U bent hier:Home NLP Workshops NLP bij angst en onzekerheid

NLP bij angst en onzekerheid

Als je last hebt van negatieve gevoelens zoals angst, woede, stress, onzekerheid of faalangst en je wilt hier op een makkelijke manier van af komen is de workshop NLP bij angst en onzekerheid de aangewezen methode. NLP bij angst en onzekerheid maakt gebruik van NLP om je angst en onzekerheid op te lossen. Je leert hier de belangrijkste NLP technieken in 1 coachings dag. Deze technieken stellen jou in staat om de controle te krijgen over de manier waarop jij de wereld ervaart. Je krijgt een stevige basis waarmee je verder kunt. Het gevolg is dat je na deze dag beter in je vel zit en bovendien krachtige technieken hebt om mee verder te kunnen.

Je leert:

  • Negatieve gevoelens zoals angst, woede, stress, onzekerheid of faalangst te stoppen
  • Krachtige positieve gevoelens, plezier, zelfvertrouwen, ontspanning
  • Te stoppen met je zorgen maken over het verleden
  • Te stoppen met je zorgen te maken over de toekomst
  • Een einde te maken aan piekeren en nare gedachten
  • De geleerde technieken verankeren in je onbewustzijn

In de afgelopen jaren hebben wij met veel succes honderden mensen gecoacht met de technieken die je tijdens deze dag leert. NLP bij angst en onzekerheid werkt het beste als je er helemaal genoeg van hebt en er nu echt iets aan wilt veranderen, schrijf je daarom vooral in als je bereid bent echt aan jezelf te werken en de geleerde technieken toe te passen.

Overzicht geplande data

  • Zaterdag 21 oktober 2017, 10.00-17.00 uur

Waar is het? Wat kost het?

De workshop wordt gehouden bij Brasserie Kade 10 in Nijkerk. Deze locatie is gelegen in Midden Nederland en goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als auto. Parkeren is gratis.

Het tarief voor de workshop is 123,- euro, inclusief koffie, thee, fruit en gebak. Ook ontvang je een NLP handleiding en een exemplaar van de NLP oefen cd

Deze workshop is meestal snel uitverkocht, dus meld je snel aan via onderstaand formulier zodat je jouw kans om mee te doen niet misloopt.

Aanmelden voor NLP bij angst en onzekerheid

  • Factuuradres

    (Indien afwijkend van bovenstaand adres)