U bent hier: Home Columns je droomleven krijgen

je droomleven krijgen

Tijdens coaching vraag ik mensen vaak hoe ze hun leven zouden willen invullen als ze konden doen wat ze willen. Als er geen beperkingen zouden zijn. Stel je voor dat je een droombeeld maakt van jou leven hoe zou het er dan uit zien?Veel mensen zien zichzelf dan hele andere dingen doen dan die waar ze nu mee bezig zijn. Vaak willen mensen wel in het buitenland wonen, een andere baan hebben of voor zichzelf beginnen. Soms komt het zelfs voor dat ze het liefst een andere partner zouden willen.

leuker leven

Een logische vraag is natuurlijk hoe het komt dat je tot nu toe nog niet begonnen bent aan die leukere manier van leven. De meeste mensen zeggen dan dat het er nog niet van gekomen is of dat ze er nog niet aan toe zijn. Toch blijkt het vaak eenvoudiger dan ze dachten. Aan het eind van de coaching zijn ze begonnen om die stappen te nemen en ze doen het met zoveel plezier dat het nog makkelijk gaat ook. Opeens zijn ze assertief in situaties en zeggen waar het op staat. Doordat ze nu duidelijk hun eigen doelen voor ogen hebben zeggen ze vaker nee tegen dingen die ze niet willen.NLP stelt je in staat om door simpele technieken veel zelfvertrouwen te krijgen en je eigen doelen duidelijk te stellen en bereiken. Wanneer je voor je ziet wat je allemaal kunt bereiken en je de kracht hebt om het uit te voeren valt opeens alles op z’n plaats. Opeens kun je het leven wat je altijd hebt gewild, te beginnen met vandaag.

Zelfvertrouwen in één dag

Niet iedereen heeft persoonlijk coaching nodig maar wil toch graag meer zelfvertrouwen en leren te begrijpen hoe je jou eigen doelen kunt bereiken. Het begint met de juiste technieken te leren die je in je leven kunt toepassen en ervaren. Tijdens deze workshop leer je onder andere:
– Hoe je een krachtig gevoel van zelfvertrouwen oproept
– Hoe je jou eigen doelen kunt bereiken
– Je weerbaarheid vergroten; Nee zeggen wanneer je dat wilt
– Hoe je zelfvertrouwen voorgoed in je onbewustzijn integreert.


NLP stelt je in staat om snel te leren, dat betekent dat je na deze leuke intensieve dag alle technieken kent om je zelfvertrouwen te creeeren. Je gaat naar huis met een goed gevoel en een tas vol  gereedschappen die je gedurende 6 weken kunt toepassen om de zelfvertrouwen gewoonte te ontwikkelen.

Gratis aanmelden voor NLP artikelen per e-mail

Wil je dit soort NLP artikelen voortaan gratis per e-mail ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in en je ontvangt direct een eerst e-mail.