U bent hier: Home Ontdek de kracht van NLP

Ontdek de kracht van NLP

Tijdens deze 3 daagse training leer je NLP inzetten om jouw leven vol vrijheid en zelfvertrouwen te leven. Je leert de meest recente NLP technieken op een makkelijke manier gebruiken voor jouw persoonlijke groei. Deze 3 dagen zijn helemaal vol met technieken die je helpen om jouw emotionele leven een nieuwe boost te geven. Je krijgt meer balans in je hele leven zodat je betere resultaten haalt en vol ontspanning kunt doen wat je leuk vindt.

Dag 1 angst en onzekerheid omzetten in kracht en zelfvertrouwen

Mensen die succesvol zijn op zowel emotioneel als fysiek vlak hebben allemaal één ding gemeen. Ze zijn in staat om emoties in te zetten als hulpmiddel om doelen te bereiken. Ze hebben geleerd om angst en onzekerheid te overwinnen en vol zelfvertrouwen door het leven te gaan. Tijdens deze dag leer je behalve deze inzichten ook actief deze technieken gebruiken om jouw leven direct te verbeteren.

Tijdens dag 1 leer je:

  • Een einde te maken aan (on)bewuste angst en onzekerheid die je tegen houden om te bereiken wat je wilt.
  • Je persoonlijke drijfveer ontdekken die jouw enorme potentieel activeert.
  • Door beperkingen heen breken en gebruik maken van  jouw innerlijke bron van kracht.
  • De psychologische kracht vinden die je helpt om jouw emotionele barrières  te doorbreken.

Dag 2 en 3  Je dromen waarmaken – succes verankeren in je onbewustzijn

Leef jij jouw droomleven? Veel mensen zouden graag verandering willen in hun leven als het gaat om hoe ze zich voelen en welke dingen ze doen. Tijdens deze dagen leer je om dat te bereiken wat je altijd al wilt. De enige manier om dit te bereiken is door je onbewustzijn en bewustzijn met elkaar te laten samen werken.

Je leert:

  • Je onbewuste doelen ontdekken en ze in lijn brengen met bewuste doelen.
  • je angst voor de toekomst te doorbreken en om te zetten in persoonlijke kracht
  • negatieve overtuigingen omzetten in krachtige affirmaties voor de toekomst
  • Je doelen bereiken zonder hard te werken door het gebruik van tijdslijnen.
  • Ontwikkel strategieën om mensen beter te begrijpen en met ze te communiceren
  • met iedereen contact maken door het gebruik van onbewuste communicatie.

Nadat je deze drie dagen training heb gevolgd heb je tal van nieuwe inzichten over hoe jij je eigen leven kunt runnen. Je hebt de kracht om jouw emotionele leven zelf vorm te geven zodat je vol vertrouwen in de toekomst je doelen gaat bereiken. Wannneer je over 2 jaar terug kijkt zul je zien dat je tijdens deze training precies die veranderingen hebt gemaakt die je geholpen hebben om het leven te leven waar je altijd al van droomde. Je zult blij zijn dat je het gedaan hebt.

Ik heb deze 3 dagen als zeer positief ervaren. Het geeft me kracht en zelfvertrouwen. Ik geloof in de kracht  van het onbeweuste en dat het me zal brengen daar waar ik wil komen.
Het heeft me ook bewust gemaakt welke stappen ik nu kan ondernemen om daar te komen.
Robin bedankt
meer ervaringen

Praktische informatie

Ontdek de kracht van NLP geven we van 30 september t/m 2 oktober in Nijkerk. We starten om 10:00, om 17:00 zijn de dagen ten einde. De trainer is Robin Stevens. Hij trainde in de afgelopen jaren talloze mensen in persoonlijke ontwikkeling en NLP. Het doel van de cursus is dat je leert om praktische technieken te gebruiken om meer jezelf te worden en beter te ontspannen. Het tarief voor deze 3 dagen is 649,- euro inclusief 2 oefen CD’s, een handleiding en koffie en thee.

Training vervangen

Deze training is vervangen door de 7 daagse NLP Practioner opleiding