U bent hier: Home NLP is voor iedereen

NLP is voor iedereen

15 juli 2011
Robin Stevens NLP Trainer

De NLP opleiding volgen doe je in eerste instantie voor jezelf.

Soms krijg ik wel eens de vraag van mensen of het een soort opleiding is om coach te worden. Andere mensen denken weer dat je de NLP opleiding alleen kunt volgen als je eerst een zware studie achter de rug hebt. De waarheid is eigenlijk dat NLP voor bijna iedereen goed is.

De NLP Practitioner opleiding is eigenlijk een soort handleiding voor een leuk en gelukkig leven en wie wil dat nou niet?

Relax en lach

Mocht je mee willen doen met de NLP Practitioner opleiding die binnenkort start dan kan ik mij voorstellen dat je dat niet zomaar doet. Het is altijd goed om bijvoorbeeld eerst uitgebreid kennis te maken met mij als trainer zodat je zeker weet dat ik degene ben van wie jij graag NLP wilt leren.

Mijn trainingen kenmerken zich doordat ze op een luchtige, relaxte manier worden gegeven. Er wordt altijd veel gelachen dus er komt ook de nodige humor aan te pas. Dit alles is voor mijn gevoel erg belangrijk. Je wilt tenslotte leren hoe je nog beter wordt je in je goed voelen. En hoe zou je dat kunnen doen in een saaie grijze omgeving waar hele theoretische en moeilijke dingen gebeuren?

‘Lachen heeft een positief effect op nieuwe dingen leren’.

Praktijkoefeningen met een positieve impact

Het mag dus duidelijk zijn dat de manier waarop ik trainingen en opleidingen organiseer vooral heel praktisch is.

Dat betekent dat we kort bezig zijn met de theorie. Deze snap je dankzij de heldere manier van uitleggen eigenlijk meteen. Daarna kunnen we dan gelijk aan de slag met het zelf oefenen en in de praktijk brengen van de technieken. Dit zijn geen rollenspellen zoals je wel eens meemaakt maar veel meer echte praktijkoefeningen die direct positieve impact hebben op je leven. Je gaat dan altijd met een heerlijk gevoel weer de deur uit aan het eind van de dag. Deze dingen blijven ook nog eens in je onbewuste hangen zodat je stapje voor stapje steeds beter wordt.

P.S. Meer informatie over de NLP Practitioner opleiding vind je via deze pagina: NLP Practitioner opleiding

Gratis aanmelden voor NLP artikelen per e-mail

Wil je dit soort NLP artikelen voortaan gratis per e-mail ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in en je ontvangt direct een eerst e-mail.

Over Robin Stevens

Robin Stevens organiseert sinds 2007 NLP opleidingen en trainingen in persoonlijke ontwikkeling. Hij publiceerde in 2017 de bestseller: De kracht van NLP. Interviews en columns van Robin verschenen onder andere in: LINDA, JM Ouders, TV West, Managementboek en diverse lokale media