U bent hier: Home Columns NLP op mijn verjaardag

NLP op mijn verjaardag

Vandaag is mijn verjaardag en zoals elk jaar bedenk ik op mijn verjaardag welke leuke dingen ik allemaal weer kan gaan doen de aankomende tijd. Daarnaast geniet ik natuurlijk van alle
positieve aandacht die vandaag speciaal op mij gericht is. Vroeger deed ik net als de veel mensen aan goede voornemens maar omdat ik altijd weer teleurgesteld was als ik mij er niet aan hield besloot ik ermee te stoppen. Toen ik tijdens een van mijn eerste NLP trainingen hoorde dat je met NLP kunt leren hoe je voornemens kunt laten uitkomen stond ik daar nogal kritisch tegenover.

NLP voor angsten en problemen

NLP begint in Nederland steeds meer bekend te worden als een manier om op een makkelijke en snelle manier van angsten of problemen af te komen. Wat veel mensen niet weten is dat NLP daarnaast voor veel meer dingen in kan worden gezet. Tijdens mijn baan als account manager werd NLP al gebruikt tijdens verkoop traingen en verkoop gesprekken. De meeste top verkopers herkennen zich binnen een NLP opleiding al snel door te denken: “dat deed ik eigenlijk al lang” En kunnen juist door NLP nog meer succes behalen binnen hun baan als verkoper. Het mooiste van NLP is iets wat veel mensen in eerste instantie over het hoofd zien. Je kunt het namelijk gebruiken om precies die dingen in je leven te bereiken die voor jou belangrijk zijn.

Verbeteren zonder moeite

Het maakt hierbij niet uit of je nu als moeder wil bereiken dat je een gelukkig leven hebt samen met je kinderen en je man of dat je als manager naar het volgende level wilt in je carriere of wat dan ook. Door op de juiste manier aan de slag te gaan met hoe je onbewust dingen in kaart brengt in je hoofd kun je veel meer bereiken dan je dacht zonder daar bewust veel moeite voor te doen. Omdat de meeste mensen niet precies weten hoe ze dit soort onbewuste processen kunnen beïnvloeden. Organiseer ik een workshop die uitlegt welke krachtige technieken NLP met zich mee brengt om die dingen te bereiken die je wilt in jou leven.

Tijdens de workshop leer je onder andere:

* Hoe je een krachtig gevoel van zelfvertrouwen krijgt.

* Hoe je goede beslissingen maakt zodat je meer leuke dingen doet.

* Hoe je gebruik maakt van tijdslijnen om je doelen te bereiken.

* Hoe je ontspanning gebruikt om je dagelijks leven meer kleur te
geven.

Gratis aanmelden voor NLP artikelen per e-mail

Wil je dit soort NLP artikelen voortaan gratis per e-mail ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in en je ontvangt direct een eerst e-mail.