeft te geven over hoe jij dat zou aanpakken.
 • Hoe je mensen kunt helpen een magisch en moeiteloos leven te leiden simpelweg door zelf te leven vanuit een hoge vibratie en daarmee het goede voorbeeld te geven.
 • Hoe je de Tibetaans Boeddhistische oefening van Tong Len kunt gebruiken om mensen te helpen en daarmee eigenlijk zelf steeds lichter wordt.
 • Hoe je jouw trilling hooghoudt in de nabijheid van mensen die niet lekker in hun vel zitten zodat jij hen positief beïnvloedt in plaats van andersom.

Robin Stevens Training

Robin Stevens Training

Wie is Robin Stevens?

Robin Stevens is de bekendste NLP-trainer van Nederland.

 • Internationaal NLP-trainer, spreker en schrijver over persoonlijke ontwikkeling
 • Auteur van de bestsellers De Kracht van NLP & Verbinding Zonder Wifi
 • Zijn tweede boek Verbinding zonder Wifi was het op een na bestverkochte Managementboek van 2020
 • Meer dan 15.000+ mensen getraind in binnen- en buitenland
 • Veelgevraagd spreker top 500 bedrijven, MKB en banken
Aanmelden
 • "Fantastische leermeester!" - Olaf van Daalen
 • "De wijze waarop Robin je meeneemt in deze training is echt geweldig. Ik heb veel trainers wereldwijd gezien en durf te zeggen dat Robin bij de top behoort zoals ik deze 7 dagen heb ervaren." - Mario de Vries
 • "Top team NLP! Prachtige persoonlijke ontwikkelingsreis!" - Arnold Oostendorp
 • "Een training in begrijpelijke taal, waar je meteen ervaart hoe het werkt!"- Carola Jansen

Dit zeggen klanten over andere trainingen van Robin:

"Een 'wonderlijke' ervaring"

“Waarom wonderlijk?

Omdat ik in mijn leven al heel veel bla bla heb aangehoord waar ik niks mee kon. Goedbedoelde adviezen van ouders waarbij ik niet op 1 lijn zit, life style coaches die riepen “maar zo wil je toch niet leven, nou doe dat dan ook niet” , psycholoog welke gerust na elk uurtje weer een nieuw factuurtje stuurde…. De methodiek van NLP is zo verhelderend! Ervaar dat gewoon zelf, kan je nooit geen spijt van krijgen.

En wat fijn dat ik deze methodiek van de aller beste NLP-er van Nederland heb mogen leren, Robin Stevens. Sprekend vanuit zijn ervaringen en deskundigheid maakte voor mij de NLP week een week om nooit te vergeten. En daarin ook mijn passie gevonden. Inmiddels mijn eigen cliënten aan het helpen met de NLP methodiek en hoewel ik beginnend ben, heb ik al verrassende mooie resultaten geboekt.

"Ik ben super enthousiast, wat een fantastische training was dat!"

Ik ben Kristof en werk in de kerncentrale als reactoroperator. In Robin zijn nieuwsbrieven waren veel situaties herkenbaar voor mij en al snel was ik benieuwd zijn trainingen voor mij kon betekenen. Van het programma tijdens deze dagen werd ik echt enthousiast! Inzicht krijgen in jezelf, leren communiceren met jezelf en anderen, gedachten en emoties onder controle krijgen, je goed voelen zonder reden.

Robin geeft training met veel humor. Elke dag opnieuw keek ik ernaar uit om te starten en te luisteren naar wat Robin ons allemaal te vertellen had. Elke nieuwe geleerde techniek wordt telkens terug met de andere fantastische mensen geoefend. Het is echt geweldig om te ervaren hoe Robin mensen leert hoe ze van hun slechte gevoel af geraken en leert om te draaien naar een goed gevoel zodat je het slechte gevoel niet meer ervaart, hoe hij leert om je verleden achterwege te laten en te stoppen met piekeren over de toekomst, hoe hij leert om je negatieve gedachten te stoppen en je angsten te overwinnen, hoe hij je laat ontdekken wat je dromen zijn, wat je echt wilt in het leven, met zelfvertrouwen beslissingen leert nemen.

Sinds de training ben ik veel rustiger in mijn hoofd, heb meer zelfzekerheid, ga met een goed gevoel door het leven en voel mij energieker. Elke dag ervaar ik dat de stress die ik had verder afbouwt.

De spanning die ik voelde in mijn buik en borstkas zijn verdwenen. Ik spreek gemakkelijker mensen aan, doe een sociale babbel en vind dit ook leuk terwijl ik ervoor eerder sociaal contact ging vermijden. Tijdens de opleiding werd mijn angst om te spreken voor een grote groep mensen wegnomen. Ik merkte deze week onmiddellijk tijdens de briefings op mijn werk dat deze heel vlot verlopen en dat ik mij niet meer aantrek wat anderen denken. Sinds de training heb ik het gevoel op een roze wolk te lopen. Bedankt Robin voor al de waardevolle kennis die je deelt en bedankt Liza voor de zalig ontspannende Yoga sessies! Doe zo verder!

"Wat een fantastische ervaring"

Ik ben 50 jaar, gehuwd en heb een dochter van 16 jaar oud. Ik ben sinds 2017 na 6 jaar defensie en 22 jaar politieagent volledig werkzaam in ons bedrijf Protect Invest. Wij verzorgen mentale en fysieke trainingen voor diversen doelgroepen, alsmede personal trainingen.

Ik ben constant op zoek naar ontwikkeling wat binnen ons vakgebied past. Dit zijn verschillende opleidingen binnen het Krav Maga tot aan profiling tot aan trainer verbale agressie. Bij de Politie kregen wij destijds een 3-daagse mentale krachttraining. Ik vond deze enorm interessant en leerzaam. Tijdens een gesprek met Wesley Boer mijn personal trainer vertelde hij mij over Robin Stevens zijn NLP-trainingen.

Dit kwam voort uit het feit dat ik veel had meegemaakt op het gebied van traumatische ervaringen binnen mijn voormalige werk. Zodoende begon ik Robin zijn boeken te lezen en schafte zijn video’s online aan. Ik kreeg steeds meer interesse in de NLP-trainingen van Robin. Hoe mooi zou het zijn om naast te werken aan jezelf de Personal trainingen te combineren met NLP, om anderen te kunnen helpen. Vervolgens had ik mij aangemeld voor deze training, samen met mijn maatje waar ik veel opleidingen mee heb gevolgd. Ik vond de onderwerpen zoals verbinding maken met jezelf, op je eigen emoties grip krijgen, beter leren communiceren met andere personen erg interessant en leerzaam. Zomaar een greep uit datgene wat nu in mij opkomt, maar er zijn nog veel meer onderwerpen welke ik geweldig vond.

De wijze waarop Robin je meeneemt in is echt geweldig. Ik heb veel trainers wereldwijd gezien en durf te zeggen dat Robin bij de top behoort zoals ik deze dagen heb ervaren. In deze opleiding zat een leuke club mensen en heerste een goede vibe. In de training heb ik meer de zachte kant van mijzelf ontmoet. Ik heb veel geleerd en hoop dat ik in de toekomst ook leden en klanten te helpen met de NLP-technieken en inzichten. De training is zeker een aanrader!

Dit krijg je als je meedoet:

Na je aanmelding krijg je toegang tot het beste wat er te vinden is op het gebied van spirituele ontwikkeling wereldwijd zodat je voor jezelf een leven vol innerlijke rust, geluk en vrijheid kunt creëren.

Het programma bestaat uit 6 simpele stappen:

 1. Programmeer je onbewuste om beter om te gaan met negatieve energie. Onbewust hebben we onszelf aangeleerd om alles wat we oppikken serieus en persoonlijk te nemen. Daar is een simpele reden voor. Als je die reden eenmaal kent en bewust bent kun je jouw onbewuste programmeren om dit proces om te draaien zodat je kalm en rustig blijft in bijna alle situaties. In deze sessie help ik je om jouw onbewuste te her programmeren voor een relaxtere toekomst waarin je vrij wordt van negatieve energie.
 1. Terug naar je natuurlijke staat van Zijn. Onze natuurlijke staat van zijn is ontspannen en liefdevol. Toch leven de meeste mensen vanuit angst, frustratie en onzekerheid. De reden daarvoor ontdek je in deze sessie. Je leert hoe je eenvoudig kunt terugkeren naar je natuurlijke staat van zijn zodat je leven weer ontspannen en liefdevol wordt.
 1. Het openen van je hart. Het klinkt altijd zo mooi als mensen zeggen dat je moet gaan leven vanuit je hart. Maar hoe doe je dat dan eigenlijk? En wat gebeurt er als je je hart echt weer opent? Is dat niet eng? Toegegeven. Een beetje wel. Maar in deze sessie leer je hoe je angsten onder ogen kunt komen en je weer kunt openen voor de liefdevolle energie die je werkelijk bent.
 1. Van empathie naar compassie. Empathie lijkt een goede eigenschap, want je opent je voor het wel en wee van andere mensen. Toch heeft het ook een grote downside. Door empathisch te zijn wordt jouw eigen systeem een vuilnisbak voor alle ellende van anderen. In deze sessie leer je hoe je empathie kunt vervangen voor compassie en hoe je jouw compassievolle hart kunt openen voor alles dat er op je pad komt. Hiermee help je niet alleen anderen, maar uiteindelijk ook jezelf om een steeds lichter en vrijer wezen te worden.
 1. Make up as we go along. Omdat de training nieuw is, wil ik het programma niet teveel vastleggen van tevoren. Met de input van jullie tijdens de cursus is er ruimte om dat wat veel aandacht nodig heeft te behandelen in de laatste twee sessies van de training. Voel je dus vrij om je input te mailen nadat je hebt aangemeld voor de training. 
 1. Make up as we go along. Omdat de training nieuw is, wil ik het programma niet teveel vastleggen van tevoren. Met de input van jullie tijdens de cursus is er ruimte om dat wat veel aandacht nodig heeft te behandelen in de laatste twee sessies van de training. Voel je dus vrij om je input te mailen nadat je hebt aangemeld voor de training.

Je krijgt vanaf de start van de cursus toegang tot de besloten community van dit programma. Een unieke plek waar je in contact komt met allemaal andere deelnemers die bezig zijn met spirituele groei.  Er gaat niks boven een community van gelijkgestemde mensen die elkaar helpen groeien.

Robin Stevens Training

Kies voor ONLINE of VIP

ONLINE:

De beste inzichten en technieken uit mijn twintig jaar durende onderzoek naar spirituele groei deel ik met je in zes video’s van ongeveer 1 tot 1,5 uur. Behalve de video’s zijn er live Q & A sessies. Je krijgt ook de transcripties van de video’s zodat je alles achteraf rustig kunt nalezen. De video’s zijn op dit moment nog niet opgenomen. Vanaf  9 februari verschijnt er elke  week een nieuwe video.

VIP:

Behalve de video’s, transcripties en vragensessies heb je drie persoonlijke Skype sessies met mij waarin ik je help om oude emotionele rommel op te ruimen en je energetische systeem vrij te maken van blokkades zodat de energie weer gaat stromen en je leven weer in een flow komt. Daarnaast kun je hier al je persoonlijke vragen stellen en ik geef je inzicht in waar jouw grootste groeimogelijkheden liggen op dit moment.

MELD JE AAN

Heb je nog vragen of twijfels voordat je wilt aanmelden? Blijf er dan niet mee zitten en mail ons even op liza@robin-stevens.nl (of bel voor een verkennend gesprek 055 203 2426)

In termijnen betalen?

Wil je liever in drie termijnen betalen? Meld je dan aan via e-mail door een mail te sturen naar Liza@robin-stevens.nl met je adresgegevens en het verzoek om je aan te melden.

ONLINE
398
€ 995
Straks 995,- euro, nu 60% Early-Bird korting t/m 9 februari 2022
Zes online trainingssessies van Robin Stevens, de bekendste NLP-trainer van Nederland
LIVE online Q&A sessies met Robin na afloop van de training
Onbeperkt toegang en achteraf terugkijken van de trainingssessies
Transcripties van de trainingssessies zodat je alles rustig kunt teruglezen.
In zes weken tijd meer rust, liefde en vrijheid in je leven
VIP
1195
€ 2495
Inclusief: drie 1-op-1 sessies met Robin via Skype
Early-Bird actieprijs tot 09 februari 2022
Zes online trainingssessies op video van Robin Stevens, de bekendste NLP-trainer van Nederland
LIVE online Q&A sessies na afloop van de training
Onbeperkt toegang en terugkijken van de trainingssessies
Transcripties van de sessies zodat je rustig alles kunt nalezen.

BONUS

U bent hier: Home Retreats De terugkeer naar het licht