U bent hier: Home NLP NLP Workshops succesvol opvoeden met NLP

succesvol opvoeden met NLP

Als je ouder van een kind bent, dan is opvoeden waarschijnlijk één van de belangrijkste en meest verantwoordelijke taken die je hebt.  Misschien vraag je je wel eens af hoe je jezelf tot een succesvol opvoeder en ouder kunt vormen. Welke vaardigheden je nodig hebt om je kind op te voeden tot een prettig, verantwoordelijk en liefdevol mens?

Een groot gedeelte van succesvol opvoeden heeft te maken met bewuste en onbewuste communicatie.In de workshop succesvol opvoeden met NLP  leer je de basis principes van NLP toegepast op je taak als opvoeder en ouder. Je leert NLP gebruiken om op ontspannen wijze je kind te begeleiden naar een mooie en succesvolle toekomst.

Je leert:

  • Je taal en woordgebruik zo in te zetten dat je het kunt gebruiken om een diepere band te krijgen met je kind.
  • Je eigen kwaliteiten als ouder en de kwaliteiten van je kind ontdekken
  • Je bewust worden van je eigen communicatie en dit gebruiken om effectiever te gaan communiceren.
  • Hoe je effectief doelen kunt stellen en deze doelen kunt gebruiken om je kind de goede richting in te sturen.

Programma

Het programma bestaat uit een mix van uitleg over communicatie en tal van praktijk oefeningen waarin je direct leert om het geleerde in de praktijk te brengen. Op deze manier ga je aan het eind van de dag vol goede ideeën en inzichten naar huis en weet je meteen hoe je het geleerde thuis kunt toepassen.

De workshop succesvol opvoeden met NLP wordt gegeven door Riejan Smits. Riejan is  gecertificeerd NLP master practitioner en trainer en heeft meer dan 20 jaar ervaring in lesgeven op een basis school.  Daarnaast is Riejan moeder van 2 volwassen dochters en heeft dus veel praktijkervaring.

Het resultaat

Nadat je deze workshop hebt gevolgd heb je inzicht gekregen in je eigen onbewuste processen en communicatie en ook in die van je kind(eren). Hierdoor word je als ouder effectiever en bereik je in je opvoeding meer.  Je zult merken dat de relatie met je kind sterker wordt en dat je jezelf en jouw gezin kunt helpen om meer plezier te maken, meer zelfvertrouwen te krijgen en beter te communiceren.

Wanneer is het?

De workshop vindt plaats op de volgende data:

  • Hier wordt binnenkort een nieuwe datum bekend gemaakt. Voor een overzicht van de workshops die binnenkort plaatsvinden, zie de agenda rechtsboven.

Wie geeft de training?

De training wordt gegeven door Robin Stevens. Robin heeft de afgelopen tien jaar al duizenden mensen succesvol getraind. Je leest hier alles over Robin.

Waar is het?

De workshop wordt gegeven in Nijkerk, in Brasserie Kade 10. Deze locatie ligt heel centraal en is goed te bereiken. Het adres is Westkadijk 10 in Nijkerk. Parkeren kan gratis voor en achter het pand. De locatie is ook goed bereikbaar met de trein en het is ongeveer 10 minuten lopen vanaf het station.

Wat kost het?

Het tarief voor de workshop is 123,- euro, inclusief koffie, thee, fruit en gebak.

Onze workshops zijn meestal snel uitverkocht, dus mis je kans niet, en meld je snel aan via onderstaand formulier. Tot twee weken voor aanvang kan je je aanmelding kosteloos annuleren.

Aanmelden voor succesvol opvoeden met NLP

  • Factuuradres

    (Indien afwijkend van bovenstaand adres)