U bent hier: Home NLP NLP Coaching NLP Coaches in Nederland

NLP Coaches in Nederland

Wanneer je op zoek bent naar een persoonlijke coach bij het verbeteren van je situatie, dan kunnen we elk van de onderstaande coaches van harte aanbevelen.

Ze hebben allemaal de NLP Master Practitioner opleiding gevolgd bij Robin Stevens en zijn gecertificeerd als NLP Master Practitioner volgens ‘The Society of NLP’.

In het onderstaande overzicht vind je per regio de beschrijving van de coach en de contactgegevens. Voel je vrij om direct door te klikken naar de website en contact op te nemen met de coach voor meer informatie over hoe hij/zij jou kan helpen.


Utrecht

Naam: Ronald van Maurik
Regio: Utrecht – Utrechtse Heuvelrug
Soort coaching: coaching in de natuur

Doel van de coaching: Doelgerichter invulling geven aan je eigen toekomst. Wat wil je nou echt bereiken in jouw toekomst. We stappen een dag uit je de dagelijke routine, we kijken in die dag waar je echt energie van krijgt en wat echt belangrijk is in jouw leven. Sommige mensen noemen dat “we gaan kijken waar jouw passie ligt”, en dat gaan we een plek geven in jouw eigen toekomst.

Motto: Het leven is mooi. Probeer d’r optimaal van te genieten!

Website: www.ronaldvanmaurik.nl
Mail: info@ronaldvanmaurik.nl
Telefoon: 06-17006303


Naam: Wesley Boer
Regio: Utrecht
Soort coaching: NLP Coaching, Personal training en Voedingsbegeleiding

Doel van de coaching: Stel dat je bij mij zou komen, dan gaan wij samen kijken naar jouw diepste verlangens. Wat wil jij nu echt? Waar sta jij over 30 jaar? Van daaruit stellen we concrete doelstellingen op en gaan we bekijken wat jou tegenhoudt om dit te bereiken. We focussen dus echt op jouw toekomst, en minder op het verleden. Dit is dus het tegenovergestelde van wat de meeste mensen doen/ hoe de meeste mensen het aanpassen. Samen ontwerpen we een nieuwe blauwdruk van jouw ideale lifestyle voor een gelukkig en gezond leven.
Een no-nonsense, resultaatgericht transformatieprogramma alleen voor ondernemende mensen met 100% commitment. Hierdoor ervaar je een overvloed aan energie, creëer je meer tijd voor jezelf om meer te gaan doen wat werkelijk belangrijk voor je is en ga je bereiken wat jij wilt bereiken.

Website: http://wesleyboer.nl
E-mail: info@wesleyboer.nl
Tel: 06-22069877


Naam: Danielle Bakker
Regio: Utrecht
Soort Coaching: NLP Kindercoaching en NLP coaching

Doel van de coaching: Ik heb de NLP Practitioner en Master Opleiding in 2010 bij Robin Stevens gevolgd en werk sindsdien als kindercoach voor Robin Stevens Training. Ik combineer NLP met Jungiaanse Psychologie zodat er diepgaande veranderingen optreden bij de kinderen en volwassenen die ik coach. Kijk voor meer info over de kindercoaching op onderstaande link. Naast kinderen coach ik ook volwassenen die kampen met langdurige problemen zoals PTSS, ADHD, Autisme en Borderline (etc.).

Motto: Verminder je lijden, vergroot je geluk

Website: https://www.robin-stevens.nl/nlp-coaching/kindercoaching/
E-mail: liza@robin-stevens.nl
Telefoon: 0341 200 201


Naam: Merel Bevaart 
Regio: Amersfoort
Soort coaching: NLP, transformationeel en ademcoaching.

Doel van de coaching: Jou op een positieve en oplossingsgerichte manier laten ervaren dat je grip hebt op je gedachten en emoties. Dat je met meer plezier, rust en vertrouwen kunt leven. Ieder mens maakt lastige momenten mee waardoor je je gespannen, boos, angstig, verdrietig, machteloos of hoe dan ook kunt voelen. Negatieve gevoelens horen bij het leven, maar wanneer ze de overhand krijgen en je blijven overspoelen, dan is dat een duidelijk signaal dat de boel uit balans is. Coaching is een efficiënte manier om beter te leren omgaan met spanning, negatieve gedachten en lastige emoties. Heb jij stress, zorgen, pieker je veel of zit je gewoon in een lastige fase van je leven? Ik kan je helpen. Let maar op: je ziet al snel nieuwe mogelijkheden en je zit een stuk krachtiger en lekkerder in je vel!

Website: www.merelscoaching.nl
Email: info@merelscoaching.nl
Telefoon: 06-28426484


Naam: Lars Steendam
Regio: Amersfoort
Soort coaching: Persoonlijke coaching

Doel van de coaching: Je komt bij mij om je steeds beter te voelen. En als we gaan, gaan we er helemaal voor. Zodra de vraag achter vraag helder is, wordt de aanpak duidelijk en gaan we door tot jouw coachvraag voldoende is beantwoord. NLP Coaching is een zeer effectieve aanpak waardoor je snel resultaat ziet en je een stuk beter voelt. Je gaat ervaren dat je grip krijgt op stress, gedachtes en emoties en weer creatief kan denken. Zo kom je tot de goede oplossing. Daar help ik je graag bij. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Motto: Je komt er maar op een manier achter. Doe het nu!
Website: www.intender.nu
Email: lars.steendam@outlook.com
Telefoon: 06-23997507


Naam: Evelien Timmerman
Regio: Amersfoort
Soort coaching: NLP Kindercoaching en Opvoedbegeleiding

Doel van de coaching: Kinderen bewust maken van hun eigen mogelijkheden.

Op een positieve, oplossingsgerichte en praktische manier laat ik kinderen hun eigen talenten ontdekken. Wat zijn je doelen en welk 1e kleine stapje kan het kind zelf zetten om dit te bereiken. We gaan samen op zoek naar kwaliteiten en mogelijkheden. Als coach help ik het kind de oplossing in zichzelf te vinden, zodat  het op eigen kracht verder kan gaan.  Zo versterkt het zijn/haar eigenwaarde, weerbaarheid, zelfvertrouwen en sociale vaardigheden. Ouders worden actief betrokken bij het leerdoel van hun kind en het proces hiervan.

Naast het coachen van kinderen en hun ouders, geef ik ook weerbaarheidstrainingen, Rots en Water. Dit helpt om kinderen steviger in het leven te staan.

Website: www.X11Kindercoaching.nl
Email: info@X11Kindercoaching.nl
Telefoon: 06-13262815


Noord- en Zuid-Holland

Naam: Patrick Kwast
Regio: Alkmaar e.o.
Soort coaching: NLP coaching en Vitaliteit coaching

Doel van de coaching: “Je kan je problemen die je ervaart niet oplossen met dezelfde mindset die deze problemen heeft veroorzaakt”. Ik wil je met deze mooie quote van Albert Einstein bewust maken dat je de belemmeringen in je leven anders moet gaan benaderen om ze te overwinnen.

Tijdens de coaching maak ik je o.a. bewust van de strategieën die er bij jou voor zorgen dat je niet het leven leidt wat je wil leven (bijvoorbeeld door angsten, paniekaanvallen, onzekerheid) en laat ik je zien welke strategieën wél werken voor jou!

Na één of meerdere sessies zal je merken dat je door ogenschijnlijk simpele, maar doeltreffende tools ervaart dat je de wereld door een heel andere (mooiere) bril ziet en ben je bewust geworden dat je grip hebt op je eigen leven en gemoedstoestand. Het is een mooi cadeau dat je jezelf kan geven. Dat kan ik je uit eigen ervaring vertellen.

Naast NLP coaching geef ik ook trainingen op het gebied van vitaliteit, om ervoor te zorgen dat jouw mentale en fysieke conditie beide in topconditie zijn. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk op mijn website of bel mij vrijblijvend op om eens kennis te maken

Website: www.patrickkwast.nl of www.vitaliteam.nl
Email: patrickkwast@gmail.com
Telefoon: 06-43709367


Naam:  Manon van der Werff-Ippel
Regio:  Noord- en Zuid-Holland
Soort Coaching:  NLP-Coaching voor kinderen en opvoeders binnen praktijk of nader te bepalen locatie

Doel van de coaching: Op een snelle, effectieve, positieve manier werken aan een blije toekomst.
In overleg wordt de werkwijze nader ingevuld, afhankelijk van wat er bij u of uw kind past en wat de hulpvraag is.
Motto: Het leukste dat je kunt worden is jezelf!
Website: www.spelenhelpt.nl
E-mail: info@spelenhelpt.nl
Telefoon: 06-33748963

 


 

Gelderland/OverijsselFoto Martijn

Naam: Martijn Regelink
Regio: Gelderland/Overijssel
Soort coaching: Hypnotherapie en NLP Coaching

Doel van de coaching: Je simpelweg fantastisch voelen zonder reden. Niets meer, niets minder.

Website: www.martijnregelink.nl
Email: martijn@martijnregelink.nl
Telefoon: 06-20673363


Naam: Ina Dekker
Regio: Overijssel
Soort coaching: NLP Coaching voor jongeren/adolescenten die even niet meer thuis kunnen wonen

Doel van de coaching: De jongeren vanaf +/- 18 jaar die wij willen helpen door middel van coaching en begeleiding met een 24/7 bereikbaarheid komen vaak met een grote emotionele rugzak. Ze komen dan bij ons wonen en dan gaan we samen op zoek naar hun eigen identiteit en wat ze willen bereiken. Het is natuurlijk ook belangrijk om te kijken hoe en of dit is te realiseren. Dit alles proberen wij te achterhalen door gevoel en ervaring en niet te vergeten mijn NLP skills toe te passen.Dit leidt dan vaak tot de mooiste en dierbaarste momenten. Ons doel is om ze een eigen identiteit en zelfstandigheid te geven en dat ze weer vertrouwen krijgen in een mooie kleurrijke toekomst die ze durven aan te gaan.

Website: https://www.logeerhuistimeout.nl/
Email: ina@logeerhuistimeout.nl
Telefoon:: 06-10562485 of  0522-474321


Drenthe/Overijssel/Groningen

Naam: Fleur Welsink
Regio: Drenthe, Overijssel, GroningenFoto Fleur
Soort coaching: NLP en contextuele coaching voor kinderen/volwassenen en onderwijsorganisaties

Doel van de individuele coaching: Doorbreek je patronen en ga positiever denken, voelen en communiceren! Ontdek wie je echt bent, wat je wilt en waar je voor staat, ervaar meer zelfvertrouwen en rust. Krijg inzichten in je patronen en je eigen communicatie en verbeter daarmee de relatie met de mensen om je heen. Voel meer vrijheid, zodat je vaker kunt ontspannen en genieten.
Doel van de coaching voor onderwijsorganisaties: Leerlingen beter leren coachen, constructieve oudergesprekken voeren, leerlingen met gedrags- en ontwikkelingsproblematiek, (faal) angstige kinderen, gevoelige kinderen en kinderen met hechtingsproblematiek een goede begeleiding binnen de klas bieden.

Website: www.effectopmaat.nl
E-mail: info@effectopmaat.nl
Telefoon: 06 57 98 05 16