U bent hier: Home NLP NLP Workshops Workshop: NLP Practitioner in één dag

Workshop: NLP Practitioner in één dag

NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren en het is razend populair. Wat is NLP eigenlijk? Tijdens deze NLP workshop duik je in het diepe en leer je er alles over. We slaan de theorie over en gaan direct aan de slag met praktische toepassing van NLP. Dat betekent concreet, dat je gelijk leert hoe je NLP kunt toepassen in jouw eigen leven. Na afloop van de dag ken je de belangrijkste NLP technieken en heb je een nieuwe dosis energie om er weer tegen aan te kunnen.

Je leert:

  • Hoe je een negatief gevoel stopt en vervangt door een goed gevoel
  • Het gebruik van ankeren om je langer goed te voelen.
  • Jouw doelen bereiken door middel van tijdslijnen
  • Je onbewustzijn gebruiken om sneller te leren
  • Je communicatie naar een hoger niveau tillen
  • Je communicatie gebruiken om meer te bereiken

Behalve bovenstaande leer je met NLP vooral onbewust, dat wil zeggen dat je er weinig moeite voor hoeft te doen. Je zult terugkijken op de dag alsof je terugkijkt op een leuk uitje waarbij je een hoop nieuwe ervaringen en kennis met je meeneemt.

“Een heerlijk ontspannen dag. Leerzaam en goed voor je ontwikkeling. Ideeën waarmee je eigenlijk al werkt worden helder gemaakt en versterkt. Nieuwe ideeën waarmee je ook verder kunt. Het is de moeite absoluut waard.” Patrick

Ervaar NLP

NLP is iets wat je het beste leert door het te doen. De beste manier om hiermee te beginnen is het volgen van een workshop. Zo krijgen al je zintuigen de kans om te ervaren wat NLP nu precies is. Het is goed om te zien hoe een techniek precies werkt en wat voor gevoel het je geeft om dit toe te passen. Je brein leert het makkelijkst omdat al je zintuigen op scherp staan.

Ervaringen van deelnemers

Lees hier reacties van de deelnemers aan de workshop NLP Practitioner in één dag.

Wanneer is het?

Deze workshop is vervangen door de workshop NLP in een dag.

Wie geeft de training?

De training wordt gegeven door Robin Stevens. Robin heeft de afgelopen tien jaar al duizenden mensen succesvol getraind. Je leest hier alles over Robin.

Waar is het?

De workshop wordt gegeven in Nijkerk, in Brasserie Kade 10. Deze locatie ligt heel centraal en is goed te bereiken. Het adres is Westkadijk 10 in Nijkerk. Parkeren kan gratis voor en achter het pand. De locatie is ook goed bereikbaar met de trein en het is ongeveer 10 minuten lopen vanaf het station.