U bent hier:Home NLP Opleidingen NLP Coach Module

NLP Coach Module

Wil je als zelfstandig NLP coach aan de slag? Dan heb je in elk geval de NLP Practitioner opleiding nodig. Het is belangrijk om eerst zelf goed te worden in NLP, zodat het vervolgens heel eenvoudig is om het aan andere mensen te leren. Speciaal voor mensen die graag als coach aan de  slag willen, organiseren we een extra coaching module waarin je leert om NLP als zelfstandig coach te gebruiken na je NLP Practitioner opleiding.

Overzicht geplande data

  • Vrijdag 3 november 2017 van 10.00 uur – 17.00 uur

Waar is het? Wat kost het?

De dag wordt gehouden bij Brasserie Kade 10 in Nijkerk. Deze locatie is gelegen in Midden Nederland en goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als auto. We starten om 10:00 uur en om 17:00 uur is de dag ten einde.

De NLP Coach module is exclusief voor deelnemers aan de NLP Practitioner opleiding en Master Practitioner opleiding van Robin Stevens Training. Naast het reguliere tarief voor de opleiding zijn er aan de NLP Coach module geen extra kosten verbonden.

Coaching met NLP

Tijdens deze module leer je hoe je met de technieken uit de NLP Practitioner opleiding aan de slag kunt gaan om mensen te helpen bij het oplossen van problemen. Je leert bijvoorbeeld hoe je onzekerheid of angst kunt oplossen in korte, intensieve sessies.

Aanmelden

Aanmelden kan door je in te schrijven met het onderstaande formulier.

Aanmelden voor NLP coach dag