De Mindset Mastery

Vijfdaagse life-changing training in persoonlijk meesterschap
In 15 jaar tijd hebben meer dan 15.000 mensen mijn NLP-trainingen gevolgd

DE ULTIEME TRAINING IN PERSOONLIJK MEESTERSCHAP

 • Vijfdaagse life-changing training in persoonlijk meesterschap
 • Volgende editie: FEBRUARI 2023
 • Door Robin Stevens, de bekendste NLP-trainer van Nederland
 • Op zaterdagmiddag ga je naar huis met een concreet plan om van het aankomende jaar het beste jaar ooit te maken

VOOR ALS JE NU (NOG):

 • Je best een lekker leven hebt, voelt dat je er meer uit kan halen, maar nog niet precies weet hoe.
 • Iets te vaak last hebt van stress hebt en daar eigenlijk genoeg van hebt.
 • Je niet zo fit en gezond bent als je eigenlijk zou kunnen zijn.
 • Er altijd een stukje maand over blijft aan het einde van je geld.
 • Je jezelf en anderen soms veel te serieus neemt.
 • Veel te veel op je smartphone zit te scrollen waardoor je de focus van een garnaal hebt.
Aanmelden
 • 'Mijn ervaring in één woord: fantastisch!' - Mark de Vries (42)
 • 'Niet verwacht maar... echt life changing!' - Antoinet Joosten (46)
 • 'De meest indrukwekkende, inspirerende, leerzame en leukste training tot nu toe in mijn leven.' - Cynthia Bakker (34)

VIJFDAAGSE LIFE-CHANGING TRAINING IN PERSOONLIJK MEESTERSCHAP

Als jij een top vijf moest maken van de belangrijkste waarden in je leven, wat staat er dan in?

Waar draait het echt om in jouw leven? De meeste mensen weten wel wat ze echt belangrijk vinden, maar doen precies het tegenovergestelde.

Meestal kom je er pas achter als het al te laat is. Je blijft uitstellen wat er echt toe doet, je leven vullen met randzaken terwijl je diep van binnen liever anders zou willen.

Op een dag is het dan echt te laat. Er is geen tijd meer om de dingen te doen die je eigenlijk had willen doen.

Had ik maar… Helaas… Te laat!

Mocht je dit nu al te confronterend vinden klinken, dan is deze training niks voor jou. Meld je alleen aan als je gemotiveerd bent om nu in actie te komen om dat wat je het allerbelangrijkste vindt ook echt op nummer 1 te zetten.

Tijdens deze training help ik je herontdekken wat er voor jou echt toe doet en vervolgens geef ik je een schop onder je kont zodat je vol gas gaat voor het leven waar je echt naar verlangt.

Dit is dus geen training voor zuurpruimen of slappe vaatdoeken. Als je aan deze training meedoet, verwachten we dat je er voor de volle 100% voor gaat om de inzichten die je hier leert in de praktijk te brengen.

Als je nu nog steeds interesse hebt, lees dan hieronder het hele programma en vraag een verkennend gesprek aan.

DIT IS WAT JE LEERT IN DEZE TRAINING VAN ROBIN STEVENS:

 • Mindset Mastery: vijfdaagse life-changing training in persoonlijk meesterschap.
 • Gebaseerd op inzichten uit NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Tibetaans Boeddhisme en Advaita.
 • Ontdek strategieën van Mind Masters zoals topsporters, ondernemers en spirituele meesters.
 • In de Mindset Mastery onthul ik hoe ik in de afgelopen vijftien jaar NLP, meditatie en spiritualiteit heb gebruikt om het leven van mijn dromen te creëren.
 • Ik leer je exact wat wel en niet werkt op basis van mijn eigen ervaring en mijn ervaring met duizenden deelnemers.
 • Een bewezen methode. Alles wat je leert is gebaseerd op eeuwenoude inzichten van spirituele leraren, bewustzijnsontwikkeling en praktijkervaring.
 • Je leert in één klap het beste wat er te vinden is op het gebied van persoonlijke groei wereldwijd.
 • Ontdek hoe het jou wél lukt, wat veel mensen het lastigste vinden: na de training in de flow blijven zodat je voor langere termijn je doelen blijft bereiken.
 • Doorbreek je negatieve patronen en creëer het leven dat je écht wilt.

Aanmelden
 • "Beste cadeau dat ik mezelf ooit gegeven heb." - Anita Woldring (49)
 • "Super inspirerende training voor de rest van je leven!" - Sanne Harkema (41)
 • "Zowel zakelijk als privé heeft deze training mij als mens heeft verrijkt!" - Pim Wolterink (37)

Beste deelnemer,

17 jaar geleden was ik compleet vastgelopen, ik was toen 22, zat zonder werk en was zojuist afgewezen voor de schuldhulpverlening.

Mijn hele middelbareschooltijd was ik de meeste rebelse puber die je je maar kan voorstellen. Ik ben van iedere school afgetrapt waar ik op heb gezeten.

Ook voor mijn ouders was ik niet te houden. Op mijn 14e werd ik het huis uitgezet en moest ik naar een internaat.

Ik was slim genoeg voor het Atheneum, maar omdat ik altijd spijbelde zat ik al snel op de MAVO. Op mijn 16e werd ik definitief van school gestuurd en ik ben nooit meer teruggegaan.

De jaren daarna heb ik letterlijk meer dan 100 baantjes gehad (ik heb ze geteld). Ik maakte bij alle werkgevers ruzie, vond dat ik alles beter wist en nam dan weer ontslag.

Ik leende geld om mooie auto’s te kopen en erbij te horen, ging elk weekend naar housefeesten, slikte pilletjes en om die levensstijl te financieren ging ik steeds meer leningen aan. Uiteindelijk had ik nog voor mijn 20e al een halve ton schuld en zat ik tot over mijn oren in de shit.

Toen ik tevergeefs probeerde om het roer om te gooien en schuldsanering aanvroeg om van mijn schulden af te komen werd ik zelfs daarvoor afgewezen. Wat voelde ik me een loser.

Ik kan me het moment dat ik de deur van het schuldsaneringskantoor in Amersfoort achter me dichttrok nog goed herinneren.

Op dat moment brak er iets.  Krijg allemaal maar de t#ring dacht ik. Ik zal jullie weleens laten zien wat ik echt waard ben.

Ik solliciteerde op mijn eerste serieuze baan en ging werken bij de Gouden Gids als buitendienstverkoper.

Daar bleek ik talent voor te hebben en omdat ik op commissiebasis betaald kreeg loste ik door zeven dagen per week te werken binnen 2 jaar al mijn schulden af en maakte ik carrière in de Amsterdamse reclamewereld.

Opeens was het tij gekeerd en reed ik elke dag in mijn Chevrolet Trailblazer van de zaak naar de privé parkeergarage aan de Herengracht waar ons hippe kantoor zat, vlak naast Bram Moskowicz.

We liepen allemaal in maatpak en lunchten met onze klanten in de chique buurten van Amsterdam. In de weekenden at ik met mijn nieuwe vrienden in sterrenrestaurants en schepten we op over onze successen.

In de ogen van anderen moet ik er opeens behoorlijk succesvol hebben uitgezien als ik langs sjeesde in mijn yuppenbak.

Toch voelde ik me van binnen niet veel anders dan eerst. Door de lange werkweken was ik moe en had ik grote donkere kringen onder m’n ogen.

Ik was gestrest, sliep slecht en liep voortdurend op m’n tenen om m’n targets te halen. Soms zat ik urenlang achter mijn computer voor me uit te staren, hopend dat de werkdag snel voorbij zou zijn. Ik wilde geen gezichtsverlies lijden door als eerste de deur uit te gaan.

Mijn hele leven had iedereen gezegd dat er niks van me terecht zou komen. Dat heb ik jarenlang geloofd en ernaar geleefd. Ik voelde me een loser. Iedereen in mijn familie was advocaat, psycholoog of notaris en had het altijd beter gedaan dan ik.

Nu ik carrière had gemaakt in de reclame was ik ook succesvol, net als zij. Maar de waarheid is, dat ik er helemaal niet gelukkiger van werd.

‘Eindelijk was ik ook succesvol, net als zij. Maar de waarheid is, dat ik er helemaal niet gelukkiger van werd.’

Op een dag kreeg ik een mailtje van mijn moeder. ‘Misschien moeten we dit samen maar gaan doen’ schreef ze boven een doorgestuurde mail. De mail was van een NLP-trainer en ging over een NLP-opleiding die bijna startte.

Nieuwsgierig las ik verder. Ondanks dat de training waar de trainer over sprak een forse investering met zich meebracht van 2.500 euro voelde ik meteen dat ik dit moest gaan doen. Ik kieperde mijn vakantiepotje leeg en sprong in het diepe.

Nog geen week later zat ik bij die trainer in de zaal.

Niet vermoedend dat deze training mijn leven totaal op z’n kop zou zetten. Door wat ik leerde kreeg ik écht inzicht in mezelf. Ik ontdekte dat ik werk deed dat er voor de buitenkant goed uitzag, maar waar ik van binnen helemaal niet gelukkig werd.

Na het volgen van de eerste week NLP-training kwam ik terug als iemand anders.

Ik was blij met mezelf, en ik was niet meer afhankelijk van wat anderen over me dachten. Ik had tijdens de training mijn hele pubertijd in één keer losgelaten.

Ik werd zo enthousiast over NLP dat ik besloot naar Amerika te gaan om me te laten opleiden tot NLP-trainer door de grondlegger van NLP, Richard Bandler.

In de USA werd ik door hem stevig door de mangel gehaald, had ik voor het eerst plezier tijdens een opleiding en werd ik langzaam maar zeker helemaal mezelf.

Kort nadat ik terugkwam verliet ik dan ook mijn succesvolle carrière in de reclame.

‘Vanaf dat moment wist ik: dit is wat ik altijd wil doen.’

Ik startte een eigen trainingsbureau en ging training geven in NLP. Het was megaspannend om mijn hart te volgen. Met bonkend hart ruilde ik mijn topsalaris in voor een mager zzp’ers loontje en mijn yuppenbak voor een lichtblauwe Seat Ibiza die ik had gekocht op de sloop.

Maar het plezier dat ik voelde toen ik mijn allereerste coaching klant van een stuk angst kon afhelpen is met geen pen te beschrijven. Wat was dit gaaf.

Vanaf dat moment wist ik: dit is wat ik altijd wil doen.

De afgelopen 15 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om inzicht in zichzelf te krijgen, hun doelen te bereiken en relaties te verbeteren.

En ook ik pas de inzichten dagelijks toe. Dankzij  NLP heb ik veel dingen gedaan waar ik vroeger alleen maar van kon dromen.

Zo maakte ik mijn dromen om de wereld over te reizen waar, overwinterde ik elk jaar in zonnig Zuid-Afrika, schreef ik twee bestsellers over NLP en heb ik een bedrijf waar ik al mijn energie en creativiteit in kwijt kan.

En dat niet alleen ik mijn dromen kan waarmaken dankzij NLP blijkt wel uit de enorme hoeveelheid positieve ervaringen die cursisten met mij delen na de trainingen.

Een aantal van hun ervaringen kun je lezen op deze pagina.

Ik help jou ook graag om een enorme stap vooruit te maken

Als je klaar bent om die positieve shift te maken waar je al zo lang naar verlangt, meld je dan aan voor de Mindset Mastery.

Robin Stevens Training

Wie is Robin Stevens?

Robin Stevens is de bekendste NLP-trainer van Nederland.

 • Internationaal NLP-trainer, spreker en schrijver over persoonlijke ontwikkeling
 • Auteur van de bestsellers De Kracht van NLP & Verbinding Zonder Wifi
 • Zijn tweede boek Verbinding zonder Wifi was het op een na bestverkochte Managementboek van 2020
 • Meer dan 15.000+ mensen getraind in binnen- en buitenland
 • Veelgevraagd spreker top 500 bedrijven, MKB en banken

 

"De Mindset Mastery voelde voor mij echt als een next level training"

“Ik ben operationeel directeur van een groot Europees uitzendbureau.

Een aantal jaar geleden heb ik eens een training bij Robin gevolgd omdat ik graag beter wilde leren spreken voor groepen. Dat was een driedaagse in NLP en dat is me heel goed bevallen. Toen ik het aanbod voor deze Mindset Mastery zag heb ik me dan ook direct aangemeld.

De Mindset Mastery voelde voor mij echt als een next level training. Dit overstijgt het niveau een standaard NLP-training en daar moet je wel klaar voor zijn. Je moet op een bepaald niveau denken en bereid zijn om echt naar binnen te kijken en je gedachten en gedrag aan te scherpen waar nodig.

De afgelopen twee jaar hebben alle maatregelen een enorme impact gehad op onze business. We hebben alleen in Nederland al bijna vijfduizend mensen aan het werk, dus je kan je voorstellen dat dat heel wat voeten in de aarde heeft om dat allemaal aan het werk te houden. Quarantaine regels voor medewerkers uit het buitenland, afstand houden, mensen die ziek worden enzovoort. Maar ja de business gaat door en dan is er voor een stukje persoonlijke reflectie soms te weinig tijd.

Dankzij de training die ik tien jaar geleden heb gevolgd en een heleboel praktijkervaring sta ik inmiddels zelfverzekerd voor groepen, dus er was dit keer geen dramatische aanleiding om me aan te melden voor de Mindset Mastery anders dan dat ik echt even tijd voor mezelf wilde.

Het was voor mij dus echt fantastisch dat de training werd georganiseerd in een lekker hotel. ’s Avonds een flesje wijn op de kamer laten komen en lekker eten en dan overdag wat doen. Ik ben ook elke ochtend voor de training vroeg opgestaan rond een uur of vijf om dan lekker te gaan wandelen in de bossen. Dat was alles bij elkaar echt een cadeautje en het voelde als een weekje vakantie. Alleen om die reden was het al een goed idee om te gaan.

Verder kon ik enorm genieten van de groep. Ik zat ergens aan de zijlijn te observeren wat er allemaal gebeurde. En dan zie je dat er heel inspirerende andere deelnemers in de zaal zitten. Zo zat er een vrouw, dat was echt een pareltje die al haar spaargeld bij elkaar had gelegd om deze training te kunnen volgen en de inzichten opzoog als een spons. Maar bijvoorbeeld ook een ondernemer die net zijn bedrijf had verkocht en waarmee ik na tien minuten kennis te hebben gemaakt al had besloten dat we zakelijk iets voor elkaar konden betekenen.

Ik heb ook echt heel erg gelachen tijdens het yogaprogramma van Liza. Ik ben namelijk echt zo stijf als een plank. Ook die ademsessies en dat ijsbad bij Heleen vond ik erg interessant. Ik ben daarna ook thuis af en toe koud gaan douchen omdat ik die materie echt boeiend vind.

Maar het belangrijkste dat ik heb meegenomen uit de training is voor mij een stukje zelfreflectie. Dus even een moment voor jezelf. Resetten, nadenken zaken in perspectief zetten en dan integreren wat je tegenkomt. Met werkweken van 60-70 uur vergeet je soms hoe belangrijk dat is. Maar nu stap ik daar vaker even uit, neem ik afstand en scherp ik mijn gedachten om daarna weer zaken op te pakken. Dat is absoluut heel waardevol.”

"Toen pas drong het tot me door dat ik me zo lekker voelde door de oefening die we net gedaan hadden."

“Als bankier had ik een aantal collega’s die dankzij de manier waarop ze hun boodschap overbrachten veel meer voor elkaar kregen dan anderen.

Altijd gemotiveerd om bij te leren ging ik een paar keer met ze mee naar klantgesprekken en vroeg ze wat hun geheim was. Het bleek dat ze allemaal een NLP-training hadden gevolgd.

Pas veel later voelde ik de ruimte om mij zelf in NLP te verdiepen. Toen ik dat aan mijn vrouw vertelde raakte ook zij enthousiast en ging ze helpen Googelen naar de beste NLP-trainer van Nederland.

Mijn vrouw is Verzuimspecialist op de HR-afdeling en kende NLP van de opleidingen die ze onlangs gevolgd heeft. Toen we de recensies van de trainingen van Robin lazen wisten we dat deze training het moest worden.

Ik was vastbesloten om mijn werkgever de NLP-opleiding te laten vergoeden omdat ze mij toen ik was aangenomen verteld hadden dat ik ruim de gelegenheid zou krijgen om mezelf te ontwikkelen en bijscholen. Daar hadden ze tot nu toe weinig van waargemaakt, dus dit leek me een uitgelezen kans om hen aan hun woord te houden.

Ik nam dus contact op met Liza van het kantoor van Robin Stevens training en heb haar gevraagd of ze mij wilde helpen om mijn werkgever te overtuigen. Dat leek haar een leuk idee en samen hebben we toen een mooi verhaal gemaakt waarmee we mijn werkgever zover hebben gekregen.

Eenmaal in de training bij Robin aangekomen was ik eerst sceptisch. Ik kom uit een harde zakenwereld en ben een down to earth guy. Ik was bang dat het te veel zweverig gedoe zou zijn.

Het moment waarop dat veranderde was tijdens een oefening doen waar we een positieve herinnering uit het verleden leerden verankerden in het heden. Ik moest denken aan mijn bruiloft. Ik ben nu vijf jaar getrouwd en die bruiloft was voor mij een heel mooi moment. In die oefening zag ik mezelf weer helemaal voor me in mijn trouwpak en ik voelde me weer net zo fantastisch als tijdens die dag zelf.

Een half uurtje na die oefening liep ik fluitend door de gang van het hotel waar de training was en ik voelde me heel goed en lekker ontspannen. Gek dacht ik bij mezelf, want daar was eigenlijk geen directe aanleiding voor. Toen pas drong het tot me door dat ik me zo lekker voelde door de oefening die we net gedaan hadden.

Zoals ik al zei sta ik met twee voeten op de grond, maar vanaf dat moment was ik echt om. Er veranderde gewoon iets in de manier waarop ik naar mijn eigen gevoelsleven ging kijken. Vroeger nam ik mezelf soms behoorlijk serieus en kon ik hard en zakelijk zijn. Maar door de inzichten die ik kreeg tijdens de training en de vele oefeningen die we samen deden werd die glimlach op mijn gezicht alsmaar groter. Blijkbaar viel het op want zowel Robin als Liza en andere deelnemers zeiden dat steeds tegen me, waardoor die glimlach natuurlijk nog groter werd.

Enfin. Het hek was dus van de dam, want in het jaar dat volgde heb ik alle trainingen gevolgd bij Robin die hij aanbood, waaronder de Mindset Mastery en het Charisma en Communicatie Bootcamp. Het maakte me ook niet meer uit of mijn werkgever het wel of niet ging vergoeden. Ik heb me aangemeld en gedacht, ik ga dit doen. En daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Het is eigenlijk bizar wat voor positieve invloed het allemaal heeft.

Vlak na de training werd ik plotseling ontslagen. Normaal gesproken zou ik van zoiets echt compleet van mijn stuk zijn geweest, maar dankzij alles wat ik hier geleerd heb reageerde ik er nu behoorlijk relaxt op. Zo relaxt dat mijn vrouw haar wenkbrauwen verbaasd optrok en zich afvroeg hoe het mogelijk was dat ik zo’n groot incasseringsvermogen had. In de maanden daarna was het net alsof ik getest werd want mijn ex-werkgever maakte het me behoorlijk lastig. Maar ik kon er dankzij de juiste mindset uitstekend mee omgaan. Iets dat me zonder de trainingen nooit gelukt was. 

Tijdens de Mindset Mastery ontdekte ik dat gezondheid mijn kernwaarde is. Sindsdien ben ik veel gezonder gaan leven en eten. We eten nu veel meer groenten en maken bijna elke dag groene smooties. We doen ook vrijwel dagelijks rek en strekoefeningen voor de televisie. Dat is dan zo’n grote gespierde gast op YouTube die met ontbloot bovenlijf oefeningen staat uit te leggen ha ha. Stiekem is het gewoon yoga volgens mij, maar dat klinkt zo zweverig dus noemen we het gewoon rek en strekoefeningen voor mannen.

Ook mijn relatie is veel beter geworden dankzij de inzichten die ik van Robin kreeg. Het was eigenlijk na een hoofdstuk uit zijn boek De Kracht van NLP. Het ging over het je partner dingen gunnen en minder proberen haar aandacht te claimen. Toevallig vroeg mijn vrouw me nadat ik dat gelezen had die avond of ik er problemen mee had als ze een retraite ging volgen ergens in het buitenland, helemaal in haar eentje. Ik denk dat ik daar voor de trainingen echt lastig had gevonden maar nu voelde ik heel sterk dat het okay was om haar dit te gunnen. Dat soort openheid en zachtheid was ik helemaal niet van mezelf gewend en het ontroerde me om te merken hoe goed het ons allebei deed. Dit in combinatie met dat we veel meer naar elkaar zijn gaan luisteren heeft mijn relatie in veel opzichten nog beter gemaakt dan ze al was.

Wat ook echt bijzonder was, is dat ik tijdens de Mindset Mastery steeds minder begon te oordelen over mensen. Van nature werd ik aangetrokken door bepaalde mede deelnemers waar ik een klik mee had. Naarmate de training vorderde ging ik ook oefeningen doen met mensen die ik wat minder fijn vond om mee te werken. Of ik zal het maar gewoon eerlijk zeggen, waar ik me een beetje aan ergerde. Grappig genoeg bleek dat ik toen ik me over mijn oordelen had heen gezet dat ik juist met hen heel plezierig kon samenwerken en dat het precies die mensen waren met wie ik na de training nog contact heb gehouden.

Ik zou nog wel even door kunnen gaan met vertellen, maar ik wil het voor nu hierbij laten. Vanaf 1 maart begin ik met een nieuwe baan en ga ik van een hele grote organisatie naar een heel klein bedrijf met maar zes collega’s. Ik heb er nu al zin in om alles wat ik in het afgelopen jaar geleerd heb daar in de praktijk te brengen.”

"Wow, dit had ik niet verwacht!"

“Ik ging best open en enthousiast de training in…. maar ging er niet vanuit dat het zoveel impact zou hebben op mij! Tijdens en na de training ervaarde ik beetje bij beetje een soort ‘switch’ in mezelf wat de dagen na de training alleen nog maar heeft doorgezet en nog steeds gaande is. Alsof de dingen die ik al vaker had gehoord en wel ‘wist’, nu écht binnen kwamen op een heel ander niveau. Dat ik dingen op een ander niveau ging ervaren en voelen en het allemaal klikte. Zowel op persoonlijk vlak als in mijn werk als coach en trainer. De manier waarop Robin je meeneemt in deze opleiding is echt subliem. Ik heb op zoveel vlakken dingen geleerd als het gaat om persoonlijke doorbraken, NLP-technieken maar zeker ook als trainer.”

"Een week om nooit te vergeten"

“Robin heeft een zeer authentieke en persoonlijke stijl van training geven. De invulling van de lesdagen zijn specifiek toegepast op de bewuste en onbewuste vraag van de groep en tegelijkertijd leer je alles wat je nodig hebt om jezelf Mindset Mastery te mogen noemen. Het is magisch hoe Robin als trainer al zijn eigen ervaring en kennis op zo’n natuurlijke en bijzondere manier kan overbrengen. Humor, verhalen en anekdotes, oefenen en praktijk sessies, verleden en toekomst, maar vooral in het nu zijn – met elkaar… Robin zorgt voor een onbeschrijfelijk gevoel van verbinding met de groep, waardoor je de lesdagen ervaart als een heerlijke vakantie en het goede gevoel nog weken lang met je meedraagt.”

 

"Een 180 graden draai"

“Deze training heeft me laten inzien dat het uiteindelijk vooral gaat om al onze zintuigen en wat we daarmee doen. Alles wat ik heb geleerd is in essentie zó simpel, en tegelijkertijd waardevoller dan wat voor investering dan ook. Een buitengewone investering in jezelf, je leven, in je relaties, en een 360 graden draai wat betreft je kijk op de wereld is wat het mij bracht. In deze training ga je een heel stuk dieper op de inhoud van NLP waarbij je heel creatief moet zijn soms en ook zeker uit je comfort-zone wordt getrokken; maar ook hier ben ik van perspectief veranderd want op een gegeven moment wilde ik gewoon fouten maken zodat ik er extra uit zou halen en maximaal zou groeien. De dagen zijn afwisselend, maar alles wordt behandeld, en ik vond het zelfs jammer toen het erop zat, ook al kan het wel intensief zijn omdat je zo ontzettend veel oefent, leert en ontdekt over jezelf. Ik vind Robin zo’n inspirerend persoon om naar te luisteren en ik heb heel veel van hem geleerd door de bijzondere en vaak nuchtere verhaaltjes die hij vertelde, zijn gevoel voor humor en metaforen die hij gebruikte, was het een fantastisch kloppend geheel wat nooit saai werd. Al met al een DIKKE AANRADER en het méér dan waard voor iedereen die zijn leven naar een hoger leven wilt tillen.”

Wat je ontdekt in deze training:

REVERSE MIND CONTROL

 • Hoe je in moeilijke situaties zelf controle kunt houden over hoe je je voelt en denkt, zodat je altijd vanuit een gevoel van innerlijke rust kunt handelen.
 • Hoe je krachtige staten van bewustzijn oproept bij jezelf (en anderen).
 • Hoe je schakelt tussen verschillende brainwaves: verhoogd bewustzijn, verdiept bewustzijn of ontspannen bewustzijn.
 • Een geheime techniek uit het Tibetaans Boeddhisme, waardoor je in alle situaties kalm en rustig blijft.
 • De kracht van je onbewuste gebruiken om alles te bereiken, zonder iets te doen.
 • Leer hoe je binnen een paar seconden van verhoogde stress naar diepe ontspanning kan gaan.
 • Leer hoe je bij jezelf steeds weer op de juiste knoppen kunt duwen om in beweging te blijven, voor een lekker leven met rust in je hoofd en zin in je dag.
 • Ontdek hoe je doelen verankerd in je onbewuste zodat je er vanzelf naar toe getrokken wordt.
 • Ontdek hoe je zo omgaat met weerstand dat het voor je gaat werken.
 • Hoe je je vrijmaakt van doctrines en bestaande systemen zodat je weer zelf kunt bepalen wat je doet met je leven.

LASER FOCUS

 • Hoe je stopt met uitstellen en eindelijk gaat doen wat er echt toe doet.
 • Hoe je jouw belangrijkste werk afkrijgt, terwijl je toch zeeën van tijd overhoudt.
 • Hoe je laserfocus krijgt, zodat je jouw belangrijkste werk in no time afkrijgt.
 • Iets simpels dat je kunt doen, waardoor je aan het begin van elke dag al klaar bent met je belangrijkste taken.

‘Er is altijd wel een reden om het niet te doen. Laten we de reden negeren en het gewoon doen!’ – Robin Stevens

Trainingslocatie: Postillion Hotel Veluwemeer****

Het hotel ligt op een hele mooie plek, aan de Randmeren, in Midden-Nederland.

Vanuit de trainingszaal kijk je uit over de haven en de langsvarende bootjes.

We ontvangen je bewust hier zodat je echt even weg bent uit je dagelijkse omgeving, weg van de drukte en de stress.

Weg van je dagelijkse rolpatronen, in je drukke dagelijkse leven.

Het geeft je de kans om helemaal los te komen van ingesleten patronen en je leven vanaf een afstandje te bekijken.

‘Wat neem je mee terug naar huis?’ ‘En wat laat je achter je?’

“Vanuit de trainingszaal kijk je uit over het water en en hoor je de golven over het strand rollen.”

Master de geheimen van:

ALTIJD GENOEG GELD

 • Hoe je jouw onbewuste programmeert om altijd genoeg geld te hebben, zelfs tijdens een economische recessie.
 • Hoe je jouw ‘geldthermostaat’ verhoogt, zodat je vier keer zoveel gaat verdienen als nu, in de helft van de tijd.
 • Hoe je stopt met het verkopen van uren voor geld en naast je baan een passief inkomen kunt opbouwen zodat je zelfs geld verdient terwijl je slaapt.
 • Hoe je geld verdient met dat wat je de meeste energie geeft zodat het nooit als werken voelt.

EEN BLAKENDE GEZONDHEID

 • Wat 80% van je energie wegslurpt op een dag en welke drastische beslissing je kunt nemen om daar in één keer vanaf te zijn.
 • Leer hoe je letterlijk in beweging blijft door strategieën van topsporters te leren.
 • Een extreme ochtendroutine waarmee je in een klap wakkerder bent dan na drie bakken koffie.
 • Hoe je je mind programmeert voor de eeuwige jeugd, zodat je steeds gezonder wordt in plaats van krakkemikkiger (zelfs als je nu nog een zwaarlijvige roker met diabetes type 2 bent).
 • Een slimme gewoonte waardoor je al voor je ontbijt bijna al je vitamines voor die dag binnen hebt.
Aanmelden
 • 'Fantastische leermeester!' - Olaf van Daalen
 • 'Top team NLP! Prachtige persoonlijke ontwikkelingsreis!' - Arnold Oostendorp
 • 'Een training in begrijpelijke taal, waar je meteen ervaart hoe het werkt!'- Carola Jansen

Voor wie is de ULTIEME MIND(SET) MASTERY bedoeld?

Deze training is NIET voor iedereen.

Meld je alleen aan als je van plan bent om écht iets te veranderen in je leven:

 • Je hebt best een lekker leven, voelt wel dat je er meer uit kan halen, maar je weet nog niet precies weet hoe.
 • Je houdt van uitdaging, uit je comfort zone gaan en dromen waarmaken.
 • Je hebt zin in een gelijkgestemde groep mensen met een kick-ass attitude.
 • Je bent bereid om je comfort zone te verlaten en echt iets te gaan doen om naar het volgende level te gaan.

Deze training is NIET voor:

 • Mensen die alles liever bij het oude laten.
 • Mensen die zeuren en klagen.
 • Mensen die liever de weg van de minste weerstand kiezen.

‘Heb je het gevoel dat je in een kooi zit maar de tralies niet ziet?’ – Robin Stevens

Meld je aan

Normaal:
EURO 4000,-

EARLY-BIRD korting t/m 1 augustus 2022:
EURO 3000,-

INCLUSIEF:

 • 5 dagen training van Robin Stevens + gastoptredens van mystery guests
 • 5 dagen koffie, thee, gezonde snacks, elke dag een heerlijke, goede lunch

De training is exclusief overnachtingen en diner. We raden je aan om een kamer te reserveren op de trainingslocatie Postillion Hotel Veluwemeer.

*Kun je niet ineens betalen, dan is het mogelijk om in 3 termijnen te betalen. Mail even naar liza@robin-stevens.nl voor de voorwaarden.

De MINDSET MASTERY is als erkende training vrijgesteld van btw.

Wanneer is het?

 • Dinsdag 19 april t/m zaterdag 23 april 2022 VOL!
 • De volgende Mindset Mastery vindt plaats in februari 2023, meer info volgt hier snel.

Plan een belafspraak

De Mindset Mastery is een van onze meest exclusieve en krachtige trainingen. Deze training is niet voor iedereen. We werken uitsluitend met mensen die heldere doelen hebben en extreem gemotiveerd zijn om de inzichten direct te gaan toepassen.

Om zeker te weten dat deze training een match voor jou is, hebben we voordat je je aanmeldt een verkennend telefoongesprek. We maken uitgebreid kennis en ontdekken we of de training goed aansluit bij jou en jouw verwachtingen.

Het zou kunnen dat we je tijdens dit gesprek adviseren om je niet aan te melden of een andere keuze te maken, maar als het goed zit weet je ook zeker dat je begint aan iets wat bij je past. Plan hier je verkennend gesprek in via deze link.

Gebruik na je kennismaking het onderstaande formulier om je aan te melden voor de Mindset Mastery:

Aanmelden voor de ULTIMATE MINDSET MASTERY

 • Factuuradres

  (Indien afwijkend van bovenstaand adres)
U bent hier: Home Retreats De Mindset Mastery