U bent hier: Home NLP Opleidingen NLP Practitioner Opleiding Overnachten tijdens de training

Overnachten tijdens de training

Het kan lekker zijn om tijdens de training te blijven overnachten.

We geven de training in het Bilderberg Hotel ’t Speulderbos in Garderen, dus je kan ervoor kiezen om daar te verblijven of iets in de omgeving te boeken.

Als je kiest voor het hotel dan is de kamerprijs € 124,00 voor een standaard kamer, inclusief ontbijt. Je kunt er ook een 3-gangen diner bijboeken voor € 44,50 per persoon.

Het handigste is om per mail te reserveren via: NL-GAR-BB-SB_RES@eventhotels.com Vermeld er even bij dat je bij ons de training komt volgen. Ook als je via een andere route (zoals Booking.com) een kamer boekt in Hotel ’t Speulderbos geef dan even aan dat je een deelnemer bent van onze training.

Ook zijn er in de buurt verschillende andere hotels, b&b’s en vakantieparken te vinden, zodat er voor ieder budget mogelijkheden zijn. Via booking.com of airbnb.nl kan je alle mogelijkheden vinden. (Let bij het boeken wel goed op de voorwaarden van je overnachtingsadres m.b.t. het wijzigen en/of annuleren in geval van onvoorziene omstandigheden.)

Het derde weekend (20 – 22 september) van het NLP Master Practitioner Jaarprogramma vindt plaats is Fletcher Hotel Mooi Veluwe in Putten. Voor dit weekend bieden ze ons deelnemers de mogelijkheid om voor 79,50 euro per nacht, inclusief ontbijt, een kamer te reserveren. Stuur hiervoor een mail naar banquetsales@fletcherhotelmooiveluwe.nl en geef aan dat je voor een training van Robin Stevens komt.

Hulp nodig? Je mag altijd Liza even een mailtje sturen of bellen voor advies: liza@robin-stevens.nl of 055 203 2426.