NLP RETREAT AAN HET VELUWEMEER

Exclusieve 7-daagse NLP-retreat op een prachtige plek aan het water
In 14 jaar tijd hebben meer dan 15.000 mensen mijn NLP-trainingen gevolgd

DE ULTIEME TRAINING IN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

 • Intensieve life-changing 7-daagse onderdompeling
 • Door Robin Stevens, de bekendste NLP-trainer van Nederland
 • Inclusief ontspannen yogalessen & meditatiesessies
 • Na 7 dagen kom je thuis als de beste versie van jezelf

Voor iedereen die nu nog:

 • Last heeft van de meningen van anderen
 • Het lastig vindt om te ontspannen
 • Zichzelf en anderen soms veel te serieus neemt
 • Te lang met nare gevoelens doorloopt
 • Soms vastloopt in gesprekken, zakelijk of privé
 • Eigenlijk te weinig van het leven geniet
Aanmelden
 • "Wow, dit had ik niet verwacht!" - Lylette Zomers (33)
 • "De hele week voelde voor mij als een natuurlijke flow waarin ik als een blij zonnetje door de opleiding bewoog en helemaal mezelf kon zijn." - Ellen (32)
 • "Verbinding maken, wat een cadeautje is dat!" - Ronald van Essen (43)
 • "Wat een fantastisch leerzame ervaring" - Mandy de Vries (34)

IN ZEVEN DAGEN WORD JE DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

In het leven gaat niet alles altijd zoals je wilt.

Soms kan het zelfs ronduit tegenvallen.

Je wordt ziek, ontslagen of raakt dierbare mensen kwijt.

Of misschien gaat in de maatschappij van alles mis.

Vaak zijn het situaties waar je weinig aan kunt doen.

Je hebt niet altijd iets te zeggen over wat er gebeurt in je leven.

Waar je wél controle over je hebt is je hoe je daarmee omgaat.

Als je leert om controle te krijgen over je gedachten en emoties kun je alle situaties beter aan.

Dan komt je leven pas echt in een flow en gaat alles makkelijker.

Zodra jij meer controle hebt over je mind ben jij de baas over je leven.

Je zit lekkerder in je vel, leert beter communiceren en krijgt eindelijk rust in je kop.


DIT IS WAT JE LEERT IN DE NLP PRACTITIONER OPLEIDING VAN ROBIN STEVENS:

 • Krijg inzicht in jezelf, leer je gedachten en emoties onder controle krijgen, doorbreek belemmerende overtuigingen en ontdek de geheime NLP-formule om al je doelen te bereiken en dromen waar te maken.
 • Leer charismatisch communiceren, echte verbinding maken met de mensen om je heen, de vonk over laten springen in gesprekken, lichaamstaal lezen en positief beïnvloeden.
 • In de NLP Practitioner opleiding leer je wat ik in de afgelopen vijftien jaar heb gedaan om met NLP al mijn dromen om te zetten in doelen en die keer op keer te bereiken.
 • Een bewezen methode. Er hebben meer dan 15.000 mensen deelgenomen aan mijn NLP-trainingen en alle technieken die je in deze training leert zijn in de praktijk voor je uitgetest.
 • Je leert de meest krachtige vorm van persoonlijke ontwikkeling die al meer dan 40 jaar door succesvolle mensen over de hele wereld wordt beoefend.
 • Ontdek hoe het jou lukt, wat veel mensen het lastigste vinden: na een cursus persoonlijke ontwikkeling in de flow blijven zodat ze voor langere termijn hun doelen blijven bereiken
 • Doorbreek EINDELIJK je negatieve patronen en creëer het leven dat je echt wilt.

Robin Stevens Training

Robin Stevens Training

Aanmelden
 • "Beste cadeau dat ik mezelf ooit gegeven heb." - Anita Woldring (49)
 • "Super inspirerende training voor de rest van je leven!" - Sanne Harkema (41)
 • "Zowel zakelijk als privé heeft deze opleiding mij als mens verrijkt! Ik heb de droombaan gevonden na zoveel jaar hetzelfde te hebben gedaan en ik heb een hele groep “vrienden” losgelaten en daarvoor mijn echte vrienden teruggevonden." - Pim Wolterink (37)

Beste deelnemer,

Ben je bezig met persoonlijke ontwikkeling, heb je meerdere boeken gelezen en zijn er toch bepaalde patronen die je maar niet kunt doorbreken?

Misschien ben je net als ik en vind je die zelfhulpboeken best inspirerend maar te weinig concreet. Zolang je nog aan het lezen bent is het allemaal leuk, maar zie het daarna maar eens in de praktijk te brengen.

Bij de laatste bladzijde wil je het allemaal echt gaan doen, maar binnen een paar dagen gaat alles weer zoals het altijd gegaan is.

Als je na een paar maanden opeens merkt dat er weer niets veranderd is, ben je teleurgesteld in jezelf.

Misschien denk je er inmiddels zelfs wel over om het op te geven en je er maar gewoon bij neer te leggen.

‘Als je na een paar maanden opeens merkt dat er weer niets veranderd is, ben je teleurgesteld in jezelf..’

Zo dacht ik ook, tot dat ik NLP ontdekte…

17 jaar geleden was ik compleet vastgelopen, ik was toen 22, zat zonder werk en was zojuist afgewezen voor de schuldhulpverlening.

Mijn hele middelbareschooltijd was ik de meeste rebelse puber die je je maar kan voorstellen. Ik ben van iedere school afgetrapt waar ik op heb gezeten.

Ook voor mijn ouders was ik niet te houden. Op mijn 14e werd ik het huis uitgezet en moest ik naar een internaat.

Ik was slim genoeg voor het Atheneum, maar omdat ik altijd spijbelde zat ik al snel op de MAVO. Op mijn 16e werd ik definitief van school gestuurd en ik ben nooit meer teruggegaan.

De jaren daarna heb ik letterlijk meer dan 100 baantjes gehad (ik heb ze geteld). Ik maakte bij alle werkgevers ruzie, vond dat ik alles beter wist en nam dan weer ontslag.

Ik leende geld om mooie auto’s te kopen en erbij te horen, ging elk weekend naar housefeesten, slikte pilletjes en om die levensstijl te financieren ging ik steeds meer leningen aan. Uiteindelijk had ik nog voor mijn 20e al een halve ton schuld en zat ik tot over mijn oren in de shit.

Toen ik tevergeefs probeerde om het roer om te gooien en schuldsanering aanvroeg om van mijn schulden af te komen werd ik zelfs daarvoor afgewezen. Wat voelde ik me een loser.

Ik kan me het moment dat ik de deur van het schuldsaneringskantoor in Amersfoort achter me dichttrok nog goed herinneren.

Op dat moment brak er iets.  Krijg allemaal maar de t#ring dacht ik. Ik zal jullie weleens laten zien wat ik echt waard ben.

Ik solliciteerde op mijn eerste serieuze baan en ging werken bij de Gouden Gids als buitendienstverkoper.

Daar bleek ik talent voor te hebben en omdat ik op commissiebasis betaald kreeg loste ik door zeven dagen per week te werken binnen 2 jaar al mijn schulden af en maakte ik carrière in de Amsterdamse reclamewereld.

Opeens was het tij gekeerd en reed ik elke dag in mijn Chevrolet Trailblazer van de zaak naar de privé parkeergarage aan de Herengracht waar ons hippe kantoor zat, vlak naast Bram Moskowicz.

We liepen allemaal in maatpak en lunchten met onze klanten in de chique buurten van Amsterdam. In de weekenden at ik met mijn nieuwe vrienden in sterrenrestaurants en schepten we op over onze successen.

In de ogen van anderen moet ik er opeens behoorlijk succesvol hebben uitgezien als ik langs sjeesde in mijn yuppenbak.

Toch voelde ik me van binnen niet veel anders dan eerst. Door de lange werkweken was ik moe en had ik grote donkere kringen onder m’n ogen.

Ik was gestrest, sliep slecht en liep voortdurend op m’n tenen om m’n targets te halen. Soms zat ik urenlang achter mijn computer voor me uit te staren, hopend dat de werkdag snel voorbij zou zijn. Ik wilde geen gezichtsverlies lijden door als eerste de deur uit te gaan.

Mijn hele leven had iedereen gezegd dat er niks van me terecht zou komen. Dat heb ik jarenlang geloofd en ernaar geleefd. Ik voelde me een loser. Iedereen in mijn familie was advocaat, psycholoog of notaris en had het altijd beter gedaan dan ik.

Nu ik carrière had gemaakt in de reclame was ik ook succesvol, net als zij. Maar de waarheid is, dat ik er helemaal niet gelukkiger van werd.

‘Eindelijk was ik ook succesvol, net als zij. Maar de waarheid is, dat ik er helemaal niet gelukkiger van werd.’

Op een dag kreeg ik een mailtje van mijn moeder. ‘Misschien moeten we dit samen maar gaan doen’ schreef ze boven een doorgestuurde mail. De mail was van een NLP-trainer en ging over een NLP-opleiding die bijna startte.

Nieuwsgierig las ik verder. Ondanks dat de training waar de trainer over sprak een forse investering met zich meebracht van 2.500 euro voelde ik meteen dat ik dit moest gaan doen. Ik kieperde mijn vakantiepotje leeg en sprong in het diepe.

Nog geen week later zat ik bij die trainer in de zaal.

Niet vermoedend dat deze training mijn leven totaal op z’n kop zou zetten. Door wat ik leerde kreeg ik écht inzicht in mezelf. Ik ontdekte dat ik werk deed dat er voor de buitenkant goed uitzag, maar waar ik van binnen helemaal niet gelukkig werd.

Na het volgen van de eerste week NLP-training kwam ik terug als iemand anders.

Ik was blij met mezelf, en ik was niet meer afhankelijk van wat anderen over me dachten. Ik had tijdens de training mijn hele pubertijd in één keer losgelaten.

Ik werd zo enthousiast over NLP dat ik besloot naar Amerika te gaan om me te laten opleiden tot NLP-trainer door de grondlegger van NLP, Richard Bandler.

In de USA werd ik door hem stevig door de mangel gehaald, had ik voor het eerst plezier tijdens een opleiding en werd ik langzaam maar zeker helemaal mezelf.

Kort nadat ik terugkwam verliet ik dan ook mijn succesvolle carrière in de reclame.

‘Vanaf dat moment wist ik: dit is wat ik altijd wil doen.’

Ik startte een eigen trainingsbureau en ging training geven in NLP. Het was megaspannend om mijn hart te volgen. Met bonkend hart ruilde ik mijn topsalaris in voor een mager zzp’ers loontje en mijn yuppenbak voor een lichtblauwe Seat Ibiza die ik had gekocht op de sloop.

Maar het plezier dat ik voelde toen ik mijn allereerste coaching klant van een stuk angst kon afhelpen is met geen pen te beschrijven. Wat was dit gaaf.

Vanaf dat moment wist ik: dit is wat ik altijd wil doen.

De afgelopen 15 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om inzicht in zichzelf te krijgen, hun doelen te bereiken en relaties te verbeteren.

En ook ik pas de inzichten dagelijks toe. Dankzij  NLP  heb ik veel dingen gedaan waar ik vroeger alleen maar van kon dromen.

Zo maakte ik mijn dromen om de wereld over te reizen waar, overwinterde ik elk jaar in zonnig Zuid-Afrika, schreef ik twee bestsellers over NLP en heb ik een bedrijf waar ik al mijn energie en creativiteit in kwijt kan.

En dat niet alleen ik mijn dromen kan waarmaken dankzij NLP blijkt wel uit de enorme hoeveelheid positieve ervaringen die cursisten met mij delen na de nlp opleidingen.

Een aantal van hun ervaringen kun je lezen op deze pagina.

Ik help jou ook graag om een enorme stap vooruit te maken

Als je klaar bent om die positieve shift te maken waar je al zo lang naar verlangt, meld je dan aan voor mijn NLP Practitioner opleiding.

Robin Stevens Training

Wie is Robin Stevens?

Robin Stevens is de bekendste NLP-trainer van Nederland.

 • Internationaal NLP-trainer, spreker en schrijver over persoonlijke ontwikkeling
 • Auteur van de bestsellers De Kracht van NLP & Verbinding Zonder Wifi
 • Zijn tweede boek Verbinding zonder Wifi was het op een na bestverkochte Managementboek van 2020
 • Meer dan 15.000+ mensen getraind in binnen- en buitenland
 • Veelgevraagd spreker top 500 bedrijven, MKB en banken

 

"Een 'wonderlijke' ervaring"

“Waarom wonderlijk?

Omdat ik in mijn leven al heel veel bla bla heb aangehoord waar ik niks mee kon. Goedbedoelde adviezen van ouders waarbij ik niet op 1 lijn zit, life style coaches die riepen “maar zo wil je toch niet leven, nou doe dat dan ook niet” , psycholoog welke gerust na elk uurtje weer een nieuw factuurtje stuurde…. De methodiek van NLP is zo verhelderend! Ervaar dat gewoon zelf, kan je nooit geen spijt van krijgen.

En wat fijn dat ik deze methodiek van de aller beste NLP-er van Nederland heb mogen leren, Robin Stevens. Sprekend vanuit zijn ervaringen en deskundigheid maakte voor mij de NLP week een week om nooit te vergeten. En daarin ook mijn passie gevonden. Inmiddels mijn eigen cliënten aan het helpen met de NLP methodiek en hoewel ik beginnend ben, heb ik al verrassende mooie resultaten geboekt!”

"Van leerzame training naar concrete tools voor een leuker leven!"

“Na positieve verhalen over NLP twijfelde ik toch nog even om me aan te melden voor deze training. Door mijn leeftijd (25 jaar) dacht ik dat ik wellicht nog te weinig levenservaring had om voldoende uit deze training te halen. Na een gesprek met Liza was ik toch overtuigd. Ik ben ontzettend blij dat ik deze uitdaging ben aangegaan. Dat ik deze training mocht volgen met een diverse groep aan mensen met uiteenlopende leeftijden, maakte het juist heel leerzaam. De opleiding ben ik o.a. gaan volgen voor persoonlijke groei en vanwege mijn werk als Consultant in de arbeidsbemiddeling. Deze zevendaagse training heeft me nog veel meer gegeven dan ik van te voren had durven hopen! Het was intensief, soms confronterend maar vooral enorm verhelderend. Robin heeft me zeven dagen lang weten te boeien (wat best bijzonder is voor iemand die soms moeite heeft zich te blijven concentreren). Dit deed hij door het vertellen van herkenbare voorbeelden en ervaringen, praktijkoefeningen en bovenal humor!

Nog nooit ben ik een training uitgekomen met zoveel praktische en concrete tools om niet alleen mijn eigen leven, maar ook dat van anderen een stuk gemakkelijker en leuker te maken. Zelfs al één week na de training merk ik hoe met kleine aanpassingen en technieken veel (soms dagelijkse) dingen me beter af gaan. Ik kijk met enorm veel plezier terug op deze mooie week en doe het het liefst nog een aantal keer over. Zowel jong als oud kan ik deze training aanraden. Een cadeau aan jezelf!

Robin Stevens Training

"Echt een waanzinnige ervaring!"

“Ik ben een 28-jarige ondernemer uit Utrecht en heb de NLP Practitioner gedaan omdat ik een lifecoach en businesscoach wil worden om mensen te helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Door het boek van Robin te lezen (De Kracht van NLP – aanrader!) en kwam erachter dat Robin ook opleidingen geeft. Ik vond zijn website, las de tekst over de NLP Practitioner opleiding en voelde meteen een “FUCK YES!”. De week bij Robin is echt heel leuk, het is ontzettend knap hoe hij je 7 dagen aan zijn lippen kan laten hangen, want damn wat kan die man grappige en interessante verhalen vertellen!

We hebben de hele week ook yoga gedaan en Liza (vriendin van Robin) is echt een topper! Thanks voor de fantastische ervaring die mij weer een stuk bewuster heeft gemaakt van mijzelf en mijn omgeving. Ik merk dat ik nu op een andere manier (naar zowel mijzelf als omgeving) luister en dat geeft het gevoel van controle op je eigen gevoel en dat van anderen, echt next level communicatie!”

"Ik ben zó blij dat ik NLP geleerd heb"

“Een coronacrisis doormaken, ondernemen en met het gezin positief in het leven blijven staan: dankzij NLP lukt het me! Mijn vrouw en ik zijn echt heel blij dat we het afgelopen jaar hebben geïnvesteerd in onze persoonlijke ontwikkeling en de NLP-Practitioner opleiding hebben gedaan. De inzichten en vaardigheden die wij hier opgedaan hebben zijn juist nu heel welkom. Mijn interesse in NLP op het gebied van communicatie bestond al langer, als fysiotherapeut ontdekte ik al snel dat dit een erg belangrijk onderdeel van mijn vak is. Toen ik Robin in een podcast hoorde sprak dat me enorm aan en wist ik dat ik bij hem NLP wilde gaan leren. Hij gaf mij hier het inzicht dat NLP verder gaat dan communicatietrucs. Het is een stap in je persoonlijke ontwikkeling, een bewustwordingsproces. Ik heb al veel vakinhoudelijke cursussen gedaan, maar nog niet eerder een opleiding op dit gebied. Het werd mij tijdens de opleiding snel duidelijk dat je NLP ook écht zelf moet ervaren. Wat Robin me tijdens deze week leerde hakte er enorm in: je hebt zelf grip op je gedachten en emoties. Ik leef een boeiend maar druk leven, kan moeilijk stilzitten, ga graag veel uitdagingen aan maar merkte dat het soms lastig was alle ballen hoog te houden. Ik dacht snel negatief: het zal wel niet lukken, liep er tegenaan dat ik de rust soms niet meer kon vinden en had moeite met ontspannen. Ik ontdekte door Robin dat een groot deel van mijn leven zich heeft afgespeeld in mijn hoofd. Ik ben bewuster van wat ik voel en heb een soort ‘pauzeknop’ bij mezelf gevonden, van ho, wacht even, even terug en afstand nemen, niet zo groter maken dan het is, niet gaan piekeren maar je richten op een positieve uitkomst. Zeker in deze tijd helpt het mee. Neem jezelf en anderen niet te serieus was een gouden tip. En ik ben/was eigenlijk best wel een serieus persoon, een perfectionist,  dus dat is een stuk beter geworden, haha! Hierdoor kan ik veel meer aan, loop minder snel vast, ben evenwichtiger en heb veel meer innerlijke rust. Dat stond echt bovenaan mijn lijstje, meer innerlijke rust, dus die kan ik afvinken!

Alles wat ik heb geleerd is heel breed inzetbaar. In mijn vak als fysiotherapeut zie ik veel mensen die vastlopen, uiteraard fysiek maar ook de mentale belastbaarheid speelt meestal een grote rol. Ik zie nu bij hen veel sneller wat er aan de hand is en kan de koppeling tussen fysieke en mentale weerbaarheid veel beter maken. Daarvoor gebruik ik nu veel de NLP tools die ik heb ontwikkeld, zoals goede vragen te stellen, beter doorvragen en het geven van tips. Ik probeer datgene wat mij echt heeft geholpen, zoals die bewustwording, weer door te geven aan mijn klanten, collega’s en andere mensen om me heen. Ik gun iedereen deze persoonlijke ontwikkeling, een aanrader!”

"Gelukkig geen therapiegroepje"

“Twee maanden na mijn eerste ervaring met NLP schrijf ik deze ervaring. Je vraagt je misschien af, waarom nu pas? Het leek mij fijn om de training ook te ervaren in het dagelijkse leven en daar ook mijn ervaringen over te kunnen delen. Ik heb mij redelijk spontaan ingeschreven voor de NLP Practitioner opleiding. Ik had goede verhalen gehoord over NLP en mijn collega had deze opleiding ook gevolgd. Het leek mij al jaren interessant om meer over taal en communicatie te leren. In mijn werk als marketing consultant kwam dit goed van pas. Achteraf was voor mij het onderdeel over persoonlijke ontwikkeling het meest interessant: de ademhalingsoefeningen, relativeren, bepalen wat echt belangrijk is, positief denken en even niks hoeven. Het komt allemaal aan bod tijdens de training en kan best confronterend zijn.

Robin vertelt alles op zo’n manier dat het heel herkenbaar is, vol humor, en de oefeningen maken de week heel afwisselend. Het fijne aan de training bij Robin is dat je de situaties niet hoeft te delen met de groep, het is dus jouw persoonlijke ontwikkelingsreis. Enorm fijn is de setting en de verzorging van de training. Het toepassen van NLP gaat zeker niet vanzelf. Het is oefenen, vallen en weer opstaan. Waar ik het meeste aan heb is het regelmatig even ademhalen, stilstaan waar je nou echt mee bezig bent op dat moment, wat echt belangrijk is. Gedachten, gevoel en gedrag is wat mij zeker bij blijft. Ik kan de opleiding dan ook zeker aanraden als je meer wilt leren over jezelf of over onze communicatie met anderen.”

"Een geweldig cadeau voor mijzelf"

“De NLP Practitioner is een cadeau aan jezelf! Voorafgaand aan de training al persoonlijk contact met Liza gehad, dat is super prettig. Het voelt alsof je Robin en Liza al kent voordat je aan de training begint. Ik zag op tegen de duur van de training en de hele dag zitten, niet echt iets voor mij dacht ik van tevoren. Ik werk als verpleegkundige, dus ben niet gewend om op een stoel te zitten. Nou werkelijk, de uren/dagen vlogen om. Iedere morgen stond ik met een goed gevoel op en had weer zin in de dag. Ik kreeg er energie van en voelde me zo lekker.

Ik heb de training gevolgd met als doel meer grip op mijn gevoel en gedachten te krijgen, waardoor ik meer zelfvertrouwen zou krijgen en minder onzekerheid zou ervaren. De training heeft me hierin zeker geholpen. We hebben makkelijk toepasbare oefeningen geleerd, waar ik veel aan heb. Dagelijks pas ik wel een oefening toe en dagelijks denk ik oh, even dit doen. Of even dat doen. Vooral het besef dat ik baas ben over mijn eigen gevoel en gedachten helpt me enorm. Het is nu nog constant actief bezig zijn met de training en veel herhalen en oefenen om het meer eigen te maken. Dat voelt soms als hard werken maar is zeker leuk werk. De combi van oefeningen en verhalen is een prettige werkwijze. Robin verteld veel verhalen uit eigen ervaring, die vaak een lach op je gezicht brengen. Robin verteld heel beeldend. Kortom een aanrader!”

"Wow, dit had ik niet verwacht!"

“Ik ging best open en enthousiast de opleiding in…. maar ging er niet vanuit dat het zoveel impact zou hebben op mij! Tijdens en na de training ervaarde ik beetje bij beetje een soort “switch” in mezelf wat de dagen na de training alleen nog maar heeft doorgezet en nog steeds gaande is. Alsof de dingen die ik al vaker had gehoord en wel ‘wist’, nu écht binnen kwamen op een heel ander niveau. Dat ik dingen op een ander niveau ging ervaren en voelen en het allemaal klikte. Zowel op persoonlijk vlak als in mijn werk als coach en trainer. De manier waarop Robin je meeneemt in deze opleiding is echt subliem. Ik heb op zoveel vlakken dingen geleerd als het gaat om persoonlijke doorbraken, NLP-technieken maar zeker ook als trainer.”

"Een week om nooit te vergeten"

“Ik had alles op de rit voor anderen, maar ik hield mezelf klein. Twee jaar geleden werd het tijd om aan mezelf te denken. Daardoor begon ik aan mijn persoonlijke ontwikkeling te werken. Toen besefte ik dat ik niet voor de rest van mijn leven mijn huidige werk wil blijven doen. Maar wat dan wel? NLP is op mijn pad terechtgekomen en toen voelde ik al dat het mij verder kan brengen. Afgelopen september las ik het boek van Robin ‘De kracht van NLP’ en was ik overtuigd om de NLP Practitioner opleiding te gaan volgen. De manier van ‘lesgeven’ van Robin werkt heel goed voor mij. Geen theorie uit je hoofd stampen, maar ervaren en voelen.

Door de vele verhalen die hij vertelde zat ik spreekwoordelijk op het puntje van mijn stoel. In feite zat ik heel ontspannen te luisteren, lettend op mijn ademhaling en alles wat hij zei liet ik op me inwerken. Want de juiste energiebalans is ook heel belangrijk bij NLP. Het was geen seconde saai of slaapverwekkend. We gingen ook zelf aan de slag om de technieken te oefenen. Iedere oefening deed ik met een ander, waardoor ik na 7 dagen iedere deelnemer heb leren kennen en er een band is ontstaan. Het was een week om nooit te vergeten. Zoals Robin vaak zei; er is een leven vóór NLP en een leven ná NLP. De bewustwording van taal(patronen) kan iedereen gebruiken in communicatie. Zelf wil ik aan de slag gaan als coach en andere helpen met grip krijgen op hun emoties.”

"De Cor van 20 jaar geleden is weer terug!"

“Ik heb het gevoel dat sinds de NLP opleiding de Cor van 20 jaar geleden weer terug is! Ik voel me enthousiast, ik pak dingen beet, ben gemotiveerd en stap zonder problemen over belemmeringen heen. Wat een geweldig gevoel! Sinds de opleiding is er dus veel veranderd in mijn leven. Ik ben relatief moeiteloos 15 kg afgevallen en voel me stukken fitter. Ook was ik zwaar koffieverslaafd, ik dronk wel 15 koppen per dag, wat ik inmiddels heb teruggebracht naar 3 koppen per dag en verder veel thee en water.

Ik had al eerder pogingen gedaan om af te vallen, heb o.a. van die afval-clubjes bezocht, maar dat leverde niks op. Daarom had ik ook wel even mijn twijfels voordat ik aan de NLP-opleiding begon. Maar Robin heeft tijdens de opleiding iets bij mij gedaan waardoor de behoefte om te snacken totaal wegviel.  Met resultaat! Het zit echt in mijn systeem. Een ander ding waar ik heel blij van werd is de tijdslijn-oefening die we hebben gedaan. Ik merk dat deze oefening mij houvast geeft in welke richting ik wil gaan. Dat ik mezelf op mijn 90e nog topfit zie en dat ik dingen doe ik leuk vind om te doen. Het grappige is dat ik sinds ik die oefening heb gedaan allemaal bijzondere mensen ontmoet die passen bij de richting die ik voor mezelf heb ingeslagen, op mijn werk krijg ik meer mogelijkheden om te doen wat bij mij past, zoals het opzetten van een training en ik ben dagelijks bezig met NLP en het toepassen van de technieken bij o.a. mijn collega’s. Natuurlijk monitor ik dan de resultaten en ben iedere keer verbaasd om te merken hoe geweldig het werkt. Zoals ik al zei, ik heb het gevoel dat de oude, vrolijke, enthousiaste versie van mijzelf sinds de NLP opleiding weer terug is. Mijn tip voor iedereen is: ga NLP leren en gun jezelf het loslaten van oude belemmeringen en het aanleren van patronen die goed voor je zijn.”

"NLP werkt echt!"

“Na 7 dagen training zit Robin nog steeds de hele dag door op mijn schouder van alles in mijn oor te fluisteren (of is het toch mijn eigen innerlijke stemmetje ;-)). Nieuwsgierig wat hij me dan influistert? Simpele dingen om me gewoon te laten beseffen dat het betreffende moment helemaal ok is. Dat het de moeite waard is daarvan te genieten. En zo niet, dan wijst hij me op de oefeningen om een negatieve gedachte even om te buigen naar een prettige gedachte of – als dit moeite kost – de negatieve gedachte in ieder geval af te laten zwakken en daardoor minder intens te laten zijn. Door doodeenvoudige technieken.

Onzin? Nou, écht niet! Of als ik in de modus “ik zie beren op de weg” ben, hoe kinderlijk eenvoudig het is deze te relativeren. En wil ik graag dat mijn collega, een klant, mijn partner of wellicht de buurvrouw iets voor mij doet? Dan trek ik tegenwoordig een fantastische doos vol met geweldige gesprekstechnieken open. Is het moeilijk? Soms. Is dat erg? Nee. Het is een proces en reken maar dat het je hele boeiende inzichten gaat geven. Dus twijfels om deze cursus te doen? Ik kan je vol overtuiging vertellen dat je geen seconde spijt zult hebben. Robin weet je te raken. Simpelweg door persoonlijke verhalen te delen. Hij weet je te overtuigen, door inspirerende voorbeelden te benoemen. Hij neemt je mee in al zijn super gave verhalen. Hij weet je te boeien door afwisseling aan te brengen in praktijk en theorie. Het zorgt ervoor dat 7 intensieve dagen levendig blijven. In welke branche je ook werkzaam bent, het zal je zeker op alle vlakken verrijken. Zakelijk en prive een absolute must. Robin, blijf vooral nog even op mijn schouder zitten ;-).”

Trainingslocatie: Postillion Hotel Veluwemeer

Het adres zegt genoeg: Strandboulevard 3.

Op een hele mooie plek aan het Veluwemeer ligt het Postillion Hotel. Volledig vernieuwd in 2019 vind je er comfortabele kamers, prachtige lounges en natuurlijk een geweldig uitzicht.

Niets zit je nu meer in de weg om dichter bij jezelf te komen.

Vanuit de trainingszaal zie je het water liggen en de bootjes voorbij varen.

We ontvangen je bewust hier zodat je echt even weg bent uit je dagelijkse omgeving. Weg van je dagelijkse rolpatroon, je verplichtingen, je sociale omgeving en je to-do lijstjes.

Het geeft je de kans om helemaal los te komen van ingesleten patronen en je leven vanaf een afstandje te bekijken.

‘Wat wil je weer mee terug nemen naar huis? En wat laat je los?’

Robin Stevens Training

‘Er is altijd wel een reden om het niet te doen. Laten we de reden negeren en het gewoon doen!’ – Robin Stevens

Wat je ontdekt in deze opleiding:

HOE JE VOL ZELFVERTROUWEN DOOR HET LEVEN GAAT, ZELFS ALS ALLES MISGAAT

INZICHT IN JE MIND EN CONTROLE OVER JE GEDACHTEN EN EMOTIES

 • Inzicht in je mind en controle over je gedachten en emoties.
 • Het geheim van je goed voelen zónder reden.
 • Hoe je ontspant in de meest stressvolle situaties, zonder een halve fles chardonnay leeg te drinken.
 • Hoe je mentaal sterker wordt, zelfs als je in het verleden heftige dingen hebt meegemaakt.
 • Hoe je ervoor kan zorgen dat niet anderen maar JÍJ bepaalt hoe je je voelt.
 • Hoe je van onzekerheid of faalangst afkomt, zonder in het verleden te gaan graven.
 • Hoe je ervoor zorgt dat je het leven minder serieus neemt door een simpel inzicht goed tot je door te laten dringen.
 • Hoe je slim kunt omgaan met (ingebeelde) kritiek van andere mensen, zodat het er niet langer toe doet wat ze van je denken.
 • Wie de belangrijkste persoon op aarde is en waarom dat de enige is die je echt tevreden moet houden.
 • Hoe je jezelf het grootste gedeelte van de dag lekker kunt voelen, zelfs als de wereld om je heen een rokende puinhoop is.
 • Een diepgaand inzicht waarmee je voorkomt dat je onnodig in het verleden blijft hangen.
 • Hoe je stopt met piekeren over rampscenario’s in de toekomst en je gedachten de juiste kant op kunt sturen.

Ontdek hoe je een LEKKER LEVEN voor jezelf creëert:

DROMEN WAARMAKEN, PATRONEN DOORBREKEN, DOELEN BEREIKEN & STRATEGIEËN VOOR SUCCES

 • Ontdek welk automatisch mechanisme ervoor zorgt dat je tot nu toe steeds dezelfde fouten maakte.
 • Hoe je krijgt wat je echt wilt in je leven zonder als een bezetene achter je doelen aan te rennen.
 • Ontdek het geheime succesprincipe dat succesvolle mensen gebruiken om hun dromen waar te maken.
 • Hoe je jezelf kan motiveren om dingen af te maken en elke dag met een voldaan gevoel te eindigen.
 • Hoe je drie keer zoveel gedaan krijgt in de helft van de tijd door jezelf een slimme gewoonte aan te leren.
 • Hoe je helder voor jezelf krijgt waar je de komende tijd voor wilt gaan én dit ook daadwerkelijk gaat doen.
 • Hoe je een concreet plan maakt voor jouw grote droom, waarbij je alles bereikt zonder er bewust iets voor te doen,
 • Eindelijk die NARE GEWOONTES loslaten, zelfs als je de moed eigenlijk allang hebt opgegeven.

Het effect van succesvolle communicatie

HOE JE ONTSPANNEN EN AUTHENTIEK MET MENSEN COMMUNICEERT

 • Weleens iemand ontmoet die je ‘betoverde’? Bleef je steeds maar geboeid luisteren? Na deze opleiding beheers jij ook het geheim van onbewuste communicatie.
 • Leer hoe je de VONK kan laten overspringen in gesprekken.
 • Hoe je ervoor zorgt dat mensen precies begrijpen wat jij bedoelt zodat je dingen maar één keer hoeft uit te leggen.
 • Nooit meer last meer van onzekerheid of niet uit je woorden komen met deze krachtige gesprekstechniek
 • Leer hoe je beter overtuigd, verkoopt en coacht door slimme taalpatronen.
 • Snel inschatten hoe iemand in elkaar steekt zodat je precies de juiste woorden kan gebruiken om hem/haar te raken.
 • Meer uit je gesprekken halen met klanten, collega’s of je werkgever.
 • Hoe je jouw gesprekspartner de juiste kant op stuurt zodat ze het voortdurend met je eens zijn.
 • Hoe je instant verbinding maakt door iets slims te doen aan het begin van een gesprek.
 • Hoe je opgebouwde spanning oplost voordat je moeilijke gesprekken ingaat.
 • Wat je van je GPS-systeem kan leren om je relaties te verbeteren.
 • Welke drie dingen je nooit moet doen in zakelijke gesprekken.
 • Hoe je in vergaderingen de aandacht krijgt, zelfs als je een dominante leidinggevende hebt.
 • Hoe je precies de juiste vragen kunt stellen zonder dat het irritant wordt.

Robin Stevens Training

Hebben we aan zeven dagen wel genoeg?

Alle onnodige extra’s hebben we uit de training gehaald.

Zo doen we geen voorstelrondjes, rollenspelen of spelletjes.

Dat scheelt een hoop tijd. Tijd die we goed kunnen gebruiken om te werken aan wat voor jou echt belangrijk is.

Doordat je meteen begint te ervaren welke voordelen de nieuw geleerde technieken hebben op jouw leven merk je al na de eerste trainingsdagen het verschil. Daarnaast blijft het ook beter hangen.

Vergelijk het met een spannende film die je ook het liefst van begin tot eind wil zien op één avond.

Zo krijgt de emotie de kans om op te bouwen en zit je er helemaal in.

Aanmelden
 • "Fantastische leermeester!" - Olaf van Daalen
 • "De wijze waarop Robin je meeneemt in deze opleiding is echt geweldig. Ik heb veel trainers wereldwijd gezien en durf te zeggen dat Robin bij de top behoort zoals ik deze 7 dagen heb ervaren." - Mario de Vries
 • "Top team NLP! Prachtige persoonlijke ontwikkelingsreis!" - Arnold Oostendorp
 • "Een training in begrijpelijke taal, waar je meteen ervaart hoe het werkt!"- Carola Jansen

Voor wie is de NLP-Practitioner opleiding bedoeld?

Deze opleiding is NIET voor iedereen.

Meld je alleen aan als je van plan bent om ECHT iets te veranderen in je leven:

 • Je hebt interesse in persoonlijke ontwikkeling.
 • Je bent gemotiveerd om iets te veranderen.
 • Je wilt ZELF de verantwoordelijkheid nemen voor het slagen of falen in jouw leven.
 • Je bent van plan om de beste versie van jezelf te worden.
 • Je weet dat je iets wilt gaan veranderen, maar je weet nog niet hoe.
 • Je bent bereid om je comfort zone te verlaten en echt iets te gaan doen om naar het volgende level te gaan.
 • Je hebt nog geen NLP-opleiding gevolgd en wilt graag ontdekken hoe NLP jou kan helpen.

Deze opleiding is niet voor:

 • Mensen die alles liever bij het oude laten
 • Mensen die zeuren over de dingen die misgaan in hun leven
 • Mensen die liever andere mensen de schuld geven dat ze hun doelen niet bereiken

‘Heb je het gevoel dat je in een kooi zit maar de tralies niet ziet?’ – Robin Stevens

 

Erkende NLP opleiding

Onze NLP-Practitioner opleiding is erkend door Stichting NLP Kring, het Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en door The Society of Neuro Linguistic Programming.

The Society of NLP is opgericht door een van de grondleggers van NLP en daarmee de meest betrouwbare internationale NLP instantie.

Daarnaast zijn aan de NLP-Practitioner opleiding 48 Permanente Educatie (PE) uren toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Nadat je de gehele training met succes hebt doorlopen, ben je gecertificeerd NLP Practitioner. Als bewijs hiervan ontvang je een officieel bewijs van deelname. Op verzoek kunnen we ook een certificaat bij de Society of NLP voor je aanvragen.

NLP   

Je investering

De NLP Practitioner opleiding is als erkende opleiding vrijgesteld van btw.

Normaal
EURO 3500,-

Early-Bird t/m 9 november 2022
EURO 2750,-

Inclusief:

 • 7 dagen training van Robin Stevens zelf
 • Certificering als NLP Practitioner door The Society of NLP
 • 7 dagen koffie, thee, versnaperingen en elke dag een heerlijke, gezonde lunch
 • Yoga, bewegings- en meditatieprogramma (facultatief en voor alle niveaus)

Exclusief overnachtingen en diner.

Het is mogelijk om in Hotel Postillion Veluwemeer te slapen waar we ook de training organiseren. Ze hebben fijne, net gerenoveerde kamers die uitkijken over het meer. Dineren kan je daar doen of in restaurants in de omliggende dorpjes/steden. Mocht je liever ergens anders willen slapen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Er zijn in de buurt verschillende huisjes, b&b’s en andere hotels te vinden.

*Kun je niet ineens betalen, dan is het vaak mogelijk om in 3 termijnen te betalen. Mail even naar liza@robin-stevens.nl voor de voorwaarden.

*Als de opleiding een toevoeging is voor je toekomstige werkzaamheden dan kan je hier financieel voordeel uithalen. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie is het mogelijk om (een deel van) de opleidingskosten als aftrekpost op te voeren bij de Belastingdienst.

MELD JE AAN

We organiseren de 7-daagse NLP-Practitioner opleiding op de volgende data:

 • Locatie Postillion Hotel**** Veluwemeer: van maandag 5 t/m zondag 11 september 2022 Uitverkocht 
 • Locatie Postillion Hotel**** Veluwemeer: van maandag 9 t/m zondag 15 januari 2023
 • Locatie Maria Nova Lounge Hotel**** Tavira, Portugal: van maandag 6 t/m zondag 12 maart 2023

De trainingsdagen duren van 10.00 uur tot max. 17.30 uur. Afhankelijk van het weer doen we voor of na de training de yogasessies, in de zaal of buiten op het strand.

Dit exclusieve zevendaagse NLP retreat is niet voor iedereen, maar alleen voor degenen die nu echt op zoek zijn naar een positieve verandering. Je hebt geen vooropleiding nodig.

Wil je ontdekken of de training op dit moment past bij wat je zoekt, vraag dan een verkennend telefoongesprek aan via deze link.

Heb je al kennis gemaakt of weet je al zeker dat je mee wilt doen, meld je dan direct aan:

Aanmelden voor NLP PRACTITIONER OPLEIDING

 • Factuuradres

  (Indien afwijkend van bovenstaand adres)

Aanmelden
 • "Verrast, overdonderd, geraakt én overtuigd!" - Marieke Henzen
 • "In één week mezelf beter leren kennen dan de 49 jaar ervoor!" - Eugene de Boer
 • "Robin raakt je, hij drukt precies op je juiste knoppen" - Yorick Schalk
U bent hier: Home Retreats NLP retreat aan het Veluwemeer