U bent hier: Home NLP Opleidingen Erkende NLP opleiding

Erkende NLP opleiding

NLP is bijna 40 jaar geleden door twee mensen bedacht. Één van die mensen is Richard Bandler. Richard Bandler is één van de grondleggers van NLP en hij ontwikkelt NLP tot op de dag van vandaag door. NLP is dus vandaag de dag iets heel anders dan dat het 40 jaar geleden was. Vandaar dat het belangrijk is een door Richard Bandler erkende NLP opleiding te volgen zodat je de meest recente versie van NLP leert.

Erkende NLP opleiding

Een door Richard Bandler erkende NLP opleiding herken je aan het logo van the Society of NLP (zie hierboven). De trainer is in dit geval door Richard Bandler persoonlijk opgeleid tot NLP trainer.  Hiermee is de trainer aangesloten bij the Society of NLP zodat je zeker weet dat het een erkende NLP opleiding is die is goedgekeurd door de grondlegger van NLP.

The Society of NLP

The Society of NLP is de enige society die NLP kan controleren op kwaliteit omdat de grondlegger er de voorzitter van is. De trainers die hierbij zijn aangesloten zijn getraind door Richard Bandler zelf en benoemd tot officieel NLP trainer volgens The Society of NLP. Hiermee weet je dus zeker dat de NLP training die je volgt een erkende NLP opleiding is.

Andere verenigingen

Er zijn in Nederland en daarbuiten andere verenigingen te vinden die zich als NLP vereniging uitgeven.  Het is belangrijk je te realiseren dat deze stichtingen niets met pure NLP te maken hebben, maar dat ze vooral een beroepsgroep zijn waar je tegen betaling bij kunt aansluiten, ongeacht je NLP niveau.

Over Robin Stevens

Ik ben door Richard Bandler gecertificeerd als NLP Master Practitioner &  internationaal NLP trainer. Jaarlijks volg ik trainingen van Richard Bandler om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op NLP gebied en om mijn trainingsvaardigheden en kennis up to date te houden. Daarnaast maak ik af en toe deel uit van een assistentie team van Richard Bandler. Wanneer je bij met een NLP practitioner opleiding of NLP Master Practitioner opleiding volgt ben je er dus van verzekerd dat je de meest recente en beste vorm van NLP leert.  Alle NLP opleidingen die ik verzorg zijn erkend door The Society of NLP en Richard Bandler.

Erkend NLP diploma

Nadat je bij mij een NLP opleiding gevolgd hebt, ontvang je een NLP Practitioner of Master Practitioner diploma dat mede is ondertekend door Richard Bandler. Dit diploma is erkend door “The Society of NLP” en hiermee dus een geldig en erkend NLP diploma.

CRKBO

Robin Stevens training is aangesloten bij het CRKBO  (Centraal Register Korte Beroepsonderwijs).

NOBCO

Aan de NLP Practitioner opleiding zijn 48 Permanente Educatie uren toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).