U bent hier: Home NLP NLP Coaching Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Als je last hebt van klachten zoals angst, onzekerheid, bloosangst, lichte depressie, paniekaanvallen of andere psychische klachten dan is persoonlijke coaching de aangewezen methode om dit aan te pakken. Tijdens een drietal sessies lossen we met krachtige technieken je problemen op.

NLP Coaching

Tijdens deze persoonlijke coaching maken we gebruik van NLP technieken. NLP kenmerkt zich door een snelle en zorgvuldige aanpak. Er wordt dus niet in je verleden gegraven, maar je gaat direct aan de slag met bewezen technieken om je snel weer goed te voelen. De sessies zien er ongeveer als volgt uit:

Week 0: gratis verkennend telefoongesprek.

Tijdens dit verkennende telefoongesprek kijk je samen met de coach of deze methode past bij het oplossen van jouw problemen, daarnaast check je natuurlijk of je een klik hebt met de coach zodat je kunt bepalen of je bij hem de coaching wilt volgen. Vervolgens  maak je een afspraak. Dit kan bij de coach in de praktijk of bij jou thuis. Je mag zelf je voorkeur aangeven.

Week 1: Eerste sessie.

In deze sessie begin je met het inventariseren van je klachten. Daarna ga je direct aan de slag met het oplossen van je problemen. Je leert de belangrijkste NLP technieken. Het gevolg is dat jij je na deze sessie al een stuk beter voelt.

Week 3: Tweede sessie.

We herhalen de technieken uit de eerste sessie, zodat je zeker weet dat je alles goed begrepen hebt. In deze sessie leer je om je zelfvertrouwen te vergroten. Daarnaast maak je een duidelijk toekomstbeeld, zodat je weet waar je naar toe wilt in jouw leven. Het gevolg is dat vol zelfvertrouwen de deur uit gaat. Je klachten zijn nu voor het grootste gedeelte verdwenen.

Week 5: Derde sessie.

Deze sessie is vooral ter controle om vast te stellen dat het nu een stuk beter met je gaat. Eventuele vragen en/of bijbehorende onderwerpen kunnen in deze sessie behandelt worden.

Iedere sessie duurt ongeveer 2 uur. Tussen elke sessie zit een periode van ongeveer 2 weken. Het kan zijn dat je in overleg met de coach een sessie meer of minder doet afhankelijk van de resultaten.

Het resultaat

Na afloop van persoonlijke coaching is het resultaat dat je een stuk steviger in je schoenen staat en je emoties weer helemaal onder controle hebt. Je klachten zijn voor een groot gedeelte of helemaal verdwenen. Na verloop van tijd krijg je steeds meer de controle over je leven en kun je het leven leiden, wat je altijd al wilde.

De NLP Coach

De NLP coach is een door Robin Stevens getrainde NLP coach. Hij/zij is in het bezit van een Master Practitioner certificaat volgens The Society of NLP. Dit is het hoogste NLP niveau en hiermee ben je er van verzekerd dat de coach vaardig en bekwaam te werk gaat.

Het tarief

Dit wordt na het vrijblijvende, verkennende gesprek en afhankelijk van het verwachte aantal sessies door de coach bepaald.

Heb je behoefte aan persoonlijke coaching?  Neem in dit geval persoonlijk contact op met ons via het onderstaande contactformulier.

Reacties op NLP Coaching

Voor reacties van cliënten na persoonlijke coaching lees hier reacties op persoonlijke coaching

Contactformulier