U bent hier: Home Columns Het is weer zover

Het is weer zover

In mei 2011 is het weer zover, dan komt Richard Bandler voor een 3 daagse workshop naar Amsterdam. Richard Bandler is één van de grondleggers van NLP uit de jaren 70 en heeft de afgelopen 40 jaar besteedt aan het door ontwikkelen van NLP.
Behalve NLP heeft Richard Bandler in de loop der jaren tal van nieuwe dingen ontwikkeld zoals bijvoorbeeld NHR en DHE.
NHR staat voor Neuro Hypnotic Repatterning. Binnen NHR speelt hypnose een grote rol. Nu zijn er een hoop vooroordelen over hypnose, maar deze vorm van hypnose is eigenlijk een hele snelle manier om je onbewustzijn te trainen om je sneller en langer goed te voelen en snel problemen op te lossen. Je leert krachtige staten van zelfvertrouwen, ontspanning en kracht in de vorm van eenvoudige oefeningen.
DHE staat voor Design Human Engineering. NLP gaat vaak over het terughalen en herbeleven van herinneringen van goede gevoelens. DHE creëert op magische wijze juist nieuw ervaringen zodat je nog dieper en meer kunt ervaren wat er mogelijk is door controle te hebben over je eigen brein.
In het verleden heb ik zelf de NHR en DHE opleidingen gevolgd en de voordelen hiervan gebruik ik nog iedere dag voor mijzelf en tijdens mijn NLP opleidingen.
Richard Bandler combineert zowel NLP, DHE en NHR nu in de drie daagse training in Amsterdam. Het is een unieke kans om hem eens aan het werk te zien en van hem te leren zodat je deze technieken kunt gebruiken om je eigen leven een boost te geven.

NLP Master Pracititioner opleiding

Speciaal omdat Richard Bandler naar Nederland komt organiseer ik een bijzondere NLP practitioner. Die stoomt je eerst naar een hoog NLP niveau in 7 dagen NLP training. Dit wordt gevolgd door de speciale training van Richard Bandler die je onderdompelt in de laatste ontwikkelingen en technieken op NLP, NHR en DHE gebied. Lees meer op de volgende link :
NLP master practitioner opleiding

Gratis aanmelden voor NLP artikelen per e-mail

Wil je dit soort NLP artikelen voortaan gratis per e-mail ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in en je ontvangt direct een eerst e-mail.