U bent hier: Home NLP NLP Coaches in Nederland

NLP Coaches in Nederland

De onderstaande coaches hebben een NLP Practitioner opleiding gevolgd bij Robin Stevens. Ze zijn gecertificeerd als NLP (Master) Practitioner volgens “The Society of NLP”. Wanneer je op zoek bent naar een persoonlijke coach bij het verbeteren van je situatie, dan kan ik elk van de onderstaande coaches van harte aanbevelen.

In het onderstaande overzicht vind je per regio behalve een korte omschrijving van de diensten van de coach ook een link naar de website van de coach. Voel je vrij om direct door te klikken naar de website en contact op te nemen met de coach voor meer informatie.

Provincie Utrecht

Naam: Ronald van Maurik
Regio: Utrecht – Utrechtse Heuvelrug
Soort coaching: coaching in de natuur

Doel van de coaching: Doelgerichter invulling geven aan je eigen toekomst. Wat wil je nou echt bereiken in jouw toekomst. We stappen een dag uit je de dagelijke routine, we kijken in die dag waar je echt energie van krijgt en wat echt belangrijk is in jouw leven. Sommige mensen noemen dat “we gaan kijken waar jouw passie ligt”, en dat gaan we een plek geven in jouw eigen toekomst.
Motto: Het leven is mooi. Probeer d’r optimaal van te genieten!
Website: www.ronaldvanmaurik.nl
mail: info@ronaldvanmaurik.nl
telefoon: 06-17006303

Naam: Wesley Boer
Regio: Utrecht
Soort coaching: NLP Coaching, Personal training en Voedingsbegeleiding

Doel van de coaching: Stel dat je bij mij zou komen, dan gaan wij samen kijken naar jouw diepste verlangens. Wat wil jij nu echt? Waar sta jij over 30 jaar? Van daaruit stellen we concrete doelstellingen op en gaan we bekijken wat jou tegenhoudt om dit te bereiken. We focussen dus echt op jouw toekomst, en minder op het verleden. Dit is dus het tegenovergestelde van wat de meeste mensen doen/ hoe de meeste mensen het aanpassen. Samen ontwerpen we een nieuwe blauwdruk van jouw ideale lifestyle voor een gelukkig en gezond leven.
Een no-nonsense, resultaatgericht transformatieprogramma alleen voor ondernemende mensen met 100% commitment. Hierdoor ervaar je een overvloed aan energie, creëer je meer tijd voor jezelf om meer te gaan doen wat werkelijk belangrijk voor je is en ga je bereiken wat jij wilt bereiken.
Met vriendelijke groet,
Wesley Boer
Website: http://wesleyboer.nl
E-mail: 
info@wesleyboer.nl
Tel: 06-22069877

Naam: Danielle Bakker
Regio: Utrecht
Soort Coaching: NLP Kindercoaching en NLP Coaching bij Robin Stevens Training

Doel van de coaching: Ik heb de NLP Practitioner en Master Opleiding in 2010 bij Robin Stevens gevolgd en werk sindsdien als kindercoach voor Robin Stevens Training. Ik combineer NLP met Jungiaanse Psychologie zodat er diepgaande veranderingen optreden bij de kinderen en volwassenen die ik coach. Kijk voor meer info over de kindercoaching op onderstaande link. Naast kinderen coach ik ook volwassenen die kampen met langdurige problemen zoals PTSS, ADHD, Autisme en Borderline (etc.).
Motto: Verminder je lijden, vergroot je geluk
Website: https://www.robin-stevens.nl/nlp-coaching/kindercoaching/
E-mail: liza@robin-stevens.nl
Telefoon: 06 10665575

Noord en Zuid Holland

Naam:  Manon van der Werff-Ippel
Regio:  Noord- en Zuid-Holland
Soort Coaching:  NLP-Coaching voor kinderen en opvoeders
binnen praktijk of nader te bepalen locatie

Doel van de coaching: Op een snelle, effectieve, positieve manier werken aan een blije toekomst.
In overleg wordt de werkwijze nader ingevuld, afhankelijk van wat er bij u of uw kind past en wat de hulpvraag is.
Motto: Het leukste dat je kunt worden is jezelf!
Website: www.spelenhelpt.nl
e-mail: info@spelenhelpt.nl
Telefoon: 06-33748963

Noord-Brabant

Naam: Monique Blokland-Baas
Regio: Noord-Brabant
Soort coaching: NLP en The Journey

Doel van de coaching: Je goed voelen! Daar gaat het om. In alles wat je doet en wie je bent. Vaak denken we te moeilijk, te gecompliceerd, nemen we onszelf en ons verleden te serieus. Of blijven we hangen in negatieve emoties of angsten. We projecteren geluk buiten onszelf: hoe word ik nog succesvoller of een betere partner? Van stress kun je ziek worden, dat begrijpt ons brein inmiddels, maar kun je van negatieve emoties ook ziek worden? Ik reik je simpele oefeningen aan om je gewoon goed te voelen. Met de inzichten die je krijgt tijdens een sessie kom je weer in je eigen kracht. De technieken die ik inzet vinden hun oorsprong in NLP en The Journey, een schitterende methode voor emotionele en fysieke bevrijding.
Website: www.esqura.nl
E-mail: monique@esqura.nl
Telefoon: 06-15 321 434

Naam: Karin Rutgers
Regio : Noord-Brabant  (Zeeland, Limburg, Gelderland-zuid)
Soort Coaching: Persoonlijke Coaching

Doel van de coaching: Dichter bij oplossingen voor je problemen komen waarbij jij je goed kan voelen en waar jij achter kan staan. Je leert meer over jezelf en je ‘valkuilen’ te herkennen, waardoor jij je in de toekomst beter staande weet te houden. Je durft weer zelf de verantwoording over je leven in eigen hand te nemen en hebt het zelfvertrouwen om knopen door te hakken op momenten dat dit nodig is.
Gewichtsproblematiek en/of een ongezond leefpatroon?
Je staat er niet alleen voor. Goed zorgen voor je lijf is vanzelfsprekend, kies de juiste balans, iedereen kan kiezen voor een gezonde(re) leefwijze!
Motto: Leef je Droom, Droom niet je leven
Website: www.droomleven-altena.nl
E-mail: karin@droomleven-altena.nl
Telefoon: 06-44075393

 

Provincie Gelderland

Naam: Gea van den Akker
Regio: Gelderland en Utrecht
Soort coaching: N.L.P. coaching en E.F.T.(emotion freedom techniques) therapie  voor jong en oud.

Doel van de coaching: Het snel oplossen van klachten, door middel van  zachte vriendelijke effectieve technieken (E.F.T. en N.L.P.) die makkelijk te leren zijn.Zodat je alle ellende van b.v. angst, fobie, trauma’s verwerking van rouw, scheiding, nare ziekte, verlies van je baan, depressie, nare herinneringen en emoties los kan laten,  waardoor automatisch je lekker in je vel komt en meer zelfvertrouwen krijgt en je weer verder kunt met vredig leven.
Kortom stuur je leven in de juiste richting bij freesense.
Website: www.freesense.nl
Email: info@freesense.nl
Tel.nr. 06-55921253.

Provincie Gelderland/OverijsselFoto Martijn

Naam: Martijn Regelink
Regio: Gelderland/Overijssel
Soort coaching: Hypnotherapie en NLP Coaching

Doel van de coaching: Je simpelweg fantastisch voelen zonder reden. Niets meer, niets minder.
Website: www.martijnregelink.nl
Email: martijn@martijnregelink.nl
Tel.nr. 06-20673363

Naam: Ina Dekker
Regio: Overijssel
Soort coaching: NLP Coaching voor jongeren/adolescenten die even niet meer thuis kunnen wonen

Doel van de coaching: De jongeren vanaf +/- 18 jaar die wij willen helpen door middel van coaching en begeleiding met een 24/7 bereikbaarheid komen vaak met een grote emotionele rugzak. Ze komen dan bij ons wonen en dan gaan we samen op zoek naar hun eigen identiteit en wat ze willen bereiken. Het is natuurlijk ook belangrijk om te kijken hoe en of dit is te realiseren. Dit alles proberen wij te achterhalen door gevoel en ervaring en niet te vergeten mijn NLP skills toe te passen.Dit leidt dan vaak tot de mooiste en dierbaarste momenten. Ons doel is om ze een eigen identiteit en zelfstandigheid te geven en dat ze weer vertrouwen krijgen in een mooie kleurrijke toekomst die ze durven aan te gaan.

Website: https://www.logeerhuistimeout.nl/
Email: ina@logeerhuistimeout.nl
Tel. nr: 06-10562485 of  0522-474321

Provincie Drenthe/Overijssel/Groningen

Naam: Fleur Welsink
Regio: Drenthe, Overijssel, GroningenFoto Fleur
Soort coaching: NLP en contextuele coaching voor kinderen/volwassenen en onderwijsorganisaties

Doel van de individuele coaching: Doorbreek je patronen en ga positiever denken, voelen en communiceren! Ontdek wie je echt bent, wat je wilt en waar je voor staat, ervaar meer zelfvertrouwen en rust. Krijg inzichten in je patronen en je eigen communicatie en verbeter daarmee de relatie met de mensen om je heen. Voel meer vrijheid, zodat je vaker kunt ontspannen en genieten.
Doel van de coaching voor onderwijsorganisaties: Leerlingen beter leren coachen, constructieve oudergesprekken voeren, leerlingen met gedrags- en ontwikkelingsproblematiek, (faal) angstige kinderen, gevoelige kinderen en kinderen met hechtingsproblematiek een goede begeleiding binnen de klas bieden.
Website: www.effectopmaat.nl
mail: info@effectopmaat.nl
telefoon: 06 57 98 05 16

Regio Nijmegen

Naam: Danny van der MeulenDSC_3803-2
Regio: Nijmegen, straal van ongeveer 80 km.
Soort coaching: NLP coaching. Persoonlijke coaching

Doel van de coaching: Op een positieve manier leren om je brein te sturen met taal zodat jij je beter voelt en kunt doen waar je van droomt. Je krijgt inzicht in de communicatie met jezelf en je omgeving. Je overwint je angsten, vergroot je zelfvertrouwen en ontdekt wat je wilt in het leven en hoe je deze doelen bereikt.
Wat wil je nog meer? Jij mag het zeggen en dan kijken we wat ik voor je kan betekenen.
Motto: I did it!!! My way
Website: www.dannyvandermeulen.nl
E-mail: info@dannyvandermeulen.nl
Telefoon: 06 – 431 351 03