U bent hier: Home NLP Opleidingen NLP Coach Module

NLP Coach Module

Wil je als zelfstandig NLP coach aan de slag? Dan heb je in elk geval de NLP Practitioner opleiding nodig. Het is belangrijk om eerst zelf goed te worden in NLP, zodat het vervolgens heel eenvoudig is om het aan andere mensen te leren. Speciaal voor mensen die graag als coach aan de  slag willen, organiseren we een extra coach module waarin je leert om NLP als zelfstandig coach te gebruiken na je NLP Practitioner opleiding.

Tijdens deze module leer je hoe je met de technieken uit de NLP Practitioner opleiding aan de slag kunt gaan om mensen te helpen bij het oplossen van problemen. Je leert bijvoorbeeld hoe je onzekerheid of angst kunt oplossen in korte, intensieve sessies.

Wanneer is het?

  • Vrijdag 28 september 2018, 10.00 – 17.00 uur

Wie geeft de training?

De training wordt gegeven door Robin Stevens. Robin heeft de afgelopen tien jaar al duizenden mensen succesvol getraind. Je leest hier alles over Robin.

Waar is het?

De workshop wordt gegeven in Nijkerk, in Brasserie Kade 10. Deze locatie ligt heel centraal en is goed te bereiken. Het adres is Westkadijk 10 in Nijkerk. Parkeren kan gratis voor en achter het pand. De locatie is ook goed bereikbaar met de trein en het is ongeveer 10 minuten lopen vanaf het station.

Wat kost het?

Het tarief voor de workshop is 123,- euro, inclusief koffie, thee, fruit en gebak.

Let op: de NLP Coach module is exclusief NLP (Master) Practitioners die opgeleid zijn door Robin Stevens.

Voor de lunch kan je zelf zorgen, je kan hierbij gebruik maken van het a la carte menu van Brasserie Kade 10. Als de Brasserie gesloten is, verzorgen wij een lunchbuffet waar je aan kan deelnemen. De kosten hiervoor zijn 10.- euro p.p., reserveren is niet nodig.

Aanmelden

Onze workshops zijn meestal snel uitverkocht, dus mis je kans niet, en meld je snel aan via onderstaand formulier. Tot twee weken voor aanvang kan je je aanmelding kosteloos annuleren.

Aanmelden voor NLP coach dag