U bent hier:Home NLP Workshops Overwin je spreekangst

Overwin je spreekangst

Vind je spreken in het openbaar lastig? Angst voor spreken in het openbaar is een aangeleerde angst. Je brein wil je beschermen tegen “gevaarlijke” situaties. Dit betekent dat je het dus ook af kan leren. We hanteren daarvoor eenvoudige, maar krachtige technieken. Wil je ook ontspannen, naturel en met meer vertrouwen presenteren? Geef je dan op voor de workshop “Overwin je spreekangst”!

Wat ga je doen?

De dag staat in het teken van ontspanning. Hoe zorg je voor een prettig en rustig gevoel van binnen als je gaat spreken in het openbaar? Praktische oefeningen leren je het gevoel van angst om te zetten in ontspanning, rust en zelfvertrouwen. Je leert je (weer) goed te voelen voor en tijdens het presenteren.

In plaats van hulpmiddelen als spiekbriefjes, hand outs of PowerPoint, gebruiken we de menselijke geest als hulpmiddel. Door onder andere visualisatie technieken leer je op een natuurlijke manier te spreken in het openbaar. Aan het einde van de dag merk je dat je meer en meer je spreekangst omzet in zelfvertrouwen

Wat ga je niet doen?

Er zal geen voorstelrondje zijn. Je hoeft niet voor een grote groep te presenteren. ”Overwin je spreekangst” leert je om je goed te voelen en alles wat hier niet aan bijdraagt zal zo mogelijk vermeden worden. Het mooie aan deze workshop is dat de dingen die je, terwijl je dit leest, nog eng vindt, aan het eind van deze dag al graag wil uitproberen! Je krijgt aan het einde van de dag vrijblijvend de mogelijkheid om dit uit te testen.

Wat leer ik?

• Spreekangst omzetten in daadkrachtig zelfvertrouwen.
• Je goed voelen over presenteren/je presentatie.
• Meer rust ervaren, dankzij een betere lichaamstaal.

Overzicht geplande data

  • Binnenkort worden hier nieuwe data bekend gemaakt

Waar is het? Wat kost het?

De workshop wordt gehouden bij Brasserie Kade 10 in Nijkerk. Deze locatie is gelegen in Midden-Nederland en goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als auto. Parkeren is gratis.

Het tarief voor de workshop is 123,- euro, inclusief koffie, thee, fruit en gebak. Ook ontvang je een NLP handleiding en een exemplaar van het NLP oefen audio album ter waarde van 19,95 euro.

Deze workshop kan je ook combineren met de workshop Overtuigend Presenteren. In twee dagen wordt je helemaal klaargestoomd om op basis van NLP ontspannen en overtuigend te presenteren. Klik dan hieronder in het invulformulier beide data aan. De totaalprijs voor beide workshops is 246,- euro.

Vul onderstaand aanmeldformulier in om verzekerd te zijn van een plekje. Kosteloos annuleren is mogelijk tot 2 weken voor aanvang per e-mail.

Aanmelden voor overwin je spreekangst

  • Factuuradres

    (Indien afwijkend van bovenstaand adres)