U bent hier: Home De dag dat alles anders werd

De dag dat alles anders werd

24 april 2024
Robin Stevens NLP Trainer

Zeventien jaar geleden zat ik met mijn ouders te eten bij eetcafé de Klos in Amsterdam.

We aten tournedos van de grill en dronken rode wijn uit kleine glaasjes. Mijn moeder zat op het puntje van haar stoel met pretoogjes te vertellen over wat ze die dag had meegemaakt.

Ze was bij een EnElPee workshop geweest zei ze. ‘Wasdanouweer mam. Zal wel iets zweverigs zijn’ lachten wij het weg. Maar mijn moeder was niet te stoppen en haar enthousiasme werkte aanstekelijk.

Niet veel later zat ik zelf in zo’n zaaltje. Daar ontdekte ik dat succesvol of gelukkig zijn niets te maken heeft met wat je tot nu hebt meegemaakt in je leven, maar dat je geluk grotendeels wordt bepaald door je onbewuste manier van denken.

Dat klinkt misschien simpel, maar als je dat eenmaal goed tot je hebt laten doordringen verandert het je leven voorgoed.

Door slimme NLP-technieken leer je om je onbewuste binnenwereld te veranderen en zo verandert langzaam maar zeker jouw buitenwereld mee.

Anders gezegd: Je wordt wat je denkt. 

Binnen een paar maanden na die eerste NLP-training was mijn leven dan ook compleet getransformeerd.  Ik had (eindelijk) inzicht in mezelf, bruiste van de energie, mijn relatie werd vele malen beter en ik nam ontslag van een baan die achteraf gezien helemaal niet bij me paste.

Maar het stopte daar niet. Zeventien jaar later kan ik zeggen dat die eerste NLP-training het startschot was voor een compleet andere manier van leven.

Het leven dat ik nu leid, is er eentje waar ik als vierentwintigjarig jochie niet eens van had kunnen dromen…

Maar voordat je denkt dat dit zo’n Amerikaans succesverhaal wordt;

Zo’n transformatie gun ik jou ook!

Over Robin Stevens

Robin Stevens organiseert sinds 2007 NLP opleidingen en trainingen in persoonlijke ontwikkeling. Hij publiceerde in 2017 de bestseller: De kracht van NLP. Interviews en columns van Robin verschenen onder andere in: LINDA, JM Ouders, TV West, Managementboek en diverse lokale media