NLP Coaches in Nederland

Wanneer je op zoek bent naar een persoonlijke coach bij het verbeteren van je situatie, dan kunnen we elk van de onderstaande coaches van harte aanbevelen.

Ze hebben allemaal de NLP Master Practitioner opleiding gevolgd bij Robin Stevens en zijn gecertificeerd als NLP Master Practitioner volgens ‘The Society of NLP’.

In het onderstaande overzicht vind je de gegevens en beschrijving van de coach. Voel je vrij om direct door te klikken naar de website en contact op te nemen met de coach voor meer informatie over hoe hij/zij jou kan helpen.

 

Rian van Elst - Rust en balans creëren met NLP

Als NLP Master en Leefstijl- en Vitaliteitscoach geloof ik sterk in de verbinding tussen ons lichaam, onze gedachten en onze gevoelens. Hoe gezond je ook leeft, eet, sport, enzovoort, als de kwaliteit van je communicatie niet goed is, loop je nog steeds het risico ziek te worden. De woorden die je gebruikt, bepalen de kwaliteit van je leven. 

Ik leer mensen om los te laten wat er in het verleden is gebeurd en zich niet te veel zorgen te maken over wat de toekomst brengt. Mijn expertise ligt in het snel doorgronden van mensen en het leggen van waardevolle connecties. Daarnaast ben ik een meester in structuur en planning. Ik ondersteun je bij het opstellen van een plan om je doelen te bereiken en moedig je aan om verantwoordelijk te blijven voor de resultaten.

Website: vitaleverbinder.nl
Email: rian@vitaleverbinder.nl
Telefoon: 0610398096 

Robin de Groot - NLP Coaching

Het leven leven zoals het bedoeld is.. VOLUIT en zinvol.

Herken je het gevoel dat alles aan je voorbij raast, dat je geen tijd hebt om te kunnen genieten van het leven omdat dat er altijd weer iets nieuws klaar staat, dan is het tijd voor verandering.

Mijn jarenlange ervaring bij de overheid in het coachen en aansturen van mensen in crisis en conflictsituaties weet ik als geen ander hoe je de controle terug krijgt en houdt in tijden van druk. De combinatie met NLP zorgt er voor dat mijn coaching Next Level en live changing is.

Website: www.robindegroot-nlp-coaching.nl
Email: info@robindegroot-nlp-coaching.nl
Telefoon: 0638538926

Marleen Gondelach - Opruimcoach (professional organizer) en Structuurcoach

Het doel van de coaching is dat jij meer rust en overzicht ervaart in je huis, agenda, hoofd en gezin waardoor je met vertrouwen de regie over jouw leven (terug)pakt.

Website: www.marleenbrengtstructuur.nl
Email: info@marleenbrengtstructuur.nl
Telefoon: 06-29280122

Daniëlle Bakker - NLP Kindercoaching en NLP coaching

Ik heb de NLP Practitioner en Master Opleiding in 2010 bij Robin Stevens gevolgd en werk sindsdien als kindercoach voor Robin Stevens Training. Ik combineer NLP met Jungiaanse Psychologie zodat er diepgaande veranderingen optreden bij de kinderen en volwassenen die ik coach. Kijk voor meer info over de kindercoaching op onderstaande link. Naast kinderen coach ik ook volwassenen die kampen met langdurige problemen zoals PTSS, ADHD, Autisme en Borderline (etc.).

Motto: Verminder je lijden, vergroot je geluk

Website: https://www.robin-stevens.nl/nlp-coaching/kindercoaching/
E-mail: liza@robin-stevens.nl

Merel Bevaart - NLP Coaching en Ademcoaching

Jou op een positieve en oplossingsgerichte manier laten ervaren dat je grip hebt op je gedachten en emoties. Dat je met meer plezier, rust en vertrouwen kunt leven. Ieder mens maakt lastige momenten mee waardoor je je gespannen, boos, angstig, verdrietig, machteloos of hoe dan ook kunt voelen. Negatieve gevoelens horen bij het leven, maar wanneer ze de overhand krijgen en je blijven overspoelen, dan is dat een duidelijk signaal dat de boel uit balans is. Coaching is een efficiënte manier om beter te leren omgaan met spanning, negatieve gedachten en lastige emoties. Heb jij stress, zorgen, pieker je veel of zit je gewoon in een lastige fase van je leven? Ik kan je helpen. Let maar op: je ziet al snel nieuwe mogelijkheden en je zit een stuk krachtiger en lekkerder in je vel!

Website: www.merelscoaching.nl
Email: info@merelscoaching.nl
Telefoon: 06-28426484

Lars Steendam - Persoonlijke NLP coaching

Je komt bij mij om je steeds beter te voelen. En als we gaan, gaan we er helemaal voor. Zodra de vraag achter vraag helder is, wordt de aanpak duidelijk en gaan we door tot jouw coachvraag voldoende is beantwoord. NLP Coaching is een zeer effectieve aanpak waardoor je snel resultaat ziet en je een stuk beter voelt. Je gaat ervaren dat je grip krijgt op stress, gedachtes en emoties en weer creatief kan denken. Zo kom je tot de goede oplossing. Daar help ik je graag bij. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Motto: Je komt er maar op een manier achter. Doe het nu!
Website: www.intender.nu
Email: lars.steendam@outlook.com
Telefoon: 06-23997507

Evelien Timmerman - Kindercoaching

Kinderen bewust maken van hun eigen mogelijkheden.

Op een positieve, oplossingsgerichte en praktische manier laat ik kinderen hun eigen talenten ontdekken. Wat zijn je doelen en welk 1e kleine stapje kan het kind zelf zetten om dit te bereiken. We gaan samen op zoek naar kwaliteiten en mogelijkheden. Als coach help ik het kind de oplossing in zichzelf te vinden, zodat  het op eigen kracht verder kan gaan.  Zo versterkt het zijn/haar eigenwaarde, weerbaarheid, zelfvertrouwen en sociale vaardigheden. Ouders worden actief betrokken bij het leerdoel van hun kind en het proces hiervan.

Naast het coachen van kinderen en hun ouders, geef ik ook weerbaarheidstrainingen, Rots en Water. Dit helpt om kinderen steviger in het leven te staan.

Website: www.X11Kindercoaching.nl
Email: info@X11Kindercoaching.nl
Telefoon: 06-13262815

Patrick Kwast - NLP coaching en Vitaliteitcoaching

“Je kan je problemen die je ervaart niet oplossen met dezelfde mindset die deze problemen heeft veroorzaakt”. Ik wil je met deze mooie quote van Albert Einstein bewust maken dat je de belemmeringen in je leven anders moet gaan benaderen om ze te overwinnen.

Tijdens de coaching maak ik je o.a. bewust van de strategieën die er bij jou voor zorgen dat je niet het leven leidt wat je wil leven (bijvoorbeeld door angsten, paniekaanvallen, onzekerheid) en laat ik je zien welke strategieën wél werken voor jou!

Na één of meerdere sessies zal je merken dat je door ogenschijnlijk simpele, maar doeltreffende tools ervaart dat je de wereld door een heel andere (mooiere) bril ziet en ben je bewust geworden dat je grip hebt op je eigen leven en gemoedstoestand. Het is een mooi cadeau dat je jezelf kan geven. Dat kan ik je uit eigen ervaring vertellen.

Fleur Welsink - NLP coaching en contextuele coaching voor kinderen/volwassenen en onderwijsorganisaties

Doorbreek je patronen en ga positiever denken, voelen en communiceren!

Ontdek wie je echt bent, wat je wilt en waar je voor staat, ervaar meer zelfvertrouwen en rust. Krijg inzichten in je patronen en je eigen communicatie en verbeter daarmee de relatie met de mensen om je heen. Voel meer vrijheid, zodat je vaker kunt ontspannen en genieten.

Doel van de coaching voor onderwijsorganisaties: Leerlingen beter leren coachen, constructieve oudergesprekken voeren, leerlingen met gedrags- en ontwikkelingsproblematiek, (faal) angstige kinderen, gevoelige kinderen en kinderen met hechtingsproblematiek een goede begeleiding binnen de klas bieden.

Website: www.effectopmaat.nl
E-mail: info@effectopmaat.nl
Telefoon: 06 57 98 05 16

Wesley Boer - NLP Coaching, Personal training en Voedingsbegeleiding

Stel dat je bij mij zou komen, dan gaan wij samen kijken naar jouw diepste verlangens. Wat wil jij nu echt? Waar sta jij over 30 jaar? Van daaruit stellen we concrete doelstellingen op en gaan we bekijken wat jou tegenhoudt om dit te bereiken. We focussen dus echt op jouw toekomst, en minder op het verleden. Dit is dus het tegenovergestelde van wat de meeste mensen doen/ hoe de meeste mensen het aanpassen. Samen ontwerpen we een nieuwe blauwdruk van jouw ideale lifestyle voor een gelukkig en gezond leven.
Een no-nonsense, resultaatgericht transformatieprogramma alleen voor ondernemende mensen met 100% commitment. Hierdoor ervaar je een overvloed aan energie, creëer je meer tijd voor jezelf om meer te gaan doen wat werkelijk belangrijk voor je is en ga je bereiken wat jij wilt bereiken.

Website: http://wesleyboer.nl
E-mail: info@wesleyboer.nl
Tel: 06-22069877

U bent hier: Home NLP NLP Coaching NLP Coaches in Nederland