U bent hier:Home NLP NLP Boeken NLP Boek – De kracht van NLP

NLP Boek – De kracht van NLP

De kracht van NLP – Robin Stevens
In de kracht van NLP beschrijft Robin Stevens hoe je NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) kan gebruiken om een gelukkiger leven voor jezelf te creëren. Aan de hand van luchtige anekdotes en eenvoudig toepasbare technieken leer je stap voor stap hoe je NLP in je eigen leven kan integreren.

Lees hier de eerste recensies op het manuscript.

  • “Een laagdrempelig, nuchter en lekker leesbaar boekje, waarin door middel van verhalen en anekdotes wordt verteld hoe NLP je kan helpen een leuker en meer ontspannen leven te leiden.”
  • “Robin neemt de lezer op zijn geheel eigen wijze, mee in zijn reis door NLP-land en eigen persoonlijke ontwikkeling. In vlot geschreven verhalen vertelt hij hoe NLP en spiritualiteit zijn leven verrijkt hebben en leert hij je hoe je kunt leren om met eenvoudige technieken je levensgeluk te vergroten.”
  • “Een verzameling luchtige, leerzame boeiende verhalen over het leuker maken van je leven met praktische oefeningen om beter te worden in je goed voelen.”

Boekpresentatie
Op zaterdag 18 november organiseren we een speciale NLP Masterclass + Boekpresentatie. Wil je daarbij zijn? Lees dan hier alle informatie: NLP special + Boekpresentatie

Let op!
De publicatiedatum van dit boek is 18 november 2017, maar je kan het nu alvast bestellen zodat je het straks als een van de eerste in huis hebt. Je krijgt het boek dan in de week na 18 november thuis gestuurd.

Bestel het boek hieronder voor 14,95 euro, exclusief verzendkosten

  • Factuuradres

    (Indien afwijkend van bovenstaand adres)