U bent hier: Home NLP Opleidingen NLP Practitioner Opleiding

NLP Practitioner Opleiding

De NLP Practitioner opleiding van Robin Stevens is een praktische NLP opleiding met als hoofdonderwerpen persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Tijdens de opleiding leer je hoe je meer grip krijgt op onbewuste processen in je leven. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je meer zelfvertrouwen krijgt, hoe je makkelijker kunt ontspannen en wat je kunt doen om minder last te hebben van ongewenste emoties zoals stress of onzekerheid.

Een groot deel van de NLP practitioner opleiding gaat over onbewuste communicatie. Je leert hoe je door beter gebruik van gesproken of geschreven taal, non verbale communicatie en emoties meer grip kunt krijgen op je communicatie. Je verbetert hierdoor de relaties met mensen om je heen zoals je contact met collega’s, je klanten, je partner en met je vrienden.

Praktische NLP Practitioner opleiding

Het is daarbij goed je te realiseren dat de NLP Practitioner opleiding vooral een praktijkopleiding is waarin je direct leert alles wat je hebt geleerd toe te passen in je dagelijks leven. Na elke dag ga je dus niet naar huis met een grote berg huiswerk maar je leert vooral hoe je onbewust als vanzelf de nieuwe gewoontes en vaardigheden kunt toe passen in je leven. Doordat je meteen begint te ervaren welke voordelen de nieuw geleerde technieken hebben op jouw leven merk je al na de eerste trainingsdagen het verschil.

Toen ik de NLP practitioner opleiding zelf volgde in 2007 deed ik het voornamelijk om beter te worden in mijn werk. In die tijd werkte ik als account manager en wilde ik graag leren om op een hoger niveau te communiceren met mijn klanten. Mijn focus was dan ook voornamelijk gericht op het behalen van betere zakelijke resultaten. Maar al snel ontdekte ik dat het toepassingsvlak veel breder was dan alleen mijn zakelijke leven. Al na de eerste trainingsdagen merkte ik hoe de NLP technieken doorwerkten in de diepere lagen van mijn onbewuste.  En ik merkte al snel dat het een positieve invloed had op zowel mijn persoonlijke gevoelsleven, als op mijn zakelijke en persoonlijke relaties.

Inmiddels heb ik in de afgelopen 10 jaar duizenden mensen getraind in NLP en ik zorg er altijd voor dat mijn NLP kennis up to date blijft door de meest recente versie van NLP van de grondlegger zelf te leren. De grondlegger van NLP; Richard Bandler heeft mij gecertificeerd als NLP Master Practitioner, Design Human Engineer en Internationaal NLP Trainer volgens “the Society of NLP”. Je bent  er dus van verzekerd dat je de meest recente en beste vorm van NLP leert. Voor een overzicht van enthousiaste reacties op mijn trainingen, lees hier: Ervaringen met NLP van Robin Stevens

Indeling

Grip krijgen op je eigen emoties, de NLP basis

 •  Hoe stop je een naar gevoel en vervang je het door een goed gevoel
 •  Hoe stop je negatieve beelden en vervang je ze door positieve
 •  Hoe stop je negatieve pieker gedachtes en laat je ze verdwijnen
 • Gebruik van tijdslijnen om grip te krijgen op emoties uit het verleden in de toekomst.
 • Een goede toekomst leren plannen door steeds de juiste beslissingen te nemen
 • Het goed gebruiken van rapport om met meer mensen een klik te krijgen
 • Een goed gevoel in je onbewustzijn te verankeren zodat je altijd een goed gevoel kan herbeleven.

Effectief communiceren met Taal , ontspannen leren en positief beïnvloeden

 • Beter begrijpen wat er gezegd wordt met het communicatie model
 • Duidelijker communiceren zodat mensen precies begrijpen wat je bedoelt.
 • Meer gedaan krijgen door de juiste vragen te stellen
 • Mensen positief beïnvloeden door te communiceren vanuit hun eigen wereldmodel
 • Onbewust sneller leren door middel van ontspanning
 • Meer uit je gesprekken halen met bijvoorbeeld klanten, werkgevers, collega’s en in persoonlijke relaties

Excellent gedrag modelleren in strategieën, Geavanceerde NLP technieken

 • Excellent gedrag modelleren en gebruiken om meer te bereiken in je eigen leven
 • Oude patronen loslaten en nieuwe krachtige patronen installeren in je onbewustzijn
 • Strategieën maken voor toekomstplannen door middel van tijdslijnen
 • Gebruik van bewegende ankers om positieve emoties te versterken en vast te houden
 • Installaties van krachtige emoties; zelfvertrouwen, vrolijkheid, innerlijke rust, diepe ontspanning, daadkracht, en enthousiasme
 • Beperkende overtuigingen voor altijd loslaten met de SWISH techniek
 • Leer stoppen met slechte gewoontes als roken, teveel eten of overgewicht

Praktische informatie

De NLP practitioner opleiding geven we in 7 aangesloten dagen op een goed bereikbare locatie in Nijkerk (Midden-Nederland). We starten elke dag om 10:00 uur en om 17:00 uur is de dag ten einde. De trainer is Robin Stevens. Hij trainde in de afgelopen jaren duizenden mensen in persoonlijke ontwikkeling en NLP.

Het tarief voor de training is 2350,- euro vrij van BTW inclusief handleidingen, certificering en koffie en thee tijdens de training. Het is indien gewenst, mogelijk om in termijnen te betalen.

We organiseren elk seizoen een 7 daagse NLP practitioner opleiding op de volgende data

 • NLP Practitioner opleiding van 29 oktober t/m 4 november 2018 (Uitverkocht!)
 • NLP Practitioner opleiding van 28 januari t/m 3 februari 2019 Nog 14 plekken vrij
 • NLP Practitioner opleiding van 8 t/m 14 april 2019

Early-Bird korting van 200 euro voor de trainingen in 2019 bij aanmelding voor 1 december 2018.

Wil je graag meedoen, maar moet je het eerst thuis of op je werk nog even regelen? Neem dan een tijdelijke optie. We houden jouw plaats dan maximaal twee weken voor je vast, zodat je jouw plek niet misloopt.

Erkende NLP opleiding

Na afloop van de erkende NLP opleiding  ben je gecertificeerd NLP Practitioner en erkend door “The Society of NLP”. Je certificaat wordt mede ondertekend door de grondlegger van NLP (Richard Bandler) uit Amerika. Als je wilt kun je hiermee als zelfstandig coach aan de slag en je hebt eventueel de mogelijkheid om verder te gaan met de NLP Master Practitioner.

Resultaat

Het resultaat van het volgen van deze NLP opleiding is dat je meer jezelf bent geworden. Je zit beter in je vel, hebt meer zelfvertrouwen en hebt je communicatie naar een veel hoger niveau getild. Doordat je jezelf getraind hebt in persoonlijke ontwikkeling en communicatie zijn je relaties met mensen om je heen verbeterd, je communiceert krachtiger en met meer ontspanning zodat veel dingen in je leven je makkelijker af gaan. Wil je lezen wat deze NLP Practitioner opleiding voor effect heeft gehad op andere deelnemers? Lees dan: Ervaringen met NLP van Robin Stevens

Aanmelden en kennis maken

Het is belangrijk om een trainer en training te vinden die bij je past. Daarom voeren we in elk geval een verkennend (telefoon)gesprek, waarin we kennis kunnen maken en jouw wensen met betrekking tot NLP helder te krijgen.

Dit gesprek kun je aanvragen door het formulier onder aan deze pagina in te vullen, je wordt dan zo snel mogelijk gebeld. Je mag ook zelf contact opnemen. Heb je al kennis gemaakt of wil je direct aanmelden, meld je dan direct aan in via het onderstaande formulier.

Aanmelden voor een NLP Opleiding

 • Factuuradres

  (Indien afwijkend van bovenstaand adres)
 • Verkennend gesprek/ Aanmelden

  Is je keuze ‘aanvraag verkennend gesprek’ dan belt Robin Stevens je voor een vrijblijvend verkennend gesprek. Is je keuze ‘aanmelden voor een NLP opleiding’ dan meld je direct aan voor de gekozen NLP opleiding.