U bent hier: Home NLP NLP Workshops De kracht van stilte

De kracht van stilte

We zijn ons hele leven voortdurend onderweg naar een volgend doel waarvan we hopen dat we bij het bereiken ervan eindelijk geluk zullen ervaren. Voor sommige mensen is het een nieuwe baan, voor anderen een nieuwe partner of een nieuwe Iphone. De maatschappij prikkelt ons, om voortdurend onderweg te blijven naar het volgende piekmoment, waarin we ons kortstondig gelukkig te voelen. Daarna dooft het gevoel al snel weer uit en moeten we weer onderweg naar het volgende doel.

Teleurstelling ligt op de loer. Want op een dag komen we erachter dat het moment waarop we werkelijk voor altijd gelukkig zijn en blijven, eigenlijk nooit gaat komen. Althans, niet zolang we ons geluk blijven uitstellen tot een moment in de toekomst.

Pas zodra je ontdekt dat gelukkig zijn niet te koop is bij de MediaMarkt in de vorm van een nieuwe LED televisie, begin je aan het omkeren van je geest. Je stopt met het geluk buiten jezelf te zoeken en begint de reis terug naar binnen.

Die reis terug naar binnen begint door jezelf toestemming te geven om zo af en toe ook eens even helemaal stil te zijn. Gewoonweg ademhalen en hier zijn, precies waar je nu bent.

Wat gaan je doen?

Op basis van eeuwenoude spirituele inzichten uit culturen over de hele wereld leer je hoe je weer eens wat vaker stil kan zijn. Hoe je tussendoor uit kan rusten van het drukke leven wat je leeft waarin je altijd onderweg bent naar het volgende moment.

Door te leren hoe je stil kunt zijn en kunt uitrusten in het huidige moment maak je contact met jouw eigen plek van innerlijke rust. En het mooie is, dat je die innerlijke bron van rust nu ook al bij je hebt. Je hoeft dus eigenlijk niets nieuws te leren, maar het je alleen maar te herinneren.

Tijdens de workshop gebruiken we kleine oefeningen, die je ondersteunen in het stil worden. De oefeningen, zijn simpele meditatieve oefeningen en ook fysieke oefeningen die je helpen om de rust terug te brengen in je lijf.

Je leert

  • Hoe je “negatieve emoties” kan laten verdwijnen door “niets” te doen
  • Hoe je op elk moment van de dag een gevoel van innerlijke rust kan ervaren
  • Hoe je dit moment kan uitbreiden zodat je vaker en langer relaxt bent
  • Hoe je meer voor elkaar krijgt, door minder te doen.
  • Hoe je spanning uit je fysieke lijf kunt weg-ademen

Wie geeft de training?

Robin Stevens staat er om bekend dat hij door zijn achtergrond in NLP in staat is om eeuwenoude spirituele inzichten op een heldere, humoristische en nuchtere manier over te brengen. Dit is een unieke kans om een workshop bij hem te volgen over dit bijzondere onderwerp. Je leest hier alles over Robin.

Liza Heijboer is yogadocent en ademcoach. In haar Yogaschool Yogaheart in Amersfoort leert ze mensen om momenten van stilte en innerlijke rust in te bouwen in hun drukke dagelijkse leven.

Wanneer is het?

De workshop wordt gegeven op:

  • Hier wordt binnenkort een nieuwe datum bekend gemaakt. Voor een overzicht van de workshops die binnenkort plaatsvinden, zie de agenda rechtsboven.

Waar is het?

De workshop wordt gegeven in Nijkerk, in Brasserie Kade 10. Deze locatie ligt heel centraal en is goed te bereiken. Het adres is Westkadijk 10 in Nijkerk. Parkeren kan gratis voor en achter het pand.

De locatie is ook goed bereikbaar met de trein en het is ongeveer 10 minuten lopen vanaf het station.

Wat kost het?

Het tarief voor de workshop is 123,- euro, inclusief koffie, thee, fruit en gebak.

Onze workshops zijn meestal snel uitverkocht, dus mis je kans niet, en meld je snel aan via onderstaand formulier. Tot twee weken voor aanvang kan je je aanmelding kosteloos annuleren.

Aanmelden voor De Kracht van Stilte

  • Factuuradres

    (Indien afwijkend van bovenstaand adres)