U bent hier: Home NLP NLP Coaching NLP Coaching bij angst en onzekerheid

NLP Coaching bij angst en onzekerheid

Als je last hebt van angst en onzekerheid hebt kan dat je behoorlijk in de weg staan om te leven zoals je dat graag wilt. Angst en onzekerheid zijn vaak het gevolg van een (langdurige) negatieve programmering van je eigen brein. Soms kan dit komen door je zelf, soms door je omgeving of door een negatieve ervaring. Wat de reden ook is, het wordt hoogste tijd om te stoppen met je slecht voelen en weer te beginnen met je goed voelen.

NLP coaching kenmerkt zich door een korte, adequate aanpak. Je leert in een aantal sessies om weer grip te krijgen op jezelf. Er zijn een aantal krachtige NLP technieken die je helpen om je angst en onzekerheid te stoppen en te vervangen door zelfvertrouwen.

Voor wie?

  • Mensen die last hebben van angst of onzekerheid
  • Mensen die snel van hun problemen af willen
  • Mensen die hun probleem helemaal zat zijn en er nu echt aan willen werken

Werkwijze

Je begint met een verkennend gesprek aan de telefoon.  Hierin bespreek je samen met de coach wat precies je klachten zijn en wat je hier graag aan wilt doen. Tijdens dit verkennende gesprek maakt de coach een inschatting hoe goed NLP coaching bij je situatie past en maken jullie gelijk afspraken voor de sessies.

In de meeste gevallen vinden er daarna drie sessies plaats die elk zo’n 2 tot 3 uur duren. Wat je precies gaat doen in de sessies hangt natuurlijk af van de precieze inhoud van je situatie. De coach kan je hier meer over vertellen tijdens het verkennende gesprek.

Het is in elk geval belangrijk om te weten dat NLP coaching geen therapie is, er wordt dus niet in je verleden gegraven maar je gaat gelijk aan de slag om je beter te voelen. Het voordeel hierbij is, dat je gelijk na de eerste sessie al naar huis gaat met een goed gevoel.

Tarief

Bij coaching draait het natuurlijk om het resultaat en een klik met de trainer is erg belangrijk. Op basis van je verkennend gesprek wordt er een coach geselecteerd die jou het beste en snelste van je problemen af kan helpen. Afhankelijk van jouw verhaal maakt de coach een inschatting van het aantal sessies en zal je daarbij vertellen welk tarief daarvoor geldt.

Wil je alvast kijken met welke NLP coaches wij samenwerken? Kijk dan op: NLP Coaches in Nederland

Locatie

De sessies vinden plaats bij de coach in de praktijk aan huis. In sommige gevallen kan de coaching ook op locatie plaats vinden, overleg dit met je coach.

Afspraak maken

Wil je nu direct een afspraak maken voor coaching sessies? Vul dan onderstaand formulier in om je coaching sessies aan te vragen. Je wordt dan zo snel mogelijk gebeld voor een verkennend gesprek.

Contactformulier