U bent hier: Home NLP NLP Workshops Workshop Overtuigend presenteren

Workshop Overtuigend presenteren

Donderdag 24 april 2020 van 10:00 tot 17:00 uur in Brasserie Kade 10 in Nijkerk

Positieve beïnvloeding is de basis voor succesvol presenteren. 

De manier waarop je spreekt, je uitstraling en de woorden die je kiest bepalen het resultaat van jouw presentatieDe technieken die je tijdens de workshop Overtuigend presenteren leert stellen je in staat om boeiend over te komen.

Aan het eind van de dag ga je met nieuwe NLP vaardigheden naar huis zodat je meer resultaat en succes behaalt met je presentaties.

 

Tijdens de workshop besteden we bewust aandacht aan het gebruik van lichaamstaal en intonatie. Daarnaast leer je je om op basis van zintuiglijk taalgebruik te communiceren om hiermee je verhalen levendiger en boeiender te maken. Je leert hoe je het publiek positief kunt beïnvloeden zodat ze tot het eind geboeid blijven luisteren naar je verhaal.

Uiteraard komen andere presentatietechnieken ook langs in de training, zoals het tempo en ritme, maar ook zaalgebruik en sfeer. We vertellen niet alleen wat die functie is, je gaat vooral ook praktisch aan de slag. In één dag doen we meer dan we hier kunnen beschrijven.

Wat we je leren is simpel: je leert een boeiend, overtuigend en authentiek verhaal vertellen.

  Hoe ziet het programma er uit? 

 • Krachtig presenteren: hoe bereik je met dezelfde inspanning een groter resultaat
 • Beïnvloeding: hoe beweeg je jouw publiek in de richting die jij wil
 • Zintuiglijk taalgebruik: welke woorden kies je om jouw verhaal kracht bij te zetten
 • Intonatie: op welke manier jouw intonatie jouw presentatie kan beïnvloeden
 • Lichaamstaal: hoe is jouw lichaamstaal het meest effectief tijdens het presenteren en hoe houdt je iedereen geboeid tot het eind

Wat gaan we niet doen? 

We besteden geen aandacht aan Powerpoint presentaties maar leren je hoe je met je eigen charisma een succesvolle presentatie kunt geven.

Wat leer je? 

 • Technieken die ervoor zorgen dat je succesvoller een presentatie neerzet
 • Handige vaardigheden die je meteen in de praktijk kan brengen
 • Beïnvloedend taal die jouw boodschap kracht geven
 • Intonatie en lichaamstaal gebruiken om duidelijker over te komen

Voor wie? 

De workshop is voor mensen die het geen probleem vinden om een presentatie te geven maar er graag beter in willen worden. Voor managers, ondernemers, trainers, werknemers, studenten, enzovoorts. 

Kortom, voor iedereen die graag beter en met meer impact wil presenteren. 

‘De combinatie van beide workshops was voor mij precies de training waar ik naar op zoek was. Het ging hier juist niet alleen over het presenteren en presenteertechnieken op zich. Juist het deel over het zo optimaal mogelijk organiseren van de innerlijke toestand zodat je het beste uit de verf kan komen tijdens een presentatie, was een belangrijk onderdeel van deze workshops. Ik denk zelf dat dit hét fundament is om écht te kunnen floreren tijdens een presentatie. Ook de op maat gegeven feedback n.a.v. mijn presentatie vind ik enorm waardevol. Bedankt Robin! – Ben

Locatie in het midden van Nederland

De workshop wordt gegeven in Nijkerk, in Brasserie Kade 10. Deze locatie ligt heel centraal en is goed te bereiken. Het adres is Westkadijk 10 in Nijkerk. Parkeren kan gratis voor en achter het pand. De locatie is ook goed bereikbaar met de trein en het is ongeveer 10 minuten lopen vanaf het station

Over Robin Stevens

Robin Stevens organiseert sinds 2007 NLP-opleidingen, workshops en korte retraites voor mensen die op zoek zijn naar persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker in het bedrijfsleven waarbij onderwerpen als persoonlijke ontwikkeling, communicatie en spreken in het openbaar centraal staan.

Robin publiceerde in 2017 zijn eerste boek: De kracht van NLP, wat binnen twee weken in de bestsellertop 100 van Managementboek.nl stond. De twee wekelijkse columns van Robin, worden door meer dan 55.000 mensen gelezen.

Interviews en columns van Robin verschenen onder andere in: LINDA, JM Ouders, TV West, Managementboek en diverse lokale media.

Data en tarief

 • Donderdag 24 april 2020, 10.00 – 17.00  uur

249,- euro (vrijgesteld van BTW)

Inclusief koffie, thee, fruit en zoetigheden. Inclusief hand-out en oefenmateriaal.

Combinatieaanbieding

Overwin je spreekangst en Overtuigend presenteren op 23 en 24 april 2020.

498,- euro + een gratis gesigneerd exemplaar van het boek De Kracht van NLP, van Robin Stevens

Aanmelden

Meld je aan via het onderstaande formulier.

Aanmelden voor overtuigend presenteren

 • Factuuradres

  (Indien afwijkend van bovenstaand adres)