Overwin je spreekangst

Gratis download

Overwin je spreekangst

Wanneer je het ongemakkelijk vindt om een voor een groep te spreken wordt dat spreekangst, vergaderangst, of presentatie-angst genoemd. Meestal lukt het je door deze angst niet meer om je boodschap tijdens presentaties op een pakkende manier over te brengen, wat de zenuwen nog sterker maakt. Je ervaart waarschijnlijk niet alleen tijdens maar ook voorafgaand aan een presentatie een emotionele spanning, zoals een zenuwachtig of onzeker gevoel of je beeld je allerlei nare rampscenario’s in over hoe de presentatie de mist in zou kunnen gaan.

Deze spreekangst, vergaderangst of presentatie-angst zijn eigenlijk vormen van faalangst. Deze vorm van faalangst is aangeleerd. Het zou kunnen dat je een bewuste herinnering hebt aan een presentatie die mis is gegaan, of misschien heb je alleen het onzekere gevoel onthouden dat je ervan krijgt. Je brein ervaart presenteren inmiddels in elk geval als een potentieel ‘gevaarlijke’ situatie en wil niets liever dan je beschermen voor dit gevaar.  Om je te beschermen roept het automatisch allerlei nare gevoelens op, zodat je presentaties uit de weg gaat en het ‘gevaar’ kan ontwijken.

Door middel van een aantal eenvoudige technieken kan je jouw brein programmeren om deze aangeleerde angst los te laten. In onderstaande gratis download, leer je een aantal slimme en effectieve technieken om beter om te gaan met je spreekangst, of het gevoel van spreekangst zelfs helemaal op te lossen. 

Je leert

  • Hoe je door een simpele techniek een negatief gevoel van spreekangst kunt omdraaien in een gevoel van zelfvertrouwen
  • Hoe je negatieve herinneringen aan vervelende presentaties kunt loslaten.
  • Hoe je piekergedachten en rampscenario’s over toekomstige presentaties kunt veranderen in een positieve mindset.
  • Hoe je een gevoel van zelfvertrouwen kan oproepen en dat kan gebruiken om je faalangst te laten verdwijnen.

Vraag de handleiding aan door hieronder je naam en e-mailadres in te vullen, dan ontvang je de handleiding binnen enkele minuten in je mailbox.

Begin vandaag nog

  • Overwin je spreekangst
  • Voel je vandaag nog vrijer
  • Gratis download met slimme technieken


Robin Stevens

Over Robin Stevens

Mijn naam is Robin Stevens. Sinds 2007 heb ik duizenden mensen geholpen om spreekangst, vergaderangst en presentatie-angst op te lossen tijdens persoonlijke coaching, workshops en NLP-opleidingen. In de gratis download wil ik je een graag een kennismaking bieden met mij als trainer en met slimme technieken uit de NLP-Methode.

U bent hier: Home Doelen Overwin je spreekangst