U bent hier:Home NLP Workshops NLP Practitioner in één dag

NLP Practitioner in één dag

NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren en het is razend populair. Wat is NLP eigenlijk? Tijdens deze NLP workshop duik je in het diepe en leer je er alles over. We slaan de theorie over en gaan direct aan de slag met praktische toepassing van NLP. Dat betekent concreet, dat je gelijk leert hoe je NLP kunt toepassen in jouw eigen leven. Na afloop van de dag ken je de belangrijkste NLP technieken en heb je een nieuwe dosis energie om er weer tegen aan te kunnen.

Je leert:

  • Hoe je een negatief gevoel stopt en vervangt door een goed gevoel
  • Het gebruik van ankeren om je langer goed te voelen.
  • Jouw doelen bereiken door middel van tijdslijnen
  • Je onbewustzijn gebruiken om sneller te leren
  • Je communicatie naar een hoger niveau tillen
  • Je communicatie gebruiken om meer te bereiken

Behalve dit leer je met NLP vooral onbewust, dat wil zeggen dat je er weinig moeite voor hoeft te doen. Je zult terug kijken op de dag alsof je terugkijkt op een leuk uitje waarbij je een hoop nieuwe ervaringen en kennis met je mee neemt.

“Een heerlijk ontspannen dag. Leerzaam en goed voor je ontwikkeling. Ideeën waarmee je eigenlijk al werkt worden helder gemaakt en versterkt. Nieuwe ideeën waarmee je ook verder kunt. Het is de moeite absoluut waard.” Patrick

Ervaar NLP

NLP is iets wat je het beste leert door het te doen. De beste manier om hiermee te beginnen is het volgen van een training. Zo krijgen al je zintuigen de kans om te ervaren wat NLP nu precies is. Het is goed om te zien hoe een techniek precies werkt en wat voor gevoel het je geeft om dit toe te passen. Je brein leert het makkelijkst omdat al je zintuigen op scherp staan.

Ervaringen van deelnemers aan de NLP Practitioner in één dag

Bekijk hier ervaringen van enthousiaste deelnemers aan reacties NLP Practitioner in één dag.

Overzicht geplande data

De workshop vindt plaats op de volgende datum:

  • Zaterdag 4 november 2017, 10.00 – 17.00 uur

Waar is het, wat kost het?

De workshop wordt gehouden bij Brasserie Kade 10 in Nijkerk. Deze locatie is gelegen in Midden Nederland en goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als auto. Parkeren is gratis.

Het tarief voor de workshop is 123,- euro, inclusief  koffie, thee, fruit en gebak. Ook ontvang je een NLP handleiding en een exemplaar van de NLP oefen CD ter waarde van 19,95,- euro.

Onze workshops zijn meestal snel uitverkocht, dus mis je kans niet en meld je snel aan via onderstaand formulier.

Aanmelden voor NLP practitioner in één dag

  • Factuuradres

    (Indien afwijkend van bovenstaand adres)