U bent hier: Home NLP NLP Workshops NLP bij angst en onzekerheid

NLP bij angst en onzekerheid

Als je last hebt van negatieve gevoelens zoals angst, woede, stress, onzekerheid of faalangst en je wilt hier op een makkelijke manier van afkomen is de workshop NLP bij angst en onzekerheid de aangewezen methode. NLP bij angst en onzekerheid maakt gebruik van NLP om je angst en onzekerheid op te lossen. Je leert hier de belangrijkste NLP technieken in één dag. Deze technieken stellen jou in staat om de controle te krijgen over de manier waarop jij emoties, gevoelens en gedachtes ervaart. Na deze dag zit je beter in je vel en beheers je krachtige technieken om mee verder te kunnen.

Je leert:

  • Negatieve gevoelens zoals angst, woede, stress, onzekerheid of faalangst te stoppen
  • Krachtige positieve gevoelens, plezier, zelfvertrouwen, ontspanning
  • Te stoppen met je zorgen maken over het verleden
  • Te stoppen met je zorgen te maken over de toekomst
  • Een einde te maken aan piekeren en nare gedachten
  • De geleerde technieken verankeren in je onbewustzijn

In de afgelopen jaren hebben wij met veel succes honderden mensen gecoacht met de technieken die je tijdens deze dag leert. NLP bij angst en onzekerheid werkt het beste als je er helemaal genoeg van hebt en er nu echt iets aan wilt veranderen. Schrijf je daarom vooral in als je bereid bent echt aan jezelf te werken en de geleerde technieken toe te passen.

Ervaringen van deelnemers

Lees hier de reacties van deelnemers aan een van de trainingen van Robin Stevens.

Wanneer is het?

De datum voor deze workshop wordt binnenkort bekend gemaakt.

  • Kijk voor onze andere eendaagse workshop op 9 februari 2019 hier.

Wie geeft de training?

De training wordt gegeven door Robin Stevens. Robin heeft de afgelopen tien jaar al duizenden mensen succesvol getraind. Je leest hier alles over Robin.

Waar is het?

De workshop wordt gegeven in Nijkerk, in Brasserie Kade 10. Deze locatie ligt heel centraal en is goed te bereiken. Het adres is Westkadijk 10 in Nijkerk. Parkeren kan gratis voor en achter het pand.

De locatie is ook goed bereikbaar met de trein en het is ongeveer 10 minuten lopen vanaf het station.

Wat kost het?

Het tarief voor de workshop is 123,- euro, inclusief koffie, thee, fruit en gebak. Hierbij zijn ook een korte handleiding in PDF formaat en een NLP Oefen CD (t.w.v. 19,95 euro) inbegrepen.

Onze workshops zijn meestal snel uitverkocht, dus mis je kans niet, en meld je snel aan via onderstaand formulier. Tot twee weken voor aanvang kan je je aanmelding kosteloos annuleren.

Aanmelden voor NLP bij angst en onzekerheid

  • Factuuradres

    (Indien afwijkend van bovenstaand adres)