TWEEDAAGSE TRAINING: 'HET LEVEN VAN JE DROMEN!'

IN TWEE DAGEN EEN CONCREET PLAN VOOR HET MOOISTE JAAR VAN JE LEVEN
Sinds 2007 hebben meer dan 15.000 dolenthousiaste deelnemers onze NLP-trainingen gevolgd!

TWEEDAAGSE TRAINING WAARIN JE ONTDEKT HOE JE DROMEN WAARMAAKT

 • Life-changing intensive vol inspiratie en inzichten
 • Door Robin Stevens, de bekendste NLP-trainer van Nederland
 • Op 20 en 21 januari 2024 in Nijkerk (Midden-Nederland)
 • Doordrenkt met doorbraaksessies, humor en motivatie
 • Na afloop kom je thuis met een grote glimlach en een concreet plan voor jouw grote droom waarmee je direct kunt beginnen

Voor als je nu:

 • Je dromen al veel te lang aan het uitstellen bent
 • Voelt dat je meer uit je leven zou kunnen halen, maar niet weet hoe
 • Allemaal smoesjes hebt waardoor je niet in actie te komt
 • Veel te druk bent om naar dit seminar te komen
 • Eigenlijk te weinig van het leven geniet
Aanmelden
 • "Wat een geweldige ervaring, zoveel nieuwe dingen geleerd, een nieuwe kijk op de wereld zeker een aanrader." - Nick (Purmerend)
 • "Robin zorgt op een geweldige manier dat de theorie, verhalen, voorbeelden en oefeningen aansluiten op wat je nodig hebt zodat de kennis en vaardigheden die je leert blijvend zijn.'- Jeroen (Apeldoorn)

IN TWEE DAGEN EEN CONCREET PLAN VOOR JOUW GROTE DROOM

Als je niet oppast, vliegt je leven voorbij voordat je er erg in hebt.

Je laat je meeslepen in de waan van de dag en bent druk met allemaal dingen die er niet toe doen.

Je bent uitgeput van het harde werken en vraagt je regelmatig af of er ooit een einde aan je to do lijst komt.

Ondertussen stel je je echte dromen uit.

Eerst naar morgen, dan naar volgende week, vervolgens volgend jaar of misschien als je met pensioen bent.

Tot het op een dag te laat is.

Op een dag is er geen tijd meer om de dingen te doen die je altijd wilde doen.

Je hebt te lang gewacht en jouw kans is voorbij.

Het lijkt alsof je er weinig aan kunt doen, want er is altijd wel een reden om je dromen uit te stellen.

Crisis, corona, te druk, kinderen, geen kinderen, geen geld, geen tijd, te gevaarlijk, te oud.

Als je dit soort gedachten gelooft blijf je voor altijd zitten waar je nu zit.

Maar wat zou er gebeuren als je vanaf nu jouw dromen op de eerste plek zet?

Maar wat zou er gebeuren als je vanaf nu jouw dromen op de eerste plek zet?

Als je alle redenen om het niet te doen opzijzet?

Je niet langer je dromen uitstelt en er opeens helemaal voor gaat?

Wat zou je dan het aankomende jaar gaan doen?

Waar droom je ÉCHT van?

Hoe zou het aankomende jaar eruitzien als het jouw beste jaar ooit wordt?!

EN WAT IS ERVOOR NODIG OM DAT DROOMLEVEN ECHT TE GAAN LEVEN HET AANKOMENDE JAAR?!

DIT IS WAT JE LEERT IN DEZE TWEEDAAGSE TRAINING

 • Krijg inzicht in jezelf, leer je jezelf in een daadkrachtige stemming brengen om in actie te komen, doorbreek belemmerende overtuigingen en ontdek de bewezen succesformule om je dromen waar te maken.
 • Leer verbinding maken met je diepste hartenwens en stoutste dromen en ontdek hoe je deze dromen het podium geeft dat ze verdienen.
 • In dit tweedaagse seminar vertel ik je hoe wij midden in de coronacrisis besloten om onze grote droom niet langer uit te stellen en er tegen alle verwachtingen in, helemaal voor te gaan.
 • Een bewezen methode. Er hebben meer dan 15.000 dolenthousiaste deelnemers deelgenomen aan onze NLP-trainingen en alle technieken die je in deze training leert zijn in de praktijk voor je uitgetest.
 • Je leert de meest krachtige vorm van persoonlijke ontwikkeling die al meer dan 40 jaar door succesvolle mensen over de hele wereld wordt beoefend.
 • Ontdek hoe het jou lukt, wat veel mensen het lastigste vinden: na een cursus persoonlijke ontwikkeling in de flow blijven zodat ze voor langere termijn hun doelen blijven bereiken
 • Doorbreek EINDELIJK je negatieve patronen en leef eindelijk het leven dat je echt wilt!
Aanmelden
 • "Wat een mooie, levensveranderende ervaring. Ik gun het iedereen om dit te ervaren. Heb ook mijn volwassen kinderen deze training aangeraden omdat dit zoveel in ontwikkeling zet." - Willy (Schiedam)
 • "Super inspirerende training voor de rest van je leven!" - Sanne (Eindhoven)

'Wat als we gewoon NU gaan?'

Beste deelnemer,

Begin 2020 lag ons leven, net als dat van iedereen opeens hopeloos overhoop.

We mochten niet meer in groepen bij elkaar komen. Een ramvolle trainingsagenda waar we keihard voor gewerkt hadden, werd uit onze handen getrokken. Alles wat we in de loop van de jaren had opgebouwd viel onder ons vandaan.

Bedrijven cancelden opdrachten, onze open trainingen gingen niet door en niemand had meer oren naar persoonlijke ontwikkeling. We waren bang! Bang voor onze gezondheid, bang voor onze toekomst, bang voor het leven.

In eerste instantie reageerde ook ik met totale paniek. Ik belde een vriend op en barste in huilen uit toen ik vertelde dat mijn complete levenswerk onder me vandaan viel.

Maar na een paar weken begon ik te wennen aan het idee en te zien dat ook deze crisis ooit weer voorbij zou zijn. We zorgden extra goed voor onze gezondheid, gaven online training en hadden daarnaast heel veel vrije tijd.

Het grote voordeel van een tijd waarin je gedwongen echt helemaal niets doet is dat er soms opeens oude verlangens of dromen komen bovendrijven.

“Het grote voordeel van een tijd waarin je gedwongen echt helemaal niets doet is dat er soms opeens oude verlangens of dromen komen bovendrijven.”

Ik herinnerde me toen dat ik als kind in mijn kleine zeilbootje vaak fantaseerde over het kopen van een mooi zeiljacht en het maken van lange zeilreizen, langs de Nederlandse kust, of misschien wel verder.

Misschien ooit, als ik met pensioen ga, dacht ik toen…

Maar ineens voelde ik dat ik wel lang genoeg gewacht had.

We trokken de stoute schoenen aan en na een paar maanden zoeken, kochten we een zeilschip waarmee we midden in de corona winter, toen alles op slot zat, over de Zeeuwse wateren voeren.

De stilte van het water, de rust en de ontspanning die ik daar voelde maakte dat mijn verlangen naar een lange reis alleen maar toe nam. Het contrast met de onrust in de maatschappij kon niet groter zijn dan dit.

Wat als we die lange reis niet tot ons pensioen zouden uitstellen?

Wat als we gewoon alles achter laten en gaan?

Per toeval vonden we onze droom catamaran die geschikt was voor lange reizen.

“Maar ineens voelde ik dat ik wel lang genoeg gewacht had.”

We waren op slag verliefd.

De boot was veel te groot en te duur voor ons, maar we wisten meteen: Dit is wat we willen!

Als je echt verliefd bent heb je een hoop voor je grote liefde over.

En dus verkochten we ons chique appartement, onze boot, onze auto’s en onze complete inboedel via marktplaats om de catamaran te kopen. Dat was wel even slikken. Want er was een moment dat we helemaal niks meer bezaten.

Toen kon het avontuur écht beginnen.

Twee jaar leefden we een droomleven, varend door Nederland en langs de Europese kusten. We dronken flat whites op de Kanaaleilanden, overwinterden in Bretagne, staken de Golf van Biskaje over naar Noord-Spanje en voeren via de Costa del Muerte naar Portugal.

We zeilden met dolfijnen die om de drijvers heen sprongen, ankerden in azuurblauwe baaien, zwommen poedelnaakt naar verlaten witte strandjes en zetten tenslotte koers naar onze droombestemming: Lissabon.

Met tranen over onze wangen voeren we Lissabon binnen onder de beroemde brug door. Hier kwamen ooit de grote ontdekkingsreizigers aan en nu voeren wij hier.

Dit was onze droom en we hebben het gewoon gedaan! Wat voelt het heerlijk om dit te hebben waargemaakt.

Vol dankbaarheid voor dit mooie avontuur verkochten we ons schip en keerden we terug naar Nederland.

Hier terugkomen was om eerlijk te zijn een koude douche, want opeens zag ik nog duidelijker hoe iedereen hier vastzit in het ‘curse life’.

Terwijl wij twee jaar lang ons droomleven hadden geleefd, was hier bijna niets veranderd. In de sleur was er twee jaar voorbijgegaan zonder dat iemand er erg in had.

Omdat we het iedereen gunnen om zijn dromen waar te maken willen we met dit gloednieuwe tweedaagse seminar jou als deelnemer helpen om ook te durven dromen, de stoute schoenen aan te trekken en je droom om te zetten in een haalbaar doel dat je kunt bereiken.

Wil je twee dagen werken aan het (her)ontdekken van jouw droom, het omzetten van je droom in een concreet plan en hulp om jouw beperkende overtuigingen te doorbreken, dan ontmoet ik je daar graag!

Ervaringen van deelnemers

Verandering is mogelijk!

Wat ben ik blij dat ik mezelf deze ervaring heb gegund. De inzichten en technieken die ik deze week heb geleerd helpen me op een totaal andere manier te kijken naar mijzelf en de toekomst. De verantwoordelijkheid ligt weer helemaal bij mij, waardoor ik de keuze heb. Het kan echt anders!

Vol energie, positiviteit en zelfvertrouwen!

De training is een aaneenschakeling van leuke en leerzame onderdelen, waarbij je jezelf het ene moment keihard tegenkomt en het andere moment weer lekker ontspannen zit te luisteren naar de verhalen van Robin. Die verhalen zijn allemaal echt en persoonlijk en ze zetten je aan het denken over wat belangrijk is in jouw leven. En het mooie is, je krijgt de tools aangereikt om zelf dingen te veranderen en oefent daar tijdens de training direct mee. Na de training voelde het alsof ik thuiskwam van een lange, ontspannen vakantie. Vol energie, positiviteit en zelfvertrouwen!

Hier krijg ik energie van

Sinds de trainingen van Robin & Liza werk ik in kleine stapjes aan het verwezenlijken van mijn droom om naar Zweden te emigreren. Het voelt zo lekker om bezig te zijn met dingen waar je echt energie van krijgt!

Robin weet je te raken

Robin weet je te raken. Hij weet je te overtuigen, door inspirerende voorbeelden te benoemen. Hij neemt je mee in al zijn super gave verhalen. Hij weet je te boeien door afwisseling aan te brengen in praktijk en theorie. Het zorgt voor een hele levendige training. In welke branche je ook werkzaam bent, het zal je zeker op alle vlakken verrijken. Zakelijk en privé een absolute must.

Wat je ontdekt in deze training:

HOE JE GELUKKIG WORDT ZONDER REDEN

EMOTIES BESTUREN, INNERLIJKE RUST VOELEN, HET VERLEDEN LOSLATEN & GELUKKIG WORDEN ZONDER REDEN

 • Maak kennis met de geluk illusie en ontdek waarom je tot nu altijd het gevoel had dat er iets miste in je leven.
 • Waarom het je nooit lukt om helemaal mindful te zijn, op de momenten dat het er toe doet.
 • Inzicht in jouw beperkende overtuigingen die je tegenhouden om het leven te leven dat je echt wilt.
 • Hoe je door een simpele oefening ontdekt waar het voor jou echt om draait in het leven. (en hoe je checkt of je partner en jij op één lijn zitten.)
 • Hoe je beter omgaat met de mening van anderen op het moment dat je van plan bent om grote veranderingen te maken.
 • Hoe je jezelf fysiek, emotioneel en mentaal in een daadkrachtige stemming brengt voor verandering.
 • Hoe je stress van je afschudt binnen drie minuten, zelfs als je een enorme k*tdag hebt gehad op je werk.
 • Hoe je oude patronen uit je verleden loslaat, zonder dat je het in verleden hoeft te gaan graven.
 • Hoe je door een oefening van 90 seconden in één klap meer energie hebt dan na drie bakken koffie.
 • Eindelijk die NARE GEWOONTES loslaten, zelfs als je de moed eigenlijk allang hebt opgegeven.

Wat we gaan doen:

ONTDEK HOE JE HET BESTE JAAR TOT NU TOE VOOR JEZELF CREEËRT 

JE DROMEN WAARMAKEN, PATRONEN DOORBREKEN, DOELEN BEREIKEN & EEN CONCREET PLAN VOOR JOUW BESTE JAAR OOIT

 • Hoe je krijgt wat je echt wilt in je leven zonder als een bezetene achter je doelen aan te rennen.
 • Ontdek het geheime succesprincipe dat succesvolle mensen gebruiken om hun dromen waar te maken.
 • Hoe je jezelf motiveert om dingen af te maken en elke dag met een voldaan gevoel te eindigen.
 • Hoe je helder voor jezelf krijgt waar je de komende tijd voor wilt gaan én dit ook daadwerkelijk gaat doen.
 • Hoe je van een dromer een doener wordt zodat je dromen veranderen in haalbare doelen.
 • De drie succes-ingrediënten voor een goed doordacht plan waardoor  je echt in actie komt.
 • Hoe je een stappenplan maakt waar je  supergemotiveerd van raakt, zodat je ook gemotiveerd blijft tijdens moeilijke momenten.
 • Hoe je voorkomt dat je dromen blijft uitstellen, waardoor je veel eerder in actie komt dan je vroeger zou hebben gedaan.
 • Hoe je in de flow blijft in een soms tergend langzaam veranderproces. Elke kleine stap vooruit wordt een feestje!
 • Hoe je een omgeving vindt die jouw dromen ondersteunt. Doordat jij deze formule  uit het seminar gebruikt, krijg je een groep inspirerende mensen om je heen die je voortdurend helpen om door te zetten en waar je al je vragen aan kunt stellen.
 • Hoe je een extreme ochtendroutine gebruikt om je al in de eerste minuten van de dag een overwinningsgevoel te geven.
 • Hoe je sneller succesvol wordt, doordat je iets doet dat de meeste mensen niet durven. (Zonder dat je idiote dingen hoeft te doen waar je achteraf spijt van hebt.)
 • Met welk type mensen  je moet breken als je van plan bent om helemaal te kiezen voor jezelf en jouw dromen.
 • Hoe je een inspirerende crew om je heen verzamelt die je helpt om jouw dromen waar te maken, zodat ze jou vol enthousiasme helpen om te komen waar je wilt zijn.

Aanmelden
 • "Super inspirerende training voor de rest van je leven!" - Sanne (Eindhoven)
 • "Wat ben ik blij dat ik mezelf dit gegund heb! Ik ben me bewust geworden van belemmerende overtuigingen en heb geleerd hoe ik deze kan ombuigen naar nieuwe, helpende overtuigingen. Daarbij voel ik welke richting ik op wil (zowel persoonlijk als zakelijk) en ben ik mij bewust geworden van de dingen die echt belangrijk voor mij zijn." - Eva (Utrecht)

Wie is Robin Stevens?

Robin Stevens is de bekendste NLP-trainer van Nederland.

 • Internationaal NLP-trainer, spreker en schrijver over persoonlijke ontwikkeling
 • Auteur van de bestsellers De Kracht van NLP & Verbinding Zonder Wifi
 • Verbinding zonder Wifi was het op een na bestverkochte Managementboek van 2020
 • Meer dan 15.000 mensen getraind in binnen- en buitenland
 • Veelgevraagd spreker top 500 bedrijven, MKB en banken

Meld je aan

Data:
Zaterdag 20 en zondag 21 januari 2024 van 09:00 – 18:00 uur in Nijkerk (Midden-Nederland)

Normaal
700 euro

Introductieprijs 
495 euro

Inclusief: twee dagen koffie, thee, cappuccino’s, versnaperingen en heerlijke lunches

Overnachten
Mocht je tijdens de training in de buurt willen overnachtingen, er zijn verschillende hotels op max. 10 minuten rijden van de trainingslocatie te vinden. Via Booking.com (of een andere boekingssite) kan je alle mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid vinden.

Aanmelden
 • "Een training in begrijpelijke taal, waar je meteen ervaart hoe het werkt!"- Carola (Hoogeveen)
 • "Ik kan het iedereen aanraden!" - Peet (Nijmegen)
 • "Super inspirerende training voor de rest van je leven!" - Sanne (Eindhoven)
U bent hier: Home NLP NLP Workshops Tweedaagse Training: Het leven van je dromen