U bent hier:Home NLP Workshops Overtuigend presenteren

Overtuigend presenteren

Positieve beïnvloeding is de basis voor succesvol presenteren. De manier waarop je spreekt, je uitstraling en de woorden die je kiest bepalen het resultaat van jouw presentatie. De technieken die je tijdens de workshop Overtuigend Presenteren leert, stellen je in staat om boeiend over te komen. Aan het eind van de dag ga je met nieuwe NLP vaardigheden naar huis, zodat je meer resultaat en succes behaalt met je presentaties.

Inhoud

Tijdens de workshop besteden we bewust aandacht aan het gebruik van lichaamstaal en intonatie. Daarnaast leer je je om op basis van zintuiglijk taalgebruik te communiceren, om hiermee je verhalen levendiger en boeiender te maken. Je leert hoe je het publiek positief kunt beïnvloeden zodat ze tot het eind geboeid blijven luisteren naar je verhaal. Uiteraard komen andere presentatietechnieken ook langs in de training, zoals het tempo, ritme, maar ook zaalgebruik en sfeer. We vertellen niet alleen wat die functie is, je gaat vooral ook praktisch aan de slag. In één dag doen we meer dan we hier kunnen beschrijven. Wat we je leren is simpel: je leert een boeiend, overtuigend en authentiek verhaal vertellen.

Voor wie?

Voor mensen die het geen probleem vinden om een presentatie te geven, maar er graag beter in willen worden. Voor managers, ondernemers, werknemers, studenten. Kortom, voor iedereen die graag beter en met meer impact wil presenteren.

Wat gaan we niet doen?

We besteden geen aandacht aan powerpoint presentaties maken, maar leren je hoe je met je eigen charisma een succesvolle presentatie kunt geven.

Wat leer je op deze cursus?

  • Krachtig én ontspannen presenteren.
  • Beïnvloedend taalgebruik hanteren.
  • Intonatie en lichaamstaal gebruiken om duidelijker over te komen.
  • Je publiek positief beïnvloeden.

Overzicht geplande data

De volgende datum waarop de workshop Overtuigend Presenteren wordt gegeven is:

  • Hier worden binnenkort weer nieuwe data bekend gemaakt

Waar is het? Wat kost het?

De workshop wordt gehouden bij Brasserie Kade 10 in Nijkerk. Deze locatie is gelegen in Midden Nederland en goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als auto. Parkeren is gratis.

Het tarief voor de workshop is 123,- euro, inclusief koffie, thee, fruit en gebak. Ook ontvang je een NLP handleiding en een exemplaar van het NLP oefen audio album ter waarde van 19,95,- euro.

Deze workshop kan je ook combineren met de workshop Overwin je Spreekangst. In twee dagen wordt je helemaal klaargestoomd om op basis van NLP ontspannen en overtuigend te presenteren. Klik dan hieronder in het invulformulier beide data aan. De totaalprijs voor beide workshops is 246,- euro.

Aanmelden

Meld je aan voor deze workshop Overtuigend Presenteren via onderstaand formulier. Aanmelden  is 100% veilig omdat je tot 2 weken van te voren kosteloos kunt annuleren per e-mail.

Aanmelden voor overtuigend presenteren

  • Factuuradres

    (Indien afwijkend van bovenstaand adres)