U bent hier: Home NLP Opleidingen NLP Coach Module

NLP Coach Module

Wil je als zelfstandig NLP coach aan de slag? Dan heb je in elk geval de NLP Practitioner opleiding nodig. Het is belangrijk om eerst zelf goed te worden in NLP zodat het vervolgens heel eenvoudig is om het aan andere mensen te leren. Speciaal voor mensen die graag als coach aan de slag willen, organiseren we een extra workshop waarin je leert om NLP als zelfstandig coach te gebruiken na je NLP Practitioner opleiding.

Dez NLP Coach Module is speciaal voor deelnemers aan de NLP Practitioner opleiding die graag willen leren hoe je een coachingssessie van A tot Z aanpakt. Tijdens de dag leer je hoe je met de technieken uit de NLP Practitioner opleiding aan de slag gaat om mensen te helpen bij het oplossen van problemen in korte, intensieve sessies. Je leert handige stappen voor het coachgesprek om bijvoorbeeld onzekerheid en angst op te lossen. We oefenen veel zodat je aan het eind van de training precies weet hoe je snel en gemakkelijk iemand kunt coachen.

Je kan deze dag dus zien als de 8e dag van de NLP Practitioner opleiding. Omdat deze dag alleen voor NLP Practitioners is die de NLP Practitioner opleiding bij Robin Stevens hebben gevolgd zijn aan deze dag geen kosten verbonden.

Wanneer is het?

  • Deze training wordt aangeboden in de vorm van een videotraining. Interesse en aanmelden? Mail naar liza@robin-stevens.nl

Wie geeft de training?

De training wordt gegeven door Robin Stevens. Robin heeft de afgelopen tien jaar al duizenden mensen succesvol getraind. Je leest hier alles over Robin.

Waar is het?

De coach Module wordt gegeven in Nijkerk, in Hotel het Ampt van Nijkerk.  Het adres is Berencamperweg 4 in Nijkerk. De locatie is vanaf de snelweg (a28) goed te bereiken. Parkeren is gratis. Nijkerk is ook te bereiken met de trein en vanaf het station is het ongeveer 10-15 minuten naar de locatie.

Wat kost het?

De NLP Coach module is exclusief voor NLP (Master) Practitioners die de opleiding bij Robin Stevens hebben gevolgd.

Aan deze dag zijn geen extra kosten verbonden.