U bent hier: Home Columns Hoe los je faalangst op met NLP

Hoe los je faalangst op met NLP

Een van de belangrijkste vooronderstellingen van NLP is dat er geen falen bestaat maar alleen maar een leerproces.  In plaats van te denken dat je faalt als iets niet uitpakt zoals je wilt, gebruik je dat wat je tijdens het proces geleerd hebt als feedback om het de volgende keer beter  te doen.   Je geeft jezelf hiermee de kans om jezelf te blijven ontwikkelen zonder dat je boos op jezelf wordt dat je iets verkeerd hebt gedaan omdat het niet meteen gelukt is.

Een belangrijk onderdeel  van dit leerproces is om je ondanks dat dingen niet gaan zoals je graag zou willen, gewoon goed te blijven voelen. In plaats van teleurgesteld te zijn dat het niet in één keer lukt, blijf je met een goed gevoel doorgaan om jezelf te ontwikkelen net zolang tot het je gelukt is. Dit goede gevoel stelt je in staat om te blijven opletten terwijl je jezelf aan het ontwikkelen bent in de richting waarin je wilt komen.

Daarnaast is het belangrijk om aardig voor jezelf te zijn.  Ga met jezelf om zoals je met je beste vrienden of familie om zou gaan. Moedig jezelf aan en geef jezelf de kans om te ontdekken hoe je het beste dichter bij je doel kunt komen zodat je het uiteindelijk eenvoudig te kunnen bereiken.

NLP bij angst en onzekerheid

Tijdens deze populaire workshop leer je in één dag de belangrijkste NLP technieken om ongewenste emoties als angst en onzekerheid aan te pakken.  Het is een praktische dag waarin je direct leert alle technieken in de praktijk te brengen door ze op jezelf toe te passen. Het resultaat is dat je aan het eind van de dag ontspannen en met meer zelfvertrouwen naar huis gaat, bovendien ben je nu in staat om in je dagelijkse leven de technieken toe te passen op jezelf zodat steeds weet wat je moet doen op het moment dat je last krijgt van een ongewenst gevoel. Lees meer informatie op de volgende pagina: NLP bij angst en onzekerheid

* 
Your Email Address:
* 
Preferred Format:


Email marketing by Interspire