Overwin je bloosangst

Meer infoGratis Download

Overwin je bloosangst

Heb je last van Bloosangst? Dan kan je dat behoorlijk in de weg staan. Het geeft je vaak een heel ongemakkelijk gevoel als je opeens begint te blozen. Zeker als je denkt dat anderen dit zien.

Bloosangst is vaak gekoppeld aan onzekerheid, schaamte  en faalangst en is goed aan te pakken wanneer je leert om beter om te gaan met deze onderliggende emoties.

In onderstaande gratis download, leer je een aantal slimme en effectieve technieken om beter om te gaan met je bloosangst, of de onderliggende gevoelens. 

Deze technieken leren je om grip te krijgen op emoties, gevoelens en gedachten, zodat je daarmee uiteindelijk ook grip op je angst om te blozen krijgt.

Je leert

  • Hoe je door een simpele techniek een negatief bloosangst gevoel kunt omdraaien in een gevoel van zelfvertrouwen
  • Hoe je negatieve herinneringen aan bloosangst momenten kunt loslaten.
  • Hoe je piekergedachten en rampscenario’s over de toekomst kunt veranderen in een positieve mindset.
  • Hoe je een gevoel van zelfvertrouwen kan oproepen en dat kan gebruiken om je bloosangst te laten verdwijnen.

Vraag de handleiding aan door hieronder je naam en e-mailadres in te vullen, dan ontvang je de handleiding binnen enkele minuten in je mailbox.

Begin vandaag nog

  • Slimme technieken om bloosangst op te lossen
  • Voel je snel weer zekerder
  • Gratis download met handige tips

Robin Stevens

Over Robin Stevens

Mijn naam is Robin Stevens. Sinds 2007 heb ik duizenden mensen geholpen om faalangst en onzekerheid op te lossen tijdens persoonlijke coaching, workshops en NLP-opleidingen. In de gratis download wil ik je een graag een kennismaking bieden met mij als trainer en met slimme technieken uit de NLP-methode.

U bent hier: Home Doelen Overwin je bloosangst