U bent hier: Home NLP NLP Boeken NLP Boek – De kracht van NLP

NLP Boek – De kracht van NLP

Bestel het NLP boek van Robin Stevens direct!
Auteur: Robin StevensISBN: 9789463231817

De kracht van NLP  in persoonlijke ontwikkeling 
Slimme technieken en inzichten voor een opvallend gelukkig leven.

Met gewoon gelukkig zijn schiet je weinig op. Gewoon gelukkig zijn betekent namelijk dat je gelukkig bent omdat alles goed gaat in je leven. Maar helaas gaat in het leven niet altijd alles goed. Wat je echt wilt, is leren hoe je gelukkig kunt zijn, zonder reden. Dat klinkt misschien simpel, maar dat is het niet direct. We hebben vanaf onze kindertijd immers aangeleerd, dat we eerst aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen om ons waardevol en gelukkig te mogen voelen.

In De kracht van NLP beschrijft persoonlijke ontwikkelingstrainer Robin Stevens hoe je NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), meditatie en bewustwording kunt gebruiken om dit proces om te draaien. Je leert zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hoe je je voelt en hoe gelukkig je in een bepaalde situatie bent. Aan de hand van luchtige, herkenbare anekdotes en eenvoudig toepasbare technieken leer je stap voor stap hoe je verandering kunt brengen in de manier waarop je omgaat met specifieke situaties. Zodra je, door middel van dit NLP boek, geleerd hebt om je opvallend gelukkig te voelen zonder reden, kan niemand jouw geluk meer afpakken!

Over Robin Stevens

Robin Stevens organiseert sinds 2007 NLP opleidingen, workshops en korte retraites voor mensen die op zoek zijn naar persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker in het bedrijfsleven waarbij onderwerpen als persoonlijke ontwikkeling, communicatie en spreken in het openbaar centraal staan. De columns van Robin, waarop dit NLP boek is gebaseerd, worden maandelijks door meer dan 55.000 mensen gelezen.

Lees hier de eerste recensies:

  • “Een laagdrempelig, nuchter en lekker leesbaar boekje, waarin door middel van verhalen en anekdotes wordt verteld hoe NLP je kan helpen een leuker en meer ontspannen leven te leiden.”
  • “Robin neemt de lezer op zijn geheel eigen wijze, mee in zijn reis door NLP-land en eigen persoonlijke ontwikkeling. In vlot geschreven verhalen vertelt hij hoe NLP en spiritualiteit zijn leven verrijkt hebben en leert hij je hoe je kunt leren om met eenvoudige technieken je levensgeluk te vergroten.”
  • “Een verzameling luchtige, leerzame boeiende verhalen over het leuker maken van je leven met praktische oefeningen om beter te worden in je goed voelen.”

Bestel het boek hieronder voor 14,95 euro. (exclusief verzendkosten) Vanaf 2 boeken, betaal je geen verzendkosten meer. Het boek is ook verkrijgbaar via Bol.comManagementboek.nl of te bestellen bij de lokale boekhandel.

-->