U bent hier: Home NLP Workshops Overtuigend presenteren

Overtuigend presenteren

Positieve beïnvloeding is de basis voor succesvol presenteren. De manier waarop je spreekt, je uitstraling en de woorden die je kiest bepalen het resultaat van jouw presentatie. De technieken die je tijdens de workshop Overtuigend presenteren leert, stellen je in staat om boeiend over te komen. Aan het eind van de dag ga je met nieuwe NLP vaardigheden naar huis, zodat je meer resultaat en succes behaalt met je presentaties.

Wat gaan we doen?

Tijdens de workshop besteden we bewust aandacht aan het gebruik van lichaamstaal en intonatie. Daarnaast leer je je om op basis van zintuiglijk taalgebruik te communiceren, om hiermee je verhalen levendiger en boeiender te maken. Je leert hoe je het publiek positief kunt beïnvloeden zodat ze tot het eind geboeid blijven luisteren naar je verhaal. Uiteraard komen andere presentatietechnieken ook langs in de training, zoals het tempo, ritme, maar ook zaalgebruik en sfeer. We vertellen niet alleen wat die functie is, je gaat vooral ook praktisch aan de slag. In één dag doen we meer dan we hier kunnen beschrijven. Wat we je leren is simpel: je leert een boeiend, overtuigend en authentiek verhaal vertellen.

Wat gaan we niet doen?

We besteden geen aandacht aan powerpoint presentaties maken, maar leren je hoe je met je eigen charisma een succesvolle presentatie kunt geven.

Wat leer je op deze cursus?

  • Krachtig én ontspannen presenteren.
  • Beïnvloedend taalgebruik hanteren.
  • Intonatie en lichaamstaal gebruiken om duidelijker over te komen.
  • Je publiek positief beïnvloeden.

Voor wie?

Voor mensen die het geen probleem vinden om een presentatie te geven, maar er graag beter in willen worden. Voor managers, ondernemers, werknemers, studenten. Kortom, voor iedereen die graag beter en met meer impact wil presenteren.

Ervaringen van deelnemers

Lees hier reacties van deelnemers aan een van de trainingen van Robin.

Wie geeft de training?

De training wordt gegeven door Robin Stevens. Robin heeft de afgelopen tien jaar al duizenden mensen succesvol getraind. Je leest hier alles over Robin.

Overzicht geplande data

De workshop vindt plaats op de volgende datum:

  • Vrijdag 29 maart 2019, 10.00 – 17.00 uur

Waar is het?

De workshop wordt gegeven in Nijkerk, in Brasserie Kade 10. Deze locatie ligt heel centraal en is goed te bereiken. Het adres is Westkadijk 10 in Nijkerk. Parkeren kan gratis voor en achter het pand.

De locatie is ook goed bereikbaar met de trein en het is ongeveer 10 minuten lopen vanaf het station.

Wat kost het?

Het tarief voor de workshop is 123,- euro, inclusief koffie, thee, fruit en gebak. Hierbij is ook een korte handleiding in PDF formaat bij inbegrepen.

Deze workshop kan je ook combineren met de workshop Overwin je Spreekangst op donderdag 28 maart 2019. In twee dagen wordt je helemaal klaargestoomd om op basis van NLP ontspannen en overtuigend te presenteren. Klik dan hieronder in het invulformulier beide data aan. De totaalprijs voor beide workshops is 246,- euro.

Aanmelden

Onze workshops zijn meestal snel uitverkocht, dus mis je kans niet, en meld je snel aan via onderstaand formulier. Tot twee weken voor aanvang kan je je aanmelding kosteloos annuleren.

Aanmelden voor overtuigend presenteren

  • Factuuradres

    (Indien afwijkend van bovenstaand adres)