U bent hier: Home NLP Opleidingen NLP Practitioner Opleiding Overnachten in Nijkerk

Overnachten in Nijkerk

Leuk dat je meedoet met de NLP (Master) Practitioner opleiding!

We kunnen ons goed voorstellen dat je het tijdens je opleiding praktisch en/of fijn vindt om dichtbij de trainingslocatie te overnachten.

De meeste deelnemers van onze trainingen slapen in Hotel het Ampt van Nijkerk. Dit is een fijn hotel met een goede prijs-kwaliteit verhouding, een zwembad en sauna. Ook kan je er een fiets huren zodat je op de fiets naar de trainingslocatie kan komen. Fietsend doe je er ongeveer 5 minuten over, lopend is het ongeveer 15 minuten.

Als je bij het reserveren aangeeft dat je een training bij ons volgt en de naam ‘Robin Stevens Training’ vermeld dan krijg je bij Hotel het Ampt van Nijkerk een flinke korting op de overnachtingen.

In 2020 hanteert het hotel voor onze deelnemers deze speciale tarieven (incl. BTW):

– € 77,50 per persoon per nacht, overnachting, ontbijt

– €87,50 per persoon per nacht, overnachting, ontbijt en een plateservice (hoofgerecht, friet of gebakken aardappelen en groenten of sla)

– € 99,00 per persoon per nacht, overnachting, ontbijt en een 3-gangendiner

Je kunt Hotel het Ampt van Nijkerk bereiken door te bellen naar 033-2471616 of te mailen naar reserveringen@goldentulipamptvannijkerk.nl.


Daarnaast zijn er  B&B’s in de buurt die een goede, goedkope optie zijn voor overnachting:

Heb je meer hulp of advies nodig bij het boeken van je slaapplek in Nijkerk? Neem gerust contact op met Liza via liza@robin-stevens.nl of 0341 200 201.