U bent hier: Home Hier zouden ze in Kamp van Koningsbrugge jaloers op zijn

Hier zouden ze in Kamp van Koningsbrugge jaloers op zijn

2 mei 2024
Robin Stevens NLP Trainer

Goeiemorgen knapperd!

Sinds kort rijd ik vrijwillig twee keer week naar een personal trainingsstudio toe. Een bedrijfshal van zo’n honderd vierkante meter met opzwepende housemuziek, een eindeloze batterij aan zware gewichten, grote ijzeren stangen en keiharde strafbankjes waarop je die gewichten de lucht in moet duwen.

Aan mijn zijde staat personal trainer Robbin met zijn gespierde bovenlijf, grote glimlach en een motiverende stem waar ze in Kamp van Koningsbrugge jaloers op zouden zijn. Terwijl hij vriendelijk in mijn oor toetert dat ik er nog best een paar herhalingen bij kan, gaat mijn vetpercentage naar beneden alsof ik langzaam in een lightproduct verander.

Robbin is de perfecte personal trainer voor mij. Hij is liefdevol en tegelijkertijd dwingend en en motiverend. Het helpt waarschijnlijk dat we vijftien jaar geleden vrienden werden nadat hij de NLP-practitioner opleiding bij mij kwam volgen.

Hij was toen ook al personal trainer, maar had nog geen NLP-geleerd. Naar zijn eigen zeggen veranderde dat zijn communicatie totaal. En als je communicatie verandert, dan veranderen ook je resultaten. Zijn klanten werden gemotiveerder en maakten ineens ware transformaties door tijdens zijn sessies.

Als je ergens van nature niet zo goed in bent (zoals ik in sporten) dan helpt het enorm als je iemand vindt die je inspireert om er beter in te worden. Bij voorkeur is dat iemand waardoor je je sowieso al geïnspireerd voelt en waar je een beetje een klik mee hebt.

Wat Robbin doet voor mij op het gebied van mijn fysieke gezondheid, doe ik graag voor jou op het gebied van je mentale en emotionele gezondheid. Niet dat we dan twee keer per week gaan afspreken ergens in een krachthonk (dan raad ik je graag de Robbin met 2 b’s aan) maar vooral door je tijdens een korte intensieve dag periode een andere manier van denken aan te leren.

Op zaterdag 14 september roep ik om te beginnen graag een dag lang liefdevolle, inspirerende en licht dwingende teksten in jouw oor om je laten ervaren wat het positieve effect is als iemand dat een dag lang voor je doet.

Dat doe ik tijdens de workshop NLP in een dag die we dan organiseren.

Meld je nu aan.

NLP IN EEN DAG: IN EEN DAG HET BESTE VAN NLP

•    Bruisende NLP-workshop voor je persoonlijke ontwikkeling
•    Door Robin Stevens, de bekendste NLP-trainer van Nederland
•    Een dag vol herkenbare verhalen, mooie demonstraties en verhelderende oefeningen
•    Aan het eind van de dag kom je thuis met een grote glimlach en een flinke dosis inspiratie

Voor als je:

•    Meer invloed wil krijgen op je emoties
•    Het verleden achter je wil laten
•    Negatieve patronen wilt doorbreken
•    Een mooi leven voor jezelf wil creëren
•    Betere gesprekken wilt leren voeren
•    Dieper wilt verbinden met de mensen om je heen

Het wordt een van de gaafste trainingsdagen van dit jaar en we geven deze workshop maar 1-2 keer per jaar. Dus zeg al je afspraken af en kom gewoon. Ik weet zeker dat het een dag wordt waar je nog lange tijd met een plezier aan terugdenkt. En als je eigenlijk had afgesproken met vrienden, dan neem je ze gewoon mee, toch?!

 

Over Robin Stevens

Robin Stevens organiseert sinds 2007 NLP opleidingen en trainingen in persoonlijke ontwikkeling. Hij publiceerde in 2017 de bestseller: De kracht van NLP. Interviews en columns van Robin verschenen onder andere in: LINDA, JM Ouders, TV West, Managementboek en diverse lokale media