U bent hier: Home NLP NLP Boeken

NLP Boeken

Over NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) zijn in de loop der jaren tal van NLP boeken geschreven.
Niet alleen door de grondleggers van NLP (Richard Bandler & John Grinder) maar ook door zijn leerlingen.

Sinds 2007 geef ik zelf jaarlijks trainingen aan honderden mensen in NLP en persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens deze trainingen vertel ik vaak verhalen, over mijn persoonlijke avonturen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.
Ook in de columns die ik elke twee weken schrijf, vertel ik vaak verhalen over hoe mijn eigen pad van persoonlijke ontwikkeling er tot nu toe heeft uitgezien.

Aanvankelijk vond ik het best spannend om dit soort verhalen en publique te delen en soms zat ik zelfs met bonkend hart te wachten op de eerste reacties. Gelukkig bleek in de loop der jaren, dat mensen de verhalen erg leuk en inspirerend vonden en dat motiveerde mij om door te gaan.

Steeds vaker kreeg ik van de lezers van deze columns de suggestie om eens een boek uit te brengen met al deze verhalen, zodat ze het cadeau konden geven aan vrienden, familie of kennissen of zodat ze het zelf nog eens rustig na konden lezen als ze toe waren aan een nieuwe dosis inspiratie.

In 2017 vierde ik mijn tienjarig jubileum als NLP trainer en dat leek mij een mooi moment om gehoor te geven aan de suggesties van alle enthousiaste lezers. We hebben de leukste columns van de afgelopen 10 jaar verzameld in dit boek. Om het gevoel van een echt boek te geven hebben we er ook een volgorde in aangebracht. Ondanks dat het losse columns zijn krijg je dus een toch een beetje het gevoel alsof je een verhaal van begin tot eind leest. De verhalen zijn bedoeld om je te inspireren, om het leven te gaan leven waar je werkelijk van droomt. Een leven waarin je je kunt voelen, zoals je je wilt voelen en kunt doen wat je het allerliefste zou willen doen.

Het NLP Boek van Robin Stevens  

Ik wens je heel veel leesplezier en wie weet tot ziens, tijdens een van de trainingen.

Robin Stevens