Gratis NLP Introductie

Meer InfoGratis Download

Als je dit leest heb je waarschijnlijk al iets over NLP gehoord. Zoals je misschien inmiddels al weet staat NLP voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Maar wat is het eigenlijk precies?

Wat is NLP nu eigenlijk precies?

NLP is in de jaren zeventig bedacht door Richard Bandler en John Grinder. Zij ontdekten dat succesvol gedrag een structuur heeft, waar je modellen van kan maken. Zo werd NLP in eerste instantie een verzameling modellen voor succesvol gedrag.

Vandaag de dag kan je bij trainers zoals ik zelf, NLP-practitioner opleidingen, of NLP Master practitioner opleidingen volgen. Tijdens deze NLP trainingen leer je om meer grip te krijgen op onbewuste processen in je leven door middel van krachtige NLP-technieken.

Gratis NLP Introductie

Om je alvast kennis te laten maken met een aantal NLP-technieken heb ik een document geschreven met de belangrijkste NLP-technieken uit de NLP-practitioner opleiding. In dit document slaan we de theorie even over en gaan we direct aan de slag om de technieken in de praktijk te brengen.

Ik bied je deze eerste introductie in NLP graag gratis aan, zodat je kan ervaren of NLP iets voor je is. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op.

Je leert

  • Hoe je door een simpele techniek een negatief gevoel kunt omdraaien en neutraliseren.
  • Hoe je negatieve herinneringen aan specifieke momenten kunt loslaten.
  • Hoe je piekergedachten en rampscenario’s over de toekomst kunt veranderen in een positieve mindset.
  • Hoe je een gevoel van zelfvertrouwen kan oproepen door middel van een simpele techniek.

Vraag de handleiding aan door hieronder je naam en e-mailadres in te vullen, dan ontvang je de handleiding binnen enkele minuten in je mailbox.

Maak kennis met NLP

  • Ontdek de belangrijkste NLP technieken
  • Leer grip krijgen op je emoties
  • Gratis download met handige tips

Robin Stevens

Over Robin Stevens

Mijn naam is Robin Stevens. Sinds 2007 heb ik duizenden mensen geholpen om te werken aan persoonlijke ontwikkeling door middel van NLP practitioner opleidingen en NLP Master practitioner opleidingen, NLP workshops en mijn boek De Kracht van NLP. In de gratis NLP introductie wil ik je een graag een kennismaking bieden met mij als trainer en met slimme technieken uit de NLP-methode.

NLP opleiding volgen?

Misschien ben je benieuwd wat een NLP practitioner opleiding of NLP Master practitioner opleiding precies inhoudt en wat je precies leert tijdens deze NLP opleidingen. Lees hier alle informatie: NLP opleidingen

U bent hier: Home Doelen Gratis NLP Introductie