U bent hier: Home NLP Oefen Audio Album

NLP Oefen Audio Album

Wil je leren om je goed te voelen en werken aan meer positiviteit in je leven? Het NLP Oefen audio album helpt je om je emoties de baas te worden.

Op het album heb ik de belangrijkste NLP technieken ingesproken zodat je ze ontspannen kunt beluisteren en meteen kunt beginnen met je beter voelen.

Je leert oude negatieve patronen  doorbreken en vervangen door positieve nieuwe patronen. Hierdoor krijg je weer een mooie blik op een heldere toekomst waarin jij, je iedere dag beter gaat voelen.

De beste manier om het NLP Oefen audio album te gebruiken is door iedere dag even te luisteren. Je kunt zelf kiezen of je dan één of meerdere tracks luistert. Door iedere dag minimaal 10 minuten te trainen krijg je het beste resultaat.

Beluister als introductie hier de eerste track: Introductie NLP oefen CD

De inhoudsopgave van de cd ziet er als volgt uit:

  1. Introductie
  2. Je zintuigen gebruiken, beter leren voelen, kijken en luisteren
  3. Gevoel omdraaitechniek ( hoe stop je een naar gevoel en vervang je het door een krachtig gevoel van zelfvertrouwen of ontspanning)
  4. Het verleden loslaten ( het mooie van het verleden is dat het voorbij is, stop dus met je naar voelen)
  5. Een goede toekomst zien ( kijk met veel plezier uit naar alle leuke dingen die je nog gaat doen)
  6. Stop negatieve gedachten ( maak een einde aan je nare gedachten en begin leuke dingen te denken
  7. Ontspanningsoefening ( leer onbewust je vaardigheden te vergroten door oprechte ontspanning)

Ha Robin,

Ik vind het een prettige cd en de oefeningen zijn ook helder en herken ze ook. Verder vind ik dat ik al HEEEEEEEL iets beter wordt in het wegzetten van vervelende gevoelens. Ik laat me te vaak en te veel raken door anderen. Niets nieuws voor je denk ik. Mijn vervelende verleden is wat lastiger. Wat ik verder heel prettig vind aan de cd zijn de “hoofdstukken. Daarmee kun je inderdaad zo naar de oefening die je wilt.

Ik ben blij dat ik hem besteld heb…..

Groetjes, Hilda

Bestel het NLP Oefen audio album voor maar € 19,95. Let op: je ontvangt een link waarmee je het album direct kunt downloaden (mp3-formaat) en kan afspelen op al je elektronische apparaten.

Let op dat je in het bestelformulier hieronder de juiste audio album kiest.

Bestel hier je oefen cd's

  • Factuuradres

    (Indien afwijkend van bovenstaand adres)