U bent hier: Home Een relaxter leven

Een relaxter leven

17 juli 2011
Robin Stevens NLP Trainer

Tijdens vakanties genieten veel mensen van een onbezorgd gevoel en een relaxte levenshouding.

Toen mijn vakantie in Florida eindigde merkte ik dat naarmate het einde in zicht kwam meer mensen weer terug gingen in stress gevoel van voor de vakantie. Gelukkig kun je met NLP technieken zorgen dat je snel weer plezier hebt, zelfs in de terugreis.

Het werk wat je echt wil doen

Nadat ik nu bijna een maand in de USA ben geweest voor trainingen bij Richard Bandler en een vakantie ligt er genoeg werk klaar om mee aan de slag te gaan. Gelukkig doe ik intussen het werk waar ik mij uitermate goed in voel en waar ik elke dag met plezier naar toe kan gaan.

Veel mensen kijken tijdens hun werk week uit naar vakanties en de weekenden en krijgen steeds minder zin om te werken. Doordat ze niet echt de aandacht besteden aan het werk dat het verdient blijven ze vaak nog hangen op een niveau waar ze zich niet lekker in voelen of geen uitdaging in vinden.

Meer dan eens besluiten mensen na persoonlijke coaching bij mij om van baan te veranderen of weer met veel plezier en energie de baan op te pakken waar ze eens voor gekozen hadden.

Ontspannen levenshouding

Persoonlijke coaching niet voor iedereen noodzakelijk.

Toch willen veel mensen een ontspannen leven hebben en genieten van alle dingen die voorbij komen. Of het hier nu gaat om werk, vakantie, weekenden of het huishouden.

De truc is om te zorgen dat je elke dag tijd besteed aan het zorgen voor een ontspannen levenshouding. Een goede eerste stap is om het boek De Kracht van NLP te lezen. Hierin worden technieken beschreven die je kunnen helpen om steeds meer ontspannen in het leven te staan.

Gratis aanmelden voor NLP artikelen per e-mail

Wil je dit soort NLP artikelen voortaan gratis per e-mail ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in en je ontvangt direct een eerst e-mail.

 

Over Robin Stevens

Robin Stevens organiseert sinds 2007 NLP opleidingen en trainingen in persoonlijke ontwikkeling. Hij publiceerde in 2017 de bestseller: De kracht van NLP. Interviews en columns van Robin verschenen onder andere in: LINDA, JM Ouders, TV West, Managementboek en diverse lokale media