NLP MASTER RETREAT

Tiendaagse life-changing retreat in persoonlijk meesterschap
In 15 jaar tijd hebben meer dan 15.000 mensen mijn NLP-trainingen gevolgd

In een heerlijk hotel aan de zuidkust van Portugal

 • Tiendaags life-changing retreat in persoonlijk meesterschap
 • Van maandag 6 t/m woensdag 15 februari 2023 in Tavira, Portugal
 • Door Robin Stevens, de bekendste NLP-trainer van Nederland
 • Na tien dagen ga je ontspannen en glimlachend naar huis wetend dat je van het aankomende jaar het beste jaar tot nu toe gaat maken.

VOOR ALS JE NU (NOG):

 • Je best een lekker leven hebt maar wel voelt dat je er meer uit zou kunnen halen.
 • Iets te vaak last hebt van innerlijke onrust en daar genoeg van hebt.
 • Je jezelf en anderen soms veel te serieus neemt.
 • Te veel op je smartphone zit te scrollen waardoor je de focus van een garnaal hebt en niet toekomt aan dingen die er werkelijk toedoen.
 • Je de NLP Practitioner hebt gedaan en toe bent aan de volgende stap.
Aanmelden
 • "Echt een NEXT-LEVEL ervaring" - Flavia van As (52)
 • "Wat een geweldige ervaring weer" - Robin de Groot (39)
 • "Bijzonder levensveranderend"- Djoko Jansen (32)

TIENDAAGSE LIFE-CHANGING RETREAT IN PERSOONLIJK MEESTERSCHAP

Beste deelnemer,

Zelf veranderen is moeilijk.

Alsof je met schoolslag tegen een snelstromende rivier in probeert te zwemmen.

Stel: Je wilt minder werken. Je wilt meer tijd met je kinderen en vrienden doorbrengen. Je wilt beter voor jezelf zorgen. Je wilt je dromen waarmaken. Natuurlijk wil je dat. En dat verdien je ook. Je werkt er hard genoeg voor. Maar waarom is het dan zo moeilijk?

Het antwoord is simpel.

Je hebt een grote vijand, die jou het leven al je hele leven ongenadig zuur maakt. Bij alles wat je anders wilt doen, dan dat je het tot nu toe gedaan hebt, of dan dat je ouders het deden, of dan dat je vrienden of familie het doen, trekt die vijand je met de stroom mee terug de rivier af net zolang tot je hulpeloos de zee op drijft.

Lekker figuur hè, die vijand?

Voordat je nu meteen je honkbalknuppel van zolder haalt om hem op te zoeken en ‘m een kopje kleiner te maken, wacht ff. Je bent het namelijk zelf. Nou ja, niet helemaal zelf. Je doet het niet expres natuurlijk. Je doet het wél, maar onbewust. Die grote vijand is namelijk je eigen onbewuste mind.

Ons gedrag en de manier waarop we ons leven invullen wordt voor bijna honderd procent bepaalt door onze onbewuste mind. Dat is bijna alles! Maar als wij proberen ons gedrag of onze manier van denken te veranderen, hoe denk je dat we dat doen? Juist, met onze bewuste mind. En hoeveel procent denk je dat dat is? 1, 2, 3 procent. Maximaal.

Geen wonder dat het voelt alsof we tegen de stroom inzwemmen. Met die paar procentjes positieve gedachten over onze gedragsverandering proberen we de 98% die al je hele leven hetzelfde doet omver te zwemmen. Dat gaat je waarschijnlijk nooit lukken.  En als het je met heel hard werken toch lukt ben je binnen de kortste keren burn out en drijf je alsnog stroomafwaarts.

Maar dat hoeft niet zo te gaan.

Is het je wel eens opgevallen dat bij sommige mensen alles juist vanzelf lijkt te gaan. Alles wat ze aanraken verandert in goud, ze zijn voortdurend in een flow en ze maken al hun dromen waar. Ze zijn bovendien altijd kalm, vrolijk en topfit. Hun kinderen zijn ook nog eens de allerliefste engeltjes die je ooit gezien hebt. Irritant hè?

Maar wacht ff. Deze mensen hebben het namelijk wel door. Ze weten hoe ze hun onbewuste mind instructies geven zodat het de onbewuste veranderingsprocessen van ze overneemt. Ondertussen leunen zij rustig achterover en laten zich met de stroom meedrijven, de juiste richting in.

Wat zou er gebeuren als jij ook leert om te praten met jouw onbewuste? Als jij leert om jouw onbewuste in te zien, te begrijpen én opnieuw te programmeren.  Als je ontdekt hoe je van jouw grootste vijand, jouw grootste vriend te maken. If you can’t beat them, join them, toch?

In dit exclusieve NLP Master Retreat is dat precies wat we gaan doen.  We duiken in de diepe krochten van jouw onbewuste en gaan op zoek naar wat het is dat je tot nu toe belemmerd heeft om die verandering te maken die zo belangrijk voor is.

Als je eenmaal leeft vanuit je onbewuste word je leven magisch en moeiteloos. Alles waar je ooit van droomde bereik je opeens met twee vingers in je neus. Veranderen wordt zo belachelijk makkelijk, dat je er stiekem van baalt dat je dit niet hebt geleerd toen je een jaar of twaalf was. En inderdaad, het beste moment om dit te leren was dertig jaar geleden, maar het een na beste moment is nu.

Dus lees snel verder wat we precies gaan doen.

DIT IS WAT JE LEERT IN HET TIENDAAGSE NLP MASTER RETREAT.

 • NLP MASTER PRACTITIONER: tiendaagse life-changing retreat in persoonlijk meesterschap.
 • Gebaseerd op inzichten uit NLP, (Neuro Linguïstisch Programmeren) NHR (Neuro Hypnotic Repatterning) DHE (Design Human Engineering) Hypnose, Trancewerk, Tibetaans Boeddhisme en Advaita.
 • In deze training onthul ik hoe ik in de afgelopen vijftien jaar NLP, hypnose, meditatie en spiritualiteit heb gebruikt om het leven van mijn dromen te creëren en hoe ik duizenden mensen heb geholpen om hetzelfde te doen.
 • Duik in de diepe krochten van jouw onbewuste, leer ermee praten, het opnieuw te programmeren en maak van je grootste vijand je grootste vriend.
 • Een bewezen methode. Alles wat je leert is gebaseerd op vijftien jaar praktijkwerk met duizenden mensen, inzichten uit NLP, NHR, DHE, hypnotherapie en psychologie.
 • De afgelopen twintig jaar heb ik wereldwijd alle opleidingen gevolgd die erover dit onderwerp te vinden zijn. Dat hoef jij dus niet meer te doen, want ik leer je in één klap het beste wat er over de hele wereld te vinden is op het gebied van persoonlijke groei.
 • Ontdek hoe het jou wél lukt, wat veel mensen het lastigste vinden: na afloop in de flow blijven zodat je voor langere termijn je doelen blijft bereiken.
 • Herprogrammeer je onbewuste en creëer het leven dat je écht wilt.

Wie is Robin?

Mijn eigen verhaal.

17 jaar geleden was ik compleet vastgelopen, ik was toen 22, zat zonder werk en was zojuist afgewezen voor de schuldhulpverlening.

Mijn hele middelbareschooltijd was ik de meeste rebelse puber die je je maar kan voorstellen. Ik ben van iedere school afgetrapt waar ik op heb gezeten.

Ook voor mijn ouders was ik niet te houden. Op mijn 14e werd ik het huis uitgezet en moest ik naar een internaat.

Ik was slim genoeg voor het Atheneum, maar omdat ik altijd spijbelde zat ik al snel op de MAVO. Op mijn 16e werd ik definitief van school gestuurd en ik ben nooit meer teruggegaan.

De jaren daarna heb ik letterlijk meer dan 100 baantjes gehad (ik heb ze geteld). Ik maakte bij alle werkgevers ruzie, vond dat ik alles beter wist en nam dan weer ontslag.

Ik leende geld om mooie auto’s te kopen en erbij te horen, ging elk weekend naar housefeesten, slikte pilletjes en om die levensstijl te financieren ging ik steeds meer leningen aan. Uiteindelijk had ik nog voor mijn 20e al een halve ton schuld en zat ik tot over mijn oren in de shit.

Toen ik tevergeefs probeerde om het roer om te gooien en schuldsanering aanvroeg om van mijn schulden af te komen werd ik zelfs daarvoor afgewezen. Wat voelde ik me een loser.

Ik kan me het moment dat ik de deur van het schuldsaneringskantoor in Amersfoort achter me dichttrok nog goed herinneren.

Op dat moment brak er iets. Krijg allemaal maar de t#ring dacht ik. Ik zal jullie weleens laten zien wat ik echt waard ben.

Ik solliciteerde op mijn eerste serieuze baan en ging werken bij de Gouden Gids als buitendienstverkoper.

Daar bleek ik talent voor te hebben en omdat ik op commissiebasis betaald kreeg loste ik door zeven dagen per week te werken binnen 2 jaar al mijn schulden af en maakte ik carrière in de Amsterdamse reclamewereld.

Opeens was het tij gekeerd en reed ik elke dag in mijn Chevrolet Trailblazer van de zaak naar de privé parkeergarage aan de Herengracht waar ons hippe kantoor zat, vlak naast Bram Moskowicz.

We liepen allemaal in maatpak en lunchten met onze klanten in de chique buurten van Amsterdam. In de weekenden at ik met mijn nieuwe vrienden in sterrenrestaurants en schepten we op over onze successen.

In de ogen van anderen moet ik er opeens behoorlijk succesvol hebben uitgezien als ik langs sjeesde in mijn yuppenbak.

Toch voelde ik me van binnen niet veel anders dan eerst. Door de lange werkweken was ik moe en had ik grote donkere kringen onder m’n ogen.

Ik was gestrest, sliep slecht en liep voortdurend op m’n tenen om m’n targets te halen. Soms zat ik urenlang achter mijn computer voor me uit te staren, hopend dat de werkdag snel voorbij zou zijn. Ik wilde geen gezichtsverlies lijden door als eerste de deur uit te gaan.

Mijn hele leven had iedereen gezegd dat er niks van me terecht zou komen. Dat heb ik jarenlang geloofd en ernaar geleefd. Ik voelde me een loser. Iedereen in mijn familie was advocaat, psycholoog of notaris en had het altijd beter gedaan dan ik.

Nu ik carrière had gemaakt in de reclame was ik ook succesvol, net als zij. Maar de waarheid is, dat ik er helemaal niet gelukkiger van werd.

‘Eindelijk was ik ook succesvol, net als zij. Maar de waarheid is, dat ik er helemaal niet gelukkiger van werd.’

Op een dag kreeg ik een mailtje van mijn moeder. ‘Misschien moeten we dit samen maar gaan doen’ schreef ze boven een doorgestuurde mail. De mail was van een NLP-trainer en ging over een NLP-opleiding die bijna startte.

Nieuwsgierig las ik verder. Ondanks dat de training waar de trainer over sprak een forse investering met zich meebracht van 2.500 euro voelde ik meteen dat ik dit moest gaan doen. Ik kieperde mijn vakantiepotje leeg en sprong in het diepe.

Nog geen week later zat ik bij die trainer in de zaal.

Niet vermoedend dat deze training mijn leven totaal op z’n kop zou zetten. Door wat ik leerde kreeg ik écht inzicht in mezelf. Ik ontdekte dat ik werk deed dat er voor de buitenkant goed uitzag, maar waar ik van binnen helemaal niet gelukkig werd.

Na het volgen van de eerste week NLP-training kwam ik terug als iemand anders.

Ik was blij met mezelf, en ik was niet meer afhankelijk van wat anderen over me dachten. Ik had tijdens de training mijn hele pubertijd in één keer losgelaten.

Ik werd zo enthousiast over NLP dat ik besloot naar Amerika te gaan om me te laten opleiden tot NLP-trainer door de grondlegger van NLP, Richard Bandler.

In de USA werd ik door hem stevig door de mangel gehaald, had ik voor het eerst plezier tijdens een opleiding en werd ik langzaam maar zeker helemaal mezelf.

Kort nadat ik terugkwam verliet ik dan ook mijn succesvolle carrière in de reclame.

‘Vanaf dat moment wist ik: dit is wat ik altijd wil doen.’

Ik startte een eigen trainingsbureau en ging training geven in NLP. Het was megaspannend om mijn hart te volgen. Met bonkend hart ruilde ik mijn topsalaris in voor een mager zzp’ers loontje en mijn yuppenbak voor een lichtblauwe Seat Ibiza die ik had gekocht op de sloop.

Maar het plezier dat ik voelde toen ik mijn allereerste coaching klant van een stuk angst kon afhelpen is met geen pen te beschrijven. Wat was dit gaaf.

Vanaf dat moment wist ik: dit is wat ik altijd wil doen.

De afgelopen 15 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om inzicht in zichzelf te krijgen, hun doelen te bereiken en relaties te verbeteren.

Ik schreef ik twee bestsellers over NLP en heb een bedrijf waar ik al mijn energie en creativiteit in kwijt kan.

En ook privé ik pas de inzichten dagelijks toe. Dankzij NLP heb ik veel dingen gedaan waar ik vroeger alleen maar van kon dromen.

Sinds 2020 woon en werk ik samen met mijn vriendin vanaf een zeilende catamaran waarmee we richting Zuid-Europa varen. Deze dromen zouden we nooit waarmaken als we niet elke dag NLP zouden toepassen.

En dat niet alleen ik mijn dromen kan waarmaken dankzij NLP blijkt wel uit de enorme hoeveelheid positieve ervaringen die cursisten met mij delen na de trainingen.

Een aantal van hun ervaringen kun je lezen op deze pagina.

Ik help jou ook graag om een enorme stap vooruit te maken.

Als je klaar bent om die positieve shift te maken waar je al zo lang naar verlangt, meld je dan aan voor het NLP Master Retreat.

Aanmelden
 • "Super training, geleerd hoe ik de regie over mijn leven pak!" - Antoinet Joosten (46)
 • "Sinds de training heb ik het gevoel op een roze wolk te lopen" - Anita Woldring (49)
 • "Zowel zakelijk als privé heeft deze training mij als mens heeft verrijkt!" - Pim Wolterink (37)

Wie is Robin Stevens?

Robin Stevens is de bekendste NLP-trainer van Nederland.

 • Internationaal NLP-trainer, spreker en schrijver over persoonlijke ontwikkeling
 • Auteur van de bestsellers De Kracht van NLP & Verbinding Zonder Wifi
 • Zijn tweede boek Verbinding zonder Wifi was het op een na bestverkochte Managementboek van 2020
 • Meer dan 15.000+ mensen getraind in binnen- en buitenland
 • Veelgevraagd spreker top-500 bedrijven, MKB en banken

 

"Deze training voelde voor mij echt als NEXT LEVEL"

“Ik ben operationeel directeur van een groot Europees uitzendbureau.

Een aantal jaar geleden heb ik eens een training bij Robin gevolgd omdat ik graag beter wilde leren spreken voor groepen. Dat was een driedaagse in NLP en dat is me heel goed bevallen. Toen ik het aanbod voor de NLP Master Practitioner zag heb ik me dan ook direct aangemeld.

Het NLP Master retreat voelde voor mij echt als een next level training. Dit overstijgt het niveau een standaard NLP-training en daar moet je wel klaar voor zijn. Je moet op een bepaald niveau denken en bereid zijn om echt naar binnen te kijken en je gedachten en gedrag aan te scherpen waar nodig.

De afgelopen twee jaar hebben alle maatregelen een enorme impact gehad op onze business. We hebben alleen in Nederland al bijna vijfduizend mensen aan het werk, dus je kan je voorstellen dat dat heel wat voeten in de aarde heeft om dat allemaal aan het werk te houden. Quarantaine regels voor medewerkers uit het buitenland, afstand houden, mensen die ziek worden enzovoort. Maar ja de business gaat door en dan is er voor een stukje persoonlijke reflectie soms te weinig tijd.

Dankzij de training die ik tien jaar geleden heb gevolgd en een heleboel praktijkervaring sta ik inmiddels zelfverzekerd voor groepen, dus er was dit keer geen dramatische aanleiding om me aan te melden voor deze training anders dan dat ik echt even tijd voor mezelf wilde.

Verder kon ik enorm genieten van de groep. Ik zat ergens aan de zijlijn te observeren wat er allemaal gebeurde. En dan zie je dat er heel inspirerende andere deelnemers in de zaal zitten. Zo zat er een vrouw, dat was echt een pareltje die al haar spaargeld bij elkaar had gelegd om deze training te kunnen volgen en de inzichten opzoog als een spons. Maar bijvoorbeeld ook een ondernemer die net zijn bedrijf had verkocht en waarmee ik na tien minuten kennis te hebben gemaakt al had besloten dat we zakelijk iets voor elkaar konden betekenen.

Maar het belangrijkste dat ik heb meegenomen uit de training is voor mij een stuk zelfreflectie. Dus even een moment voor jezelf. Resetten, nadenken zaken in perspectief zetten en dan integreren wat je tegenkomt. Met werkweken van 60-70 uur vergeet je soms hoe belangrijk dat is. Maar nu stap ik daar vaker even uit, neem ik afstand en scherp ik mijn gedachten om daarna weer zaken op te pakken. Dat is absoluut heel waardevol.”

"Dit had ik nooit durven dromen"

“Ik was net gestart als adjunct-directeur op een basisschool. Ineens moest ik een team leiden en mijn collega’s inspireren en motiveren en overtuigen van een heleboel onderwijsverbeteringen. Moeilijk! Toen raadde een directeur van een andere school me aan om de NLP training te gaan volgen bij Robin Stevens. Dat zou goed zijn voor mijn communicatie skills en overtuigingskracht. En dat was het zeker.

Ik had alleen nooit kunnen dromen dat het me nog zoveel meer zou brengen. Ik heb geleerd hoe ik met mijn collega’s in gesprek kan gaan. Dat is zeker fijn. Maar het meeste heb ik geleerd hoe ik met mezelf in gesprek kan gaan. Dat heeft me zoveel positiviteit en zelfvertrouwen gegeven, dat het leiden van het team, het motiveren, inspireren en overtuigen ineens niet meer moeilijk, maar juist heel erg leuk geworden is.”

"Toen pas drong het tot me door dat ik me zo lekker voelde door de oefening die we net gedaan hadden."

“Als bankier had ik een aantal collega’s die dankzij de manier waarop ze hun boodschap overbrachten veel meer voor elkaar kregen dan anderen.

Altijd gemotiveerd om bij te leren ging ik een paar keer met ze mee naar klantgesprekken en vroeg ze wat hun geheim was. Het bleek dat ze allemaal een NLP-training hadden gevolgd.

Pas veel later voelde ik de ruimte om mij zelf in NLP te verdiepen. Toen ik dat aan mijn vrouw vertelde raakte ook zij enthousiast en ging ze helpen Googelen naar de beste NLP-trainer van Nederland.

Mijn vrouw is Verzuimspecialist op de HR-afdeling en kende NLP van de opleidingen die ze onlangs gevolgd heeft. Toen we de recensies van de trainingen van Robin lazen wisten we dat deze training het moest worden.

Ik was vastbesloten om mijn werkgever de NLP-opleiding te laten vergoeden omdat ze mij toen ik was aangenomen verteld hadden dat ik ruim de gelegenheid zou krijgen om mezelf te ontwikkelen en bijscholen. Daar hadden ze tot nu toe weinig van waargemaakt, dus dit leek me een uitgelezen kans om hen aan hun woord te houden.

Eenmaal in de training bij Robin aangekomen was ik eerst sceptisch. Ik kom uit een harde zakenwereld en ben een down to earth guy. Ik was bang dat het te veel zweverig gedoe zou zijn.

Het moment waarop dat veranderde was tijdens een oefening doen waar we een positieve herinnering uit het verleden leerden verankerden in het heden. Ik moest denken aan mijn bruiloft. Ik ben nu vijf jaar getrouwd en die bruiloft was voor mij een heel mooi moment. In die oefening zag ik mezelf weer helemaal voor me in mijn trouwpak en ik voelde me weer net zo fantastisch als tijdens die dag zelf.

Een half uurtje na die oefening liep ik fluitend door de gang van het hotel waar de training was en ik voelde me heel goed en lekker ontspannen. Gek dacht ik bij mezelf, want daar was eigenlijk geen directe aanleiding voor. Toen pas drong het tot me door dat ik me zo lekker voelde door de oefening die we net gedaan hadden.

Zoals ik al zei sta ik met twee voeten op de grond, maar vanaf dat moment was ik echt om. Er veranderde gewoon iets in de manier waarop ik naar mijn eigen gevoelsleven ging kijken. Vroeger nam ik mezelf soms behoorlijk serieus en kon ik hard en zakelijk zijn. Maar door de inzichten die ik kreeg tijdens de training en de vele oefeningen die we samen deden werd die glimlach op mijn gezicht alsmaar groter. Blijkbaar viel het op want zowel Robin als Liza en andere deelnemers zeiden dat steeds tegen me, waardoor die glimlach natuurlijk nog groter werd.

Enfin. Het hek was dus van de dam, want in het jaar dat volgde heb ik alle trainingen gevolgd bij Robin die hij aanbood, waaronder de NLP Master Practitioner opleiding. Het maakte me ook niet meer uit of mijn werkgever het wel of niet ging vergoeden. Ik heb me aangemeld en gedacht, ik ga dit doen. En daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Het is eigenlijk bizar wat voor positieve invloed het allemaal heeft.

Vlak na de training werd ik plotseling ontslagen. Normaal gesproken zou ik van zoiets echt compleet van mijn stuk zijn geweest, maar dankzij alles wat ik hier geleerd heb reageerde ik er nu behoorlijk relaxt op. Zo relaxt dat mijn vrouw haar wenkbrauwen verbaasd optrok en zich afvroeg hoe het mogelijk was dat ik zo’n groot incasseringsvermogen had. In de maanden daarna was het net alsof ik getest werd want mijn ex-werkgever maakte het me behoorlijk lastig. Maar ik kon er dankzij de juiste mindset uitstekend mee omgaan. Iets dat me zonder de trainingen nooit gelukt was. 

Tijdens de training ontdekte ik dat gezondheid mijn kernwaarde is. Sindsdien ben ik veel gezonder gaan leven en eten. We eten nu veel meer groenten en maken bijna elke dag groene smooties. We doen ook vrijwel dagelijks rek en strekoefeningen voor de televisie. Dat is dan zo’n grote gespierde gast op YouTube die met ontbloot bovenlijf oefeningen staat uit te leggen ha ha. Stiekem is het gewoon yoga volgens mij, maar dat klinkt zo zweverig dus noemen we het gewoon rek en strekoefeningen voor mannen.

Ook mijn relatie is veel beter geworden dankzij de inzichten die ik van Robin kreeg. Het was eigenlijk na een hoofdstuk uit zijn boek De Kracht van NLP. Het ging over het je partner dingen gunnen en minder proberen haar aandacht te claimen. Toevallig vroeg mijn vrouw me nadat ik dat gelezen had die avond of ik er problemen mee had als ze een retraite ging volgen ergens in het buitenland, helemaal in haar eentje. Ik denk dat ik daar voor de trainingen echt lastig had gevonden maar nu voelde ik heel sterk dat het okay was om haar dit te gunnen. Dat soort openheid en zachtheid was ik helemaal niet van mezelf gewend en het ontroerde me om te merken hoe goed het ons allebei deed. Dit in combinatie met dat we veel meer naar elkaar zijn gaan luisteren heeft mijn relatie in veel opzichten nog beter gemaakt dan ze al was.

Wat ook echt bijzonder was, is dat ik tijdens de Master steeds minder begon te oordelen over mensen. Van nature werd ik aangetrokken door bepaalde mede deelnemers waar ik een klik mee had. Naarmate de training vorderde ging ik ook oefeningen doen met mensen die ik wat minder fijn vond om mee te werken. Of ik zal het maar gewoon eerlijk zeggen, waar ik me een beetje aan ergerde. Grappig genoeg bleek dat ik toen ik me over mijn oordelen had heen gezet dat ik juist met hen heel plezierig kon samenwerken en dat het precies die mensen waren met wie ik na de training nog contact heb gehouden.”

"Wow, dit had ik niet verwacht!"

“Ik ging best open en enthousiast de training in…. maar ging er niet vanuit dat het zoveel impact zou hebben op mij! Tijdens en na de training ervaarde ik beetje bij beetje een soort ‘switch’ in mezelf wat de dagen na de training alleen nog maar heeft doorgezet en nog steeds gaande is. Alsof de dingen die ik al vaker had gehoord en wel ‘wist’, nu écht binnen kwamen op een heel ander niveau. Dat ik dingen op een ander niveau ging ervaren en voelen en het allemaal klikte. Zowel op persoonlijk vlak als in mijn werk als coach en trainer. De manier waarop Robin je meeneemt in deze opleiding is echt subliem. Ik heb op zoveel vlakken dingen geleerd als het gaat om persoonlijke doorbraken, NLP-technieken maar zeker ook als trainer.”

"Een week om nooit te vergeten"

“Robin heeft een zeer authentieke en persoonlijke stijl van training geven. De invulling van de lesdagen zijn specifiek toegepast op de bewuste en onbewuste vraag van de groep en tegelijkertijd leer je alles wat je nodig hebt om jezelf NLP MASTER te mogen noemen. Het is magisch hoe Robin als trainer al zijn eigen ervaring en kennis op zo’n natuurlijke en bijzondere manier kan overbrengen. Humor, verhalen en anekdotes, oefenen en praktijk sessies, verleden en toekomst, maar vooral in het nu zijn – met elkaar… Robin zorgt voor een onbeschrijfelijk gevoel van verbinding met de groep, waardoor je de lesdagen ervaart als een heerlijke vakantie en het goede gevoel nog weken lang met je meedraagt.”

 

"Een 180 graden draai"

“Deze training heeft me laten inzien dat het uiteindelijk vooral gaat om al onze zintuigen en wat we daarmee doen. Alles wat ik heb geleerd is in essentie zó simpel, en tegelijkertijd waardevoller dan wat voor investering dan ook. Een buitengewone investering in jezelf, je leven, in je relaties, en een 180 graden draai wat betreft je kijk op de wereld is wat het mij bracht. In deze training ga je een heel stuk dieper op de inhoud van NLP waarbij je heel creatief moet zijn soms en ook zeker uit je comfort-zone wordt getrokken; maar ook hier ben ik van perspectief veranderd want op een gegeven moment wilde ik gewoon fouten maken zodat ik er extra uit zou halen en maximaal zou groeien. De dagen zijn afwisselend, maar alles wordt behandeld, en ik vond het zelfs jammer toen het erop zat, ook al kan het wel intensief zijn omdat je zo ontzettend veel oefent, leert en ontdekt over jezelf. Ik vind Robin zo’n inspirerend persoon om naar te luisteren en ik heb heel veel van hem geleerd door de bijzondere en vaak nuchtere verhaaltjes die hij vertelde, zijn gevoel voor humor en metaforen die hij gebruikte, was het een fantastisch kloppend geheel wat nooit saai werd. Al met al een DIKKE AANRADER en het méér dan waard voor iedereen die zijn leven naar een hoger leven wilt tillen.”

Wat je ontdekt in deze training:

MINDSET MASTERY

Hoe je de meester wordt over jouw onbewuste mindset zodat je een lekker leven krijgt met rust in je kop.

Krijg inzicht in onbewuste mindpatronen, gedachtepatronen en emoties en controle over je onbewuste geest.

 • Hoe je in moeilijke situaties zelf controle houdt over wat je voelt en denkt, zodat je altijd vanuit een gevoel van innerlijke rust handelt.
 • Hoe je krachtige staten van bewustzijn oproept bij jezelf en anderen.
 • Hoe je je vrijmaakt van doctrines en bestaande systemen zodat je weer zelf bepaalt wat je doet met je leven.
 • Strategieën voor meer succes in je carrière, op je werk of in je onderneming.
 • Hoe je stopt met uitstellen en jouw interne bron van motivatie activeert zodat je twee keer zoveel gedaan krijgt in de helft van de tijd.
 • Leer hoe je sneller je (zakelijke) doelen bereikt door strategieën van topsporters te gebruiken.
 • Wat 80% van je energie wegslurpt op een dag en welke drastische beslissing je moet nemen om daar in één keer vanaf te zijn.
 • Hoe je laserfocus krijgt, zodat je jouw belangrijkste werk in no time.
 • Hoe je je mind programmeert om geld te verdienen met dat wat je de meeste energie geeft zodat het nooit als werken aanvoelt.
 • Hoe je jouw ‘geldthermostaat’ verhoogt, zodat je vier keer zoveel gaat verdienen als nu, in de helft van de tijd.
 • Strategieën voor een betere mentale, fysieke en emotionele gezondheid.
 • Een extreme ochtendroutine waarmee je in een klap wakkerder bent dan na drie bakken koffie.
 • Leer hoe je bij jezelf steeds weer op de juiste knoppen kunt duwen om in beweging te blijven, voor een lekker leven met rust in je hoofd en zin in je dag.
 • Een slimme gewoonte waardoor je al voor je ontbijt bijna al je vitamines voor die dag binnen hebt.

‘Er is altijd wel een reden om het niet te doen. Laten we de reden negeren en het gewoon doen!’ – Robin Stevens

CHARISMA BOOTCAMP

Hoe je impact maakt tijdens vergaderingen, gesprekken, presentaties en op je werk.

Ontdek de kracht van hypnotische communicatie door direct contact te maken met het onbewuste van je vrienden, collega’s of klanten.

 • Hoe je instant verbinding maakt met onbekenden door gebruik te maken van een slim psychologisch principe.
 • Hoe je jouw natuurlijke charisma activeert voordat je een gesprek, presentatie of vergadering begint.
 • Hoe je opgebouwde spanning oplost nog voordat je moeilijke gesprekken ingaat.
 • Hoe je spreekangst overwint, vol zelfvertrouwen presentaties geeft of vergaderingen voorzit.
 • Wat je van je GPS-systeem kan leren om je relaties te verbeteren.
 • Hoe je precies de juiste vragen kunt stellen om meer diepgang te creëren, zonder dat het irritant wordt.
 • Welke vorm van communicatie 92% van je resultaat bepaalt en wat je moet doen om daarmee alles wat je communiceert 9 keer krachtiger te maken.
 • Hoe je contact maakt met mensen op je werk waarmee je van nature geen klik hebt.
 • Wat het krachtigste instrument is dat je bezit en hoe je dit kunt finetunen om je luisteraar op onbewust niveau te beïnvloeden.
 • Hoe je in vergaderingen alle aandacht krijgt en ervoor zorgt dat iedereen jou aan het woord laat, zelfs als je een dominante leidinggevende hebt.
 • Hoe je alles aan iedereen kunt verkopen door een techniek te gebruiken uit de Amerikaanse reclame industrie die ondanks dat hij behoorlijk glad is toch werkt bij nuchtere Nederlanders. (Echt, ik heb het getest.)
 • Hoe je ervoor zorgt dat jouw boodschap bij iedereen blijft hangen met de kracht van verhalen.
 • Waarom ze op de grachtengordel van storytelling een hipster woord hebben gemaakt en het daardoor meestal compleet verkeerd wordt ingezet.
 • Hoe je verhalen wél moet gebruiken om ervoor te zorgen dat jouw boodschap bij je luisteraar blijft hangen.
 • Hoe je ervoor zorgt dat de verhalen die jij vertelt zo ontzettend goed worden dat mensen ze zelfs jaren later nog vol enthousiasme doorvertellen aan andere mensen.
 • Hoe je jezelf als expert kunt profileren zonder dat je hoeft op te scheppen.
 • Hoe je jouw gesprekspartners en publiek kunt hypnotiseren zodat ze alles aannemen wat je zegt, zonder onethische trucs te gebruiken.

DE KRACHT VAN HYPNOSE

Hoe je jouw onbewuste programmeert voor succes, zodat je voortaan al je doelen bereikt zonder iets te doen.

Ontdek de kracht van hypnose, diepe trance, het programmeren van je onbewuste en post hypnotische suggesties door middel van Neuro Hypnotic Repatterning en Design Human Engineering.

 • Hoe je in een diepe hypnotische trance gaat waar je dieper leert ontspannen dan je ooit eerder hebt gedaan in je leven. (zelfs als je een nuchtere Hollander bent die normaal gesproken strak staat van de cafeïne).
 • Hoe je in trance de oorzaak van dieperliggende patronen binnen vijf minuten boven tafel krijgt. (En er daarna keihard om moet lachen dat je je daar al die jaren zo druk over hebt gemaakt.)
 • Hoe je schakelt tussen verschillende brainwaves: verhoogd bewustzijn, verdiept bewustzijn of ontspannen bewustzijn.
 • Hoe je NLP-technieken onder hypnose kunt inprogrammeren in je onbewuste zodat je ze voortaan niet meer zelf bewust hoeft uit te voeren maar dat aan je onbewuste kunt overlaten.
 • Hoe je je partner en je kinderen hypnotiseert zodat je een betere relatie met ze krijgt. (En ze vinden het zelfs zo leuk dat ze je erom gaan vragen.)
 • Hoe je jouw brein zelf de opdracht geeft om in diepe trance te gaan zodat je in 20 minuten net zoveel uitrust als in 4 uur slaap.
 • Jouw onbewuste opnieuw programmeren zodat het voortaan al je doelen voor jou bereikt zonder dat je er zelf bewust iets voor hoeft te doen.
 • Hoe je je mind programmeert voor de eeuwige jeugd en blakende gezondheid, zodat je steeds gezonder wordt in plaats van krakkemikkiger (zelfs als je nu nog een zwaarlijvige roker met diabetes type 2 bent).
 • Hoe je jouw onbewuste de opdracht geeft om energetisch aantrekkelijker te worden waardoor het voor mensen heerlijk ontspannen voelt om bij jou in de buurt te zijn en met je samen te leven of werken.
 • Hoe je doelen verankerd in je onbewuste zodat je er vanzelf naar toe getrokken wordt.
 • Hoe je jouw onbewuste programmeert om altijd genoeg geld te hebben, zelfs tijdens een economische recessie.
 • Hoe je jouw onbewuste de opdracht geeft om jouw interne bron van charisma te laten ontvlammen zodat je de meest begeerlijke versie van jezelf wordt.
Aanmelden
 • "De meest indrukwekkende, inspirerende, leerzame en leukste training tot nu toe in mijn leven." - Cynthia Bakker (34)
 • "Een echte aanrader voor mensen die twijfelen over NLP of over zichzelf; GEWOON DOEN!" - Julie Henkens (38)
 • "Top team NLP! Prachtige persoonlijke ontwikkelingsreis!" - Arnold Oostendorp (42)

Certificering

Het NLP Master Retreat is als NLP Master Practitioner opleiding erkend door Stichting NLP Kring, het Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en door The Society of Neuro Linguistic Programming.

The Society of NLP is opgericht door een van de grondleggers van NLP en daarmee de meest betrouwbare internationale NLP instantie.

Daarnaast zijn aan het NLP Master Retreat 60 Permanente Educatie (PE) uren toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Nadat je de gehele training met succes hebt doorlopen, ben je gecertificeerd NLP Master Practitioner. Als bewijs hiervan ontvang je een officieel bewijs van deelname. Op verzoek kunnen we ook een certificaat bij de Society of NLP voor je aanvragen.

NLP   

Trainingslocatie: Maria Nova Lounge Hotel****

Het retreat wordt georganiseerd in het Maria Nova Lounge Hotel in Tavira, Portugal.

We ontvangen je bewust hier zodat je echt even weg bent uit je dagelijkse omgeving. Weg van je dagelijkse rolpatroon, je verplichtingen, je sociale omgeving en je to-do lijstjes. Dit geeft je de kans om helemaal los te komen van ingesleten patronen en je leven vanaf een afstandje te bekijken.

‘Wat wil je weer mee terug nemen naar huis? En wat laat je los?’

Tavira is een van de mooiste dorpjes van de Algarve. Het ligt prachtig aan een rivier en dichtbij de Atlantische Oceaan. Het is eeuwenlang bevolkt geweest door de Romeinen en de Moren. Dit kun je terugzien aan het Moorse kasteel en de oude Romeinse brug die over de rivier loopt. Tavira heeft een gezellig centrum met kronkelende straatjes en gezellige restaurantjes en koffietentjes.

Het Maria Nova Lounge Hotel (4-sterren) bevindt zich aan de rand van het centrum van Tavira. Het hotel heeft een buitenzwembad dat het hele jaar open is en een binnenzwembad inclusief sauna’s en massagemogelijkheden. Het heeft een eigen restaurant en een geweldige rooftop bar met uitzicht over de Atlantische oceaan. Kortom, een perfecte locatie voor een week ontspannen.

MELD JE AAN

NLP Master Retreat
Maandag 6 februari t/m woensdag 15 februari 2023
Locatie Maria Nova Hotel, Tavira, Portugal

Normaal:
5000 euro

EARLY-BIRD korting t/m 15 november 2022:
3750 euro

Het NLP Master Retreat is als erkende NLP Master Practitioner opleiding vrijgesteld van BTW. Kun je niet ineens betalen, dan is het vaak mogelijk om in termijnen te betalen. Mail naar liza@robin-stevens.nl voor meer informatie.

Inclusief:

 • 10 dagen training van Robin Stevens
 • Erkend diploma van The Society of NLP
 • 10 dagen koffie, thee, versnaperingen tijdens de trainingsdagen
 • Heerlijke yogasessies voor of na de trainingssessies

Exclusief: reis- en verblijfskosten (prijs hotelovernachting +/- 54 euro incl. ontbijt), lunch en diner

Verkennend gesprek
Heb je nog niet eerder een training bij ons gevolgd en wil je eerst even kennismaken? Leuk! Plan dan via deze link een verkennend gesprek in en dan spreken we elkaar snel.

Meld je aan
Heb je al kennis gemaakt of weet je zeker dat je wilt aanmelden, vul dan het onderstaande formulier in. Nadat je hebt aangemeld ontvang je een bevestiging en reisinformatie waarmee je je vlucht en hotel kunt reserveren.

Aanmelden voor het NLP Master Retreat in Portugal

 • Factuuradres

  (Indien afwijkend van bovenstaand adres)

U bent hier: Home Retreats NLP MASTER RETREAT