Gratis NLP kennismaking met Robin Stevens

Ontdek hoe je met NLP van 2023 jouw beste jaar tot nu toe maakt
In 15 jaar tijd hebben meer dan 15.000 mensen mijn NLP-trainingen gevolgd

Kennis maken met Robin Stevens

 • Gratis informatieochtend: NLP kennismaking & introductie
 • Ontdek wat NLP en de NLP Practitioner opleiding is
 • Door Robin Stevens, de bekendste NLP-trainer van Nederland
 • Zondag 29 januari van 10.00 - 11.30 uur

NLP IS VOOR IEDEREEN DIE NU (NOG):

 • Last heeft van de meningen van anderen
 • Het lastig vindt om te ontspannen
 • Steeds maar blijft hangen in dezelfde patronen
 • Zichzelf en anderen soms veel te serieus neemt
 • Te lang met nare gevoelens doorloopt
 • Vaak overprikkeld is en altijd moe
 • Soms vastloopt in gesprekken, zakelijk of privé
 • Eigenlijk te weinig van het leven geniet

Kennismaken met NLP en Robin Stevens

“Wat als je een methode zou leren waarmee je in één klap je negatieve patronen doorbreekt en vervangt door een krachtige positieve nieuwe mindset?”

 • Doorbreek eindelijk je negatieve patronen en creëer het droomleven dat je echt wilt.
 • Krijg inzicht in jezelf, leer je gedachten en emoties onder controle krijgen, doorbreek belemmerende overtuigingen en ontdek de geheime NLP-formule om al je doelen te bereiken en dromen waar te maken.
 • Leer charismatisch communiceren, echte verbinding maken met de mensen om je heen, de vonk over laten springen in gesprekken, lichaamstaal lezen en positief beïnvloeden.

Deze informatieochtend is voor iedereen die: 

 • Nieuwsgierig is naar NLP en wat NLP kan betekenen in jouw leven.
 • Wil horen hoe je NLP kan gebruiken om een gelukkiger leven voor jezelf te creëren.
 • Interesse heeft in de 7-daagse NLP Practitioner opleiding en wil ontdekken of deze training bij jou past.
Aanmelden
 • "Super training, geleerd hoe ik de regie over mijn leven pak!" - Antoinet Joosten (46)
 • "Sinds de training heb ik het gevoel op een roze wolk te lopen" - Anita Woldring (49)
 • "Zowel zakelijk als privé heeft deze training mij als mens heeft verrijkt!" - Pim Wolterink (37)

Ervaringen van deelnemers

"Een wonderlijke ervaring"

“Waarom wonderlijk?

Omdat ik in mijn leven al heel veel bla bla heb aangehoord waar ik niks mee kon. Goedbedoelde adviezen van ouders waarbij ik niet op 1 lijn zit, life style coaches die riepen “maar zo wil je toch niet leven, nou doe dat dan ook niet” , psycholoog welke gerust na elk uurtje weer een nieuw factuurtje stuurde…. De methodiek van NLP is zo verhelderend! Ervaar dat gewoon zelf, kan je nooit geen spijt van krijgen.

En wat fijn dat ik deze methodiek van de aller beste NLP-er van Nederland heb mogen leren, Robin Stevens. Sprekend vanuit zijn ervaringen en deskundigheid maakte voor mij de NLP week een week om nooit te vergeten. En daarin ook mijn passie gevonden. Inmiddels mijn eigen cliënten aan het helpen met de NLP methodiek en hoewel ik beginnend ben, heb ik al verrassende mooie resultaten geboekt!”

"Van leerzame training naar concrete tools voor een leuker leven!"

“Na positieve verhalen over NLP twijfelde ik toch nog even om me aan te melden voor deze training. Door mijn leeftijd (25 jaar) dacht ik dat ik wellicht nog te weinig levenservaring had om voldoende uit deze training te halen. Na een gesprek met Liza was ik toch overtuigd. Ik ben ontzettend blij dat ik deze uitdaging ben aangegaan. Dat ik deze training mocht volgen met een diverse groep aan mensen met uiteenlopende leeftijden, maakte het juist heel leerzaam. De opleiding ben ik o.a. gaan volgen voor persoonlijke groei en vanwege mijn werk als Consultant in de arbeidsbemiddeling. Deze zevendaagse training heeft me nog veel meer gegeven dan ik van te voren had durven hopen! Het was intensief, soms confronterend maar vooral enorm verhelderend. Robin heeft me zeven dagen lang weten te boeien (wat best bijzonder is voor iemand die soms moeite heeft zich te blijven concentreren). Dit deed hij door het vertellen van herkenbare voorbeelden en ervaringen, praktijkoefeningen en bovenal humor!

Nog nooit ben ik een training uitgekomen met zoveel praktische en concrete tools om niet alleen mijn eigen leven, maar ook dat van anderen een stuk gemakkelijker en leuker te maken. Zelfs al één week na de training merk ik hoe met kleine aanpassingen en technieken veel (soms dagelijkse) dingen me beter af gaan. Ik kijk met enorm veel plezier terug op deze mooie week en doe het het liefst nog een aantal keer over. Zowel jong als oud kan ik deze training aanraden. Een cadeau aan jezelf!

Robin Stevens Training

"Waanzinnig"

“Een paar jaar geleden had ik het idee dat de wereld om mij heen, figuurlijk, in brand stond. Mijn leven was gehaast en persoonlijk werd ik steeds afstandelijker, mijn relatie werd stond op het spel waardoor ik wel moest veranderen.

Ik kwam bij Robin en Liza terecht nadat ik een traject op persoonlijk ontwikkeling was gestart. De training bij Robin en Liza was voor mij life changing. De manier hoe Robin en Liza de training indelen zijn voor mij veelzeggend. Doordat het puur is en met eigen verhalen nemen ze je mee op reis. De technieken die je uitgelegd krijgt zijn makkelijk toepasbaar waardoor jij ze ook kan toepassen in jouw dagelijkse leven. Ik kan de trainingen alleen maar aanbevelingen aan een ieder die wel eens vastloopt of die zich wil doorontwikkelen in persoonlijke ontwikkeling.”

"Een week om nooit te vergeten"

“Robin heeft een zeer authentieke en persoonlijke stijl van training geven. De invulling van de lesdagen zijn specifiek toegepast op de bewuste en onbewuste vraag van de groep en tegelijkertijd leer je alles wat je nodig hebt om jezelf NLP PRACTITIONER te mogen noemen. Het is magisch hoe Robin als trainer al zijn eigen ervaring en kennis op zo’n natuurlijke en bijzondere manier kan overbrengen. Humor, verhalen en anekdotes, oefenen en praktijk sessies, verleden en toekomst, maar vooral in het nu zijn – met elkaar… Robin zorgt voor een onbeschrijfelijk gevoel van verbinding met de groep, waardoor je de lesdagen ervaart als een heerlijke vakantie en het goede gevoel nog weken lang met je meedraagt.”

Wie is Robin Stevens?

Robin Stevens is de bekendste NLP-trainer van Nederland.

 • Internationaal NLP-trainer, spreker en schrijver over persoonlijke ontwikkeling
 • Auteur van de bestsellers De Kracht van NLP & Verbinding Zonder Wifi
 • Zijn tweede boek Verbinding zonder Wifi was het op een na bestverkochte Managementboek van 2020
 • Meer dan 15.000+ mensen getraind in binnen- en buitenland
 • Veelgevraagd spreker top-500 bedrijven, MKB en banken

 

MELD JE AAN

Klik op de knop om je aan te melden voor de NLP introductie en kennismaking op zondag 29 januari van 10.00 – 11.30 uur. Aan deze informatieochtend zijn geen kosten verbonden.

Na je aanmelding ontvang je de link naar het webinar in je mailbox.

Vragen? Mail dan naar liza@robin-stevensn.nl of bel naar 055 203 24 26.


 

U bent hier: Home Retreats NLP introductie en kennismaking