U bent hier: Home NLP Workshops Overwin je spreekangst

Overwin je spreekangst

Vind je spreken in het openbaar lastig? Angst voor spreken in het openbaar is een aangeleerde angst. Je brein wil je beschermen tegen ´gevaarlijke´ situaties. Dit betekent dat je het dus ook af kan leren. We hanteren daarvoor eenvoudige, maar krachtige technieken. Wil je ook ontspannen, naturel en met meer vertrouwen presenteren? Geef je dan op voor deze workshop!

Wat ga je doen?

De dag staat in het teken van ontspanning. Hoe zorg je voor een prettig en rustig gevoel van binnen als je gaat spreken in het openbaar? Praktische oefeningen leren je het gevoel van angst om te zetten in ontspanning, rust en zelfvertrouwen. Je leert je (weer) goed te voelen voor en tijdens het presenteren.

In plaats van hulpmiddelen als spiekbriefjes, hand outs of PowerPoint, gebruiken we de menselijke geest als hulpmiddel. Door onder andere visualisatie technieken leer je op een natuurlijke manier te spreken in het openbaar. Aan het einde van de dag merk je dat je meer en meer je spreekangst omzet in zelfvertrouwen

Wat ga je niet doen?

Er zal geen voorstelrondje zijn. Je hoeft niet voor een grote groep te presenteren. ”Overwin je spreekangst” leert je om je goed te voelen en alles wat hier niet aan bijdraagt zal zo mogelijk vermeden worden. Het mooie aan deze workshop is dat de dingen die je, terwijl je dit leest, nog eng vindt, aan het eind van deze dag al graag wil uitproberen! Je krijgt aan het einde van de dag vrijblijvend de mogelijkheid om dit uit te testen.

Je leert

  •  Spreekangst omzetten in daadkrachtig zelfvertrouwen
  •  Je goed voelen over presenteren/jouw presentatie
  • Meer rust ervaren, dankzij betere en effectievere lichaamstaal

Ervaringen van deelnemers

Lees hier reacties van deelnemers aan de trainingen van Robin.

Wanneer is het?

De workshop wordt gegeven op de volgende datum:

  • Binnenkort wordt hier een nieuwe datum bekend gemaakt. Wil je liever een e-mail met de nieuwe datum ontvangen? Mail dan naar liza@robin-stevens.nl 

Wie geeft de training?

De training wordt gegeven door Robin Stevens. Robin heeft de afgelopen tien jaar al duizenden mensen succesvol getraind. Je leest hier alles over Robin.

Waar is het?

De workshop wordt gegeven in Nijkerk, in Brasserie Kade 10. Deze locatie ligt heel centraal en is goed te bereiken. Het adres is Westkadijk 10 in Nijkerk. Parkeren kan gratis voor en achter het pand.

De locatie is ook goed bereikbaar met de trein en het is ongeveer 10 minuten lopen vanaf het station.

Wat kost het?

Het tarief voor de workshop is 123,- euro, inclusief koffie, thee, fruit en gebak. Hierbij zijn ook een korte handleiding in PDF formaat en een NLP Oefen CD (t.w.v. 19,95 euro) inbegrepen.

Deze workshop kan je ook combineren met de workshop Overtuigend Presenteren op woensdag 26 september 2018. In twee dagen wordt je helemaal klaargestoomd om op basis van NLP ontspannen en overtuigend te presenteren. Klik dan hieronder in het invulformulier beide data aan. De totaalprijs voor beide workshops is 246,- euro.

Onze workshops zijn meestal snel uitverkocht, dus mis je kans niet, en meld je snel aan via onderstaand formulier. Tot twee weken voor aanvang kan je je aanmelding kosteloos annuleren.

Aanmelden voor overwin je spreekangst

  • Factuuradres

    (Indien afwijkend van bovenstaand adres)