U bent hier: Home NLP Opleidingen NLP Practitioner Opleiding

NLP Practitioner Opleiding

De NLP Practitioner opleiding van Robin Stevens is een praktische zevendaagse NLP opleiding met als hoofdonderwerpen persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Tijdens de opleiding leer je hoe je meer grip krijgt op onbewuste processen in je leven. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je meer zelfvertrouwen krijgt, hoe je makkelijker kunt ontspannen en wat je kunt doen om minder last te hebben van ongewenste emoties zoals stress of onzekerheid.

Een groot deel van de NLP practitioner opleiding gaat over onbewuste communicatie. Je leert hoe je door beter gebruik van gesproken of geschreven taal, non verbale communicatie en emoties meer grip kunt krijgen op je communicatie. Je verbetert hierdoor de relaties met mensen om je heen zoals je contact met collega’s, je klanten, je partner en met je vrienden.

Praktische NLP Practitioner opleiding

Het is daarbij goed je te realiseren dat de NLP Practitioner opleiding vooral een praktijkopleiding is waarin je direct leert alles wat je hebt geleerd toe te passen in je dagelijks leven. Na elke dag ga je dus niet naar huis met een grote berg huiswerk maar je leert vooral hoe je onbewust als vanzelf de nieuwe gewoontes en vaardigheden kunt toe passen in je leven. Doordat je meteen begint te ervaren welke voordelen de nieuw geleerde technieken hebben op jouw leven merk je al na de eerste trainingsdagen het verschil.

Robin: ‘Toen ik de NLP practitioner opleiding zelf volgde in 2007 deed ik het voornamelijk om beter te worden in mijn werk. In die tijd werkte ik als account manager en wilde ik graag leren om op een hoger niveau te communiceren met mijn klanten. Mijn focus was dan ook voornamelijk gericht op het behalen van betere zakelijke resultaten. Maar al snel ontdekte ik dat het toepassingsvlak veel breder was dan alleen mijn zakelijke leven. Al na de eerste trainingsdagen merkte ik hoe de NLP technieken doorwerkten in de diepere lagen van mijn onbewuste.  En ik merkte al snel dat het een positieve invloed had op zowel mijn persoonlijke gevoelsleven, als op mijn zakelijke en persoonlijke relaties.

Inmiddels heb ik in de afgelopen 12 jaar duizenden mensen getraind in NLP.  Ik zorg er altijd voor dat mijn NLP kennis up to date blijft door de meest recente versie van NLP van de grondlegger zelf te leren. De grondlegger van NLP -Richard Bandler- heeft mij gecertificeerd als NLP Master practitioner & Trainer. Ik ben gecertificeerd internationaal NLP Trainer en aangesloten bij: The Society of NLP.

Wanneer je een training bij mij volgt, ben je  er dus van verzekerd dat je de meest recente, beste en meest pure vorm van NLP leert.

Voor een overzicht van enthousiaste reacties op mijn trainingen, lees hier: Ervaringen met NLP van Robin Stevens’ 

Wat gaan we precies doen?

BLOK 1:
Grip krijgen op je eigen emoties, de NLP basis

 •  Hoe stop je een naar gevoel en vervang je het door een goed gevoel
 •  Hoe stop je negatieve beelden en vervang je ze door positieve
 •  Hoe stop je negatieve pieker gedachtes en laat je ze verdwijnen
 • Gebruik van tijdslijnen om grip te krijgen op emoties uit het verleden in de toekomst.
 • Een goede toekomst leren plannen door steeds de juiste beslissingen te nemen
 • Het goed gebruiken van rapport om met meer mensen een klik te krijgen
 • Een goed gevoel in je onbewustzijn te verankeren zodat je altijd een goed gevoel kan herbeleven.

BLOK 2:
Effectief communiceren met taal , ontspannen leren en positief beïnvloeden

 • Beter begrijpen wat er gezegd wordt met het communicatie model
 • Duidelijker communiceren zodat mensen precies begrijpen wat je bedoelt.
 • Meer gedaan krijgen door de juiste vragen te stellen
 • Beter overtuigen, verkopen & coachen met behulp van beïnvloedend taalgebruik.
 • Mensen positief beïnvloeden door te communiceren vanuit hun eigen wereldmodel
 • Onbewust sneller leren door middel van ontspanning
 • Meer uit je gesprekken halen met bijvoorbeeld klanten, werkgevers, collega’s en in persoonlijke relaties

BLOK 3:
Excellent gedrag modelleren in strategieën, Geavanceerde NLP technieken

 • Excellent gedrag modelleren en gebruiken om meer te bereiken in je eigen leven
 • Oude patronen loslaten en nieuwe krachtige patronen installeren in je onbewustzijn
 • Strategieën maken voor toekomstplannen door middel van tijdslijnen
 • Gebruik van bewegende ankers om positieve emoties te versterken en vast te houden
 • Oproepen en verankeren van krachtige emoties zoals zelfvertrouwen, vrolijkheid, innerlijke rust, diepe ontspanning, daadkracht, en enthousiasme
 • Beperkende overtuigingen voor altijd loslaten met de SWISH techniek
 • Leer stoppen met slechte gewoontes als roken, teveel eten of overgewicht

Hebben we aan zeven dagen wel genoeg?

In zeven dagen leer je het beste van NLP, wat geschikt is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Alle onnodige extra’s hebben we uit de training gehaald. Je zal zien dat je alles wat je leert direct in de praktijk kan toepassen en dat ook heel graag wilt doen.

Door zeven dagen achter elkaar intensief met je persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn, gaat het ook vele malen sneller dan wanneer je bijvoorbeeld een training zou uitspreiden over verschillende maanden.

Daarnaast blijft het ook beter hangen. Vergelijk het met een spannende film, die je ook het liefst van begin tot eind wil zien op een avond. Zo krijgt de emotie de kans om op te bouwen en zit je er helemaal in.

De ervaring van zo’n zevendaagse training blijft bij je, voor de rest van je leven.

Overnachten in Nijkerk

 Mensen komen uit het hele land en steeds vaker ook uit het buitenland naar Nijkerk om de training van Robin te volgen. We kunnen ons goed voorstellen dat je als je van ver komt het tijdens je opleiding praktisch en/of fijn vindt om dichtbij de trainingslocatie te overnachten. Ongeveer de helft van de deelnemers kiest hiervoor. Ook als je dichterbij woont, is het soms lekker om er echt even tussenuit te gaan en je te focussen op de trainingsweek.

De meeste deelnemers van onze trainingen slapen in Hotel het Ampt van Nijkerk. Dit is een viersterren hotel met een goede prijs-kwaliteit verhouding. En daarnaast een zwembad en sauna wat erg lekker is na een dagje training volgen. Deelnemers aan onze trainingen krijgen korting op de overnachtingen. 

Erkende NLP opleiding

Na afloop van de erkende NLP opleiding  ben je gecertificeerd NLP Practitioner en erkend door “The Society of NLP”. Je certificaat wordt mede ondertekend door de grondlegger van NLP (Richard Bandler) uit Amerika. Als je wilt kun je hiermee als zelfstandig coach aan de slag en je hebt eventueel de mogelijkheid om verder te gaan met de NLP Master Practitioner.

 Resultaat 

Het resultaat van het volgen van deze NLP opleiding is dat je meer jezelf bent geworden. Je zit beter in je vel, hebt meer zelfvertrouwen en hebt je communicatie naar een veel hoger niveau getild. Doordat je jezelf getraind hebt in persoonlijke ontwikkeling en communicatie zijn je relaties met mensen om je heen verbeterd, je communiceert krachtiger en met meer ontspanning zodat veel dingen in je leven je makkelijker af gaan. Wil je lezen wat deze NLP Practitioner opleiding voor effect heeft gehad op andere deelnemers? Lees dan: Ervaringen met NLP van Robin Stevens

Over Robin Stevens 

Robin Stevens organiseert sinds 2007 NLP-opleidingen, workshops en korte retraites voor mensen die op zoek zijn naar persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker in het bedrijfsleven waarbij onderwerpen als persoonlijke ontwikkeling, communicatie en spreken in het openbaar centraal staan.

Robin publiceerde in 2017 zijn eerste boek: De kracht van NLP, wat binnen twee weken in de bestsellertop 100 van Managementboek.nl stond. De twee wekelijkse columns van Robin, worden door meer dan 55.000 mensen gelezen.

Interviews en columns van Robin verschenen onder andere in: LINDA, JM Ouders, TV West, Managementboek en diverse lokale media

Kosten

De NLP practitioner opleiding is als erkende opleiding  vrijgesteld van btw.

Normaal
2750,-  euro

Nu
2350,- euro
Of betaal in tien maandelijkse termijnen van 250,-  euro.

Inclusief

 • zeven dagen training van Robin Stevens
 • Een uitgebreide handleiding  van 160 pagina’s
 • Certificering als NLP practitioner
 • En natuurlijk: Koffie, thee en wat lekkers tijdens de trainingsdagen

Data & Locatie

We organiseren 7 daagse NLP practitioner opleidingen op de volgende data

Voorjaar 2019

 • NLP Practitioner opleiding van 28 januari t/m 3 februari 2019 Nog 1 plek vrij (update 16-01)
 • NLP Practitioner opleiding van 8 t/m 14 april 2019 Al 7 aanmeldingen
 • Extra ingelast: Zomer NLP practitioner opleiding van 1 t/m 7 juli

Najaar 2019

 • Mail voor de geplande data naar liza@robin-stevens.nl of bel naar 0341 200 201

We starten elke dag om 10:00 uur en om 17:00 uur is de dag ten einde.

Trainingslocatie: Brasserie Kade 10 in Nijkerk.
Adres: Westkadijk 10, Nijkerk.

Aanmelden en kennis maken

Het is belangrijk om een trainer en training te vinden die bij je past. Daarom kan je een verkennend (telefoon)gesprek aanvragen, waarin we kennis kunnen maken en we kunnen ontdekken of de training goed aansluit bij jouw leerdoelen.

Dit gesprek kun je aanvragen door het formulier onder aan deze pagina in te vullen, je wordt dan zo snel mogelijk gebeld. Je mag ook zelf contact opnemen. Heb je al kennis gemaakt of weet je al zeker dat je mee wilt doen, meld je dan direct aan in via het onderstaande formulier.

Aanmelden voor een NLP Opleiding

 • Factuuradres

  (Indien afwijkend van bovenstaand adres)
 • Verkennend gesprek/ Aanmelden

  Is je keuze ‘aanvraag verkennend gesprek’ dan belt Robin Stevens je voor een vrijblijvend verkennend gesprek. Is je keuze ‘aanmelden voor een NLP opleiding’ dan meld je direct aan voor de gekozen NLP opleiding.