NLP PRACTITIONER OPLEIDING

Exclusieve 7-daagse NLP-practitioner in een lekker hotel op de Veluwe.
Sinds 2007 hebben meer dan 15.000 deelnemers NLP-trainingen bij ons gevolgd

DE ULTIEME TRAINING IN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

 • Intensieve life-changing 7-daagse onderdompeling
 • Door Robin Stevens, de bekendste NLP-trainer van Nederland
 • Van 24 t/m 30 juni 2024 in Bilderberg Hotel 't Speulderbos
 • Inclusief ontspannen yogalessen & meditatiesessies
 • Na 7 dagen kom je thuis als de beste versie van jezelf

Voor iedereen die nu nog:

 • Last heeft van de meningen van anderen
 • Het lastig vindt om te ontspannen
 • Beter en effectiever wil leren communiceren.
 • Zichzelf en anderen soms veel te serieus neemt
 • Te lang met nare gevoelens doorloopt
 • Soms vastloopt in gesprekken, zakelijk of privé
 • Eigenlijk te weinig van het leven geniet
Aanmelden
 • "Wow, dit had ik niet verwacht!" - Lylette Zomers (33)
 • "De hele week voelde voor mij als een natuurlijke flow waarin ik als een blij zonnetje door de opleiding bewoog en helemaal mezelf kon zijn." - Ellen (32)
 • "Verbinding maken, wat een cadeautje is dat!" - Ronald van Essen (43)
 • "Wat een fantastisch leerzame ervaring" - Mandy de Vries (34)

IN ZEVEN DAGEN WORD JE WEER HELEMAAL JEZELF

In het leven gaat niet alles altijd zoals je wilt.

Soms kan het zelfs ronduit tegenvallen.

Vaak zijn het situaties waar je weinig aan kunt doen.

Je hebt niet altijd iets te zeggen over wat er gebeurt in je leven.

Waar je wél controle over hebt is hoe je daarmee omgaat.

Als je leert om controle te krijgen over je gedachten en emoties kun je alle situaties beter aan.

Dan komt je leven pas echt in een flow en gaat alles makkelijker.

Zodra jij meer controle hebt over je mind ben jij de baas over je leven.

Je zit lekkerder in je vel, leert beter communiceren en krijgt eindelijk rust in je kop.


DIT IS WAT JE LEERT IN DE NLP PRACTITIONER OPLEIDING VAN ROBIN STEVENS:

 • Krijg inzicht in jezelf, leer je gedachten en emoties onder controle krijgen, doorbreek belemmerende overtuigingen en ontdek de geheime NLP-formule om al je doelen te bereiken en dromen waar te maken.
 • Leer charismatisch communiceren, echte verbinding maken met de mensen om je heen, de vonk over laten springen in gesprekken, lichaamstaal lezen en positief beïnvloeden.
 • In de NLP Practitioner opleiding leer je wat ik in de afgelopen vijftien jaar heb gedaan om met NLP al mijn dromen om te zetten in doelen en die keer op keer te bereiken.
 • Een bewezen methode. Er hebben meer dan 15.000 mensen deelgenomen aan mijn NLP-trainingen en alle technieken die je in deze training leert zijn in de praktijk voor je uitgetest.
 • Je leert de meest krachtige vorm van persoonlijke ontwikkeling die al meer dan 40 jaar door succesvolle mensen over de hele wereld wordt beoefend.
 • Ontdek hoe het jou lukt, wat veel mensen het lastigste vinden: na een cursus persoonlijke ontwikkeling in de flow blijven zodat ze voor langere termijn hun doelen blijven bereiken
 • Doorbreek EINDELIJK je negatieve patronen en creëer het leven dat je echt wilt.

Aanmelden
 • "Beste cadeau dat ik mezelf ooit gegeven heb." - Anita Woldring (49)
 • "Super inspirerende training voor de rest van je leven!" - Sanne Harkema (41)
 • "Zowel zakelijk als privé heeft deze opleiding mij als mens verrijkt! Ik heb de droombaan gevonden na zoveel jaar hetzelfde te hebben gedaan en ik heb een hele groep “vrienden” losgelaten en daarvoor mijn echte vrienden teruggevonden." - Pim Wolterink (37)

Beste deelnemer,

Als kind wordt ons beloofd dat we later als we groot zijn een gelukkig leven kunnen leiden.

We moeten dan wel eerst even aan een paar voorwaarden voldoen: Goed onze best doen op school, onze diploma’s halen, een partner vinden, trouwen, kinderen krijgen, geld verdienen, de nieuwste smartphone hebben, in een mooie auto rijden, een vrijstaand huis kopen, gezond eten, een leuke partner zijn, een verstandige ouder zijn, altijd eerlijk zijn, vriendelijk zijn, nooit liegen, iedereen te vriend houden, goed voor onze ouders zorgen, een strak lijf hebben, veel geld verdienen, bejaarden helpen oversteken, hard werken, maar niet teveel werken, al onze dromen waarmaken, tienduizend volgers hebben en ons mooiste instagramwaardige leven leiden.

Maar op een dag komen we erachter dat het praktisch onmogelijk is om aan al dit soort voorwaarden tegelijkertijd te voldoen. Mocht je in de zeer zeldzame omstandigheid zijn dat het je wel gelukt is, dan ben je waarschijnlijk inmiddels compleet opgebrand van het altijd maar rennen en alle ballen tegelijkertijd in de lucht houden.

Misschien voel je je daarom teleurgesteld in jezelf, of zelfs gedesillusioneerd en verslagen. Maar dat hoeft niet. Want als je geluk hebt, ontdek dat je dat dit in potentie een heel vruchtbaar moment is. Dat is het moment waarop je wakker wordt en ontdekt dat het ware geluk niet aan de buitenkant te vinden is, maar binnen in jezelf! Dan begint het avontuur pas echt.

Het overkwam mijzelf op relatief jonge leeftijd, toen ik 24 was. Na een pubertijd waarin werkelijk alles misging wat er mis kon gaan en ik met torenhoge schulden en een paar flinke verslavingen op het randje van de goot balanceerde ging het roer plotseling helemaal om.

Ik ging keihard werken, maakte carrière als accountmanager in de reclamewereld, kreeg een glimmende leaseauto onder mijn kont, verdiende bakken met geld, had succesvolle vrienden en een knappe vriendin waarmee ik samenwoonde in een chic appartement.

En ondanks dat ik dat allemaal al op zo’n jonge leeftijd bereikt had, voelde ik me verre van gelukkig. Ik was gestrest, gejaagd, onzeker en boos op de wereld. Ik wilde aan iedereen laten zien hoe succesvol ik was maar eigenlijk was ik ongelukkig.

Op een dag stuurde mijn moeder een mailtje door van een NLP-training die bijna begon. Ik had toen nog nooit van NLP gehoord en wist niet dat mijn leven op het punt stond om voorgoed te veranderen. Ondanks dat het een prijzige training was, van zo’n vijfentwintighonderd euro, voelde ik diep van binnen dat dit was waar ik écht aan toe was. Ik kieperde mijn vakantiepotje leeg en sprong in het diepe.

In die training leerde ik voor het eerst dat je gelukkig kan leren zijn van binnenuit.

Gelukkig zijn zonder dat daar een directe reden voor is.

Laat dat even tot je doordringen. Wat als je niets meer nodig hebt om je gelukkig te voelen, maar je gewoon gelukkig voelt zonder voorwaarden. Wat zou je dan met de rest van je leven gaan doen? 

Ineens zag ik wat ik aan het doen was. Ik was zo bezig met de buitenwereld te laten zien hoe geweldig ik was dat ik mezelf helemaal vergeten was. Wie was ik eigenlijk diep vanbinnen? En wat vond IK eigenlijk belangrijk? Wat wilde ik het allerliefste doen met mijn leven, als ik geen rekening meer hield met de verwachtingen van anderen?

“Stel jezelf eens die vraag: Wat wil jij het allerliefste doen met de rest van je leven, als je geen rekening meer houdt met de verwachtingen van anderen?”

Die eerste NLP-practitioner opleiding was het startsein. Ik wist wat me te doen stond. Ik moest de sleutel tot het echte geluk vinden. Gedreven door een enorme nieuwsgierigheid heb ik de wereld over gereisd en alle trainingen, opleidingen, retraites en satsangs gevolgd die ik kon vinden om meer te leren over persoonlijke en spirituele groei.

Zo reisde ik om te beginnen naar Amerika om me door de grondlegger van NLP te laten opleiden tot NLP-trainer. Maar ik ging ook naar India waar ik me onder leiding van spirituele meesters onderdompelde in wekenlange stilte retraites in ashrams, Ik leerde mediteren van spirituele meesters uit het oude Tibet. Ik volgde trainingen, retraites en satsangs bij alle beroemde leraren zoals NLP Grondlegger Richard Bandler, Meditatieleraar Eckhart Tolle, Advaita Meester Sri Mooji, Energy Clearing grondlegger Eric Dowsett, Knuffelgoeroe Amma en Tibetaanse Meditatiemeester Sogyal Rinpoche. En nog veel en veel meer.

Tien jaar geleden ontmoette ik tijdens een stilte retraite mijn vriendin Liza. Samen gepassioneerd over persoonlijke ontwikkeling en bewustwording zijn we in de jaren daarna het beste van wat we allebei geleerd hebben gaan distilleren tot de ultieme trainingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Zelf maken we dankzij NLP ook veel van onze dromen waar. Zo hebben we de afgelopen twee jaar onze droom om een lange zeilreis te maken waargemaakt door twee jaar aan boord van onze catamaran te wonen en door Zuid-Europa te zeilen  Een avontuur waar we nooit aan begonnen waren als we niet dagelijks zouden toepassen wat we geleerd hebben. Nu we weer terug zijn in Nederland vinden we het heerlijk om onze deelnemers te inspireren ook hun eigen dromen waar te maken.

Onze trainingen zijn daarom geen droge theoretische stof, maar echte praktijkverhalen. Juist omdat we alleen maar dingen  vertellen, die we ook dagelijks zelf toepassen. Het is heel dankbaar werk om al deze inzichten die ons zo helpen in onze trainingen te mogen delen met inmiddels duizenden mensen. 

Onze deelnemers vertellen na afloop vaak de prachtigste verhalen over sprongen die ze gemaakt hebben in hun persoonlijke ontwikkeling. Hoe ze dichter bij zichzelf zijn gekomen, of  over te lang uitgestelde dromen die ze hebben waargemaakt. Een aantal van hun ervaringen vind je hieronder op deze pagina en er staan er nog veel meer verspreid over de website.

We helpen jou ook graag om de volgende stap te maken.

Dus lees hieronder snel verder wat we gaan doen tijdens onze zevendaagse NLP Practitioner opleiding.

Robin Stevens Training

Wat je ontdekt in deze zevendaagse NLP practitioner opleiding.

HOE JE VOL ZELFVERTROUWEN DOOR HET LEVEN GAAT, ZELFS ALS ALLES MISGAAT

INZICHT IN JE MIND EN CONTROLE OVER JE GEDACHTEN EN EMOTIES

 • Inzicht in je mind en controle over je gedachten en emoties.
 • Het geheim van je goed voelen zónder reden.
 • Hoe je ontspant in de meest stressvolle situaties, (zonder eerst een halve fles chardonnay leeg te drinken.)
 • Hoe je mentaal sterker wordt, zelfs als je in het verleden heftige dingen hebt meegemaakt.
 • Hoe je ervoor zorgt dat niet anderen maar JÍJ bepaalt hoe je je voelt.
 • Hoe je van onzekerheid of faalangst afkomt, zonder in het verleden te gaan graven.
 • Hoe je het leven en jezelf minder serieus neemt door één simpel inzicht goed tot je door te laten dringen.
 • Hoe je slim omgaat met (ingebeelde) kritiek van andere mensen, zodat het er niet langer toe doet wat ze van je denken.
 • Wie de belangrijkste persoon op aarde is en waarom dat de enige is die je echt tevreden moet houden.
 • Hoe je jezelf het grootste gedeelte van de dag lekker voelt, zelfs als de wereld om je heen een rokende puinhoop is.
 • Een diepgaand inzicht waarmee je voorkomt dat je onnodig in het verleden blijft hangen.
 • Wat je moet doen om negatieve herinneringen uit het verleden te neutraliseren.
 • Hoe je stopt met piekeren over rampscenario’s in de toekomst en je gedachten de juiste kant op kunt sturen.
 • Waarom je slechte gevoelens niet altijd meteen als slecht hoeft te beoordelen en hoe je ze kunt gebruiken om dichter bij jezelf te komen.
 • Hoe je door een simpele routine die je elk uur doet dichter bij jezelf komt en meer in contact komt met je gevoel.
 • Hoe je de meest irritante personen in jouw omgeving kunt gebruiken als spirituele leraar.
 • Hoe je meditatie gebruikt om dichter bij jezelf te komen en innerlijke rust te vinden (Zelfs als je nu een opgefokte,  onrustige ADHD’r bent)

Ontdek hoe je een LEKKER LEVEN voor jezelf creëert:

DROMEN WAARMAKEN, PATRONEN DOORBREKEN, DOELEN BEREIKEN & STRATEGIEËN VOOR SUCCES

 • Ontdek welk automatisch mechanisme ervoor zorgt dat je tot nu toe steeds dezelfde fouten maakte.
 • Hoe je krijgt wat je echt wilt in je leven zonder als een bezetene achter je doelen aan te rennen.
 • Ontdek het geheime succesprincipe dat succesvolle mensen gebruiken om hun dromen waar te maken.
 • Hoe je jezelf kan motiveren om dingen af te maken en elke dag met een voldaan gevoel te eindigen.
 • Hoe je drie keer zoveel gedaan krijgt in de helft van de tijd door jezelf een slimme gewoonte aan te leren.
 • Hoe je helder voor jezelf krijgt waar je de komende tijd voor wilt gaan én dit ook daadwerkelijk gaat doen.
 • Hoe je een concreet plan maakt voor jouw grote droom, waarbij je alles bereikt zonder er bewust iets voor te doen,
 • Eindelijk die NARE GEWOONTES loslaten, zelfs als je de moed eigenlijk allang hebt opgegeven.

Het effect van SUCCESVOLLE communicatie:

HOE JE ONTSPANNEN EN AUTHENTIEK MET MENSEN COMMUNICEERT

 • Weleens iemand ontmoet die je ‘betoverde’? Bleef je steeds maar geboeid luisteren? Na deze opleiding beheers jij ook het geheim van onbewuste communicatie.
 • Leer hoe je de VONK kan laten overspringen in gesprekken.
 • Hoe je ervoor zorgt dat mensen precies begrijpen wat jij bedoelt zodat je dingen maar één keer hoeft uit te leggen.
 • Nooit meer last meer van onzekerheid of niet uit je woorden komen met deze krachtige gesprekstechniek
 • Leer hoe je beter overtuigd, verkoopt en coacht door slimme taalpatronen.
 • Snel inschatten hoe iemand in elkaar steekt zodat je precies de juiste woorden kan gebruiken om hem/haar te raken.
 • Meer uit je gesprekken halen met klanten, collega’s of je werkgever.
 • Hoe je jouw gesprekspartner de juiste kant op stuurt zodat ze het voortdurend met je eens zijn.
 • Hoe je instant verbinding maakt door iets slims te doen aan het begin van een gesprek.
 • Hoe je opgebouwde spanning oplost voordat je moeilijke gesprekken ingaat.
 • Wat je van je GPS-systeem kan leren om je relaties te verbeteren.
 • Welke drie dingen je nooit moet doen in zakelijke gesprekken.
 • Hoe je in vergaderingen de aandacht krijgt, zelfs als je een dominante leidinggevende hebt.
 • Hoe je precies de juiste vragen kunt stellen zonder dat het irritant wordt.
Aanmelden
 • "Fantastische leermeester!" - Olaf van Daalen
 • "De wijze waarop Robin je meeneemt in deze opleiding is echt geweldig. Ik heb veel trainers wereldwijd gezien en durf te zeggen dat Robin bij de top behoort zoals ik deze 7 dagen heb ervaren." - Mario de Vries
 • "Top team NLP! Prachtige persoonlijke ontwikkelingsreis!" - Arnold Oostendorp
 • "Een training in begrijpelijke taal, waar je meteen ervaart hoe het werkt!"- Carola Jansen

Wie is Robin Stevens?

Robin Stevens is de bekendste NLP-trainer van Nederland.

 • Internationaal NLP-trainer, spreker en schrijver over persoonlijke ontwikkeling
 • Auteur van de #1 bestsellers De Kracht van NLP & Verbinding Zonder Wifi
 • Verbinding zonder Wifi was het op een na bestverkochte Managementboek van 2020
 • Meer dan 15.000+ mensen getraind in binnen- en buitenland
 • Veelgevraagd spreker top 500 bedrijven, MKB en banken

Ervaringen van deelnemers

"De NLP-week was hét keerpunt van opnieuw juiste keuzes maken en me weer goed te voelen"

“Tijdens mijn eerste burn-out heb me ingeschreven voor de nieuwsbrieven van Robin. Ik had nog nooit van NLP gehoord, meer nog, ik dacht zelfs dat het een beetje ‘hocus pocus’ was, maar iets in Robins berichten triggerde me. Toch had ik duizend-en-één excuses waarom ik niet mee kon doen met de 7-daagse NLP-training. Met twee jonge kinderen en een eigen zaak was het organisatorisch haast onmogelijk…dacht ik. Maar tijdens mijn tweede burn-out had ik er schoon genoeg van…ik raakte daar namelijk niet zo makkelijk vanaf, bleef in een negatieve impasse zitten en was helemaal niet meer mezelf. In deze periode zocht ik in België naar coaching maar deze sessies bleven altijd hangen bij het ‘hoe’. Ik snapte het allemaal wel maar hoe kreeg ik nou dat nare gevoel weg?

Uiteindelijk schreef ik me, met een laatste duwtje van mijn man, toch in voor de training! En wat een week was dat! Een emotionele rollercoaster waar er heel veel bij me is losgekomen. Robin heeft me zóveel inzichten gegeven, er zijn ontzettend veel deurtjes opengegaan én lichtjes gaan branden. Een van die dingen waren de verplichtingen en de regels die ik mezelf oplegde. Dat was zo herkenbaar, mijn dag zat vol met ‘moetjes’, wat ik dacht dat van me verwacht werd en gedaan moest worden. Deze taken kostten me bakken energie, gaven me geen voldoening en dat was een belangrijke reden waarom ik me ongelukkig voelde. Hoe kon ik dit anders gaan doen? Dat was het tweede poortje dat openging: ‘zoek een mannetje voor alles wat je niet graag doet’. Dat heb ik echt ter harte genomen en na de training ging ik op zoek hoe ik dit anders kon gaan aanpakken. Ik ben afgestapt van het idee dat het alleen goed gebeurt als ik het zelf doe en ben op zoek gegaan naar de juiste mensen om taken van mij over te nemen. Dit gaf mij de ruimte om weer te doen wat ik écht leuk vind; ik ben weer aan het ontwerpen geslagen. En vanaf dat moment, toeval of niet, kwamen er opeens hele mooie samenwerkingen op mijn pad.

De veranderingen zijn natuurlijk niet over één nacht ijs gegaan en het was ook niet zo dat ik me ineens niet meer slecht voelde, maar het nare gevoel slonk, met de maanden en dát was echt fantastisch om te voelen. Mijn omgeving moest in het begin wel wennen aan mijn NLP-hoofd, maar in mijn gezin merkte ik dat de inzichten langzamerhand ook op hen overgingen, gewoon omdat ik het uitstraalde. Ze namen het over, hoe in het leven te staan, hoe je positief naar de dingen kan kijken. En tegenslag ja, dat is oké, dat hoort erbij, ook dat mag er zijn. Ik blijf er alleen niet meer de hele dag mee rondlopen, zelfs geen uur meer. En ik kan stellen dat mijn relatie met mijn kinderen ook heel hard verbeterd is. Er zit veel minder spanning op en als er iets negatiefs gebeurt, zien we er de humor van in en focussen we vooral op hoe we ervan leren. Ik deed laatst een gevoelsomdraaitechniek bij mijn dochter en ze keek me aan en zei: Mam, wauw, dat werkt echt!

Het grootste cadeau waar ik mee thuis ben gekomen is het volle rugzakje. De shit heb ik eruit gekiept en het zit nu vol met tools waar ik iets mee kan. Als ik een naar gevoel van iets of iemand krijg weet ik hoe ik het kan omdraaien. Aan het eind van een pittige dag laat ik heel bewust een negatief of vermoeid gevoel los. Of als er iets door mijn hoofd blijft gaan, even het filmpje terugspoelen. En dat werkt supergoed! Ook trap ik sneller op de rem waar ik vroeger gewoon door zou zijn gegaan. De NLP-week was het omslagpunt, hét keerpunt van opnieuw juiste keuzes maken, me weer goed te voelen. Ik ben nog gelukkiger dan vroeger, daar ben ik zo dankbaar voor. En het mooiste compliment kwam van één mijn beste vriendinnen die tegen me zei: ‘hoe gelukkig jij er zo bij loopt, het afgelopen jaar, dat is voor mij een droom!’ Het verhaal is nog niet af, Ik ga lekker door met alles wat ik geleerd heb en sta open voor nog meer. Daarom kijk ik enorm uit naar de Master dit jaar en misschien volgend jaar de retraite. Dankjewel Robin en Liza!”

"Ze noemden mij de Generaal"

Ik werkte 24 jaar bij de politie en was door de dingen die ik meemaakte op straat behoorlijk verhard. Mijn bijnaam was De Generaal, zelfs thuis. Mijn vrouw werd ziek maar omdat ik zo uit contact was met mezelf, kon ik er niet voor haar zijn.

Toen mijn vrouw en ik steeds verder uit elkaar groeiden, brak er op een bepaald moment iets. Ik besefte dat ik anderen niet langer de schuld kon geven en dat het tijd werd om naar mezelf te kijken. Opeens dacht ik terug aan een paar jaar daarvoor, tijdens een leiderschapstraining. Ik had daar met grote letters NLP in mijn schrift geschreven en iets vertelde me dat dit mijn pad werd. Mijn vriendin had al eens een training bij Robin gevolgd. Ik dacht er niet langer over na en schreef me in.

Achteraf gezien was dit voor mij precies de juiste timing en ik kan niet anders zeggen dan dat er een steekvlam is gaan branden die tot op de dag van vandaag brandt. Zeven dagen met mezelf bezig zijn was magisch. NLP is zo heerlijk back to basic, hele simpele technieken, waarin je zélf heel makkelijk kan schakelen. Het inchecken bij mezelf, wat gebeurt en nu, het herkennen van emoties in mijn lichaam, zoals spanningen en daar dan vervolgens wat mee te kunnen doen. Het zijn zulke krachtige tools om mezelf te verrijken en het leven vol aan te gaan.

De week was een fantastische spiegel en heeft een enorm positieve impact op mijn leven gehad. De gesprekken die ik nu, zowel met mijn familie en vrienden als met collega’s, heb zijn zoveel diepgaander. Het is niet dat ik dan bewust technieken doe, maar ik maak op onbewust niveau veel makkelijker contact. De connectie tussen mij, mijn vrouw en dochter is echt geëxplodeerd zo goed.

Ik ben superblij met wat er is gebeurd vanaf het begin van de opleiding tot waar ik nu sta en alle dingen die ik heb gedaan in de tussentijd. De mensen die ik heb leren kennen ná de training kunnen zich niet voorstellen dat ik ooit een gesloten, harde man was. Toch is het zo. Ik weet waar ik vandaan kom en dat dankzij deze training alles is veranderd. Het heeft me zo verrijkt en veranderd, zo vrij gemaakt, heerlijk. En het blijft maar doorgaan, I love it.

"Een 'wonderlijke' ervaring"

“Waarom wonderlijk?

Omdat ik in mijn leven al heel veel bla bla heb aangehoord waar ik niks mee kon. Goedbedoelde adviezen van ouders waarbij ik niet op 1 lijn zit, life style coaches die riepen “maar zo wil je toch niet leven, nou doe dat dan ook niet” , psycholoog welke gerust na elk uurtje weer een nieuw factuurtje stuurde…. De methodiek van NLP is zo verhelderend! Ervaar dat gewoon zelf, kan je nooit geen spijt van krijgen.

En wat fijn dat ik deze methodiek van de aller beste NLP-er van Nederland heb mogen leren, Robin Stevens. Sprekend vanuit zijn ervaringen en deskundigheid maakte voor mij de NLP week een week om nooit te vergeten. En daarin ook mijn passie gevonden. Inmiddels mijn eigen cliënten aan het helpen met de NLP methodiek en hoewel ik beginnend ben, heb ik al verrassende mooie resultaten geboekt!”

"De Cor van 20 jaar geleden is weer terug!"

“Ik heb het gevoel dat sinds de NLP opleiding de Cor van 20 jaar geleden weer terug is! Ik voel me enthousiast, ik pak dingen beet, ben gemotiveerd en stap zonder problemen over belemmeringen heen. Wat een geweldig gevoel! Sinds de opleiding is er dus veel veranderd in mijn leven. Ik ben relatief moeiteloos 15 kg afgevallen en voel me stukken fitter. Ook was ik zwaar koffieverslaafd, ik dronk wel 15 koppen per dag, wat ik inmiddels heb teruggebracht naar 3 koppen per dag en verder veel thee en water.

Ik had al eerder pogingen gedaan om af te vallen, heb o.a. van die afval-clubjes bezocht, maar dat leverde niks op. Daarom had ik ook wel even mijn twijfels voordat ik aan de NLP-opleiding begon. Maar Robin heeft tijdens de opleiding iets bij mij gedaan waardoor de behoefte om te snacken totaal wegviel.  Met resultaat! Het zit echt in mijn systeem. Een ander ding waar ik heel blij van werd is de tijdslijn-oefening die we hebben gedaan. Ik merk dat deze oefening mij houvast geeft in welke richting ik wil gaan. Dat ik mezelf op mijn 90e nog topfit zie en dat ik dingen doe ik leuk vind om te doen. Het grappige is dat ik sinds ik die oefening heb gedaan allemaal bijzondere mensen ontmoet die passen bij de richting die ik voor mezelf heb ingeslagen, op mijn werk krijg ik meer mogelijkheden om te doen wat bij mij past, zoals het opzetten van een training en ik ben dagelijks bezig met NLP en het toepassen van de technieken bij o.a. mijn collega’s. Natuurlijk monitor ik dan de resultaten en ben iedere keer verbaasd om te merken hoe geweldig het werkt. Zoals ik al zei, ik heb het gevoel dat de oude, vrolijke, enthousiaste versie van mijzelf sinds de NLP opleiding weer terug is. Mijn tip voor iedereen is: ga NLP leren en gun jezelf het loslaten van oude belemmeringen en het aanleren van patronen die goed voor je zijn.”

"Van leerzame training naar concrete tools voor een leuker leven!"

“Na positieve verhalen over NLP twijfelde ik toch nog even om me aan te melden voor deze training. Door mijn leeftijd (25 jaar) dacht ik dat ik wellicht nog te weinig levenservaring had om voldoende uit deze training te halen. Na een gesprek met Liza was ik toch overtuigd. Ik ben ontzettend blij dat ik deze uitdaging ben aangegaan. Dat ik deze training mocht volgen met een diverse groep aan mensen met uiteenlopende leeftijden, maakte het juist heel leerzaam. De opleiding ben ik o.a. gaan volgen voor persoonlijke groei en vanwege mijn werk als Consultant in de arbeidsbemiddeling. Deze zevendaagse training heeft me nog veel meer gegeven dan ik van te voren had durven hopen! Het was intensief, soms confronterend maar vooral enorm verhelderend. Robin heeft me zeven dagen lang weten te boeien (wat best bijzonder is voor iemand die soms moeite heeft zich te blijven concentreren). Dit deed hij door het vertellen van herkenbare voorbeelden en ervaringen, praktijkoefeningen en bovenal humor!

Nog nooit ben ik een training uitgekomen met zoveel praktische en concrete tools om niet alleen mijn eigen leven, maar ook dat van anderen een stuk gemakkelijker en leuker te maken. Zelfs al één week na de training merk ik hoe met kleine aanpassingen en technieken veel (soms dagelijkse) dingen me beter af gaan. Ik kijk met enorm veel plezier terug op deze mooie week en doe het het liefst nog een aantal keer over. Zowel jong als oud kan ik deze training aanraden. Een cadeau aan jezelf!

Robin Stevens Training

"Echt een waanzinnige ervaring!"

“Ik ben een 28-jarige ondernemer uit Utrecht en heb de NLP Practitioner gedaan omdat ik een lifecoach en businesscoach wil worden om mensen te helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Door het boek van Robin te lezen (De Kracht van NLP – aanrader!) en kwam erachter dat Robin ook opleidingen geeft. Ik vond zijn website, las de tekst over de NLP Practitioner opleiding en voelde meteen een “FUCK YES!”. De week bij Robin is echt heel leuk, het is ontzettend knap hoe hij je 7 dagen aan zijn lippen kan laten hangen, want damn wat kan die man grappige en interessante verhalen vertellen!

We hebben de hele week ook yoga gedaan en Liza (vriendin van Robin) is echt een topper! Thanks voor de fantastische ervaring die mij weer een stuk bewuster heeft gemaakt van mijzelf en mijn omgeving. Ik merk dat ik nu op een andere manier (naar zowel mijzelf als omgeving) luister en dat geeft het gevoel van controle op je eigen gevoel en dat van anderen, echt next level communicatie!”

"Gelukkig geen therapiegroepje"

“Twee maanden na mijn eerste ervaring met NLP schrijf ik deze ervaring. Je vraagt je misschien af, waarom nu pas? Het leek mij fijn om de training ook te ervaren in het dagelijkse leven en daar ook mijn ervaringen over te kunnen delen. Ik heb mij redelijk spontaan ingeschreven voor de NLP Practitioner opleiding. Ik had goede verhalen gehoord over NLP en mijn collega had deze opleiding ook gevolgd. Het leek mij al jaren interessant om meer over taal en communicatie te leren. In mijn werk als marketing consultant kwam dit goed van pas. Achteraf was voor mij het onderdeel over persoonlijke ontwikkeling het meest interessant: de ademhalingsoefeningen, relativeren, bepalen wat echt belangrijk is, positief denken en even niks hoeven. Het komt allemaal aan bod tijdens de training en kan best confronterend zijn.

Robin vertelt alles op zo’n manier dat het heel herkenbaar is, vol humor, en de oefeningen maken de week heel afwisselend. Het fijne aan de training bij Robin is dat je de situaties niet hoeft te delen met de groep, het is dus jouw persoonlijke ontwikkelingsreis. Enorm fijn is de setting en de verzorging van de training. Het toepassen van NLP gaat zeker niet vanzelf. Het is oefenen, vallen en weer opstaan. Waar ik het meeste aan heb is het regelmatig even ademhalen, stilstaan waar je nou echt mee bezig bent op dat moment, wat echt belangrijk is. Gedachten, gevoel en gedrag is wat mij zeker bij blijft. Ik kan de opleiding dan ook zeker aanraden als je meer wilt leren over jezelf of over onze communicatie met anderen.”

"Een week om nooit te vergeten"

“Ik had alles op de rit voor anderen, maar ik hield mezelf klein. Twee jaar geleden werd het tijd om aan mezelf te denken. Daardoor begon ik aan mijn persoonlijke ontwikkeling te werken. Toen besefte ik dat ik niet voor de rest van mijn leven mijn huidige werk wil blijven doen. Maar wat dan wel? NLP is op mijn pad terechtgekomen en toen voelde ik al dat het mij verder kan brengen. Afgelopen september las ik het boek van Robin ‘De kracht van NLP’ en was ik overtuigd om de NLP Practitioner opleiding te gaan volgen. De manier van ‘lesgeven’ van Robin werkt heel goed voor mij. Geen theorie uit je hoofd stampen, maar ervaren en voelen.

Door de vele verhalen die hij vertelde zat ik spreekwoordelijk op het puntje van mijn stoel. In feite zat ik heel ontspannen te luisteren, lettend op mijn ademhaling en alles wat hij zei liet ik op me inwerken. Want de juiste energiebalans is ook heel belangrijk bij NLP. Het was geen seconde saai of slaapverwekkend. We gingen ook zelf aan de slag om de technieken te oefenen. Iedere oefening deed ik met een ander, waardoor ik na 7 dagen iedere deelnemer heb leren kennen en er een band is ontstaan. Het was een week om nooit te vergeten. Zoals Robin vaak zei; er is een leven vóór NLP en een leven ná NLP. De bewustwording van taal(patronen) kan iedereen gebruiken in communicatie. Zelf wil ik aan de slag gaan als coach en andere helpen met grip krijgen op hun emoties.”

"NLP werkt echt!"

“Na 7 dagen training zit Robin nog steeds de hele dag door op mijn schouder van alles in mijn oor te fluisteren (of is het toch mijn eigen innerlijke stemmetje ;-)). Nieuwsgierig wat hij me dan influistert? Simpele dingen om me gewoon te laten beseffen dat het betreffende moment helemaal ok is. Dat het de moeite waard is daarvan te genieten. En zo niet, dan wijst hij me op de oefeningen om een negatieve gedachte even om te buigen naar een prettige gedachte of – als dit moeite kost – de negatieve gedachte in ieder geval af te laten zwakken en daardoor minder intens te laten zijn. Door doodeenvoudige technieken.

Onzin? Nou, écht niet! Of als ik in de modus “ik zie beren op de weg” ben, hoe kinderlijk eenvoudig het is deze te relativeren. En wil ik graag dat mijn collega, een klant, mijn partner of wellicht de buurvrouw iets voor mij doet? Dan trek ik tegenwoordig een fantastische doos vol met geweldige gesprekstechnieken open. Is het moeilijk? Soms. Is dat erg? Nee. Het is een proces en reken maar dat het je hele boeiende inzichten gaat geven. Dus twijfels om deze cursus te doen? Ik kan je vol overtuiging vertellen dat je geen seconde spijt zult hebben. Robin weet je te raken. Simpelweg door persoonlijke verhalen te delen. Hij weet je te overtuigen, door inspirerende voorbeelden te benoemen. Hij neemt je mee in al zijn super gave verhalen. Hij weet je te boeien door afwisseling aan te brengen in praktijk en theorie. Het zorgt ervoor dat 7 intensieve dagen levendig blijven. In welke branche je ook werkzaam bent, het zal je zeker op alle vlakken verrijken. Zakelijk en prive een absolute must. Robin, blijf vooral nog even op mijn schouder zitten ;-).”

De trainingslocatie

In een oase van rust op de Veluwe ligt Bilderberg hotel ’t Speulderbos.

We ontvangen je bewust hier op deze relaxte plek zodat je echt weg bent van je dagelijkse omgeving.  Afstand van je dagelijkse rolpatronen, je zakelijke verplichtingen, je gezinsleven en je to-do lijstjes. Het geeft je de kans om helemaal los te komen en je leven vanaf een afstandje te bekijken.

Je kan ’s avonds na afloop naar huis rijden als je wilt, maar je kan er ook voor kiezen om lekker te blijven overnachten. Blijven slapen heeft als voordeel dat de hele week in de trainingsbubbel kan blijven en ’s avonds in alle rust kan verwerken  wat er die dag is langsgekomen.

Maak een lekkere boswandeling, ga in de sauna van ’t hotel, of trek baantjes in het overdekte zwembad voordat de trainingsdag begint. Het helpt om allemaal om lekker in de flow te blijven en deze week helemaal voor jouzelf te maken.

“Wat wil je weer mee terug nemen naar huis? En wat laat je los?”

Hebben we aan zeven dagen wel genoeg?

Onze zevendaagse NLP-practitioner is er voor die mensen die van doorpakken houden. Als je geen zin hebt in een lang jaartraject maar liever een intensieve onderdompeling volgt, dan past onze zevendaagse NLP practitioner bij jou.

Vroeger gaven we deze zelfde training in 12 dagen, verspreid over een jaar. Maar we hebben op basis van feedback van oud-deelnemers alle onnodige onderdelen uit de training gehaald. We hebben alleen die onderdelen bewaard die mensen het hoogst waarderen.

Zo doen we bijvoorbeeld geen voorstelrondjes, rollenspelen of spelletjes meer. Dat scheelt een hoop tijd. Tijd die we goed kunnen gebruiken voor de dingen die echt belangrijk zijn voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Er is nog een voordeel van een zevendaagse. Je hebt namelijk de kans om er echt helemaal voor te gaan. Je laat alles van thuis even voor wat het is en bent een week lang alleen maar met jezelf bezig. En wanneer doe je zoiets nou? Vergelijk het met een spannende film die je ook het liefst van begin tot eind wil zien op één avond. Zo krijgt de emotie de kans om op te bouwen en zit je er helemaal in.

 

Erkende NLP opleiding

Onze NLP-Practitioner opleiding is erkend door Stichting NLP Kring, door The Society of Neuro Linguistic Programming en geregistreerd bij het Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

The Society of NLP is opgericht door een van de grondleggers van NLP en daarmee de meest betrouwbare internationale NLP instantie.

Ook voldoen wij aan de eisen van het NRTO: de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding.

Nadat je de gehele training met succes hebt doorlopen, ben je gecertificeerd NLP Practitioner. Als bewijs hiervan ontvang je een officieel bewijs van deelname. Op verzoek kunnen we ook een certificaat bij de Society of NLP voor je aanvragen.

 

NLP   

Meld je aan

Normaal
Euro 3250

Nu
Euro 2975,-

Mocht je in termijnen willen betalen, mail dan na je aanmelding even naar liza@robin-stevens.nl. De NLP Practitioner opleiding is als erkende opleiding vrijgesteld van BTW.

Inclusief:

 • 7 dagen training van Robin Stevens zelf
 • Certificering als NLP Practitioner door The Society of NLP
 • 7 dagen koffie, cappuccino’s, thee en elke dag een heerlijke, gezonde lunch
 • Fijne yogalessen voorafgaand aan de trainingssessies (voor alle niveaus)

Exclusief: eventuele overnachtingen en diner

We organiseren de 7-daagse NLP-Practitioner opleiding op de volgende data in 2024:

 • Van maandag 8 t/m zondag 14 april 2024 VOL!
 • Van maandag 24 t/m zondag 30 juni 2024
 • Van maandag 4 t/m zondag 10 november 2024

Tijden trainingsdagen: van 10.00 – 17.00/17.30 uur

Even kennismaken

Wil je voordat je aanmeldt even bellen om kennis te maken of om te kijken of deze training goed past bij wat je zoekt? Dan kan je een afspraak maken voor een vrijblijvend verkennend gesprek. We kunnen dan goed luisteren naar wat precies je leerdoelen zijn en samen kijken of onze NLP practitioner opleiding goed bij jou en jouw wensen past.
Boek je afspraak hier.

Meld je aan

Heb je al kennis gemaakt of weet je gewoon al zeker dat je je aan wilt melden, vul dan onderstaand formulier in.

Aanmelden voor de NLP Practitioner opleiding

 • Factuuradres

  (Indien afwijkend van bovenstaand adres)
U bent hier: Home NLP Opleidingen NLP Practitioner Opleiding